canım gözünaydın hayırlı olsun bizede dua et inşallah
canım neler yapmıştın bu ay hayıt hapı demiştin galiba adını versene bizde alalım
günde kaç aç mı tok mu sabah akşam mı
bide sen nekadardır uğraşıyodun
merhaba kızlar bugün ateşim düşmeyince idrar testini tekrarladım idrarda pozitifi görünce kana gittim kandada pozitif çok şükür Rabbim tez zamanda isteyen herkesede nasip etsinn
My]Charting Home Page Not Found - FertilityFriend.com Ovulation Chart[/url
Canımmm tebriklerrr
sabahın ilk saatlerinde ne güzel bir haber böylee
gözün aydın allah kucağına almayı nasip etsin inş cnm çok sevindim
vee kızlar buda benim tablom artık sona yaklaşınca paylaşmak istedim
ateşim güzel gidiyor ve ben kendimdeki değişiklikleri anlıyorum artık...
ama yinede yorum yapmayacağım sonradan üzülmemek için.
bekleyip göreceğiz erken test yapmayacağım bu defa ...
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım benimm sağolasınn inşallah sağlıkla kucaklarım kuzumu
canımm benimm tablon süper maşallahı varerken test yapma bencede en azından dpo13 falan şekillensinn güzell Rabbim gönlüne göre versin hayırlı haberlerini bekliyorumm
yasib tebrikler canım.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. çok sevindim adına..
bu arada topik benim gitmemi bekliyormuş toptan hamile kalmak için..maşallah bu ay her ölçen hamile mi çıktı ne.. bilsem daha erkenden giderdimm
sağol canım Allah razı olsun inşallahsağol canımm isimlerinizi tek tek sayarak dua ettim inan hayırlısıyla sizdende güzel haberler gelecek canım ben bu ay hayıt hapı kullandım ismi agnucaston sabahları 1 tane aç karnına aldım
ben kızımdan sonra 6 yıl doğum k. hapı ile korunmuştum bıraktıktan 7 ay sonra geldi bebişim şükür Allahıma
Canımmm tebriklerrr
sabahın ilk saatlerinde ne güzel bir haber böylee
gözün aydın allah kucağına almayı nasip etsin inş cnm çok sevindim
vee kızlar buda benim tablom artık sona yaklaşınca paylaşmak istedim
ateşim güzel gidiyor ve ben kendimdeki değişiklikleri anlıyorum artık...
ama yinede yorum yapmayacağım sonradan üzülmemek için.
bekleyip göreceğiz erken test yapmayacağım bu defa ...
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ne guzell tablon var
kiz yoksa senmisin siradaki hamis
:118:ya insallah ya
cok istiyorum oyle olmasini
ahh canım inşallah, sağolasın güzel dileklerin için
bende hissediyorum inanırmısın, içimden bir ses....
ama üzülmek te istemiyorum :26:
çok doğru söylüyorsun gerçekten bizde bugün dra gittik dr benm kisti önemsemedi ilaç bile vermedi şükür çünki basit kist küçülmüş dedi ,ama eşimin harektsizlik sorunu var onun için tedavi olmalısın dedi o da 5-6 ayı bulur dedi yani bizim bebiş haberi 5-6 ay sonramı olur nolur bilmyrm artık hakkımıza hayırlısı , daha çok gençsiniz diyo bize şaşırıyolar yurt dışında 30 a yakın bebk düşünüyolar bizide görünce dr şok oldu :)ben içimden bide bizim türkiyeyi düşününce kayınvalidem "artık olsun size nine dedemi desin demişti bi kere" o geldi aklıma.bende ovulasyona kadar ateş ölçmüycm ovu gününü bilyrm artık 3 ayım olck bu ay pozitiften sonra başlarım öyle yani .
Ama senin adına çok sevindim canım Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin:)bilmyrm cnm ne zaman gelir ama sağlıkla gelir inşallah.kafaya takma diye dr ve hemşirede söyledi bize bugün:)
merhaba kizlar:119:
sabah erkenden kalkdim sayfalari okudum:126:
bide bakiyorum hamislerimiz var
brccn84 fatoss furtado yasib2538
:118:kizlar tebrikleeeer:118:
insAllah saglikli bir hamilelik gecirip sag salim kucaginiza alirsiniz Amin
bu haberlerin devam etmesi dilegile
canım benimm sağolasınn inşallah sağlıkla kucaklarım kuzumu
canımm benimm tablon süper maşallahı varerken test yapma bencede en azından dpo13 falan şekillensinn güzell Rabbim gönlüne göre versin hayırlı haberlerini bekliyorumm
inşallah hayırlısıyla kavuşursun yavruna canım
yasib tebrikler...
kızlar benim durum nedir?kırmızı kartı erken mi görcem dersiniz
386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım benim, inşallah hepimiz kavuşalım meleklerimize artık.
rabbim aratmasın kimseye hepimize nasip etsin tez zamanda...
canım inşallah yerleşme düşüşündür bu
yokh senin grafiğinide bilgisayarıma kaydettim buaralar kaydettiğim çoğu kişi hamile çıktı hadi bakalım inşallah sende onlardan olursun
sağol canımm isimlerinizi tek tek sayarak dua ettim inan hayırlısıyla sizdende güzel haberler gelecek canım ben bu ay hayıt hapı kullandım ismi agnucaston sabahları 1 tane aç karnına aldım
ben kızımdan sonra 6 yıl doğum k. hapı ile korunmuştum bıraktıktan 7 ay sonra geldi bebişim şükür Allahıma
Benim ates ne diyor? Yumurtlama varmi?
1. Gun 24.2.2012 36,3
2. 36,2
3. 36,2
4. 36,2 adetin son gunu
5. 36,1 adet yok
6. 36,1
7. 36,1
8. 35,9
9. 36,1
10. 36,0
11. 36,2
12. 36,6
13. 35,8
Yardimci olursaniz coooook memnun kalirim
Ayyyy bana heyecan basti. Esim anca aksama gelecek yaa tuh be napcam sincik ben hayirlisi olsun tutarsa aksamada tutar yani nasil olsa 24saat gecerli degilmi catladiktan sonra yani kismet bakalim
Yorumun icin sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?