Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sağol canımm isimlerinizi tek tek sayarak dua ettim inan hayırlısıyla sizdende güzel haberler gelecek canım ben bu ay hayıt hapı kullandım ismi agnucaston sabahları 1 tane aç karnına aldım
ben kızımdan sonra 6 yıl doğum k. hapı ile korunmuştum bıraktıktan 7 ay sonra geldi bebişim şükür Allahıma

Canımmm tebriklerrr
sabahın ilk saatlerinde ne güzel bir haber böylee
gözün aydın allah kucağına almayı nasip etsin inş cnm çok sevindim

vee kızlar buda benim tablom artık sona yaklaşınca paylaşmak istedim
ateşim güzel gidiyor ve ben kendimdeki değişiklikleri anlıyorum artık...
ama yinede yorum yapmayacağım sonradan üzülmemek için.
bekleyip göreceğiz erken test yapmayacağım bu defa ...

383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım benimm sağolasınn inşallah sağlıkla kucaklarım kuzumu

canımm benimm tablon süper maşallahı var erken test yapma bencede en azından dpo13 falan şekillensinn güzell Rabbim gönlüne göre versin hayırlı haberlerini bekliyorumm

yasib tebrikler canım.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. çok sevindim adına..

bu arada topik benim gitmemi bekliyormuş toptan hamile kalmak için..maşallah bu ay her ölçen hamile mi çıktı ne.. bilsem daha erkenden giderdimm

amin canım inş rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.
darısı başımıza diyelim

nereye gittin kız sen gitme bi yere bakayım yanımızda dur :)

sağol canım Allah razı olsun inşallah
sen zaten sorunlu değilmişsin canım ya zaten 6-8 ay içinde mutlaka geliyo sorunu olmayanların bebesi
bizede Allah sabır versin ne diyelim hayırlısı mutlaka böyle ;Rabbim bize henüz vermiyo

ne guzell tablon var
kiz yoksa senmisin siradaki hamis
:118:ya insallah ya
cok istiyorum oyle olmasini

ne guzell tablon var
kiz yoksa senmisin siradaki hamis
:118:ya insallah ya
cok istiyorum oyle olmasini

ahh canım inşallah, sağolasın güzel dileklerin için
bende hissediyorum inanırmısın, içimden bir ses....
ama üzülmek te istemiyorum
:26:

Öncelikle çok geçmiş olsun cnm aman kayınvalıdene ne bakıyon sen boşverr siz nasıl ne zaman istiyorsanız olur inş. doktorun dediğide doğrudur cnm daha gençseniz acele etme yani olmuyor gelmiyor deme tatlım allahım sana doğru zamanda vericektir yavrunu sürpriz olucaktır cnm size inş. Ateşinii de ölç ama çok kafaya takmadan ben ölçüyordum ama bi yandan da amaaaaan bune düşük mu yüksek mi bu yaa diyip tınlamıyıp geçiyordum, bu ay ben gerçekten kendimi hazırlamıştım adetime gittim nasılsa adet olucam diye ped stoklamıştım nebiliyim spor yaptım amaan nasılsa bıse yoktur diye bide evde cnm sıkılıyor dıye iş arıyordum nasılda bebiş olmaz baya diye ama bi baktım bebişim gelmiş bile sende kafanı dagıtmaya çalış yavruu

Çok tşk ederim tatlım sağolasın Amin darısı isteyen tüm arkadaşlarımın başına inş.

Tatlım bende seni kutluyum gözün aydın allahım sağ sağlım kucagına almayı nasip etsin inş. Tebrikler

yasib tebrikler...

kızlar benim durum nedir?kırmızı kartı erken mi görcem dersiniz

386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım inşallah yerleşme düşüşündür bu

canım benim, inşallah hepimiz kavuşalım meleklerimize artık.
rabbim aratmasın kimseye hepimize nasip etsin tez zamanda...

yokh senin grafiğinide bilgisayarıma kaydettim buaralar kaydettiğim çoğu kişi hamile çıktı hadi bakalım inşallah sende onlardan olursun

canım inşallah yerleşme düşüşündür bu

yokh senin grafiğinide bilgisayarıma kaydettim buaralar kaydettiğim çoğu kişi hamile çıktı hadi bakalım inşallah sende onlardan olursun

İnşallah canım allah nasip etsin artık bizede...

canımmm nasılsın cnm bnm...

ben girmiyorum bebişle ilgili topiklere artık ve seni hiç göremedim...

bebeğin gelmiş annesine Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin..

çok tebrik ederim

benim 9 ay oldu hala gelmedi bebişim...artık düşünmekte istemiyorum..yazın aşılama düşünüyoruz...

hayırlısı olsun hakkımızda...dualarına benide al cnm bnm

nasılsınız ,ne var neok?
ben uzun zamandır girmedim
Bu ay kafamı dinliyorum ,ne ateş ne test vs.
yaza kadar tatildeyim
Hamileler var çok sevindim hepsini tebrikediyorum

Umarım biz de kavuşuruz bir an önce bebeklerimize

İyi bakın kendinize ben uzun bir süre görünmem yine
öpüldünüz

Benim ates ne diyor? Yumurtlama varmi?

1. Gun 24.2.2012 36,3
2. 36,2
3. 36,2
4. 36,2 adetin son gunu
5. 36,1 adet yok
6. 36,1
7. 36,1
8. 35,9
9. 36,1
10. 36,0
11. 36,2
12. 36,6
13. 35,8

Yardimci olursaniz coooook memnun kalirim

Benim ates ne diyor? Yumurtlama varmi?

1. Gun 24.2.2012 36,3
2. 36,2
3. 36,2
4. 36,2 adetin son gunu
5. 36,1 adet yok
6. 36,1
7. 36,1
8. 35,9
9. 36,1
10. 36,0
11. 36,2
12. 36,6
13. 35,8

Yardimci olursaniz coooook memnun kalirim

bugün ateşin düşmüş çatlama olabilir değerlendirmeni tavsiye ederim,
yarın ateşin yükselir ve 3 gün öyle devam ederse 13. gün çatladın diyebiliriz :)

Ayyyy bana heyecan basti. Esim anca aksama gelecek yaa tuh be napcam sincik ben hayirlisi olsun tutarsa aksamada tutar yani nasil olsa 24saat gecerli degilmi catladiktan sonra yani kismet bakalim

Yorumun icin sagol

Ayyyy bana heyecan basti. Esim anca aksama gelecek yaa tuh be napcam sincik ben hayirlisi olsun tutarsa aksamada tutar yani nasil olsa 24saat gecerli degilmi catladiktan sonra yani kismet bakalim

Yorumun icin sagol

tabi canım panik yapma boşuna akşama değerlendirirsin,
yarın sabahki ateşine göre gerek olursa yarın gece de halvet olur sabah buraya yaz yine
hadi hayırlısı rast gele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…