Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ben öyle yapıyorum ecrin ilk defa bu ay deniyorumm bende

kızlar yumurtlamadan sonra ısının 1 kere bile düşmesi gebelik yok demekmi?
çok fazla belirtim var.

yoook cnm öyle bişey inip çıkar o çok normal
önemli olan son gün yüksek kalması,
en geç dpo 15'te düşer eğer adet olacaksan, kaçtasın sen şuanda?

Tebrik ederim.
Hayirli olsun canim
Tşk ederim tatlım sağol

furdatoo canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah.

Tatlım çok tşk ederim inş. cnm amin sağol

slm canım çok sevindim günümüz aynıydı ben regil oldum ama sen hamilesin:) çok sevindim Allah kucağına almayıda nasip etsin inşAllah :)

Öncelikle çok tşk ederim tatlım ama sende bak üzülme elbet seninde bebeğin gelicek inş. yarabbim kafanı takma ben bu ay kafamı takmamıştım regl olcam dıye beklıyordum baktım hamileym sende takma tatlım inş. nisanda gelir seninde bebişin cnm

Çok tşk ederim tatlım inş. darısı sizlerin başına

Çok tşk ederim tatlım sağol evt maş. darısı tüm isteyenlerin başına inş.

ARKADAŞLAR BU ARADA BENDEN SİZE TAVSİYE ŞU VUCUT ÖLCULERINI ÇOKTA KAFAYA TAKMAYIN BENIM VUCUT ISILARIM HEP 36.4 İLE 36.5 ARASI OYNUYORDU REGL OLURUM DIYORDUM BAKIN BUGUN DE ÖLCTUM 36.5 HAMİLEYİM

maşallah sana canım
kan testi yaptınmı kaç çıktı değerin?

benim ateşim şöyle
17 şubat adetim
7.gün 23 şubat 36.3
8.gün 24 şubat 36.0
9.gün 25 şubat 36.3
10.gün 26 şubat 36.4
11.gün 27 şubat 35.8 ilişki oldu
12.gün 28 şubat 35.5
13.gün 29 şubat 36.1
14.gün 1 mart 36.2 ilişki oldu
15.gün 2 mart 36.2
16.gün 3 mart 36,2
17.gün4 mart 36.2
18.gün 5 mart 35.9
19.gün 6 mart 36.3
31. gün adet günüm olacak yumurtlama işlemim bitmiştir herhalde dimii

canım daha durr yeni yumurtlamışsın 18. gün yumurtlamışsın gibime geldi.
bugün 19. gününse bugünde önemli.
yumurtlamadan sonraki 2-3 günde değerliymiş.
ateşin artmaya devam ederse ancak yumurtlama olduğundan emin olabilirz henüz yükselmemiş.

Sağol canım, dün adetim başladı, bu ay döngüm normalden kısa sürdü, normalde 25 günde bir olurum, yine eskisi gibi olursa bir sonraki büyük ihtimalle 28 Mart olmalı. Senin BAT ne zaman?

benim de 27gunde bir. BAT 30 Mart. Insallah bu defa tuttururuz :)

kızlar dün doktora gittim.keseyi gördük.çok şükür hamileyim.darısı sizlerin başına.....

oleyy. maasallah cok tebrik ediyorum sizi tekrardan.

canim sikma canini. benim de bu ay cok karnim agirdi. kistten dolayi oluyor muhtemelen cunku bende de kist var. senin ki tek tarafli miydi? kac cm?
ben sogan kuru yapiyorum. gel sende yap beraber yapalim.

ben de basinda olcmeyeyim dedim ama sabah uyanmisim sonra dereceyi agzima alip geri uyumusum. Allahtan civali degildi

386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar sizce ff nin çizdigi çizgi doğru yerde mi??? klomen kullanmıştım.bazı arkadaşlar birden fazla yumurta olmuş olabilir dio.sizce de öle mi?

ben hic anlamadim senin grafigini naz ya. seninki cok degisik. ama gayet emin bir cizgi cekmis. emin olmayinca kesik cizgi ciziyor. gun olarak da normal mi? yani normalde de bu gunlerde mi yumurtlama oluyor?

Slm kızlar ben bugun test yaptım ikinci cizgi silik cıktı sanırım hamileyim Yarın kan a gidecegım inş.

INANMIYORUMMMMM TEBRIK EDERIMMM! cok mutlu oldum canim :) allah tamamina erdirsin insallah

Beta-hCG 83.77 Allah aşkınaa derhal cevap nolur kızlar bu hamileyim demek mi???

fatos seni cok tebrik ediyorum. valla yorumlarini okurken mutlulugunu burdan hissettim. Allah saglikli bir hamilelik ve dogum da nasip eder insallah. Bizim icin de dua etmeyi unutma ok?

yoook cnm öyle bişey inip çıkar o çok normal
önemli olan son gün yüksek kalması,
en geç dpo 15'te düşer eğer adet olacaksan, kaçtasın sen şuanda?

ben dpo nun ne olduğunu bilmiyorum :26:
şuan adetimin 26.günündeyim siklusum 28 gün genelde düzenlidir senede bi iki defa 2 3 günlük gecikme olur o kadar.
bana göre 14.gün yumurtladım
13.gün 36.3
14.gün 36.1
15. 16.17.gün 36.2
18.gün 36.5
19.gün 36.2
20.gün 36.5
21.gün 36.6
22.gün 36.8
23. 24.gün 36.5
25.gün 36.1
26.gün 36.5
şimdiye kadar hiç erken adet olmadım.

Dpo = day past ovulation'ın ingilizce kısaltması canım
ovulasyondan yani yumurtlamadan sonra geçen gün sayısı demek.
yumurtladıktan 14 gün sonra adet olunur ya o mantık..
15. gün en geç adet gelir gebelik yoksa.
ateşin brz dengezi açıkçası çok anlayamadım, 15. gün çatlamış olabilir,
eminsen 28 günü geçmediğinden, bu ay 29. gün gibi olabilirsin.
25. günde düşüşün olmuş ama bugün toparlamışsın sanki
yarınki ateşin önemli, inş artarak yükseli vee bebiş gelir

canım çok teşekkür ederim aydınlattığın için
inş bebiş tüm bekleyenlere gelir bu ay.
29.günde olabilirim bazen 1 günlük gecikme yapabiliyor.

INANMIYORUMMMMM TEBRIK EDERIMMM! cok mutlu oldum canim :) allah tamamina erdirsin insallah

Cnm benim çok tşk ederim sağol allah ragzı olsun amin. inş. darısı seninde başına rabbim inş. sanada en kısa zamanda verir bir bebiş tatlım

canım çok teşekkür ederim aydınlattığın için
inş bebiş tüm bekleyenlere gelir bu ay.
29.günde olabilirim bazen 1 günlük gecikme yapabiliyor.

rica ederim canım her zaman yardımcı olmak istrim bilgim dahilinde.
ateşine göre banada öyle geldi sanki 15. gün çatlamış
15+14 29. gün olabilirsin son 3 günün :)
inş hayırlı haberlerle gelirsin.

fatooşşşş canım çook sevindim Allahım kucağına da almayı nasip etsin amin n

darısı başımızaa dualarına benide kat olur mu Rabbim hepimizin kucaklarını doldursun aminnn

hepiniz canım ciğerimsiniz nasıl dua ettiğimi bilemezsiniz dünden beri eşim de bende Allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu benimki dün dayanamadı bi görseniz herkesi aradı daha doğrusu ailelerimizi aradık ne hayaller kuruyordum şöyle haber veririm böyle yaparım ddiye hiç öyle olmadı ama çok ddaha güzel oldu belki şunu anladım bu haber neredeyken alınırsaa alınsın delirtici etkisi var :)) müthiş haavalara uçtu herkes ama ben hala şoktaayım ve tadını onlaar kadar çıkartamadım biliyorsunuz ki ben ün kan testi verdim ve sonuçlar çıkmadan eve dönmek zorunda kaldım ancak internet üzerinden akşam değerlerimi gördük hemen sizlere sordum havalara uçtuk ama bi ddoktordan bilgi almadım muayene olmadım ya içim tuhaf oyüzden bugün doktora sordum ben bu kan testini genel cerrah yani troid doktorumdan istemiştim yine ona sordum o bana hamilelik olasılığı yüksek bunu 48 saat sonraa tekrarlaamanız lazım dedi şu doktorlar evet hamilesin diyemiyor heralde yarın tekraar gidicem doktora ama inş. güzel sonuçlar alırız yükselir ddeğerlerim inş. tadını çıkarayım demi hamişim yani:26: ben eşime doktora danışmadan herkese duyurdun diye kızdım oda al işte buraada birsürü prof. var diyo bizim sayfa için
bu ay hiç bir kür denemedim ilk kez ateşimi ddüzenli ölçtüm bu aay hem grip oldum feciiiiii hem 20lik dişten çektim çok kaç kez köy yolunda kaldım araba ittim çocuklarla tenefüste çok yükseklerden kızakla kaayddım kaçkere karda düştüm alışveriş poşetlerini aağır olmaalarına rağmen kalddırdım geçen ay 53*63 lük kist oluşmuş umutlanma dedi doktor bende saaldım çayıra amaa hala inanıyorum ki taaa 25,gün çatladı yumoş yaani yani yani aaanlıycanız Allahım ol desin üzmeyin kendinizi burada böyle çok basitmiş bu dönem boşunaa çabaalaamayın oluruna bırakın demiycem olmadığını çok çok ii biliyorum dualarım hepmiz içn Allahım bekletmesin kimseyi daaha faazla amiiiiiiiiiinnnnnnnn

canım benim yaaa gözün aydın, o kdr sevindim ki anlatamam..
tadını çıkar elbette hamilesin
inş değerin katlanarak artacakkkk rabbim kucağına almayı nasip etsin
darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…