slm kızlar ben pkoluyum bu ay ateş ölçmek istiyorum bir ara denedim ama bıraktım bugun adetımın 2,günü yarın başlıycam bende banada yardımcı olurmusunuz sabah aynı saatte ve yatakdan kalkmadan dil atına koyup ölçüyosunuz dimi kızlarr
ben öyle yapıyorum ecrin ilk defa bu ay deniyorumm bende
kızlar yumurtlamadan sonra ısının 1 kere bile düşmesi gebelik yok demekmi?
çok fazla belirtim var.
Tşk ederim tatlım sağolTebrik ederim.
Hayirli olsun canim
slm canım çok sevindim günümüz aynıydı ben regil oldum ama sen hamilesin:) çok sevindim Allah kucağına almayıda nasip etsin inşAllah :)
fatoss ve furtado çok sevindim kızlar maşallahhh...rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın inşallahh..dualarınızı eksik etmeyin..
kızlar benimde ateş çakıldı kaldı ya
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com
Furtado ve Fatoss tebrikler. Ya ben burayı takip etmeye başlayalı uzun zaman olmadı ama her ay burası bu kadar verimli mi, ne çok hamiş çıktı, ne güzelEn azından insanın morali düzeliyor burda. Darısı bizlere ve tüm isteyenlere.
Tşk ederim tatlım sağol
Çok tşk ederim tatlım sağol evt maş. darısı tüm isteyenlerin başına inş.
ARKADAŞLAR BU ARADA BENDEN SİZE TAVSİYE ŞU VUCUT ÖLCULERINI ÇOKTA KAFAYA TAKMAYIN BENIM VUCUT ISILARIM HEP 36.4 İLE 36.5 ARASI OYNUYORDU REGL OLURUM DIYORDUM BAKIN BUGUN DE ÖLCTUM 36.5 HAMİLEYİM
maşallah sana canım
kan testi yaptınmı kaç çıktı değerin?
Sağol tatlım, evt yaptırdım 1000 küsür falan çıktı degerim
benim ateşim şöyle
17 şubat adetim
7.gün 23 şubat 36.3
8.gün 24 şubat 36.0
9.gün 25 şubat 36.3
10.gün 26 şubat 36.4
11.gün 27 şubat 35.8 ilişki oldu
12.gün 28 şubat 35.5
13.gün 29 şubat 36.1
14.gün 1 mart 36.2 ilişki oldu
15.gün 2 mart 36.2
16.gün 3 mart 36,2
17.gün4 mart 36.2
18.gün 5 mart 35.9
19.gün 6 mart 36.3
31. gün adet günüm olacak yumurtlama işlemim bitmiştir herhalde dimii
Sağol canım, dün adetim başladı, bu ay döngüm normalden kısa sürdü, normalde 25 günde bir olurum, yine eskisi gibi olursa bir sonraki büyük ihtimalle 28 Mart olmalı. Senin BAT ne zaman?
kızlar dün doktora gittim.keseyi gördük.çok şükür hamileyim.darısı sizlerin başına.....
kızlar benm türkiyeyle aramda 7 saat fark var yani dün gece ,size göre bu sabah mahvoldum bir baş ağrısı saatlerce süren sancı ve soğuk terlemelrle sabaha kadar anca söktü regil mahvoldum her ay regilimn sancısı daha da artıyo kist var bende acaba ondan mı hala karnımın etleri ağrıyo gece yatakta ağlamalar uyku arasında şiddetli sancılar çok kötüydüm eşim sağolsun yardım etti sıcak su torbasıyla sabaha kadar karnımda bekledim ....artık ben ne yapacağımı bilmiyorum 11 ay oldu bu ayda kaldık böle arkdaşlarımn evlenenler hamile hemn 3 aylarda ilk aylarda kaldılar .eşimdede yeni öğrendik hareket sorunu çıktı herşey üstüste bilemiyorum resmen depresyondayım kimsem yok yanımda gurbetteyim dr bile yok doğru dürüst eşim görevi öylesine bırakıp gidemez Türkiyeye yani izin alıp tedavi için ayrılamaz buradan ne bileyim hayat benim çok üstüme geliyo...........artık hiç bişey yapmak istemiyorum şunu yaparsam olur bunu yaparsam olur diye diye geçiyo zaman........gerçi ateş olayıda benm için doğru çıkmadı şu an saat 15:37 ve ısım 37.3 regil oluyorum düşünün...gerçi hamilesin demek değil demişlerdi bana.........Allaha emanet olun....
günaydın kızlar mutlu haftalar herkese ben bu ay ateş ölçmedim serbest kalmak istedim düşüğümün üstünden tam 9 ay geçti yine adet belirtilerim var kafam allak bullak herkesin hakkında hayırlısı olsun inş
fatoşu merak ettim ama girmemiş henüz güzel haberler verir umarım
386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar sizce ff nin çizdigi çizgi doğru yerde mi??? klomen kullanmıştım.bazı arkadaşlar birden fazla yumurta olmuş olabilir dio.sizce de öle mi?
Slm kızlar ben bugun test yaptım ikinci cizgi silik cıktı sanırım hamileyimYarın kan a gidecegım inş.
Beta-hCG 83.77 Allah aşkınaa derhal cevap nolur kızlar bu hamileyim demek mi???
yoook cnm öyle bişey inip çıkar o çok normal
önemli olan son gün yüksek kalması,
en geç dpo 15'te düşer eğer adet olacaksan, kaçtasın sen şuanda?
ben dpo nun ne olduğunu bilmiyorum :26:
şuan adetimin 26.günündeyim siklusum 28 gün genelde düzenlidir senede bi iki defa 2 3 günlük gecikme olur o kadar.
bana göre 14.gün yumurtladım
13.gün 36.3
14.gün 36.1
15. 16.17.gün 36.2
18.gün 36.5
19.gün 36.2
20.gün 36.5
21.gün 36.6
22.gün 36.8
23. 24.gün 36.5
25.gün 36.1
26.gün 36.5
şimdiye kadar hiç erken adet olmadım.
Dpo = day past ovulation'ın ingilizce kısaltması canım
ovulasyondan yani yumurtlamadan sonra geçen gün sayısı demek.
yumurtladıktan 14 gün sonra adet olunur ya o mantık..
15. gün en geç adet gelir gebelik yoksa.
ateşin brz dengezi açıkçası çok anlayamadım, 15. gün çatlamış olabilir,
eminsen 28 günü geçmediğinden, bu ay 29. gün gibi olabilirsin.
25. günde düşüşün olmuş ama bugün toparlamışsın sanki
yarınki ateşin önemli, inş artarak yükseli vee bebiş gelir
INANMIYORUMMMMM TEBRIK EDERIMMM! cok mutlu oldum canim :) allah tamamina erdirsin insallah
canım çok teşekkür ederim aydınlattığın için
inş bebiş tüm bekleyenlere gelir bu ay.
29.günde olabilirim bazen 1 günlük gecikme yapabiliyor.
hepiniz canım ciğerimsiniz nasıl dua ettiğimi bilemezsiniz dünden beri eşim de bende Allahım herkese yaşatsın bu mutluluğu benimki dün dayanamadı bi görseniz herkesi aradı daha doğrusu ailelerimizi aradık ne hayaller kuruyordum şöyle haber veririm böyle yaparım ddiye hiç öyle olmadı ama çok ddaha güzel oldu belki şunu anladım bu haber neredeyken alınırsaa alınsın delirtici etkisi var :)) müthiş haavalara uçtu herkes ama ben hala şoktaayım ve tadını onlaar kadar çıkartamadım biliyorsunuz ki ben ün kan testi verdim ve sonuçlar çıkmadan eve dönmek zorunda kaldım ancak internet üzerinden akşam değerlerimi gördük hemen sizlere sordum havalara uçtuk ama bi ddoktordan bilgi almadım muayene olmadım ya içim tuhaf oyüzden bugün doktora sordum ben bu kan testini genel cerrah yani troid doktorumdan istemiştim yine ona sordum o bana hamilelik olasılığı yüksek bunu 48 saat sonraa tekrarlaamanız lazım dedi şu doktorlar evet hamilesin diyemiyor heralde yarın tekraar gidicem doktora ama inş. güzel sonuçlar alırız yükselir ddeğerlerim inş. tadını çıkarayım demi hamişim yani:26: ben eşime doktora danışmadan herkese duyurdun diye kızdım oda al işte buraada birsürü prof. var diyo bizim sayfa için
bu ay hiç bir kür denemedim ilk kez ateşimi ddüzenli ölçtüm bu aay hem grip oldum feciiiiii hem 20lik dişten çektim çok kaç kez köy yolunda kaldım araba ittim çocuklarla tenefüste çok yükseklerden kızakla kaayddım kaçkere karda düştüm alışveriş poşetlerini aağır olmaalarına rağmen kalddırdım geçen ay 53*63 lük kist oluşmuş umutlanma dedi doktor bende saaldım çayıra amaa hala inanıyorum ki taaa 25,gün çatladı yumoş yaani yani yani aaanlıycanız Allahım ol desin üzmeyin kendinizi burada böyle çok basitmiş bu dönem boşunaa çabaalaamayın oluruna bırakın demiycem olmadığını çok çok ii biliyorum dualarım hepmiz içn Allahım bekletmesin kimseyi daaha faazla amiiiiiiiiiinnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?