- 14 Temmuz 2008
- 8.382
- 497
- 198
mrb arkadaşlar
beni tanıyanlar bilir
buranın eskilerinden sayılırım
uzun süre ateş ölçmüştüm bende
dün akşam cinsiyetimiz belli oldu
oğlumuz oluyor inş.
rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inş.
Kızlar çakıldı kaldı ateşim 36,7 hala bugün dpo 16,
çok heyecanlanıyorum sabahları artık :18:
zaten gece sürekli uyanıyorum, iyice sıyırmazsam iyidir :)
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bide bu sabah aynı yumurtluyo gibi uzayan şeffaf akıntı geldi ne alaka ki
mrb arkadaşlar
beni tanıyanlar bilir
buranın eskilerinden sayılırım
uzun süre ateş ölçmüştüm bende
dün akşam cinsiyetimiz belli oldu
oğlumuz oluyor inş.
rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inş.
çok güzel maşşallah ya inşallah yarın güzel haberler veririsin ve kimyasal gebelik geçirenlere umut olursun ertesi aya bile gebe kalınabiliyormuş diye..
tablon şahane ateşin sabitlenmiş inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik yaşayacaksın allahın izniyle....
Tatlımmm çok sağol güzel dileklerin için..
inş yüzüm güler benimde bu defa bebeğim varsa sağlıkla benimle kalır...
yoksada gecikmeden gelsin ztn adet gerildim iyice ateş yüzünden umutlanıyorum ister istemez.
inş rabbim güzel haberler vermeyi nasip etsin hepimize en kısa zamanda.
peşpeşe gelsin meleklerimiz birlikte gebiş olalım İNŞALLAHHHHHHHHH
İNŞALLAH CNM ..
ben bu ay aşılamaya ara verdim dinleniyorum yumurtlarmıyım onu bile bilmiyorum hormonlarımda biraz değişmeler olmuş ilaçlar iğneler ...iyice umutsuzluğa kapılıyorum ama bakalım kısmet herşey...
evet canim her ay yumurtlama oluyordu hatda bazi aylar 2-3 tane yumos
hatda hamile kaldigim ay 2 tane yumurtam olusmusmus 1.cisi 16.gun 2.si 21.gun catlamis
2.si tutdu hatda 13. 14. 17. ve 21. gun tek iliskiye ragmen
Allahim ol derse olur hersey onun elinde
onun icin her zaman umutlu bekle canim Rabbimin vericeyi zamani
kısmet canım umutsuzluğa kapılma sakın, dinlen biraz rahatla ama umutsuz olma.
Ben eğer hamile çıkarsam bana bile sürppriz olcak biliyomusun
yumurtlama günlerimde kocamla fena kapıştık
2 gün 2 gece deliler gibi ağladım gözlerim şişti bu ayım boşa gitti bebeğim olmayacak diye.
Henüz belli değil ama pozitifi görürsem umut olsun hepimize.
Aylardır daha sık ilişki ile olmadı sonuçta hiç böyle ateş tablosuda görmedim kendimde.
Herşeyin hayırlısı rabbim yazmış olsun, ben inanıyorum hepimiz kavuşacağız meleklerimze en ummadığın anda.
Rabbim sağlıkla nasip etsin inş canım hepimize.
canımmmm çok sevindim senin adına gözün aydın
sağlıkla kucağına al inş tosun paşanı, allah nazarlardan saklasın
maşşallah ne güzel bi heyecan sağlıkla kucağınıza alın inşallah...
şimdi alışveriş ve isim düşünme zamanııı
seker-leblebi tebrik ederim oglus geliyor demekAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin, rahat bir hamilelik gecirmeni dilerim.
yokh canimmmm ben de dua istiyorummmmsen sakin bir hayatta devam et bence nasilsa tes gosteriyor hamilesin degerinin cok cok super oldugunu buraya yazmani diliyorum.
amin cnm amin inşallah sağlıkla bebeğin seninledir öğrendiğin anda dua istiyorum kendi adımaaa biraz bencilce olacak belki ama sıramı kapayımmm
seker-leblebi tebrik ederim oglus geliyor demekAllah saglikla kucagina almayi nasip etsin, rahat bir hamilelik gecirmeni dilerim.
yokh canimmmm ben de dua istiyorummmmsen sakin bir hayatta devam et bence nasilsa tes gosteriyor hamilesin degerinin cok cok super oldugunu buraya yazmani diliyorum.
YOKH canım öncelikle heyacanına ortak olmak istiyorum ve umarım bebğin seninledir.
Gelelim bana Beni bilenbilir pko hastasıyım ve klomen kullanmama rağmen yumurtam istenilen düzeyde gelişmedi
ama cuma günü bir mucize öğrendim ki ne kür ne ilaç kullandım ama benım tam 19mm yumurtam vardı.
Hamile kalırmıyım bilemem ama bu bile mucize benım için.
Herkse ve kendime her daim dua ediyorum umarım biizm de yüzümüz güler.
2 günüdür ateş ölçüyorum şekillensin koyacağım buraya ama hiç görmediğim 36.5 i gördüm hayırlısı Rabbimden tez zamanda inşallah
senin yumutlama 12.gun olmus bana gore oyleyse bu gun artik bat gunun olmali
eger 30 gunde falan oluyorsa adetin 18.gun yumurtlama gunun
kac gunde bir adet oluyorsun canim duzenlimi adetin
canim ben senin atesinle grafik cizdim. bak soyle oldu:
Eki Görüntüle 366375
en dusuk oldugu nokta 12.gun. Ondan sonra hep yuksek kalmis. Bu garifige gore kesin olmamakla birlikte 12.gun yumurtan olmus diyebiliriz. Yumurtadan 10-16 gun sonra adet olursun. Yani en gec 2 gun icinde adet olman lazim. Bu durumda bir dongun 30 gunden kisa surmus olacak. Eger 30 gun surerse yine ya 12. gunde yumurta olusmamis demek yada lutheal fazin normalden uzun demek. tabi atesini etkiliyen baska etkenler de olabilir. hasta olursun, her gun ayni saatte olcmezsin, seyahet ediyorsundur vs. O nedenle cok guvenme grafige de. Iliski gunleri iyi duruyor ama adet olana kadar her hafta 3 kere olursa daha garanti olur. cunku gordugun gibi hangi gun yumurtanin olustugunu gormek cok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?