- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
YOKH canım öncelikle heyacanına ortak olmak istiyorum ve umarım bebğin seninledir.
Gelelim bana Beni bilenbilir pko hastasıyım ve klomen kullanmama rağmen yumurtam istenilen düzeyde gelişmedi
ama cuma günü bir mucize öğrendim ki ne kür ne ilaç kullandım ama benım tam 19mm yumurtam vardı.
Hamile kalırmıyım bilemem ama bu bile mucize benım için.
Herkse ve kendime her daim dua ediyorum umarım biizm de yüzümüz güler.
2 günüdür ateş ölçüyorum şekillensin koyacağım buraya ama hiç görmediğim 36.5 i gördüm hayırlısı Rabbimden tez zamanda inşallah
canım seni görmek ne güzel yoksun göremiyordum bi süredir.
çok çok teşekkürler güzel dileklerin için umarım bebeğim benimledir...
senin adına çok sevindim canım bu süper bi haber o doğal gelişen yumurta belkide çatladı vee bebiş geliyor
inşallah öyledir canım, inş o ateşin artarak devam eder hiççç düşmez
veee devamı gelir inş bu güzel hamiş haberlerinin bu ay bereketli bir aydı,
bizde nasipleniriz inş, güzel haberlerini bekliyoruz canım
canım evet uzun süre girmedim beynımı ,bedenımı,ruhumu dinlendirdim ve sanıırm faydasını da gördüm ki yumurtam gelişmiş
doktorum da bunu dedi
umarım bu sürpriz yumurta sürpriz bebek getirir ama bu bile umut benım için
ama senin tablon maşalahumarım sonu hayırlı olacak bu sefer
canım senin yumurtan olduğu an Allahın izniyle hamile kalacağına eminim inşallah hamile kalırsın canım.. inşallah Rabbim nasip eder..
inşallah canım benim.. nasip işte belki de senin bebişin zamanı bu zamandı biz bilemiyoruz işte Rabbim biliyor.. değilse sen bi 2-3 ay daha bırakmıştın hatırlıyor musun ama yumurtan gelişmemüişti ben senden umutluyuminşallah bu ay sana hayırlı sağlıklı bi bebiş getirir..
canım çok haklısın ben de bır garibim ama kendimi kaptırmak istemıyorum
Umarım gelir bebişim
Bİr şey soracağım cuma günü 21.günümdü 19 mm idi yumurta doktor iğne yapalım dedi gıcık eşim istemdi
ne zaman çatlar acaba? dun ovul testi yaptım 2.silikti bugün yine yaptım çok yakın çizgiler birbirine ateşim de dün 36.3 bugün 36.5:26:
hiç olamdı böyle
mrb arkadaşlar
beni tanıyanlar bilir
buranın eskilerinden sayılırım
uzun süre ateş ölçmüştüm bende
dün akşam cinsiyetimiz belli oldu
oğlumuz oluyor inş.
rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inş.
canlarım hepiniz için ayrı ayrı dua edeceğim, hep ediyorum kendim için ne geçiriyosam aklımdan
topicteki arkadaşlarımı da anıyorum mutlaka, rabbim kabul ediyordur inşallah.
ama hamile olduğumu öğrenirsem allahın izniyle daha daha çok edeceğim
hep aklımdasınız olimbera every karanfilce ve daha belkide ismini unuttuğum birçok arkadaşım.
rabbim hepimize hayırlısını nasip etsin inş.
canım ya bence çatlamış olabilir...
benim 12. gün 22 olan yumurtam 15. gün çatlamıştı ama:26:
bünyeden bünyeye de değişebilir..
Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum sabah erken saatlerde vücut ısımi ölçüyorm düşük 36.4 falan. Akşam yatarken ölçüyorm 37.0. Veya üzeri oluyo bu akşam yükselmesi afetin 9. Günü başladı kafam karıştı acaba erken mi yumurtladm ne olur bi yardım edin
every cim ff de ovulasyon gününü girerek çizgi nasıl çekiliyodu
nereye giriyoduk bi arkadaşım soruyoda
kizlar ne kadar saldim ben bu ay yaaa
kendimi taniyamiyorum
bugun calisma olsun dedim ve ciddi ciddi bebek dusuncesiyle iliskimiz oldu ama sonra bacaklri kaldirdim ve icimden gelmedi aman yaaa bosver dedim kalktim.
ya cok yorulmusum ya umursamazlasmisim bilmiyorum
ama bu ay hic birsey yapmadim ne ates olctum ne yeme icmede farkliliklar,bekleme surecinde de rahat olacagima inaniyorum
bir garibim valla buraya gelme sebebim de hani sadece sizlerle konusmak sizleri gormek muhabbet etmek o kadar
hepberaber umarim o yumurtan dollenir tutunur ve hep seninle olur
merhaba arkadaşım nslsn:) bu ay senle ateş ölçmedik bende dinlenmeye çekildim:) bu ay 3 kez ilişki yaotık koskoca ayda oda canımız istedi diye ..yapar yapmazda banyo yaptım normalde 1 saat ayagımı kaldırır yatardım.. büyük rahatlık vallaaaaa düşünmememkkk..adetime 1 hafta kaldı %1 ihtimal bile vermiyorum bebek için.. inşş beklemedigimiz anda rabbim nasip eder:)o ayda bu ay olur:)
ARKADAŞLAR BU AY İLK DEFA ATEŞ ÖLÇME YÖNTEMİNİ DENİYORUM.Bİ BAKARMISINIZ LÜTFEN ATEŞİME???
1.Regl - 36.1
2.Regl - 36.4
3.Regl - 36.1
4.Regl - 35.9
5.Regl - 36.0
6.Regl - 36.0
7.36.2
8.36.2
9.36.2
10.36.2
11.36.2
12.36.1
13.36.0
hosgeldin canim
atesine baktim da su an net bir yorum yapamiyorum olcumler birbirne yakin
kac gunde bir adet oluyorsun genelde ?
canım hoşbuldum..uzun süredir takip ediyordum zaten ama bu ay bende denemek istedim.adetlerim düzenli değil o yüzden ne zaman geleceğini bende bilmiyorum
evt cnm çok kötü olmuştum son aylarda sanki bebek olmayınca hayat devam etmiycek gibiydi o derece pskopat olmuştum.. şimdi iyiyim çok şükür tabi üzlüyorum o ayrı ama eskisi gibi hayatımın merkezinde bebek düşüncesi yok:)beni tek üzen hamile arkadaşlarım var yada bebekleri olanlar onlarla aynı ortamda olunca kötü oluyorum
uzun zamandir goremedim canim seni. iyi yapmissin sen cok stres yapmistin son zamanlarda hatirliyorum en guzeli olurna birakmak, umarim o 3 gunden biri yumurtlamaya denk gelmsitir canim ve dollenmis tutunmustur sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?