Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım senin yumurtan olduğu an Allahın izniyle hamile kalacağına eminim inşallah hamile kalırsın canım.. inşallah Rabbim nasip eder..

canım evet uzun süre girmedim beynımı ,bedenımı,ruhumu dinlendirdim ve sanıırm faydasını da gördüm ki yumurtam gelişmiş
doktorum da bunu dedi
umarım bu sürpriz yumurta sürpriz bebek getirir ama bu bile umut benım için

ama senin tablon maşalah umarım sonu hayırlı olacak bu sefer

inşallah canım benim.. nasip işte belki de senin bebişin zamanı bu zamandı biz bilemiyoruz işte Rabbim biliyor.. değilse sen bi 2-3 ay daha bırakmıştın hatırlıyor musun ama yumurtan gelişmemüişti ben senden umutluyum inşallah bu ay sana hayırlı sağlıklı bi bebiş getirir..

canım senin yumurtan olduğu an Allahın izniyle hamile kalacağına eminim inşallah hamile kalırsın canım.. inşallah Rabbim nasip eder..

canım çok haklısın ben de bır garibim ama kendimi kaptırmak istemıyorum
Umarım gelir bebişim
Bİr şey soracağım cuma günü 21.günümdü 19 mm idi yumurta doktor iğne yapalım dedi gıcık eşim istemdi
ne zaman çatlar acaba? dun ovul testi yaptım 2.silikti bugün yine yaptım çok yakın çizgiler birbirine ateşim de dün 36.3 bugün 36.5:26:
hiç olamdı böyle

canım ya bence çatlamış olabilir...
benim 12. gün 22 olan yumurtam 15. gün çatlamıştı ama:26:
bünyeden bünyeye de değişebilir..

amin! cok saol dualarin icin. Allah da saglikla bebegini kucagina ailamyi nasib eder insallah sana.

tatlim bana da et nolur :)

canım ya bence çatlamış olabilir...
benim 12. gün 22 olan yumurtam 15. gün çatlamıştı ama:26:
bünyeden bünyeye de değişebilir..

senin o zaman tahminen 24-25 mm de çatlamış belki benım de yeni çatlar 4 gün önce 19mm idi
bu 2 günü de değerlendireyım ben en güzeli
işte benden haberler bu kadar
umarım daha güzel haberlerle de geliriz buraya
bu arada net kopup duruyor sinir oldum

Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum sabah erken saatlerde vücut ısımi ölçüyorm düşük 36.4 falan. Akşam yatarken ölçüyorm 37.0. Veya üzeri oluyo bu akşam yükselmesi afetin 9. Günü başladı kafam karıştı acaba erken mi yumurtladm ne olur bi yardım edin

canım gün içindeki vücut ısımız bir şey ifade etmiyor
öneli olan sabah yataktan kalkmadan önce ve hergün aynı saatte ölçülen değer
ve tabi ki tek bir değerle de yorum yapılamaz

ehh ben çıkayım artık kendinize iyi bakın kızlar
iyi akşamlar herkese

kizlar ne kadar saldim ben bu ay yaaa
kendimi taniyamiyorum
bugun calisma olsun dedim ve ciddi ciddi bebek dusuncesiyle iliskimiz oldu ama sonra bacaklri kaldirdim ve icimden gelmedi aman yaaa bosver dedim kalktim.
ya cok yorulmusum ya umursamazlasmisim bilmiyorum
ama bu ay hic birsey yapmadim ne ates olctum ne yeme icmede farkliliklar,bekleme surecinde de rahat olacagima inaniyorum
bir garibim valla buraya gelme sebebim de hani sadece sizlerle konusmak sizleri gormek muhabbet etmek o kadar

hepberaber umarim o yumurtan dollenir tutunur ve hep seninle olur

merhaba arkadaşım nslsn:) bu ay senle ateş ölçmedik bende dinlenmeye çekildim:) bu ay 3 kez ilişki yaotık koskoca ayda oda canımız istedi diye ..yapar yapmazda banyo yaptım normalde 1 saat ayagımı kaldırır yatardım.. büyük rahatlık vallaaaaa düşünmememkkk..adetime 1 hafta kaldı %1 ihtimal bile vermiyorum bebek için.. inşş beklemedigimiz anda rabbim nasip eder:)o ayda bu ay olur:)

ARKADAŞLAR BU AY İLK DEFA ATEŞ ÖLÇME YÖNTEMİNİ DENİYORUM.Bİ BAKARMISINIZ LÜTFEN ATEŞİME???
1.Regl - 36.1
2.Regl - 36.4
3.Regl - 36.1
4.Regl - 35.9
5.Regl - 36.0
6.Regl - 36.0

7.36.2
8.36.2
9.36.2
10.36.2
11.36.2
12.36.1
13.36.0

uzun zamandir goremedim canim seni. iyi yapmissin sen cok stres yapmistin son zamanlarda hatirliyorum en guzeli olurna birakmak, umarim o 3 gunden biri yumurtlamaya denk gelmsitir canim ve dollenmis tutunmustur sana

hosgeldin canim
atesine baktim da su an net bir yorum yapamiyorum olcumler birbirne yakin
kac gunde bir adet oluyorsun genelde ?

hosgeldin canim
atesine baktim da su an net bir yorum yapamiyorum olcumler birbirne yakin
kac gunde bir adet oluyorsun genelde ?

canım hoşbuldum..uzun süredir takip ediyordum zaten ama bu ay bende denemek istedim.adetlerim düzenli değil o yüzden ne zaman geleceğini bende bilmiyorum

canım hoşbuldum..uzun süredir takip ediyordum zaten ama bu ay bende denemek istedim.adetlerim düzenli değil o yüzden ne zaman geleceğini bende bilmiyorum

su an icin yumurtlan daha catlamamis gibi geldi bana ama emin degilim
sen yine olcume devam et canim payasirsin burda yorumlariz biz
ama sonucta 28 gunden daha erken gelmiyor di mi?

uzun zamandir goremedim canim seni. iyi yapmissin sen cok stres yapmistin son zamanlarda hatirliyorum en guzeli olurna birakmak, umarim o 3 gunden biri yumurtlamaya denk gelmsitir canim ve dollenmis tutunmustur sana
evt cnm çok kötü olmuştum son aylarda sanki bebek olmayınca hayat devam etmiycek gibiydi o derece pskopat olmuştum.. şimdi iyiyim çok şükür tabi üzlüyorum o ayrı ama eskisi gibi hayatımın merkezinde bebek düşüncesi yok:)beni tek üzen hamile arkadaşlarım var yada bebekleri olanlar onlarla aynı ortamda olunca kötü oluyorum
rabbim aratmadan daha fazla nasip eder inş hepimize:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…