evt cnm çok kötü olmuştum son aylarda sanki bebek olmayınca hayat devam etmiycek gibiydi o derece pskopat olmuştum.. şimdi iyiyim çok şükür tabi üzlüyorum o ayrı ama eskisi gibi hayatımın merkezinde bebek düşüncesi yok:)beni tek üzen hamile arkadaşlarım var yada bebekleri olanlar onlarla aynı ortamda olunca kötü oluyorum
rabbim aratmadan daha fazla nasip eder inş hepimize:)
su an icin yumurtlan daha catlamamis gibi geldi bana ama emin degilim
sen yine olcume devam et canim payasirsin burda yorumlariz biz
ama sonucta 28 gunden daha erken gelmiyor di mi?
ARKADAŞLAR BU AY İLK DEFA ATEŞ ÖLÇME YÖNTEMİNİ DENİYORUM.Bİ BAKARMISINIZ LÜTFEN ATEŞİME???
1.Regl - 36.1
2.Regl - 36.4
3.Regl - 36.1
4.Regl - 35.9
5.Regl - 36.0
6.Regl - 36.0
7.36.2
8.36.2
9.36.2
10.36.2
11.36.2
12.36.1
13.36.0
Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum sabah erken saatlerde vücut ısımi ölçüyorm düşük 36.4 falan. Akşam yatarken ölçüyorm 37.0. Veya üzeri oluyo bu akşam yükselmesi afetin 9. Günü başladı kafam karıştı acaba erken mi yumurtladm ne olur bi yardım edin
kizlar ne kadar saldim ben bu ay yaaa
kendimi taniyamiyorum
bugun calisma olsun dedim ve ciddi ciddi bebek dusuncesiyle iliskimiz oldu ama sonra bacaklri kaldirdim ve icimden gelmedi aman yaaa bosver dedim kalktim.
ya cok yorulmusum ya umursamazlasmisim bilmiyorum
ama bu ay hic birsey yapmadim ne ates olctum ne yeme icmede farkliliklar,bekleme surecinde de rahat olacagima inaniyorum
bir garibim valla buraya gelme sebebim de hani sadece sizlerle konusmak sizleri gormek muhabbet etmek o kadar
hepberaber umarim o yumurtan dollenir tutunur ve hep seninle olur
kuzum benim sen verdiğin kararın arkasında dur inş.dr.bana buay hiç umutlanma kocaman kistin var adet ol gel tedaviye başlayalım dedi biz yinede gün aşırı çalıştık biliyorsun artık yıldım tam yeter yaaa dedim 22,gün ilişki vardı 23-24 boş 25,gün kalktım eşim yaa ateşim yükselmedi daha diyosun işe gitmeden bi çalışalım nolur nolmaz dedi 25,gün sabah ilişki oldu 10 dakka yattım yatmadım kalkmak zorundaydım ilerleyen günlerde anlaşıldı ki herkes 25,gün çaatladığımı söyledi ben üfff dedim okadara çalış ogünleri esgeç üzülmüştüm ne kaadarda olsa dr.beni hamiş görünce şaşkınlığını gizleyemedi Allahım hepimize inş. sağlıklı sıhhaatli hamilelik geçirmeyi ve şirinmi şirin bebişlere kavuşmamızı nasip eder... düşün bikaaç hafta önce neler konuşuyordduk şimdi neler Allaahım yeterki ol desin inş. çok bekletmez kimseyi sizi benden iyi aanlayaan yoktur dahaa doğrusu bizi bizler anlaarız bebeğim inş. saağlıkla kucağıma gelir dualarınızı bekliyorum bende daaha küçücük teyzoşları 6,hafta içindeinş. kalp atışınıda duyarız sorunsuz bi gebelik yaşarım sizi seviyorum dualarımdasınız hep inanın
son günlere yaklaşırken ateşde düşmeye başladı sanırım
benim ateşim şöyle
17 şubat adetim
7.gün 23 şubat 36.3
8.gün 24 şubat 36.0
9.gün 25 şubat 36.3
10.gün 26 şubat 36.4
11.gün 27 şubat 35.8 ilişki oldu
12.gün 28 şubat 35.5
13.gün 29 şubat 36.1
14.gün 1 mart 36.2 ilişki oldu
15.gün 2 mart 36.2
16.gün 3 mart 36,2
17.gün4 mart 36.2
18.gün 5 mart 35.9
19.gün 6 mart 36.3
20. gün 7 mart 36.2
21. gün 8marrt 36.3
22.gün 9 mart 36.4
23.gün 10 mart 36.3
24.gün 11 mart 36.3
25.gün 12 mart 36.1
26.gün 13 mart 36.3
27.gün 14 mart 36.2
bakalım yarın ne olacak( bugün düşünecek malesef daha önemli bir şeyim var (
sonunda yumurtladım:)ben kendimi o kadar iyi dinliyorum ki artık karnımdaki ağrıdan biliyorum artık yumurtladığımı.sizde de öyle olan var mı merak ediyorum.haa bu arada tabi ki ovulasyon testi ile de işimi sağlama aldım o da pozitif.size sorum şu:biz ilişkiye girdiğimizde benim karnımdaki ağrı devam ediyordu acaba tam çatlama aşamasında mıydı ki?umarım ymurtacığı kaçırmayız:)ben yine de yarın sabah ve akşam çalışmalara devam edicem.eşimin ameliyatından sonraki 3. aydayız.spermlerin yenilenme zamanı umarım bi faydası olmuştur.yine de hayırlısı...
sonunda yumurtladım:)ben kendimi o kadar iyi dinliyorum ki artık karnımdaki ağrıdan biliyorum artık yumurtladığımı.sizde de öyle olan var mı merak ediyorum.haa bu arada tabi ki ovulasyon testi ile de işimi sağlama aldım o da pozitif.size sorum şu:biz ilişkiye girdiğimizde benim karnımdaki ağrı devam ediyordu acaba tam çatlama aşamasında mıydı ki?umarım ymurtacığı kaçırmayız:)ben yine de yarın sabah ve akşam çalışmalara devam edicem.eşimin ameliyatından sonraki 3. aydayız.spermlerin yenilenme zamanı umarım bi faydası olmuştur.yine de hayırlısı...
kuzum benim sen verdiğin kararın arkasında dur inş.dr.bana buay hiç umutlanma kocaman kistin var adet ol gel tedaviye başlayalım dedi biz yinede gün aşırı çalıştık biliyorsun artık yıldım tam yeter yaaa dedim 22,gün ilişki vardı 23-24 boş 25,gün kalktım eşim yaa ateşim yükselmedi daha diyosun işe gitmeden bi çalışalım nolur nolmaz dedi 25,gün sabah ilişki oldu 10 dakka yattım yatmadım kalkmak zorundaydım ilerleyen günlerde anlaşıldı ki herkes 25,gün çaatladığımı söyledi ben üfff dedim okadara çalış ogünleri esgeç üzülmüştüm ne kaadarda olsa dr.beni hamiş görünce şaşkınlığını gizleyemedi Allahım hepimize inş. sağlıklı sıhhaatli hamilelik geçirmeyi ve şirinmi şirin bebişlere kavuşmamızı nasip eder... düşün bikaaç hafta önce neler konuşuyordduk şimdi neler Allaahım yeterki ol desin inş. çok bekletmez kimseyi sizi benden iyi aanlayaan yoktur dahaa doğrusu bizi bizler anlaarız bebeğim inş. saağlıkla kucağıma gelir dualarınızı bekliyorum bende daaha küçücük teyzoşları 6,hafta içindeinş. kalp atışınıda duyarız sorunsuz bi gebelik yaşarım sizi seviyorum dualarımdasınız hep inanın
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar çok canım sıkkın şu gördüğünüz tabloya inanabiliyomusunuz?
testim negatif ztn sabahki ateşi gördükten sonra öylesine yaptım..
cumartesi yaptığım teste bakıyorum hala onda bile hayal gibide olsa bi gölge var.
ve ben bu ateşle 2-3 gün geciktim...
yine kimyasal yaşadığımı düşünüyorum, ama kafayı yiyeceğim.
ne oluyor bana böyle ya aklımı yitireceğim
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar çok canım sıkkın şu gördüğünüz tabloya inanabiliyomusunuz?
testim negatif ztn sabahki ateşi gördükten sonra öylesine yaptım..
cumartesi yaptığım teste bakıyorum hala onda bile hayal gibide olsa bi gölge var.
ve ben bu ateşle 2-3 gün geciktim...
yine kimyasal yaşadığımı düşünüyorum, ama kafayı yiyeceğim.
ne oluyor bana böyle ya aklımı yitireceğim
canimmm yaaaabu tablo hamile tablosuydu ama ya uffff
adet gelmedi herhalde
bilmiyorum canim ne diycegimi ama uzme kendini sen hazirladin sonucta kendini her duruma
o yuzden beklemek istedin degerin artmasini icin ama ne bileyim bu durum iyi degil ya dollenme oluyor ama tutunma olmuyor ben de bazen oyle dusunuyorum acaba tutunamiyor mu bebegim diye aklima gelmiyor degil. nasilsa doktorun var gidip aslinda grsen canim daha durumunu bilmiyoruz ama boyle durumlarda belki doktor ovulasyon sonrasi duphaston gibi bir ilac verir ve bebegin rahme tutunmasini saglarlar, ya da baska bir ilac. bilmiyorum ama hamile kalabiliyorsunhem de arka arkaya, insallah yine olursun simdilik cok uzme kendini ve doktora git istersne canim
canim cumartesi gunu yapar yapmaz mi golge cikmisti? eski testlere bakma. 5-10 dk sonra onlari okumamak gerekiyor. hatali pozitif cikabilir. hemen kimyasal gebelik diye de endiselenme. belki de vucudun bu ay hazir degildi. ayrica normal hamileliklerin %30u biz daha farkina bile varmadan sonlaniyormus. bu dogal.
canım inan bende ne diyeceğimi bilmiyorum, henüz adet olmadım ama bu ateşi gördüğüme göre bugün olurum
yine kimyasalmıydı düzenli test yapmadığım için onu da tam bilmiyorum.
ama sadece bu tablo ve vücudumdaki belirtiler beni bunu düşünmeye itiyo.
bide adetim gelince yapısından anlayacağım geçen ayki gibi farklı gelirse ...
ateş ölçmesem bilmesem ne zmn yumurtladım tamam dicemki 2 gün gecikmişim.
ama yokkkk delireceğim every, ofisin ortasında anıra anıra ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
doktora gitmeyi bende düşünüyorum ancak biliyorumki, ne biliyosun yine aynı şey olduğunu nerden eminsin yoktur stresten geciktirmişindir dicek
bilmiyorum çok kafam karışık sağlıklı düşünemiyorum şuanda...............
canım inan bende ne diyeceğimi bilmiyorum, henüz adet olmadım ama bu ateşi gördüğüme göre bugün olurum
yine kimyasalmıydı düzenli test yapmadığım için onu da tam bilmiyorum.
ama sadece bu tablo ve vücudumdaki belirtiler beni bunu düşünmeye itiyo.
bide adetim gelince yapısından anlayacağım geçen ayki gibi farklı gelirse ...
ateş ölçmesem bilmesem ne zmn yumurtladım tamam dicemki 2 gün gecikmişim.
ama yokkkk delireceğim every, ofisin ortasında anıra anıra ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
doktora gitmeyi bende düşünüyorum ancak biliyorumki, ne biliyosun yine aynı şey olduğunu nerden eminsin yoktur stresten geciktirmişindir dicek
bilmiyorum çok kafam karışık sağlıklı düşünemiyorum şuanda...............
tatlim dur sakin ol. izin salan alip ogle tatiline biraz erken ciksan da kendine gelsen olmaz mi? bence endiselenmek icin cok erken. gecen ay kimyasal oldugunda adetin nasil olmustu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?