Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

hepimiz ayni sureclerden geciyoruz ya
basliyoruz hemen bebek olucak diye bekliyoruz
1.ay olmayinca 2.ay da olayinca hemen basliyor stres
sonra arayisa giriyor insan ne yapsam ne yapsam
sonra sorgulamaya basliyoruz acaba bende mi sorun var acaba esimde mi
sonra kurlere sariliyor ya da arastirma yaparken ates topicini bulup ates olcmeye basliyor
adet oldugu gun husrana ugruyor sonra kendini toparlayip yine calismalar sonra bekleme sureci
eskiler bunlarin kacini yapiyordu ya da kacini biliyordu hicbirini
o yuzden rahat olmak lazim bu kesin
tabi elimizden geleni yaparak

su an icin yumurtlan daha catlamamis gibi geldi bana ama emin degilim
sen yine olcume devam et canim payasirsin burda yorumlariz biz
ama sonucta 28 gunden daha erken gelmiyor di mi?

bugün 13. gündeyim işte canım devam ederim yazmaya.ateşim 36.0 düşünce acaba çatlıycakmı diye düşündüm??tabi ilk defa denediğim içinde tam bilemiyorum neyin ne olduğunu.bazen 28 günden öncede gelebiliyor

henuz olmamis yumurtlama canim devam et. bu arada senin normal atesin ne kadar yuksek. benim 35.7 civarlarinda olur hep yumurtlama oncesi

zaten arkadaslar da soylemis canim sabah uyanir uyanmaz her gun ayni saatte olceceksin. olcutun diyelin ki sonra geri yattin 1 saat sonra tekrar olcun farkli cikar. onlari ciddiye almayacaskin

sonunda yumurtladım:)ben kendimi o kadar iyi dinliyorum ki artık karnımdaki ağrıdan biliyorum artık yumurtladığımı.sizde de öyle olan var mı merak ediyorum.haa bu arada tabi ki ovulasyon testi ile de işimi sağlama aldım o da pozitif.size sorum şu:biz ilişkiye girdiğimizde benim karnımdaki ağrı devam ediyordu acaba tam çatlama aşamasında mıydı ki?umarım ymurtacığı kaçırmayız:)ben yine de yarın sabah ve akşam çalışmalara devam edicem.eşimin ameliyatından sonraki 3. aydayız.spermlerin yenilenme zamanı umarım bi faydası olmuştur.yine de hayırlısı...

kuzum benim sen verdiğin kararın arkasında dur inş.dr.bana buay hiç umutlanma kocaman kistin var adet ol gel tedaviye başlayalım dedi biz yinede gün aşırı çalıştık biliyorsun artık yıldım tam yeter yaaa dedim 22,gün ilişki vardı 23-24 boş 25,gün kalktım eşim yaa ateşim yükselmedi daha diyosun işe gitmeden bi çalışalım nolur nolmaz dedi 25,gün sabah ilişki oldu 10 dakka yattım yatmadım kalkmak zorundaydım ilerleyen günlerde anlaşıldı ki herkes 25,gün çaatladığımı söyledi ben üfff dedim okadara çalış ogünleri esgeç üzülmüştüm ne kaadarda olsa dr.beni hamiş görünce şaşkınlığını gizleyemedi Allahım hepimize inş. sağlıklı sıhhaatli hamilelik geçirmeyi ve şirinmi şirin bebişlere kavuşmamızı nasip eder... düşün bikaaç hafta önce neler konuşuyordduk şimdi neler Allaahım yeterki ol desin inş. çok bekletmez kimseyi sizi benden iyi aanlayaan yoktur dahaa doğrusu bizi bizler anlaarız bebeğim inş. saağlıkla kucağıma gelir dualarınızı bekliyorum bende daaha küçücük teyzoşları 6,hafta içinde inş. kalp atışınıda duyarız sorunsuz bi gebelik yaşarım sizi seviyorum dualarımdasınız hep inanın

son günlere yaklaşırken ateşde düşmeye başladı sanırım
benim ateşim şöyle
17 şubat adetim
7.gün 23 şubat 36.3
8.gün 24 şubat 36.0
9.gün 25 şubat 36.3
10.gün 26 şubat 36.4
11.gün 27 şubat 35.8 ilişki oldu
12.gün 28 şubat 35.5
13.gün 29 şubat 36.1
14.gün 1 mart 36.2 ilişki oldu
15.gün 2 mart 36.2
16.gün 3 mart 36,2
17.gün4 mart 36.2
18.gün 5 mart 35.9
19.gün 6 mart 36.3
20. gün 7 mart 36.2
21. gün 8marrt 36.3
22.gün 9 mart 36.4
23.gün 10 mart 36.3
24.gün 11 mart 36.3
25.gün 12 mart 36.1
26.gün 13 mart 36.3
27.gün 14 mart 36.2
bakalım yarın ne olacak ( bugün düşünecek malesef daha önemli bir şeyim var (

canim benim masallah sana ve bebisine insallah cok kolay bir hamilelik gecirirsin canim sen baya kisiye umit oldun aslinda seni hep aniyoruzozellikle senin ates olcme maceralarini unutmam mumkun degil uzun uzun yazardin aklim karisirdi okurken neyseki simdi hicbirine gerek kalmadi bebesinin guzel haberlerini yazip mutlu edicen bizi artik, kalp atislari, hareketleri, cinsiyeti..derken.. macera basliyor tahmin ediyorum mutlulugunuzu darisi basimiza canim

evet yarin hersey belli olacak canim umarim dusmez ve bat gelmez
bilgilendir bizi de bol sanslar sana [/B
]

evet canim ben de anliyorum ama genelde sag tarafimda hissediyorum yumurtlama agrimi
umarim ani tutturdunuz ve orda hazir bekleyenler olacak ve yumurtan da begenecek birini, en sagliksini en iyisini
evet 3.ay onemli senin icin bekleme surecine az kaldi umarim rahat gecer

canim benim testin pozitif cikmasindan 2 gun once yumurtalik agrim basladi. dun ben de bu konuyu arastirdim yabanci sitelerden. genelde folikulun buyudugu yumurtlama oncesini ve yumurtanin catladiktan sonrasini hissedebiliyormusuz. Yani agri aninda yumurta oluyor diye bir sey yok. atesine gore anlarsin onu. benim de dun pozitif cikti. ama bugun hale atesim dusuk. demek ki olmadi henuz. kacirmaktan bende korkuyorum :)

canim maasallah ikinize de hakikaten umut oldun bize. bu arada ne kistin vardi senin? ben de cikolata var bir tane :S ama kucuk Allah'tan

383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar çok canım sıkkın şu gördüğünüz tabloya inanabiliyomusunuz?
testim negatif ztn sabahki ateşi gördükten sonra öylesine yaptım..
cumartesi yaptığım teste bakıyorum hala onda bile hayal gibide olsa bi gölge var.
ve ben bu ateşle 2-3 gün geciktim...
yine kimyasal yaşadığımı düşünüyorum, ama kafayı yiyeceğim.
ne oluyor bana böyle ya aklımı yitireceğim

canimmm yaaaa bu tablo hamile tablosuydu ama ya uffff
adet gelmedi herhalde
bilmiyorum canim ne diycegimi ama uzme kendini sen hazirladin sonucta kendini her duruma
o yuzden beklemek istedin degerin artmasini icin ama ne bileyim bu durum iyi degil ya dollenme oluyor ama tutunma olmuyor ben de bazen oyle dusunuyorum acaba tutunamiyor mu bebegim diye aklima gelmiyor degil. nasilsa doktorun var gidip aslinda grsen canim daha durumunu bilmiyoruz ama boyle durumlarda belki doktor ovulasyon sonrasi duphaston gibi bir ilac verir ve bebegin rahme tutunmasini saglarlar, ya da baska bir ilac. bilmiyorum ama hamile kalabiliyorsunhem de arka arkaya, insallah yine olursun simdilik cok uzme kendini ve doktora git istersne canim

canim cumartesi gunu yapar yapmaz mi golge cikmisti? eski testlere bakma. 5-10 dk sonra onlari okumamak gerekiyor. hatali pozitif cikabilir. hemen kimyasal gebelik diye de endiselenme. belki de vucudun bu ay hazir degildi. ayrica normal hamileliklerin %30u biz daha farkina bile varmadan sonlaniyormus. bu dogal.

canım inan bende ne diyeceğimi bilmiyorum, henüz adet olmadım ama bu ateşi gördüğüme göre bugün olurum
yine kimyasalmıydı düzenli test yapmadığım için onu da tam bilmiyorum.
ama sadece bu tablo ve vücudumdaki belirtiler beni bunu düşünmeye itiyo.
bide adetim gelince yapısından anlayacağım geçen ayki gibi farklı gelirse ...
ateş ölçmesem bilmesem ne zmn yumurtladım tamam dicemki 2 gün gecikmişim.
ama yokkkk delireceğim every, ofisin ortasında anıra anıra ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
doktora gitmeyi bende düşünüyorum ancak biliyorumki, ne biliyosun yine aynı şey olduğunu nerden eminsin yoktur stresten geciktirmişindir dicek
bilmiyorum çok kafam karışık sağlıklı düşünemiyorum şuanda...............

haklısın cnm yanlşlık olabilir olumlu düşünmeye çalışıyorum ama geçen aydan dolayı zaten korkularım vardı
benim ztn ilişki durumundan dolayı bu aydan umudum yoktu başta,
ctesi günkü testte 15-20 dk snra baktığımda çıkmıştı gölge gibiydi.
ben yanlış görüyorum diye eşime göstermiştim o da onayladı ama çok hafif varla yok arası
hatta sen burda bişey var diye özellikle göstermesen ben ilk bakışta farketmem bunu dedi.
geçen ay kimyasal geçirdiğim için vücudumda neler değişir onlarıda biliyorum
hepsi harfiyen aynıydı.
sadece belirtilerim ve özellikle ateşim beni bu kdr umutlandırdı.
ben 5 aydır fln tablo yapıyorum dpo14 enn geç dpo15 dedin mi şak diye adet olurdum

tatlim dur sakin ol. izin salan alip ogle tatiline biraz erken ciksan da kendine gelsen olmaz mi? bence endiselenmek icin cok erken. gecen ay kimyasal oldugunda adetin nasil olmustu?

ya canim hani senin ates gidisatini biliyorum oncesinde dusuyordu genelde ama doktorlar da diyorlar ya kan testini onermiyoruz adet gecikmesi oncesi testleri onermiyoruz diye
cunku 9 ayin da dedigi gibi farkina varmadan hamile kalabiliyormusuz..
sen icinde kalmasin doktoruna git sen yine de
daha adet de olmadin nasilsa
uzme kendini iyi dusun ne olur

tatlim dur sakin ol. izin salan alip ogle tatiline biraz erken ciksan da kendine gelsen olmaz mi? bence endiselenmek icin cok erken. gecen ay kimyasal oldugunda adetin nasil olmustu?

ilk günü normalde leke leke az ve koyu renk gelirdi kahverengi gibi, 2. günü sökülürdü.
geçen ay ilk gününde bile çok yoğun ve sıvı halinde geldi ve rengi kırmızıdan öte sanki böyle narçiçeği rengi gibiydi
cart bir kırmızıydı yani ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…