- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar çok canım sıkkın şu gördüğünüz tabloya inanabiliyomusunuz?
testim negatif ztn sabahki ateşi gördükten sonra öylesine yaptım..
cumartesi yaptığım teste bakıyorum hala onda bile hayal gibide olsa bi gölge var.
ve ben bu ateşle 2-3 gün geciktim...
yine kimyasal yaşadığımı düşünüyorum, ama kafayı yiyeceğim.
ne oluyor bana böyle ya aklımı yitireceğim
canım aslında kana gitmedin tamam stres için iyi bişey değil ama acizane tavsiyem kimyasal gebelik geçirip geçirmediğinden emin olurdun. ve mesela kan pıhtılaşması gibi basit bi problem varsa gebeliği öğrenir öğrenmez önlemini alırsın.. çünkü bu dpo çok yüksek. önceki döngülerini göremiyorum ama senin dpo bu civarlarda değildi dimi.. büyük ihtimal kimyasal gebelik
şuanda pişmanım biliyormusun karanfilcim, işu tereddütte kalmaktansa
kana gitmesem bile en azından şu idrar testini yenileseydim.
bak bunlar geçen aydan önceki 2 tablom nasılda şakk diye dpo14 lerde adet geliyo
zaten öncesinde ateşim düşmeye başlıyodu bile benim.
bilmiyorum, ne düşüneceğimi şaşırdım çok yorulmuş hissediyorum kendimi...
Eki Görüntüle 367146
Eki Görüntüle 367147
yok canım pişman olma, hiç birşey için geç değil. sen doktora idrar testi yaptım de ve pozitif çıktı. ben kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum test yapar mısınız de.. inşallah yoktur ve bir dahaki sefere bebeğin sağlıkla gelir... ya da kendin bebek aspirini iç bir dahaki aya günde bir tane tabi zararı olur mu önce bi araştır. bazen tam zıttı da olabiliyor kan pıhtılaşmaması sorunu gibi..
valla ben bu hızla senden çok yakında yine gebelik bekliyorum.. ama siz korunmayı bırakalı daha çok olmadı strese sokma canım üst üste kimyasal geçirip de en sonunda hiç bişey yapmamasına rağmen çok sağlıklı gebelik elde edenleri de gördük. nolur stres yapma..
anladım canım peki zaman gitmem gerekir, bu testleri istemem için yani
şuanda adet olmadan mı gitmeliyim yoksa adet gelince belli bir gününde mi biliyormusun?
ona göre randevu alayım...
olumlu düşünmeye çalışıyorum ama bu şekilde umutlarım kırıldıkça elimde olmadan
kendimi dağılmış buluyorum...
desteğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürler, iyiki varsınız.
umarım birgün bizde sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz şuan tek dileğim bu...
şuanda adet olmadan mı gitmeliyim yoksa adet gelince belli bir gününde mi biliyormusun?
canım ben de bilmiyorum ben kimyasal dahil hiç bi zaman gebe kalamadığım için onu hiç araştırmadım. ama stres yapma dinlen biraz nolur.. daha çok erken.. sakinleş biraz daha sonra ne yapacağına karar verirsin.
insallah canim dualarim seninle. doktora gittiginde bizi de haberdar et olur mu?
cumartesi yaptığım teste bakıyorum hala onda bile hayal gibide olsa bi gölge var.
yokh ben bugün doktora gittim doktor rahime yuurtayı taşıması gereken kolların yumurtayı alamamasından bahsetti konuşmamız arasında bunun la ilgili yapılabilecek birşey olmadığını söyledi rahme bebek yerleştirktn sonra olan düşüklerde pıhtılaşma sornu olur diye biliyorum senin durumun sadece o kolların yumurtayı rahme taşıyamaması bence...biz burda ne desek boş kulaktan dolma...ama sen en güzeli iyi bir doktora muayne ol ..bebek sahibi olma yolunda bize sağlam bi psikoloji lazım güçlü olmalıyız ...üst üste bunu yaşamak seni korkutmasın ...çünkü kimsayal gebeliklerin sonunda sağlıklı gebelikler kolayca gerçekleşiyor...ALLAHın izniyle...
evet yarin hersey belli olacak canim umarim dusmez ve bat gelmez
bilgilendir bizi de bol sanslar sana [/B]
yokh ben bugün doktora gittim doktor rahime yuurtayı taşıması gereken kolların yumurtayı alamamasından bahsetti konuşmamız arasında bunun la ilgili yapılabilecek birşey olmadığını söyledi rahme bebek yerleştirktn sonra olan düşüklerde pıhtılaşma sornu olur diye biliyorum senin durumun sadece o kolların yumurtayı rahme taşıyamaması bence...biz burda ne desek boş kulaktan dolma...ama sen en güzeli iyi bir doktora muayne ol ..bebek sahibi olma yolunda bize sağlam bi psikoloji lazım güçlü olmalıyız ...üst üste bunu yaşamak seni korkutmasın ...çünkü kimsayal gebeliklerin sonunda sağlıklı gebelikler kolayca gerçekleşiyor...ALLAHın izniyle...
merhaba yazdıklarını okuyunca konu hakkında biraz bilgim olduğu için bunları seninle paylaşmak istedim
ben de 2 defa kimyasal gebelik yaşadım. doktorum kimyasal gebelik tekrarı olduğu için bizden bazı testler istedi.
eşim ve ben karyotip testi yaptırdık. bu test kromozamlarla ilgili yani ikimizden birinde genetik bir sorun var mı diye yapılıyor.
diğe test ise trombofili paneli. o da sadece bende bakıldı. kan pıhtılaşması olup olmadığına bakıyorlar. eğer pıhtılaşma var ise yumurtlama sonrasında iğneye ya da asprine başlıyorsun. bu testleri her hangi bir zamanda yaptırabilirsin özellikle gitmen gereken bir zaman yok. bu testlerin sonucu geç geliyor. 1 ay kadar zaman sonrasında öğreniyorsun sonucu. bu yüzden benim doktorum sonuçları görmediğimiz için yumurtlama dönemi sonrasında coraspin vermişti günde 1 tane. hiç bir zararı olmadığını soyledi ki benim bi arkadaşım coraspini hamileliğinin 34. haftasına kadar kullandı.
en son aşama ise hsg. yani rahim filmi. bebeğin yerleşmemesi sebebiyle rahimde bir sorun mu var diye çekiyorlar. rahimdeki bazı sorunlar yerleşmeye engel olduğu için bunu tepsit etmek istiyor doktorlar. ben hepsini aşamalı olarak yaptırdım çok şükür ki hiç birinde sorun yok..zamanını bekliyor demekki
umarım yardımcı olabilmişimdir. sormak istediğim bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım
tatlım üzülme sakın daha adet olmadın.
ayrıca benim daha farklı bir yorumum var
yani acaba 16.gün çatlamış olabilirmisin.
çizgiyi ff 12.güne çekmiş ama o gün zaten farklı bi saatte ölçmüşsün.
eğer 16.gün çatlama olduysa dpo normal korkma kimyasal falan diye.
inşallah yarına yükselir ve bebişin gelir.
gelmezsede üzülme daha önümüzde nice aylar var yeterki sağlığımız yerinde olsun.
canımmm inşşş kötü birsonuç çıkmazzz moralini bozmaa.. ben senin tablondan çok ümit etmiştim..
canım seni hepimiz çok iyi anlıyoruz
Baharın yorumu mantıklı geldi bana
ama sen ihtimale karşı doktora git
hatta bugün kan testi verebilirsen ver en azından değer 5in üzerindeyse biliriz ki döllenme olmuş ve o zaman gereken testleri yaptırırsın
varsa sorunu tespit etmiş ve emin olmuş oluuruz
Kızlar hepinize çok teşekkürler
doktordan geldim, kan değerim 4,1
biliyodum bişey olduğunu biliyodum yine düştü işte !
çok yeni bişey de yakalamış olabilirz belki artar ancak günün geçmesine göre değer çok küçük
yine bir kimyasal yakalamış olabilirsin, üst üste oluşu vücudun kabul etmeme gibi bi durumu olabilir dedi.
2 gün sonra kan testi tekrar istedi 0 olduğunu görmem lazım dedi
ona göre yeni bi plan yapıcaz başka testlre bakıcaz canını sıkma dedi... olay bu...
deli gibi ağlamak istiyorum ben, şuanda ofisteyim, nasıl bitecek bugün allahım....
merhaba yazdıklarını okuyunca konu hakkında biraz bilgim olduğu için bunları seninle paylaşmak istedim
ben de 2 defa kimyasal gebelik yaşadım. doktorum kimyasal gebelik tekrarı olduğu için bizden bazı testler istedi.
eşim ve ben karyotip testi yaptırdık. bu test kromozamlarla ilgili yani ikimizden birinde genetik bir sorun var mı diye yapılıyor.
diğe test ise trombofili paneli. o da sadece bende bakıldı. kan pıhtılaşması olup olmadığına bakıyorlar. eğer pıhtılaşma var ise yumurtlama sonrasında iğneye ya da asprine başlıyorsun. bu testleri her hangi bir zamanda yaptırabilirsin özellikle gitmen gereken bir zaman yok. bu testlerin sonucu geç geliyor. 1 ay kadar zaman sonrasında öğreniyorsun sonucu. bu yüzden benim doktorum sonuçları görmediğimiz için yumurtlama dönemi sonrasında coraspin vermişti günde 1 tane. hiç bir zararı olmadığını soyledi ki benim bi arkadaşım coraspini hamileliğinin 34. haftasına kadar kullandı.
en son aşama ise hsg. yani rahim filmi. bebeğin yerleşmemesi sebebiyle rahimde bir sorun mu var diye çekiyorlar. rahimdeki bazı sorunlar yerleşmeye engel olduğu için bunu tepsit etmek istiyor doktorlar. ben hepsini aşamalı olarak yaptırdım çok şükür ki hiç birinde sorun yok..zamanını bekliyor demekki
umarım yardımcı olabilmişimdir. sormak istediğim bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım
canım sana üzülme demek çok saçma olur
ama en azından sorunu tespit edeceksin ve bundan sonra emin ol sağlık bir gebeli yaşayacaksın
büyük ihtimal pıhtılaşma sorunu vardır diye düşünüyorum çünkü en sık rastlanan buymuş
2 gün sonra baktır değerine ve doktorunla yoluna devam bak mutlu günler ço yakın
hamile kalabiliyorsun
Kızlar hepinize çok teşekkürler
doktordan geldim, kan değerim 4,1
biliyodum bişey olduğunu biliyodum yine düştü işte !
çok yeni bişey de yakalamış olabilirz belki artar ancak günün geçmesine göre değer çok küçük
yine bir kimyasal yakalamış olabilirsin, üst üste oluşu vücudun kabul etmeme gibi bi durumu olabilir dedi.
2 gün sonra kan testi tekrar istedi 0 olduğunu görmem lazım dedi
ona göre yeni bi plan yapıcaz başka testlre bakıcaz canını sıkma dedi... olay bu...
deli gibi ağlamak istiyorum ben, şuanda ofisteyim, nasıl bitecek bugün allahım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?