Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
üzülme hiçbirşeye belkide arkadaşın dediği gibi bi aspirinliktir işin..ve bebeğin gelmek için vaktini bekliyordur..
ALLAH sana ve eşine sağlık versin o melekte gelecekte kendini iyiden iyiye kıymete bindriyor sadece...

sebepli veya sebepsiz
budurumun çaresi var
Allah dermansız dert vermesin
İyi ol, ve buna inan gerçekten şuan tek ihtiyacın bu
duacınım canım

sağol canım, inş unutulur bugünler,
rabbim daha kötü durumlarla sınamasın bizleri şükrediyorum yinede
doğru diyosun herşeyde bi hayır vardır...

elimden geleni yapıyorum canım atlatıcam bunuda biliyorum
güçlüyüm allaha inancım sonsuz ama bu ilk gün bu ilk şok beni yıkıyor.
umarım dediğin gibidir, sağlıkla gelsinler inş..

sebepli veya sebepsiz
budurumun çaresi var
Allah dermansız dert vermesin
İyi ol, ve buna inan gerçekten şuan tek ihtiyacın bu
duacınım canım

amin canım amin, dermansız dert olmasında gerisi boş dediğin gibi
allah çaresiz dertler vermesin kimseye
toparlanıcam unutucam bugünleri inşallah sağlıkla kavuşuruz meleklerimize.
allah razı olsun canım.

henuz olmamis yumurtlama canim devam et. bu arada senin normal atesin ne kadar yuksek. benim 35.7 civarlarinda olur hep yumurtlama oncesi

valla canım bilmiyorum ki ilk defa bu ay ölçmeye başladım,adetlerimde düzensiz kestiremiyorum,teşekkür ederim yardımın için canım

14.35.9
ateşim düşmeye devam ediyor ben bişey anlamadım...anlayan varmı arkadaşlar?demekki daha çatlamadı değil mi?

14.35.9
ateşim düşmeye devam ediyor ben bişey anlamadım...anlayan varmı arkadaşlar?demekki daha çatlamadı değil mi?

canım adet döngün nasıl eğer 28-30 arası oluyorsan muhtemelen yeni çatlayacak yumurtan
daha olmamış yani

canım adet döngün nasıl eğer 28-30 arası oluyorsan muhtemelen yeni çatlayacak yumurtan
daha olmamış yani

canım adetim düzensiz o yüzden bilemiyorum bende,bazen 28 günden öncede gelebiliyor,ama demekki şu durumda 28 günden önce gelmiycek daha çatlamadıysa,peki ateşim normalmi acaba?

canım adetim düzensiz o yüzden bilemiyorum bende,bazen 28 günden öncede gelebiliyor,ama demekki şu durumda 28 günden önce gelmiycek daha çatlamadıysa,peki ateşim normalmi acaba?

canım çatlamadan önceki günlerin değeri pek bir şey ifade etmiyor diye biliyorumyani normal ve değil demenin bir anlamaı yok
sonraki günler önemli kademeli veya birden artış olup ortalamanın üzerinde devam etmesi lazım
ortalamada herkesin farklıdır
kimisi 35.8 le çatlar kimsi 36.6 ile çatlar ateş eşiği kişiden kişiye değişiyor cnım
sen ölçmeye devam et
bir kaç ay daha ölçersen daha iyi tanırsın vücudunu
umarım bu ay sana bebek getiriri

ateşş son kaç gün artmalı acaba

14.35.9

canım bugünleri değerlendir mutlaka heran çatlayabilir döngün 28-30 arası değişiyosa
ve hergün ölçmeye devam et ateşi aynı saatte sabahları yataktan kalkmadan

ateşş son kaç gün artmalı acaba

canım son kaç gün değil de ateş dibe vurduktan sonra ya birden ya da kademeli olarak artmaya başlar o zaman anlarız ki çatlamış
ve adete kadar ortalamanın üzerinde gider sabitleni veya artarak devam ederse gebelik var deriz
ama düşmeye başlarsa adet geliyor deriz

anladım canım ben tabloya bakabildin mi ne düşünüyorsun?? ben son 4 günümadete belimde bi ağrı başladı ama öyle aşırı değil.. acaba diyorum bi yandanda umutsuzum.. hayırlıs artık

anladım canım ben tabloya bakabildin mi ne düşünüyorsun?? ben son 4 günümadete belimde bi ağrı başladı ama öyle aşırı değil.. acaba diyorum bi yandanda umutsuzum.. hayırlıs artık

canım tablonu görmedim ben tekrar koyarsan bakarım
bel ağrısı adet belirtisi de olabilir gebelik de
ama bence belirtiye hiç takılma biz psikolojik olarak bile yaşıyoruz bunu

yokh canim hersey duzelicek eminim , doktora gitmen iyi olmus en azindan simdi iyice bakarlar ve hersey yoluna girer. ne gerekiyorsa yaparsin ve guvenle ilerlersin insallah da tez zamanda yeniden saglikla gelicek bebegin

yokh canim hersey duzelicek eminim , doktora gitmen iyi olmus en azindan simdi iyice bakarlar ve hersey yoluna girer. ne gerekiyorsa yaparsin ve guvenle ilerlersin insallah da tez zamanda yeniden saglikla gelicek bebegin

canım tablonu görmedim ben tekrar koyarsan bakarım
bel ağrısı adet belirtisi de olabilir gebelik de
ama bence belirtiye hiç takılma biz psikolojik olarak bile yaşıyoruz bunu

son günlere yaklaşırken ateşde düşmeye başladı sanırım
benim ateşim şöyle
17 şubat adetim
7.gün 23 şubat 36.3
8.gün 24 şubat 36.0
9.gün 25 şubat 36.3
10.gün 26 şubat 36.4
11.gün 27 şubat 35.8 ilişki oldu
12.gün 28 şubat 35.5
13.gün 29 şubat 36.1
14.gün 1 mart 36.2 ilişki oldu
15.gün 2 mart 36.2
16.gün 3 mart 36,2
17.gün4 mart 36.2
18.gün 5 mart 35.9
19.gün 6 mart 36.3
20. gün 7 mart 36.2
21. gün 8marrt 36.3
22.gün 9 mart 36.4
23.gün 10 mart 36.3
24.gün 11 mart 36.3
25.gün 12 mart 36.1
26.gün 13 mart 36.3
27.gün 14 mart 36.2
bakalım yarın ne olacakk
ben 31.gün adet oluyorum yani pazar yada pazartesi günü tahminim.

canım ff de tabo olsa daha net belli oluyor ama anladığım kadrıyla 18inde çatlamış olsa 32.gün olursun
açıkçası pek anlayamadım ben kendi tablolarıma da benzettım düşük ateşlisin sen de
ama bence de adetın p.tesi falan gelebilir
bir şey demek için erken umarım daha da yükselir

ff tablo ne oluyor canım. bu ateş olayını ilk defa denedim ben... gelmesin yaaaaaaaaaaaa bebişim olsun benimdeee

sana katılıyorum canım zaten 12.gün ovulasyon testi de negatifmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…