Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com

3 gündür ölçüorum daha bi şey belli değil ama çatladığımı düşünüyorum ki ateşim 36.5i görmez yoksa benım
bebeğim ateşin harika yani diğer aylara göre güzell
inşallah yumoşun çoktan bebiş olma yoluna girmiştir

tatlım üzülme sakın lütfen
inan çok yakında sağlıklı bir gebeliğin olacak.
bunlar senin için bir sınav ve sen bu sınavı sabrederek geçeceksin.

28 günde bir adet oluyorum.
11.gün 36.1 ovulasyon testi pozitif
12.gün 35.8 ovulasyon testi negatif(birden fazla denedim pozitif beklerken negatif görünce testmi bozuk diye düşündüm.
13.gün 36.0 ovulasyon testi yapmadım sizce yumurtam çatlamış olabilirmiyim
14.gün 36.4
15.gün 36.2
16.gün 36.4
17.gün ölçmedim
18.gün 36.5
19.gün 36.1
20.gün 36.6
21.gün 36.7
22.gün 36.6
23.gün 36.6
24.gün 36.6

ff tablo ne oluyor canım. bu ateş olayını ilk defa denedim ben... gelmesin yaaaaaaaaaaaa bebişim olsun benimdeee
canım bu bir site ve oraya değerlerini giriyorsun tablo çıkyor ortaya ve oradki ortalama değerden daha güzel anlaşılıyor
ama nasıl olcak dersen bana sorma ilk üyeliğimi bana da sapolsun karanfil yapmıştı

çok teşekkür ederim canım,bu ay bu ateş olayını çözersem bi dahaki aya daha bilinçli olurum herhalde,ALLAH tüm isteyenlere nasip etsin inşallah
merak ediyorum bakalım yarın ateşim kaç olucak???

henüz çatlamamış yumurtan ölçmeye devam et bugünleri değerlendir cnm ...

teşekkür ederim canım,ateş düşük derecede çatlayıp sonra yükseliyor değilmi??peki ateşin yükseldiği gün ilişkinin olması şansı çoğaltıyormu yoksa iş işten geçmişmi oluyor??çok soru sordum kusura bakma canım

canım bugünleri değerlendir mutlaka heran çatlayabilir döngün 28-30 arası değişiyosa
ve hergün ölçmeye devam et ateşi aynı saatte sabahları yataktan kalkmadan

tmm canım sağolasın,ateş düşük oluncamı ilişkinin olması gerekiyor??

bu sorunun cevabi net degil cunku yumurta catadiktan sonra 12 ile 24 saat arasinda yasayabiliyor
yani ates yukselinceki iliskiyle de hamiel kalinabiliyor
ama ben internette gezinirken soyle bir ifade de okudum ayni senin dedigin gibi ' ates yukselmeden iliski olmalidir, yukseldigi zaman is isten gecmis olur.' aynen boyle ifadeydi
yine baska bir arastirmada da soyle okudum 'erkek cocuk isteyenler yumurtlama gunu oncesi iliskiye girmesin sadece yumurtlama gunu ve 3 gun sonrasi iliskiye girsin'
yani catladiktan sonra da hamilelik olabiliyor istersen yine 2 gun daha calis

arkadaşlar ben ateş grafiğimi oluşturmak için bu ff isimli siteye üye oldum fakat site ingilizce bişey anlamadım.bilen arkadaşlar ayrıntılı bir şekilde anlatabilirmisiniz lütfen ????nasıl yapıldığını??

evet canım bu söylediklerini bende okumuştum o yüzden kafam karıştı,ama kız çocuk erkek çocuk olayını bilmiyordum...birde herkesin bünyesi farklıymış o yüzden yumurta çatladıktan sonra bazen bu kadar bile yaşayamıyormuş diye duymuştum...ALLAH büyük ne diyelim eğer kısmette varsa olur artık...

aynen oyle
eger bebek calismalarinda yeniysen
benden tavsiye cok takilma bu ayrintilara
ne kadar cok bilirse insan o kadar takiliyor bu dusunceye
sonra kopamiyor doktor tavsiye onemli gunlerde gunasiri iliski yaptin mi icin rahat olsun

aynen oyle
eger bebek calismalarinda yeniysen
benden tavsiye cok takilma bu ayrintilara
ne kadar cok bilirse insan o kadar takiliyor bu dusunceye
sonra kopamiyor doktor tavsiye onemli gunlerde gunasiri iliski yaptin mi icin rahat olsun

valla öyle canım.ateş ölçmeye başladığımdan beri başka bişey düşünemez oldum çok taktım bu aralar kafaya olucağı varsada olmıycak:))

bu ateş yöntemi çok iyi yaa..test yapmana gerek bile yok.adete yakın düşmeye başlıo..adet oldum.inş bu döngüde bebegi yakalarız.adaçayı aldı eşim.içmeye başladım.yumurtayı kaliteli yapıyormuş eşim de keçiboynuzu özüne devam ediyo.sabah akşam klomen işe yaramadı bide böle denicez.haa bide 3 gün ara ile ilişki denicez.10-13-16-19-22 ..

evet insani test yapmaya gerek birakmadan gosteriyor
hayirli olsun canim yeni dongun

saol canım teşekkür ederim valla bu süreç çok yıpratıyo insanı.ne kadar büyük bi mucizeymiş hamile kalmak....Rabbim kimseyi evlat hasreti ile sınamasın

kesinlikle oyle
cok buyuk bir mucize
Allah isteyen herkese nasip etsin
en zoru da ne zamna hamile kalacagimizi bilememek aslinda
her ay acaba oldu mu acaba oldu mu demek :44:

canim bence o kadar acma arayi. ben bunu cok arastirdim. eger erkekte sperm azligi veya hareketsizligi yoksa her gun yapmann bile bir zarari yokmus. hatta sansi arttirdigi yaziyor bir cok yabaci sitede.

Arkadaslar hepimizi zaman zaman hayal kirikligina ugratan bir seye dikkat cekmek istiyorum. ates olcmenin asil amaci yumurtlamanin ne zaman oldugunu gormek. eger hamile isek ates yuksek kaliyor. ancak bunun tam tersi dogru degil. yani atesimiz yuksekse hamileyiz demek degil. ates ya son gun dusuyor yada hala yuksekken adet oluyoruz. Ornegin benim adetin 3. gunu dustu gecen ay. o neden bat gunu gecip testte pozitif gorene kadar sabredeceiz :)

canim bence o kadar acma arayi. ben bunu cok arastirdim. eger erkekte sperm azligi veya hareketsizligi yoksa her gun yapmann bile bir zarari yokmus. hatta sansi arttirdigi yaziyor bir cok yabaci sitede.

canım bende öle düşünüyordum ama bu bizde tutmuyo...sana ateş tablomu göndereyim.orda ilişki günlerimizde var..gayet güzel ilişki zamanlaması olmasına rağmen klomen kullanmama rağmen en önemlisi eşimde ve bende sorun olmamasına rağmen hamile kalamadım.gecen ay bi arkadaşım hamile kaldı.1 senedir olmuyordu onlarında.çok sık ilişki iyi degil dedi bana.onlar bu şekilde yapmış ve olmuş.bide böle denicem

ateş tablom 386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com
tBLOnun devamında eskileri de var.

selamlar nasılsınız kızlar geçmişi okudum
yokh inşallah herşey yolunda gider gönlüne göre olsun herşey
batı yaklaşanlar inşallah sağlıkla hamilesnizidir bende regilden beri ateş ölçmüyorum ovulsyon günümü biliyorum(ovu testiyle 3 aydr yapıyorum)sadece o gün ovu testi yapcam 21 mart ta o kadar pozitifi gördkten sonra yine bırakcam kendimi bende pek iştah kalmadı bu yolda..aşılamadan bahsetti dr sanki bakalım öğrencez gidince.
eşimn hareket sorunu için dr 28 marta gün verdi bat zatan 04 nisan kısmet artık rabbim hakkımıza hayırlısını versin .
ne zaman yiyecek ekmeği varsa dünyada o zaman gelcek bebişler bunu unutmayın sağlıkla olsun herşey inşAllah.

yokh canim hersey duzelicek eminim , doktora gitmen iyi olmus en azindan simdi iyice bakarlar ve hersey yoluna girer. ne gerekiyorsa yaparsin ve guvenle ilerlersin insallah da tez zamanda yeniden saglikla gelicek bebegin

Canım çok sağol,
evet gitmem iyi oldu gerçekten en azından yakaladık yine bu durumu
yoksa değer iyice düşecekti ve normal bir adet gecikmesi olarak kalacaktı
ve belki çözümü bulunmaynca yine aynı şeyi yaşardım allah korusun
inşallah kötü birşey çıkmaz da yine bebeğime kavuşurum benimle kalır bu defa...
hayırlısını istiyorum daima..

canım bugün öyle yıkıldımki test sonucunu beklerken ne olur sıfır çıksın diye ne dualar ettim
aynı şeyi yaşamamış olmayı sadece stresten fln geciktiğimi düşünmek istedim
böylesi daha canımı yaktı sanki.
ama ben hep hayırlısını diledim allahtan demekki şmdi değilmiş vakti
umarım dediğin gibi bu sınavı geçerim ve rabbim mükafatını gönderir bigün...

sağol canım inş seninde duan dileğin gerçek olur en kısa zmnda
rabbim hayırlısını nasip etsin meleklerimize kavuşalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…