gunaydin kizlar
ben gune erken basladim temizlik yapiyorum
baya da yordum simdiden kendimi daha is cok:44:
dedim ya hep umursamazim bu ay diye ama sanirim dpolara kadar bu isbugun temizlik yapiyorum egilip kalkarken, viledayi sIkarkan aman birsey olursa havalarindayim..sanki bebis var da, su normal hayatima ne zaman donucem yaaaa
valla canım ben zaten okula hergün koşturarak giderdim otobüsü kaçırtmamak için.. ama yavaş koşmaya filan çalışırdım. geçen ay elimden gelen en büyük eforu sarfedince bu ay nasıl koştum nasıl umrumda bile olmadı. zaten de olmayacak çünkü ben artık gerçekten olmadığı için zamanına bıraktım umutsuzluğa kapılmak istemiyorum çünkü Allah tan ümit kesmek çok büyük günah..
ne temizlikler yaptım ne ağırlar kaldırdım.. dün ev aldıkonun için ne koşturdum anlatamam.. ve dün yine kardeşim geldi askerden yine koşturdum.. çünkü olacaksa hiç birşeyi sallamasam bile olacak ama olmayacaksa da ağzımla kuş tutsam da olmayacak..
28 günde bir adet oluyorum.
11.gün 36.1 ovulasyon testi pozitif
12.gün 35.8 ovulasyon testi negatif(birden fazla denedim pozitif beklerken negatif görünce testmi bozuk diye düşündüm.
13.gün 36.0 ovulasyon testi yapmadım sizce yumurtam çatlamış olabilirmiyim
14.gün 36.4
15.gün 36.2
16.gün 36.4
17.gün ölçmedim
18.gün 36.5
19.gün 36.1
20.gün 36.6
21.gün 36.7
22.gün 36.6
23.gün 36.6
24.gün 36.6
canim tebrik ederim hayirlisiyla rabbim sag-salim kucagina almayi nasip eylesinmrb arkadaşlar
beni tanıyanlar bilir
buranın eskilerinden sayılırım
uzun süre ateş ölçmüştüm bende
dün akşam cinsiyetimiz belli oldu
oğlumuz oluyor inş.
rabbim hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin inş.
canim ultrasonda bana gec yumurtlama oldugunu soyledilercanım sen 21.gün çatladıığını nerden bildin doktor kontrolündemiydin
canim bana gore sen 18.gun yumurtlamissin31 günde bir oluyorum canım ben 18-19 martta adet günümm ama olsun istemiyorum..
canim iyi olcak insallah dusuk ateslisin sen zaten ama 35.9 dan yuksek olmasi iyiye isaretson günlere yaklaşırken ateşde düşmeye başladı sanırım
benim ateşim şöyle
17 şubat adetim
7.gün 23 şubat 36.3
8.gün 24 şubat 36.0
9.gün 25 şubat 36.3
10.gün 26 şubat 36.4
11.gün 27 şubat 35.8 ilişki oldu
12.gün 28 şubat 35.5
13.gün 29 şubat 36.1
14.gün 1 mart 36.2 ilişki oldu
15.gün 2 mart 36.2
16.gün 3 mart 36,2
17.gün4 mart 36.2
18.gün 5 mart 35.9
19.gün 6 mart 36.3
20. gün 7 mart 36.2
21. gün 8marrt 36.3
22.gün 9 mart 36.4
23.gün 10 mart 36.3
24.gün 11 mart 36.3
25.gün 12 mart 36.1
26.gün 13 mart 36.3
27.gün 14 mart 36.2
bakalım yarın ne olacak( bugün düşünecek malesef daha önemli bir şeyim var (
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar çok canım sıkkın şu gördüğünüz tabloya inanabiliyomusunuz?
testim negatif ztn sabahki ateşi gördükten sonra öylesine yaptım..
cumartesi yaptığım teste bakıyorum hala onda bile hayal gibide olsa bi gölge var.
ve ben bu ateşle 2-3 gün geciktim...
yine kimyasal yaşadığımı düşünüyorum, ama kafayı yiyeceğim.
ne oluyor bana böyle ya aklımı yitireceğim
valla canım ben zaten okula hergün koşturarak giderdim otobüsü kaçırtmamak için.. ama yavaş koşmaya filan çalışırdım. geçen ay elimden gelen en büyük eforu sarfedince bu ay nasıl koştum nasıl umrumda bile olmadı. zaten de olmayacak çünkü ben artık gerçekten olmadığı için zamanına bıraktım umutsuzluğa kapılmak istemiyorum çünkü Allah tan ümit kesmek çok büyük günah..
ne temizlikler yaptım ne ağırlar kaldırdım.. dün ev aldıkonun için ne koşturdum anlatamam.. ve dün yine kardeşim geldi askerden yine koşturdum.. çünkü olacaksa hiç birşeyi sallamasam bile olacak ama olmayacaksa da ağzımla kuş tutsam da olmayacak..
gunaydin kizlar
ben gune erken basladim temizlik yapiyorum
baya da yordum simdiden kendimi daha is cok:44:
dedim ya hep umursamazim bu ay diye ama sanirim dpolara kadar bu isbugun temizlik yapiyorum egilip kalkarken, viledayi sIkarkan aman birsey olursa havalarindayim..sanki bebis var da, su normal hayatima ne zaman donucem yaaaa
Gunaydin kizlarrr:119:
nasilsiniz bakim
2 gundur giremedim topige simdi bakiyorum baya yogun olmus
bakalim neler olmus
canim bizdede hata var simdi kendime o kadar cok kiziyorum
ne kadar sana umit verdim :105:
Rabbimin taktiri o biliyor neyin ne zaman bizim icin daha hayirli oldugunu
iyi ki doktora gitdin ama
canim insallah yakinda uzun guler insallah artik bu sefer bebegin sana siki-siki tutnur
ARKADAŞLAR BU AY İLK DEFA ATEŞ ÖLÇME YÖNTEMİNİ DENİYORUM.Bİ BAKARMISINIZ LÜTFEN ATEŞİME???
1.Regl - 36.1
2.Regl - 36.4
3.Regl - 36.1
4.Regl - 35.9
5.Regl - 36.0
6.Regl - 36.0
7.36.2
8.36.2
9.36.2
10.36.2
11.36.2
12.36.1
13.36.0
15.36.3 sanırım yumurtam çatladı14.35.9
ateşim düşmeye devam ediyor ben bişey anlamadım...anlayan varmı arkadaşlar?demekki daha çatlamadı değil mi?
15.36.3 sanırım yumurtam çatladı
arkadaşlar ateşim yükseldi acaba doğrumu tahmin ediyorum yumurtam çatlamış olabilirmi??
15.36.3 sanırım yumurtam çatladı
arkadaşlar ateşim yükseldi acaba doğrumu tahmin ediyorum yumurtam çatlamış olabilirmi??
iyilik canim
ben var ya dusukten sonraki ay korunmustum aralik ayinda
belki hatirlarsiniz oyle alismisim ki
korundugum halde hamileyim herhalde ben demistiminanmistim da buna ciddi ciddi
kizlar merhaba
ben ates oclmedim biliyorsunuz ama ah su merak yok mu
sabah elime aldim meraktan baktim 35,8
ama 17,gun bugun
ben hic 32 gunde adet olmadim sok sasirdim
ustelik gogus agrim da 2 gun once basladi ve bugun sticky akintim var catladigindan emindim
ama aklim karisti almasaydim iyi olacakti bu termometreyi elime
insan psikolojisi işte, bu istek basıl şeyse
yapıştım mı insanın beynine gitmiyor,
valla özlüyorum o eski günlerimi korunurken hayat ne güzelmiş meğer
tasa yok dert yok...
işte şeytanın işi yokki dürtüyor böyle
en iyisi dereceyi evden uzaklaştır ben artık öyle yapıcam
götürücem annemde fln bırakıcam evde durmaması lazım başka yol kalmadı..
belki yerleşmedir canım stickye geçtiysen bitmiştir dediğin gibi.
yada yeni bir yumurtacıktır belki, inş güzel haberler verirsin every'cim çok ihtiyacım var..
gunaydin canim
ates olcmede sana ugurlar insallah ilk ve son olcmen olur gebe kalirsin
canim dogru tahminde bulunmussundur dun yumurtlama olmus gibi gozukuyo
bi de yarin oburgun de yuksek olursa tam eminlikle soyleyebiliriz
insallah bos gecirmiyosundur
kesinlikle olabilir ama bi kaç gün daha yüksek devam etmeli..bu günlerde ilişkiyi ihmal etme..
selam canımselam kızlar merhaba nasılsınız beni tanıyan tanır daha öncede bu yöntemi deniyordum bu ayda regl oldum malesef
sizlerle birşey paylaşmak istiyorum belki daha öncede paylaşan olmuştur ama yinede bende söylemek istiyorum..
forumda soğan kürü kullanıp hamile kalanlar diye bi topik var bugün sabahtan ona denke geldim ve baya okudum..
bu kürü kullanan neredeyse herkes hamile kalmış kızlar ben bu ay denemeyi düşünüyorum sizlerlede paylaşmak istedim..
tabiki herşey Allahtan gelir ol derse olur ama belkide buda vesile olabilir be kızlar ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?