Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
gunaydin kizlar
ben gune erken basladim temizlik yapiyorum
baya da yordum simdiden kendimi daha is cok:44:
dedim ya hep umursamazim bu ay diye ama sanirim dpolara kadar bu is bugun temizlik yapiyorum egilip kalkarken, viledayi sIkarkan aman birsey olursa havalarindayim..sanki bebis var da, su normal hayatima ne zaman donucem yaaaa

valla canım ben zaten okula hergün koşturarak giderdim otobüsü kaçırtmamak için.. ama yavaş koşmaya filan çalışırdım. geçen ay elimden gelen en büyük eforu sarfedince bu ay nasıl koştum nasıl umrumda bile olmadı. zaten de olmayacak çünkü ben artık gerçekten olmadığı için zamanına bıraktım umutsuzluğa kapılmak istemiyorum çünkü Allah tan ümit kesmek çok büyük günah..
ne temizlikler yaptım ne ağırlar kaldırdım.. dün ev aldık onun için ne koşturdum anlatamam.. ve dün yine kardeşim geldi askerden yine koşturdum.. çünkü olacaksa hiç birşeyi sallamasam bile olacak ama olmayacaksa da ağzımla kuş tutsam da olmayacak..

hayirli olsun canim yeni eviniz
dogru diyorsun aslinda bunu dusununce rahat olayim diyorum
sonucta olacaksa hicbir sey olmaz
olursa ve bebegin dunyada ekmegi varsa yine hicbir sey olmaz
bunu dusunmek lazim

günaydın arkadaşlar okula gitmeden tablomu yayınlayım dedim.. adetime 3 gün kala ateşte bir yükselme yok (
son günlere yaklaşırken ateşde düşmeye başladı sanırım
benim ateşim şöyle
17 şubat adetim
7.gün 23 şubat 36.3
8.gün 24 şubat 36.0
9.gün 25 şubat 36.3
10.gün 26 şubat 36.4
11.gün 27 şubat 35.8 ilişki oldu
12.gün 28 şubat 35.5
13.gün 29 şubat 36.1
14.gün 1 mart 36.2 ilişki oldu
15.gün 2 mart 36.2
16.gün 3 mart 36,2
17.gün4 mart 36.2
18.gün 5 mart 35.9
19.gün 6 mart 36.3
20. gün 7 mart 36.2
21. gün 8marrt 36.3
22.gün 9 mart 36.4
23.gün 10 mart 36.3
24.gün 11 mart 36.3
25.gün 12 mart 36.1
26.gün 13 mart 36.3
27.gün 14 mart 36.2
28.gün 15 mart 36.2
bakalımm hayırlısı dua edin bana...

canım ateşin çok güzel gidiyo 12.gün çatlamışsın 2-3 gün daha yüksek gider inşallah ateşin ve bebiş seninledir

Gunaydin kizlarrr:119:
nasilsiniz bakim
2 gundur giremedim topige simdi bakiyorum baya yogun olmus
bakalim neler olmus

canim tebrik ederim hayirlisiyla rabbim sag-salim kucagina almayi nasip eylesin
canım sen 21.gün çatladıığını nerden bildin doktor kontrolündemiydin
canim ultrasonda bana gec yumurtlama oldugunu soylediler
ben dr.ma 16.gun yumurtladim ama diyince o da 21.gun bi daha yumurtlamissin dedi o gun benim ates de baya dusmus 22.gun yeniden kalkmisdi ondan biliyorum canim

31 günde bir oluyorum canım ben 18-19 martta adet günümm ama olsun istemiyorum..
canim bana gore sen 18.gun yumurtlamissin
canim iyi olcak insallah dusuk ateslisin sen zaten ama 35.9 dan yuksek olmasi iyiye isaret
insallah sonu da iyi olur

canim bizdede hata var simdi kendime o kadar cok kiziyorum
ne kadar sana umit verdim :105:
Rabbimin taktiri o biliyor neyin ne zaman bizim icin daha hayirli oldugunu
iyi ki doktora gitdin ama
canim insallah yakinda uzun guler insallah artik bu sefer bebegin sana siki-siki tutnur

canim tebrik ediyorum evinzde sag-saglim mutlulukla guzel gunlerinizi gecirirsiniz
bide bide cocuk sesleriyle dolur insallah

Kızlar günaydınnn

kolay gelsin canım, nasılsın?
normal hayata dönmeyi bende çok özledim inanırmısın
sırf buyüzden bikaç ay korunmayı düşünüyorum yani.
sıfır beklenti vee huzurlu bi hayat...

canım eviniz hayırlı uğurlu olsun
allah güle güle oturmayı nasip etsin, birde güzel bebek nasip etsin
eviniz şenlensin inş

canım benim sizin ne suçunuz var biz hepimz gördüğümüz tabloyu yorumladık
nitekim boşta değilmiş o tablo, sonu gelmedi o ayrı ama
en azından yakalamış oldum ateş ölçmemin bi faydasını daha gördüm, iyiki gitmişim doktora
doktor dediki sen bu şekilde titizlendiğin için çok ufakta olsa bişey yakalıyoruz
ve bu bize şmdi yol göstericek böyle olman çok iyi
biçok insan geliyo dünyadan haberleri yok takip etmek zorlaşıyor dedi
tıbba ışık tutmaya başladık anlayacağın alim olacağız bu gidişle
artık bundan sonrası iyi bir araştırma ve belkide tedavi,
umarım dediğin gibi bir dahaki sefere tutunur bebeğim, hepimiz için hayırlısı olsun canım.

Son düzenleme:

14.35.9
ateşim düşmeye devam ediyor ben bişey anlamadım...anlayan varmı arkadaşlar?demekki daha çatlamadı değil mi?
15.36.3 sanırım yumurtam çatladı
arkadaşlar ateşim yükseldi acaba doğrumu tahmin ediyorum yumurtam çatlamış olabilirmi??

15.36.3 sanırım yumurtam çatladı
arkadaşlar ateşim yükseldi acaba doğrumu tahmin ediyorum yumurtam çatlamış olabilirmi??

gunaydin canim
ates olcmede sana ugurlar insallah ilk ve son olcmen olur gebe kalirsin
canim dogru tahminde bulunmussundur dun yumurtlama olmus gibi gozukuyo
bi de yarin oburgun de yuksek olursa tam eminlikle soyleyebiliriz
insallah bos gecirmiyosundur

iyilik canim

ben var ya dusukten sonraki ay korunmustum aralik ayinda
belki hatirlarsiniz oyle alismisim ki
korundugum halde hamileyim herhalde ben demistim inanmistim da buna ciddi ciddi

kizlar merhaba

ben ates oclmedim biliyorsunuz ama ah su merak yok mu
sabah elime aldim meraktan baktim 35,8
ama 17,gun bugun
ben hic 32 gunde adet olmadim sok sasirdim
ustelik gogus agrim da 2 gun once basladi ve bugun sticky akintim var catladigindan emindim
ama aklim karisti almasaydim iyi olacakti bu termometreyi elime

iyilik canim

ben var ya dusukten sonraki ay korunmustum aralik ayinda
belki hatirlarsiniz oyle alismisim ki
korundugum halde hamileyim herhalde ben demistim inanmistim da buna ciddi ciddi

insan psikolojisi işte, bu istek basıl şeyse
yapıştım mı insanın beynine gitmiyor,
valla özlüyorum o eski günlerimi korunurken hayat ne güzelmiş meğer
tasa yok dert yok...

işte şeytanın işi yokki dürtüyor böyle
en iyisi dereceyi evden uzaklaştır ben artık öyle yapıcam
götürücem annemde fln bırakıcam evde durmaması lazım başka yol kalmadı..
belki yerleşmedir canım stickye geçtiysen bitmiştir dediğin gibi.
yada yeni bir yumurtacıktır belki, inş güzel haberler verirsin every'cim çok ihtiyacım var..

canim saol birbirimizden duyacagimiz habere kendimiz icin gibi seviniyoruz burda ne guzel
ben de oyle dedim sabah bu yerlesmedir yerlesmedir ama nerdeeeee bendeeee o sansssss

bir de baya dusuk ates yaaa aklim takildi kaldi bu durumda sabah da bakicam yine atese dedigin gibi atmak en iyisi ya da kirmak karanfilce evi temizlerken kirmisti yanlislikla ben de uzeirne basayim oyle

bugun iki kere zaten ev temizligi yapmak zorundayim butun gun camasir suyuyla hasir nesir oldum ev sahibi gelicek diye bekledim iscilerle geldi 3 tane biri banyoda biri mutfakta biri tuvalette, klosetin falan yeni ilaclamistim adam is yaparken ustune oturdu yaaa ( digeri de mutfakte her yere pis kagitlari falan koydu her yere ustunu surdu sonucta adam disarida calisiyor bir yandan, ufff cok abartttim ama ev com kirlendi aamlar disarida is yapip gelmisler bana yine is dustu camasir suyu koklamaya ve agir ise devam yeniden (((( ufff aksam oldu aciktim ve ev pis ve vakit az hemen basliyim ben

merhabalar canım
çok teşekkür ederim inşallah şans getirir canım
yarınki ateşimi şimdiden çok merak ediyorum:18:
ALLAH benim gibi tüm isteyenlere nasip etsin ve bu ateş ölçme yöntemide vesilesi olsun inşallah
elimden geleni yapmaya çalışıyorum
canım inşallah sende bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın
ben ve benim gibilere dua et lütfen senin duların kabul olur

selam kızlar merhaba nasılsınız beni tanıyan tanır daha öncede bu yöntemi deniyordum bu ayda regl oldum malesef

sizlerle birşey paylaşmak istiyorum belki daha öncede paylaşan olmuştur ama yinede bende söylemek istiyorum..

forumda soğan kürü kullanıp hamile kalanlar diye bi topik var bugün sabahtan ona denke geldim ve baya okudum..

bu kürü kullanan neredeyse herkes hamile kalmış kızlar ben bu ay denemeyi düşünüyorum sizlerlede paylaşmak istedim..

tabiki herşey Allahtan gelir ol derse olur ama belkide buda vesile olabilir be kızlar ne dersiniz

kesinlikle olabilir ama bi kaç gün daha yüksek devam etmeli..bu günlerde ilişkiyi ihmal etme..

tmm canım çok teşekkür ederim yarın ki ateşimi çok merak ediyorum zaten:18:
ya bide ölçtüğüm saatten 15 dk önce uyanmışım 15 dk çok farkedermi ki???

selam canım
bu ay bu soğan kürünü bende içtim canım gerçekten hamile kalan çok varmış inş buda bir vesile olur,umut işte...
bide ateş yönteminide deniyeyim dedim içimde kalmasın sonuç ne olur bilemiyorum kısmet bakalım
sen regl olmuşsun inşallah bu son reglindir bi dahaki ay bebişin gelir regl olmazsın
soğan kürünü kullanırsan sonuçlarını paylaş lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…