Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım ben bundan 6 ay önce kadar 1 ay denedim hamilelik olmadı fakat kistimin küçüklmesinde işe yaramıştı yarıda bıraktığım için sanırım kist tekrar aynı boyutlarına geldi
bu ay tekrar başladım inşallah bu sefer ara vermeden 4 ay kadar devam edicem şifa olur inşallah
çünkü doktor kisti olanlara klomen veremiyoruz önce onu doğum kontrol hapıyla eritmek lazım demişti

inşallah bi faydası olurda alırsın bebeğini kucağına canım

24. gün çatlamış canım hadi hayırlısı artık inş güzel haberler alırız,
every ile senin için halay çekelim bu ay fazla hamladık

amin inşallah canım belkide rabbim nasip eder belli olmaz..

sonuçlarını mutlaka paylaşıcam canım..

ama bir çok insanda işe yaramış bu yöntem belkide sendede işe yaramıştır canım hamilesindir bu ay

24. gün çatlamış canım hadi hayırlısı artık inş güzel haberler alırız,
every ile senin için halay çekelim bu ay fazla hamladık

olabilir canım çünkü 21.gün 19 mm yumrtam vardı
bu ay koyvermiştim ateş de ölçmüyordum ta ki sürpriz yumurtayı öğrenene kadar
şuan tam emin olamıyorum kaçıncı gün olduğuna ana 20-21-23-25 te ilişki var
nasip

soğan suyunu ben geçen haziran ayında yapmıştım ben pko var
adetımın 7.günü başlamıştım 15.gün resmen adet oldum
bu gibi durumlara da hazırlıklı olun
birçok kişi de olmuş

soğan suyunu ben geçen haziran ayında yapmıştım ben pko var
adetımın 7.günü başlamıştım 15.gün resmen adet oldum
bu gibi durumlara da hazırlıklı olun
birçok kişi de olmuş

yani zararıda olabiliyormu diyorsun canım:26:

yani zararıda olabiliyormu diyorsun canım:26:

hayır tatlım aslında bu zarar değil aksine kistleirn gittiğini düşünüyorum ki kendi doktorumu bu durumla karşılaşınca aramıştım o da bırakma devam et dedi ve ben o ay bitiridm 15 gün soğan suyunu
ama bir ayım çöpe gitmiş oldu
Saraçoğlu da diyor ara kanama 2.bir adet olabilir diye

hmm anladım yani arada bi adet daha görebilirsiniz diyorsun canım..

Allahtan ümit kesilmez diyerek bi vesile olsun diye denemek istiyorum canım inşallah kötü bi sonuçla karşılaşmam :26:

merhaba herkese. 2 gün önce çok çok silik çizgi vardı gebelik testimde. az önce gebelik testi yaptım silik çizgi falan yoktu
bugün çatlatma iğnesi olduğumun 13. günü ve ben ovulasyon testi yapmıştım dün t bölgesinde silikti. az önce gebelik testi negatif çıkınca ovulasyon testide yaptım hemen, arkadaşlar baya net çıktı.. yorum bekliyorum sizlerden. ovulasyon testlerimi yüklüyorum. üstteki dün yaptığım ovulasyon testi. alttakini de az önce yaptım.

AMİİİİİİİNNN canım inşallah ağzın bal yesin
bu kürle ilgili sormak istediğin birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım
ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah

AMİİİİİİİNNN canım inşallah ağzın bal yesin
bu kürle ilgili sormak istediğin birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım
ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah

teşekkür ederim canım şimdi okuma aşamasındayım..aklıma takılan bişey olursa mutlaka sorarım :)

sen bu aymı yapmıştın bu kürü

Allahtan ümit kesilmez diyerek bi vesile olsun diye denemek istiyorum canım inşallah kötü bi sonuçla karşılaşmam :26:
yap tabi ki canım şifa olsun
canım çatlatma iğnesi olduysan etkisi hemen geçmiyor diyorlar ama
bir de gebe olunca da ovul testi pozitif olurmuş
sen istersen gebelik testini sabah ilk idrarınla başka bir markayla tekrarla
umarım hamilesindr

canım ovülasyon testleriyle ilgili bir bilgim yok ama bir kaç ay önce bende gebelik testinde ikinci çizgiyi görmüştüm,iki gün sonra tekrar yaptım negatif çıktı,bazen testler hatalı çıkabiliyormuş,ama inşallah sen hamilesindir

teşekkür ederim canım şimdi okuma aşamasındayım..aklıma takılan bişey olursa mutlaka sorarım :)

evet canım bu ay yaptım kürden 15 gün sonra regl oldum şuan sanırım yumurtlama dönemimdeyim:)

inşallah bi faydası olurda alırsın bebeğini kucağına canım

iyi hadi bakalım canım ya hakkımızda hayırlsıı heyecanlandım yine :)

kızlar buarada geçen sefer yaptığımdada adet bitiminden 7 gün sonra başlamıştım ben tarif öyle diyo yani
ve 35 gün sonra adet olmuştum normalde en fazla 30 günde olurdum bilginiz olsun geç kalınca hamile kaldım diye heycanlanmayın yani benim gibi

ozaman ateş falan ölçme bilmiyodum belkide 21.gün yumurtlamıştım
o yüzden bu ay hem ateş ölçüyorum hem soğan suyu içiyorum bakalım zamanında gelcek mi diye yoksa yine adet günümü uzatıcak mı
ayrıca bu ay adet bitiminden 12 gün sonra başladım yumurtlama geçsin diye bekledim
saraçoğluda zaten en erken adet bitiminden 7 gün sonra başlayın diyo düşündüm mantık olarak genelde 14.gün yumurtlanıyo ya o nu mu baz alıyo acaba dedim

iyi hadi bakalım canım ya hakkımızda hayırlsıı heyecanlandım yine :)

hayırlısı olsun canım vesile olur bakarsın bellimi olur şifa olsun inşallah:)

evet canım çoğu kişinin geciktirmiş benimde geç gelince bende öyle sanmıştım valla:)
bu ayda yine 15 günmü yapıyosun canım yoksa adetten on gün önce 5-7 gün arası içilenimi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…