selam kızlar merhaba nasılsınız beni tanıyan tanır daha öncede bu yöntemi deniyordum bu ayda regl oldum malesef
sizlerle birşey paylaşmak istiyorum belki daha öncede paylaşan olmuştur ama yinede bende söylemek istiyorum..
forumda soğan kürü kullanıp hamile kalanlar diye bi topik var bugün sabahtan ona denke geldim ve baya okudum..
bu kürü kullanan neredeyse herkes hamile kalmış kızlar ben bu ay denemeyi düşünüyorum sizlerlede paylaşmak istedim..
tabiki herşey Allahtan gelir ol derse olur ama belkide buda vesile olabilir be kızlar ne dersiniz
canım ben bundan 6 ay önce kadar 1 ay denedim hamilelik olmadı fakat kistimin küçüklmesinde işe yaramıştı yarıda bıraktığım için sanırım kist tekrar aynı boyutlarına geldi
bu ay tekrar başladım inşallah bu sefer ara vermeden 4 ay kadar devam edicem şifa olur inşallah
çünkü doktor kisti olanlara klomen veremiyoruz önce onu doğum kontrol hapıyla eritmek lazım demişti
selam kızlarrr
ne var ne yok ben bugün evdeyım evimi temizledim
canım da nasıl mkarna istedi yaptım yedimm ohhhhhhhhhhh
sanırım yumoşum çatladı benım
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
kendileri bu değeri görmez çünkü
ama sivilcem çıktı adet belirtisidir bu bende
selam canım
bu ay bu soğan kürünü bende içtim canım gerçekten hamile kalan çok varmış inş buda bir vesile olur,umut işte...
bide ateş yönteminide deniyeyim dedim içimde kalmasın sonuç ne olur bilemiyorum kısmet bakalım
sen regl olmuşsun inşallah bu son reglindir bi dahaki ay bebişin gelir regl olmazsın
soğan kürünü kullanırsan sonuçlarını paylaş lütfen
24. gün çatlamış canım hadi hayırlısı artık inş güzel haberler alırız,
every ile senin için halay çekelim bu ay fazla hamladık
amin inşallah canım belkide rabbim nasip eder belli olmaz..
sonuçlarını mutlaka paylaşıcam canım..
ama bir çok insanda işe yaramış bu yöntem belkide sendede işe yaramıştır canım hamilesindir bu ay
soğan suyunu ben geçen haziran ayında yapmıştım ben pko var
adetımın 7.günü başlamıştım 15.gün resmen adet oldum
bu gibi durumlara da hazırlıklı olun
birçok kişi de olmuş
yani zararıda olabiliyormu diyorsun canım:26:
hayır tatlım aslında bu zarar değil aksine kistleirn gittiğini düşünüyorum ki kendi doktorumu bu durumla karşılaşınca aramıştım o da bırakma devam et dedi ve ben o ay bitiridm 15 gün soğan suyunu
ama bir ayım çöpe gitmiş oldu
Saraçoğlu da diyor ara kanama 2.bir adet olabilir diye
ama bir çok insanda işe yaramış bu yöntem belkide sendede işe yaramıştır canım hamilesindir bu ay
AMİİİİİİİNNN canım inşallah ağzın bal yesin
bu kürle ilgili sormak istediğin birşey olursa yardımcı olmaya çalışırım
ALLAH hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah
yap tabi ki canım şifa olsunhmm anladım yani arada bi adet daha görebilirsiniz diyorsun canım..
Allahtan ümit kesilmez diyerek bi vesile olsun diye denemek istiyorum canım inşallah kötü bi sonuçla karşılaşmam :26:
canım çatlatma iğnesi olduysan etkisi hemen geçmiyor diyorlar amamerhaba herkese. 2 gün önce çok çok silik çizgi vardı gebelik testimde. az önce gebelik testi yaptım silik çizgi falan yoktu
bugün çatlatma iğnesi olduğumun 13. günü ve ben ovulasyon testi yapmıştım dün t bölgesinde silikti. az önce gebelik testi negatif çıkınca ovulasyon testide yaptım hemen, arkadaşlar baya net çıktı.. yorum bekliyorum sizlerden. ovulasyon testlerimi yüklüyorum. üstteki dün yaptığım ovulasyon testi. alttakini de az önce yaptım.
merhaba herkese. 2 gün önce çok çok silik çizgi vardı gebelik testimde. az önce gebelik testi yaptım silik çizgi falan yoktu
bugün çatlatma iğnesi olduğumun 13. günü ve ben ovulasyon testi yapmıştım dün t bölgesinde silikti. az önce gebelik testi negatif çıkınca ovulasyon testide yaptım hemen, arkadaşlar baya net çıktı.. yorum bekliyorum sizlerden. ovulasyon testlerimi yüklüyorum. üstteki dün yaptığım ovulasyon testi. alttakini de az önce yaptım.
teşekkür ederim canım şimdi okuma aşamasındayım..aklıma takılan bişey olursa mutlaka sorarım :)
sen bu aymı yapmıştın bu kürü
teşekkürler cevaplar için arkadaşlar. Allahım isteyen herkese versin bebişş :)
evet canım bu ay yaptım kürden 15 gün sonra regl oldum şuan sanırım yumurtlama dönemimdeyim:)
inşallah bi faydası olurda alırsın bebeğini kucağına canım
hayır tatlım aslında bu zarar değil aksine kistleirn gittiğini düşünüyorum ki kendi doktorumu bu durumla karşılaşınca aramıştım o da bırakma devam et dedi ve ben o ay bitiridm 15 gün soğan suyunu
ama bir ayım çöpe gitmiş oldu
Saraçoğlu da diyor ara kanama 2.bir adet olabilir diye
hmm anladım yani arada bi adet daha görebilirsiniz diyorsun canım..
Allahtan ümit kesilmez diyerek bi vesile olsun diye denemek istiyorum canım inşallah kötü bi sonuçla karşılaşmam :26:
teşekkür ederim canım şimdi okuma aşamasındayım..aklıma takılan bişey olursa mutlaka sorarım :)
sen bu aymı yapmıştın bu kürü
iyi hadi bakalım canım ya hakkımızda hayırlsıı heyecanlandım yine :)
iyi hadi bakalım canım ya hakkımızda hayırlsıı heyecanlandım yine :)
kızlar buarada geçen sefer yaptığımdada adet bitiminden 7 gün sonra başlamıştım ben tarif öyle diyo yani
ve 35 gün sonra adet olmuştum normalde en fazla 30 günde olurdum bilginiz olsun geç kalınca hamile kaldım diye heycanlanmayın yani benim gibi
ozaman ateş falan ölçme bilmiyodum belkide 21.gün yumurtlamıştım
o yüzden bu ay hem ateş ölçüyorum hem soğan suyu içiyorum bakalım zamanında gelcek mi diye yoksa yine adet günümü uzatıcak mı
ayrıca bu ay adet bitiminden 12 gün sonra başladım yumurtlama geçsin diye bekledim
saraçoğluda zaten en erken adet bitiminden 7 gün sonra başlayın diyo düşündüm mantık olarak genelde 14.gün yumurtlanıyo ya o nu mu baz alıyo acaba dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?