Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ara verdiğim için başa döndüm canım 15 gün olanı yapıyorum
sonra adete 10 gün kala 10 gün yapıcam inşallah 2-3 ay daha

ara verdiğim için başa döndüm canım 15 gün olanı yapıyorum
sonra adete 10 gün kala 10 gün yapıcam inşallah 2-3 ay daha

anladım canım bende adetime yakın 5 gün yapıcam bu ay
şifa olsun inşallah hepimize
bazı yorumlar okumuştum ben bazılarında rahim duvarını inceltmiş bazılarında kalınlaştırmış açıkcası bu biraz beni tedirgin etti
inşallah biz bu tarz şeyler yaşamayız şimdiye dek bi sorunla karşılaşmadım açıkcası

ALLAH HERKESİN GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN İNŞALLAH
RABBİM İSTERSE OLUR BUNLAR SADECE VESİLE...

amin canım amin inşallah
şifa olur hepimize

bu soğan kürünü bende kullandım 3 ay .2aydır yapmıyorum.ama ben söyle yaptım ;regil bitimi hemn başladım 15 gün yaptım diğer aylarda yine regil bitimi 7 gün yaptım tarifte böyle değil ama ben böyle yaptım çünkü; öteki türlü yumurtlamaya denk geliyo ve regile yakın içilirse bu eğer bebek varsa söker atar bunu banada başkaları söylemişti mantıklı sonuçta adet söktürcü gibi bişey soğan suyu.yinede siz bilirsiniz bu arada benim basit kist vardı hem sağda hem solda geçen ay kontrolde sol taraftakini umursamadılar küçülmüş sağ tarftakide küçülmüş o yüzden ben tekrar başlıycam gelcek ay şimdi geç kaldımda gelelcek ay başlarım haftaya yumurtlama haftam inşAllah.
bu rahim duvarı kalınlaşma veya incelmeyide hiç duymamıştım inşAllah bizde böyle olmamıştır
inşAllah herkes sağlıkla hamile kalır büyük vesie olur

tatlım cok haklısın. zamanlamayı çok iyi yapmışsınız. ateş grafiklerin de her zaman çok düzenli çıkmış maaşallah. aslında bir de öyle denemekte fayda var dediğin gibi. ben de geçen ay ara vererek yapmıştım, olmadı. bu ay hiç ara vermedik eğer işe yararsa ben de denerim. araştırmalarla kitaplar tutmuyor gerçek hayat bazen.

hiç bir zaman dönemeyeceğiz sanırım. benim de bu ay işim çok yoğun o nedenle unutuyorum arada. ama sonra yine aklıma geliyor

aa ne güzel hayırlı olsun yeni eviniz zaten koşulturmayla düşmezmiş en başta. hamile olduğunu öğrendikten sonra dikkat edeceksin.

15.36.3 sanırım yumurtam çatladı
arkadaşlar ateşim yükseldi acaba doğrumu tahmin ediyorum yumurtam çatlamış olabilirmi??

önümüzdeki 2 gün de yüksek çıkarsa çatlamış olduğundan emin olabilirsin

canım ya ne zaman yumurtladığını bilmek kötü değil. bunu stres haline getirmek kötü olan. bence sen termometre ile değil bu konu ile ilgilen. ne güzel ölçüyordun. artık grafikleri rahatlıkla okuyabiliyordun. yumurtlama gününü öğrenmeden kör atış yapıp zaman kaybetme bence. ama daha kolay bir yöntem istersen ovulasyon testi al. benim son 2 gündür pozitif. yarın ateşim yükselir. artık süpriz olmuyor

ben de bu testleri kullanıyorum. ikincisi resmen pozitif. ovulasyon testi hem LH ölçüyor hem Hcg. LH yumurtlamadan önce artıyor diğeri de bildiğin gibi hamilelikte. yani bu test hamilesin demek de olabilir yumurtlaman yaklaştı demek de olabilir.. çatlatma iğnesini vurulduktan kaç gün sonra yumurta çatlıyor peki? hemen ardından mı? eğer öyle ise bana gebelik testinin hassasiyetini söylersen sana bu testin almanını daha iyi açıklayabilirim :)

canım merhaba sana bir şey danışacağım
sanırım ovul testlerinden anlıyorsun
benım 21.gün 19 mm yumrtam vardı bugün 27.günüm ve son üç günüdr testlerim böyle ama hemen bu hali almıyor 5-10 dak sonra tam netleşiyor 2.çizgi
ateşim de buhttp://www.fertilityfriend.com/home/36bfea
benım ateşim hiç 36.5 olmazdı
ben çatladım mı çatlayacakmıyım

http://www.fertilityfriend.com/home/36bfea

Son düzenleme:

tek başına değerlerden çok gidişata bakma lazım. ama eğer 24ünde çatladığını düşünüyorsan çok geç regl olacaksın demektir. normalde de bu kadar uzun mu sürer?

tmm canım çok teşekkür ederim yarın ki ateşimi çok merak ediyorum zaten:18:
ya bide ölçtüğüm saatten 15 dk önce uyanmışım 15 dk çok farkedermi ki???

ftermometreye uzanan elin dışında hiç bir yerin kıpırdamasın diyorlar o kadar yani :) gerçi bizim kulladnıklarımız normal termometre. bilmiyorum aranızda bazal termometre kullanan var mı? onlar daha hassas ve bu iş için asıl onların kullanılması gerekiyor.

seninki ne kistiydi. sanırım sormuştum ama unuttum pardon

soğan suyunun hamileliğe engel olmadığını söylüyor ibrahim saraçoğlu. kullanırken hamile kalan bir çok kadın varmış. forumlarda da var.

evet canım ben de pko var ve ymurtlama sıkıntısı var
gidişat derken yumurtanın boyutu mu ateşin devamlılığı mı?

hmm pardon yanlış mesajı değerlendirmişim yukarıda yazdım sana bakar mısın canım tekrar

Son düzenleme:
ama benim de aklima hep bu takiliyordu ya
ben de yaptim ama adet gunu basladim bilmem ne kadar dogru
15 gun kullandim o sekilde

yine yapmak sitiyorum bu ay hamile olmazsam ama yine erken baslarim
cunku obur turlu olur mu diye dusunduruyor
sonucta rahmi temizliyor bebegi sokup atmasi mantikli gibi ama saracoglu kullanirken korunun gibi birsye demiyor aksine 9 ayin dedigi gibi hamile kalirsiniz diyor

ben de tam sana yazıyordum :) normalde kaç günde bir olur diye sormuştum ff'den diğer aylarını da görebildim. bence sen doğru düşünüyorsun. gönderdiğin 3 test sonucu da negatif. ama renkleri koyu. muhtemelen sen LH artışını sonundan yakaladın. 10-11 mart gibi yapsaydın pozitif çıkardı gibime geliyor. 10-11-12 Mart gibi yumurtan çatlamış. şuan da ateşin gerçekten çok güzel. inşallah böyle gider.

kızlaaaarrr bir önceki sayfaya bakar mısınız mesajıma cevaplayabılır mısınız
9ay dıye başlıyor

canım dediği gibi benım cuma günü doktor kontrolum vardı ve tesadüfen öğrendim yumurtamın olduğunu
ben de klomenle bile yeterince büyümedi yumurta bu kendi kendine oldu 19mm idi 21.gün
ben pozitif mi ne oluyor dedım testlere ?
ben niye ayırt edemiyorum bu testleri bakınca pozitifi gibi
yani çatladı mı benım yumrtam

renk olarak c ile t aynı koyulukta olacak. mesela ben artışı tam ortasında yakaladığımda t cizgisi c'den bile koyuydu. ama seninkiler de koyu. dediğim gibi sonunu yakalamış olabilirsin. en azından bir gün öncesi bence çok daha koyuydu. bunları okumak kolay değil haklısın. ama yumurtan çok güzel büyümüş maaşallah inşallah değerlendirmişsinizdir bu günleri?

bu arada bence ateşini ölçmeye devam et. ateş grafiği ve testler beraber daha anlamlı oluyor. yarın da bir test yap. bence rengi iyice açılmış olacak ama görmekte fayda var.

Son düzenleme:
sen de benim gibi baya arastirmacisin anladigim kadariyla 9 ay
bebek dusundugum andan beri baya sey okudum kesmedi yabanci sitelerde gezdim
baya bilgin var senin

haklısın canım yarın da yapacağım
değerlendirdik canım 20-21-23-25.günler de ilişki var bugün de olur
bugünlerden birinde çatladığını düşünüyorum
peki örneğin benım 25.gün yanı 13 martta çatlasa yumurtam bugün 27.günkü testim bukadar koyu çıkarmı ki

baya bilgin var senin

valla böyle bir konuda daha bilgili arkadaşlar oldu mu çok iyi oluyor
testler konusnda 9ay
ateş konusunda Ronya
forumun güzelliği bu işte

önümüzdeki 2 gün de yüksek çıkarsa çatlamış olduğundan emin olabilirsin
yarın ki ateşimi iple çekiyorum zaten canım neden bu kadar heveslendiysem:))

canım valla ateşte yanılma payı olmasın diye termometreyi bile yastığımın altına koyuyorum bilmem doğru bilmem yanlış :)))

baya bilgin var senin

sorma tatlim surekli bir seyler okuyorum. kendimi kaybediyorum nette. bir de ben biyologum zaten isim bu :) ama cok bilmek iyi degil biliyor musun? bence bildiklerimizi unutalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…