hayırlısı olsun canım vesile olur bakarsın bellimi olur şifa olsun inşallah:)
evet canım çoğu kişinin geciktirmiş benimde geç gelince bende öyle sanmıştım valla:)
bu ayda yine 15 günmü yapıyosun canım yoksa adetten on gün önce 5-7 gün arası içilenimi??
ara verdiğim için başa döndüm canım 15 gün olanı yapıyorum
sonra adete 10 gün kala 10 gün yapıcam inşallah 2-3 ay daha
anladım canım bende adetime yakın 5 gün yapıcam bu ay
şifa olsun inşallah hepimize
bazı yorumlar okumuştum ben bazılarında rahim duvarını inceltmiş bazılarında kalınlaştırmış açıkcası bu biraz beni tedirgin etti
inşallah biz bu tarz şeyler yaşamayız şimdiye dek bi sorunla karşılaşmadım açıkcası
ALLAH HERKESİN GÖNLÜNDEKİNİ VERSİN İNŞALLAH
RABBİM İSTERSE OLUR BUNLAR SADECE VESİLE...
canım bende öle düşünüyordum ama bu bizde tutmuyo...sana ateş tablomu göndereyim.orda ilişki günlerimizde var..gayet güzel ilişki zamanlaması olmasına rağmen klomen kullanmama rağmen en önemlisi eşimde ve bende sorun olmamasına rağmen hamile kalamadım.gecen ay bi arkadaşım hamile kaldı.1 senedir olmuyordu onlarında.çok sık ilişki iyi degil dedi bana.onlar bu şekilde yapmış ve olmuş.bide böle denicem
ateş tablom 386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com
tBLOnun devamında eskileri de var.
gunaydin kizlar
ben gune erken basladim temizlik yapiyorum
baya da yordum simdiden kendimi daha is cok:44:
dedim ya hep umursamazim bu ay diye ama sanirim dpolara kadar bu isbugun temizlik yapiyorum egilip kalkarken, viledayi sIkarkan aman birsey olursa havalarindayim..sanki bebis var da, su normal hayatima ne zaman donucem yaaaa
valla canım ben zaten okula hergün koşturarak giderdim otobüsü kaçırtmamak için.. ama yavaş koşmaya filan çalışırdım. geçen ay elimden gelen en büyük eforu sarfedince bu ay nasıl koştum nasıl umrumda bile olmadı. zaten de olmayacak çünkü ben artık gerçekten olmadığı için zamanına bıraktım umutsuzluğa kapılmak istemiyorum çünkü Allah tan ümit kesmek çok büyük günah..
ne temizlikler yaptım ne ağırlar kaldırdım.. dün ev aldıkonun için ne koşturdum anlatamam.. ve dün yine kardeşim geldi askerden yine koşturdum.. çünkü olacaksa hiç birşeyi sallamasam bile olacak ama olmayacaksa da ağzımla kuş tutsam da olmayacak..
15.36.3 sanırım yumurtam çatladı
arkadaşlar ateşim yükseldi acaba doğrumu tahmin ediyorum yumurtam çatlamış olabilirmi??
kizlar merhaba
ben ates oclmedim biliyorsunuz ama ah su merak yok mu
sabah elime aldim meraktan baktim 35,8
ama 17,gun bugun
ben hic 32 gunde adet olmadim sok sasirdim
ustelik gogus agrim da 2 gun once basladi ve bugun sticky akintim var catladigindan emindim
ama aklim karisti almasaydim iyi olacakti bu termometreyi elime
merhaba herkese. 2 gün önce çok çok silik çizgi vardı gebelik testimde. az önce gebelik testi yaptım silik çizgi falan yoktu
bugün çatlatma iğnesi olduğumun 13. günü ve ben ovulasyon testi yapmıştım dün t bölgesinde silikti. az önce gebelik testi negatif çıkınca ovulasyon testide yaptım hemen, arkadaşlar baya net çıktı.. yorum bekliyorum sizlerden. ovulasyon testlerimi yüklüyorum. üstteki dün yaptığım ovulasyon testi. alttakini de az önce yaptım.
selam kızlarrr
ne var ne yok ben bugün evdeyım evimi temizledim
canım da nasıl mkarna istedi yaptım yedimm ohhhhhhhhhhh
sanırım yumoşum çatladı benım
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
kendileri bu değeri görmez çünkü
ama sivilcem çıktı adet belirtisidir bu bende
tmm canım çok teşekkür ederim yarın ki ateşimi çok merak ediyorum zaten:18:
ya bide ölçtüğüm saatten 15 dk önce uyanmışım 15 dk çok farkedermi ki???
canım ben bundan 6 ay önce kadar 1 ay denedim hamilelik olmadı fakat kistimin küçüklmesinde işe yaramıştı yarıda bıraktığım için sanırım kist tekrar aynı boyutlarına geldi
bu ay tekrar başladım inşallah bu sefer ara vermeden 4 ay kadar devam edicem şifa olur inşallah
çünkü doktor kisti olanlara klomen veremiyoruz önce onu doğum kontrol hapıyla eritmek lazım demişti
bu soğan kürünü bende kullandım 3 ay .2aydır yapmıyorum.ama ben söyle yaptım ;regil bitimi hemn başladım 15 gün yaptım diğer aylarda yine regil bitimi 7 gün yaptım tarifte böyle değil ama ben böyle yaptım çünkü; öteki türlü yumurtlamaya denk geliyo ve regile yakın içilirse bu eğer bebek varsa söker atar bunu banada başkaları söylemişti mantıklı sonuçta adet söktürcü gibi bişey soğan suyu.yinede siz bilirsiniz bu arada benim basit kist vardı hem sağda hem solda geçen ay kontrolde sol taraftakini umursamadılar küçülmüş sağ tarftakide küçülmüş o yüzden ben tekrar başlıycam gelcek ay şimdi geç kaldımda gelelcek ay başlarım haftaya yumurtlama haftam inşAllah.
bu rahim duvarı kalınlaşma veya incelmeyide hiç duymamıştım inşAllah bizde böyle olmamıştır
inşAllah herkes sağlıkla hamile kalır büyük vesie olur
tek başına değerlerden çok gidişata bakma lazım. ama eğer 24ünde çatladığını düşünüyorsan çok geç regl olacaksın demektir. normalde de bu kadar uzun mu sürer?
ftermometreye uzanan elin dışında hiç bir yerin kıpırdamasın diyorlar o kadar yani :) gerçi bizim kulladnıklarımız normal termometre. bilmiyorum aranızda bazal termometre kullanan var mı? onlar daha hassas ve bu iş için asıl onların kullanılması gerekiyor.
seninki ne kistiydi. sanırım sormuştum ama unuttum pardon
canım merhaba sana bir şey danışacağım
sanırım ovul testlerinden anlıyorsun
benım 21.gün 19 mm yumrtam vardı bugün 27.günüm ve son üç günüdr testlerim böyle ama hemen bu hali almıyor 5-10 dak sonra tam netleşiyor 2.çizgi
ateşim de buhttp://www.fertilityfriend.com/home/36bfea
benım ateşim hiç 36.5 olmazdı
ben çatladım mı çatlayacakmıyım
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım dediği gibi benım cuma günü doktor kontrolum vardı ve tesadüfen öğrendim yumurtamın olduğunuben de tam sana yazıyordum :) normalde kaç günde bir olur diye sormuştum ff'den diğer aylarını da görebildim. bence sen doğru düşünüyorsun. gönderdiğin 3 test sonucu da negatif. ama renkleri koyu. muhtemelen sen LH artışını sonundan yakaladın. 10-11 mart gibi yapsaydın pozitif çıkardı gibime geliyor. 10-11-12 Mart gibi yumurtan çatlamış. şuan da ateşin gerçekten çok güzel. inşallah böyle gider.
canım dediği gibi benım cuma günü doktor kontrolum vardı ve tesadüfen öğrendim yumurtamın olduğunu
ben de klomenle bile yeterince büyümedi yumurta bu kendi kendine oldu 19mm idi 21.gün
ben pozitif mi ne oluyor dedım testlere ?
ben niye ayırt edemiyorum bu testleri bakınca pozitifi gibi
yani çatladı mı benım yumrtam
renk olarak c ile t aynı koyulukta olacak. mesela ben artışı tam ortasında yakaladığımda t cizgisi c'den bile koyuydu. ama seninkiler de koyu. dediğim gibi sonunu yakalamış olabilirsin. en azından bir gün öncesi bence çok daha koyuydu. bunları okumak kolay değil haklısın. ama yumurtan çok güzel büyümüş maaşallahinşallah değerlendirmişsinizdir bu günleri?
bu arada bence ateşini ölçmeye devam et. ateş grafiği ve testler beraber daha anlamlı oluyor. yarın da bir test yap. bence rengi iyice açılmış olacak ama görmekte fayda var.
sen de benim gibi baya arastirmacisin anladigim kadariyla 9 ay
bebek dusundugum andan beri baya sey okudum kesmedi yabanci sitelerde gezdim
baya bilgin var senin
yarın ki ateşimi iple çekiyorum zaten canım neden bu kadar heveslendiysem:))önümüzdeki 2 gün de yüksek çıkarsa çatlamış olduğundan emin olabilirsin
canım valla ateşte yanılma payı olmasın diye termometreyi bile yastığımın altına koyuyorum bilmem doğru bilmem yanlış :)))ftermometreye uzanan elin dışında hiç bir yerin kıpırdamasın diyorlar o kadar yani :) gerçi bizim kulladnıklarımız normal termometre. bilmiyorum aranızda bazal termometre kullanan var mı? onlar daha hassas ve bu iş için asıl onların kullanılması gerekiyor.
sen de benim gibi baya arastirmacisin anladigim kadariyla 9 ay
bebek dusundugum andan beri baya sey okudum kesmedi yabanci sitelerde gezdim
baya bilgin var senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?