Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aslinda artik renginin acilmasi lazimdi dedigin gibi. atesinle beraber bakiyorum ama cok az olcumun var. belki 5 gun once daha yuksekti. bunu goremiyoruz. pko yuzunden de ates yaniltici olabiliyor. mesela benim sag yumurtaligimda kist var. atesim yuksekken adet oluyorum. yumurtalik kistleri hem atesi hem de hormonlari etkilemesi yonunden bu ovulasyon testlerini etkiliyor.

ama gunleri cok iyi ayarlamissin. yumurtan da buyumus. sen stres yapma ve calismalara devam et canim insallah bebis gelir bu ay.

valla böyle bir konuda daha bilgili arkadaşlar oldu mu çok iyi oluyor
testler konusnda 9ay
ateş konusunda Ronya
forumun güzelliği bu işte

canim benim yardimci olabilirsem ne mutlu

bir kac gun sonra seninkini daha net gorebilecegiz. o zaman yine konusuruz. benim son 2 gun pozitifti. bugun artik iyice acilmis rengi, hafif bir golge kalmis. ama daha atesim yukselmedi. herhalde yarin sabah yuksek cikar.

soğan suyunun hamileliğe engel olmadığını söylüyor ibrahim saraçoğlu. kullanırken hamile kalan bir çok kadın varmış. forumlarda da var.

valla kızlar bende forumlarda duydum bunları bana öyle söylediler hatta forumda bi bayan böyle yapmıştı o ayda hamileyim diye duyurmuştu ,aslında kısmet işte herşey bişeye vesile olcak ta ne olacak o belli değil:)bi abla vardı tanıığm o söylemişti maydonoz soğan suyu birde adaçayı bişey daha vardı unuttum bebeği düşürür demişti . tabi herkes nasıl isterse öyle kullanır:) hoşçakalın

Son düzenleme:
soğan kürünü bende yaptım arkadaşlar ..bebek düşürmek gibi bi etkisi olduğunu düşünmüyorum ...adete 15 gün kala yapılıyor...3 ay boyunca...

günaydın canım
okula gidev-cektim bir bakayım dedim
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugünkü ateşim bu artık çatladığına eminim çünkü asla böye yükselmezdi benım
test konusuna gelince geçen ay ve ondan önceki ay da bu testler bende aynı sonucu verdi ama yumurtam yoktu ve ateşim de 36larda kaldı
bakarsan görürsün ff de
yani testlerin yanıltıcı olduğunu düşünüyorum kısacası
yardımın için çok teşekkür ederim

atesim 35,8

ben bu ay catlamadim, gogusler agrir gibi olmustu ama simdi yumusacik ve uclarinda hassasiyet yok, cok farkli bir ya bu ben normalde asla boyle olmam... tam da stresten uzak oldugum hicbir sey yapmadigim aydi bu ay catlasam super olacakti ama hayirlisi artik, aritk beklentim yokn dereceyi de bir atayim bir koseye yoksa dusun dusun sonu yok..neyse sizden guzel haber aliriz umarim

selam kizlaaarrr
hayirli cumalar

Amin canim Allah isteyen herkesin kucagini bos birakmasin
cok tesekkur ederim tatlim dualarm her zaman sizinleeee

canim atesin cok guzel
gecen aylara bakarsak ilk kez boyle yukselis olmus
Rabbim insallah yuzunu guldurur

canım benimki basit bi kist gebeliğe engel olmaz demişti doktorlar 3- 3,5 cm civarı

buarada kızlar benim adetim bugün gelmeliydi hiç olmazsa lekelenmem başlamalıydı ve enaz 2 gün öncesinde ateşim düşmeye başlardı genelde yani aslında bu soğan kürü beni yine geciktiricek sanırım bu ay teyid etmek için ateşte ölçtüm hatta tablomu örnek olsun diye koyucam
soğan suyu içenlere yani adetiniz gecikir ve ateşiniz hala yüksek giderse kanmayın soğan böyle bi etki yapıo sanırım
çünkü hamile olmadığıma adım kadar eminim
381479 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Son düzenleme:
zebebekcim eminmisin canım kesinlikle hamile olmadıgına ateşin baya yüksek çünkü ve 29 gündesin maşallah

evet canim
sen test yaptin mi
sogan kuru geciktirir mi bilmem ama
sogan kuru hamile kaldiriyor

bu arada sen ne zaman uyguladin yani adetin kacinci gununden itibaren ?

zebebekcim eminmisin canım kesinlikle hamile olmadıgına ateşin baya yüksek çünkü ve 29 gündesin maşallah

evet canim
sen test yaptin mi
sogan kuru geciktirir mi bilmem ama
sogan kuru hamile kaldiriyor

bu arada sen ne zaman uyguladin yani adetin kacinci gununden itibaren ?

kızlar eminim ya ne yazık ki test yapmayı hiç düşünmüyorum bile o kadar eminim yani
geldi gelecek zaten bari günümü uzatmasa diyorum ama uzatıcak belli ki
yok yani hamilelikte mutlaka insanın vücudunda belirtiler olur bence olmalıda yani bende hiçbişey yok
hemde 6 ay önce kadarda böle olmuştu ozaman ateş ölçmüyodum ama günümü enaz 1 hafta kadar uzatmıştı
inşallah şifa oluyodurda uzasın bari napıyım diyorum
3-4 ay daha devam edicem bu sefer yarıda bırakmıycam inşallah

adetin 19.günü başladım everycim yumurtlama bitmesini bekledim aklımca :)

canım ben ortalama 1 yıl önce denedim ve ben bebek düşünmeden önce 28 günde bir adet olurdum ama bebek istemeye başlayalı gecikmeler olmuştu onu bebek istediğimin 3. ayı yapmıştım ve yine 28 gün sürmüştü.
every, soğan kürünün bebeğe hiç bi zararı yok kendi gözlerimle gördüm. bi arkadaş vardı burda 2. ayında bunu kullandı ve hamile kalmıştı. şu an doğum yapmıştır bile.. adetin 7. günü başlamıştı ben de..

canım ben acaba adet bitiminden enaz 7 gün sonra başlıyorum diyemi adetim gecikio acaba
ama saraçoğlu etkili olması için böyle olması gerekio diyo

o 2.ayında hamile kalanlar zaten bana göre sorunu olmayanlar soğanı yapmasada hamile kalabilecek olanlar
o arkadaşın adetin kaçıncı günü başlamıştı acaba canım hamile kalan

evet bence de onlar sorunu olmayanlar zaten..

valla biz o ay topikçe adetin 7. günü başlamıştık o arkadaş da öyle başladı biz sabredemediğimizden öyle başladık ama seninki doğru olan

evet canım eminim artık çatladığına dediğin gibi hiç böyle olmadı ateşim
zaten yumurta olduğuna da doktorda teyit ettik
gerisi artık yüce rabbimin işi
Şu mübarek cuma gününde rabbim kimsenin elini boş bırakmasın

canım sen de fatoş gibi hiç görmediğin rakamları gördün inşallah hamile kalırsın

canım merhaba
gördün mü benim tablomu bakar mısınız?bir önceki sayfada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…