Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım sen de fatoş gibi hiç görmediğin rakamları gördün inşallah hamile kalırsın

ayy canım ben de sana yazmıştım tabloma bakar mıısn diye
eminim artık çatladığından ama idarar testi ile paralel gitmedi benım
gerçi ovul testi ben de bir çok kez pozitife yakın verdı geçen ay aama yumruta bile yoktu
o nedenle en sağlıklısı ateş benım için
amin canım cuma selası okunuyordu tek tek dua ettim hepinize

ben de bu ay ateş ölçmedim ama geç mi çatladım bilmem. 2-3 gündür göğüs ağrım başladı. ve göğüs ağrısı genelde bende çatlamadan 5-6 gün sonra başlıyordu. eğer öyleyse varya biz ovulasyon dönemleri bol bol yattık :))
zaten haftasonları oldu genelde..

nasipte varsa her şekilde olur
bu ay da sen istemediğin için olmamaış olsun ilişki
benım hiç göğüs ağrım olmadı ovul döneminde
bu arada sence ben 24.gün müçatladım
gerçi çok değer yok ama
hani 21.gün hala yumurta vardı
ve sonra arttı ateş

bilemiyorum canım 24 de olabilir daha önce de.. öncesini bilmediğimiz için..

bilemiyorum canım 24 de olabilir daha önce de.. öncesini bilmediğimiz için..

ama sonrası değildir dimi çünkü 25 ten itibaren ateş arttı
20-21-23-25 te ilişki var dün olacaktı ama eşim rahatsızdı
2 gün ara vermiş olduk
bugün her ihtimale karşı yapayım bari
sağol canım
okula gidiyorum ben
akşam üstü burda olursan konuşuruz
öpüyorum

kızlar banada yardımcı olun lütfen ateş yükselirsemi yumurta çatlamış oluyorr benide bilgilendiirmisiniz

ne yapayim bilemedim ya benim sticky var kac gundur yogun yogun
ama catlamamis miyimdir bu ay olmayacak midir
sonucta akinti bariz ortada
ama adet diplerde :44: hic ama hic bu kadar gecikmedi ki imkan veremiyorum sticky hep sonra gelir
ne dersin

1.Regl - 36.1
2.Regl - 36.4
3.Regl - 36.1
4.Regl - 35.9
5.Regl - 36.0
6.Regl - 36.0

7.36.2
8.36.2
9.36.2
10.36.2
11.36.2
12.36.1
13.36.0
14.35.9
15.36.3
16.36.3 bir saat kadar erken uyanmışım arkadaşlar ateşim dünle aynı bu normalmi,çatlamışmı oluyor şimdi yumurta???

YORUMLAYABİLİRMİSİNİZ ARKADAŞLAR ??

ben de sogan suyu ictim ama gecktirmedi hic. saat gibi gununde oldu. ama atesim hala yuksekti. o konuda haklisin. ovuslayonun ustunden 12 gun gecmis. gecen aya bakarsak senin yarin adet olman gerekiyor.

Son düzenleme:

bence de canim super gidiyor maasallah nur topu gibi bir yumurtan olmus ve catlamis. simdi bebis bekleme zamani. ama haftada 2-3 calismaya devam belki bir yumurta daha vardir. bir cok yerde pek mumkun olmadigini okudum ama forumda yumurtalik takibinde bir kac gun arayla catlayan yumurtalari oldugunu ogrenenler oldugunu okudum.

canim dur hemen karar verme. nerden biliyorsun catlamayacagini? bugun kacinci gunun ki? belki gec olacak. Normalde duzenliyse adetin neden yumurtan olmasin ki. Olur. Sen bence boyle devam et.

slm kızlar hepinzie hayırlı cumalar benım ateş tabloma yorum yaparmısınız

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

henuz yumurtlama gorunmuyor canim. olcmeye devam et.

test pko yuzunden oyle cikiyor canim ya. bana da dua ettin di mi

kızlar banada yardımcı olun lütfen ateş yükselirsemi yumurta çatlamış oluyorr benide bilgilendiirmisiniz

yumurtlama kadar ates genelde dusuk seyrediyor. inis cikisli da olabilir. yumurtlama ates dusukken oluyor. sonrasinda eger ust uste en az 3 gun yuksek cikarsa atesin o dusuk oldugu gun yumurtlamissin demek. bu arada ates olcerken dikkat etmen gereken seyler var. sabah ilk is yataktan kalkmadan her gun ayni saatte dil altindan olceceksin mesela. ates olcme yonteminde tek basina veriler degil de grafik bir sey ifade eder. ve yumurtlamayi ancak olduktan sonra tesbit edebilirsin. o nedenle bir kac ayda anca kendi duzenini kesfedersin.

canim normal. 14. gun catlamis yumurtan. yarin da bu civarlarda veya daha yuksek cikmali.

canim normal. 14. gun catlamis yumurtan. yarin da bu civarlarda veya daha yuksek cikmali.

anladım canım teşekkür ederim,o zaman yumurtanın 12-24 saatlik yaşama süreside dolmuştur o zaman dimi?yumurtlamadan 2 gün sonra hamile kalma ihtimali kalmıyordur...

ben de sogan suyu ictim ama gecktirmedi hic. saat gibi gununde oldu. ama atesim hala yuksekti. o konuda haklisin. ovuslayonun ustunden 12 gun gecmis. gecen aya bakarsak senin yarin adet olman gerekiyor.

inşallah olurum canım fazla uzamaz ama dediğim gibi 6 ay öncede yapmıştım ama adetim 1 hafta kadar gecikmişti
fakat ozamanlar ateş ölçmemiştim belkide 21.gün çatlamıştım ondandır
görücez bakalım inşallah uzatmaz

cevap için teşekkürler allah razı oldun devam edeyim o zaman sagol canım

test pko yuzunden oyle cikiyor canim ya. bana da dua ettin di mi

canım topik olarak dua ettim:)
pko nasıl bir etki yapıyor da test pozitifie yakın çıkıyor
bugün yine yaptım ayrıca rengi sanki açılmış gibi geldi
ama değin gibi çalışmalara devam 2 gündür yapamadık ama bugün yapmam lazım
yumurta tekti canım çünkü doktor kontrol etti
haa küçük varsa bilemem
çok sağol canım umarım bebeiğim de bu sürpriz yumurta gibi geli,r

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…