- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
canım sen de fatoş gibi hiç görmediğin rakamları gördün inşallah hamile kalırsın
ben de bu ay ateş ölçmedim ama geç mi çatladım bilmem. 2-3 gündür göğüs ağrım başladı. ve göğüs ağrısı genelde bende çatlamadan 5-6 gün sonra başlıyordu. eğer öyleyse varya biz ovulasyon dönemleri bol bol yattık :))
zaten haftasonları oldu genelde..
nasipte varsa her şekilde olur
bu ay da sen istemediğin için olmamaış olsun ilişki
benım hiç göğüs ağrım olmadı ovul döneminde
bu arada sence ben 24.gün müçatladım
gerçi çok değer yok ama
hani 21.gün hala yumurta vardı
ve sonra arttı ateş
bilemiyorum canım 24 de olabilir daha önce de.. öncesini bilmediğimiz için..
şu an çok belli değil 2-3 gün yüksek çıkarsa bugünlerde çatlamış olabilir
kızlar banada yardımcı olun lütfen ateş yükselirsemi yumurta çatlamış oluyorr benide bilgilendiirmisiniz
canım benimki basit bi kist gebeliğe engel olmaz demişti doktorlar 3- 3,5 cm civarı
buarada kızlar benim adetim bugün gelmeliydi hiç olmazsa lekelenmem başlamalıydı ve enaz 2 gün öncesinde ateşim düşmeye başlardı genelde yani aslında bu soğan kürü beni yine geciktiricek sanırım bu ay teyid etmek için ateşte ölçtüm hatta tablomu örnek olsun diye koyucam
soğan suyu içenlere yani adetiniz gecikir ve ateşiniz hala yüksek giderse kanmayın soğan böyle bi etki yapıo sanırım
çünkü hamile olmadığıma adım kadar eminim
381479 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın canım
okula gidev-cektim bir bakayım dedim
36bfea Ovulation charts on FertilityFriend.com
bugünkü ateşim bu artık çatladığına eminim çünkü asla böye yükselmezdi benım
test konusuna gelince geçen ay ve ondan önceki ay da bu testler bende aynı sonucu verdi ama yumurtam yoktu ve ateşim de 36larda kaldı
bakarsan görürsün ff de
yani testlerin yanıltıcı olduğunu düşünüyorum kısacası
yardımın için çok teşekkür ederim
atesim 35,8
ben bu ay catlamadim, gogusler agrir gibi olmustu ama simdi yumusacik ve uclarinda hassasiyet yok, cok farkli bir ya bu ben normalde asla boyle olmam... tam da stresten uzak oldugum hicbir sey yapmadigim aydi bu ay catlasam super olacakti ama hayirlisi artik, aritk beklentim yokn dereceyi de bir atayim bir koseye yoksa dusun dusun sonu yok..neyse sizden guzel haber aliriz umarim
slm kızlar hepinzie hayırlı cumalar benım ateş tabloma yorum yaparmısınız
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ayy canım ben de sana yazmıştım tabloma bakar mıısn diye
eminim artık çatladığından ama idarar testi ile paralel gitmedi benım
gerçi ovul testi ben de bir çok kez pozitife yakın verdı geçen ay aama yumruta bile yoktu
o nedenle en sağlıklısı ateş benım için
amin canım cuma selası okunuyordu tek tek dua ettim hepinize
kızlar banada yardımcı olun lütfen ateş yükselirsemi yumurta çatlamış oluyorr benide bilgilendiirmisiniz
canim normal. 14. gun catlamis yumurtan. yarin da bu civarlarda veya daha yuksek cikmali.1.Regl - 36.1
2.Regl - 36.4
3.Regl - 36.1
4.Regl - 35.9
5.Regl - 36.0
6.Regl - 36.0
7.36.2
8.36.2
9.36.2
10.36.2
11.36.2
12.36.1
13.36.0
14.35.9
15.36.3
16.36.3 bir saat kadar erken uyanmışım arkadaşlar ateşim dünle aynı bu normalmi,çatlamışmı oluyor şimdi yumurta???
YORUMLAYABİLİRMİSİNİZ ARKADAŞLAR ??
canim normal. 14. gun catlamis yumurtan. yarin da bu civarlarda veya daha yuksek cikmali.
ben de sogan suyu ictim ama gecktirmedi hic. saat gibi gununde oldu. ama atesim hala yuksekti. o konuda haklisin. ovuslayonun ustunden 12 gun gecmis. gecen aya bakarsak senin yarin adet olman gerekiyor.
yumurtlama kadar ates genelde dusuk seyrediyor. inis cikisli da olabilir. yumurtlama ates dusukken oluyor. sonrasinda eger ust uste en az 3 gun yuksek cikarsa atesin o dusuk oldugu gun yumurtlamissin demek. bu arada ates olcerken dikkat etmen gereken seyler var. sabah ilk is yataktan kalkmadan her gun ayni saatte dil altindan olceceksin mesela. ates olcme yonteminde tek basina veriler degil de grafik bir sey ifade eder. ve yumurtlamayi ancak olduktan sonra tesbit edebilirsin. o nedenle bir kac ayda anca kendi duzenini kesfedersin.
evet canım ateş önce düşüyormuş sonra yumurta çatlayınca yükseliyormuş
test pko yuzunden oyle cikiyor canim ya. bana da dua ettin di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?