canım fazla yormadan ağır kaldırmadan yap işini ne olur ne olmazyokh
insallah canim sabah belli olacak hersey
bu sabah 36,4 u gorunce inanin sasirdim ve esimi uyandirdim sonra sevincli sevincli
ama o pek bir duygusuz
herhalde kaptirmayim diye yapiyor ve o da husrana ugramak istemiyor
bakalim ne olucak, ev pislik icinde temizlemiyorum kac gundur ama sanirim kalksam hareketlensem biraz iyi olucak, yerler toz icinde
canım fazla yormadan ağır kaldırmadan yap işini ne olur ne olmaz
günaydın kızlar benim ateşimin bugun çıktı ama hala çizgi çekmedi tablom ne inatcıymıss şu yumurtam benım yawww :)
masamı toparlayım hemen döncem
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yokh
insallah canim sabah belli olacak hersey
bu sabah 36,4 u gorunce inanin sasirdim ve esimi uyandirdim sonra sevincli sevincli
ama o pek bir duygusuz
herhalde kaptirmayim diye yapiyor ve o da husrana ugramak istemiyor
bakalim ne olucak, ev pislik icinde temizlemiyorum kac gundur ama sanirim kalksam hareketlensem biraz iyi olucak, yerler toz icinde
günaydın kızlar benim ateşimin bugun çıktı ama hala çizgi çekmedi tablom ne inatcıymıss şu yumurtam benım yawww :)
masamı toparlayım hemen döncem
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ayy canım yaa bırak kocanı onlar gerçekten başka bi dünyada yaşıyolar
şu konularda bizim hissettiklerimizin zerresni hissedemezlermiş bunu anladım ben
ne zavallılar, yazık acıyorum artık onlara
sen hareketlerine dikkat et mutlaka ztn biliyosun, boşverr toz götürsün eviii kimin umrunda :)
dur ben o zaman bugun de temizlemiyim evi
yarin obur gun mujdeyi alirsam kocama temizletirim
canım sen ne durumdasıni ateşin nasılllllll ne zmn test yapıcaksınnn haydiiiiii
Günaydın herkese.
Ben dayanamadım dün akşam yaptım. Erken oldugu için sonuç çıkana kadar da çatladım. Biraz geç çıktı ama POZİTİF ÇIKTI
Ama sabahki ateşimi görünce birazcık endişelendim, dün 36,6 bugün ise 36,5 çıktı. Tabi bütün gece 20 kere uyanmış olmamın da etkisi olabilir, bilemiyorum. İnşallah bir düşüşün habercisi değildir.
Günaydın herkese.
Ben dayanamadım dün akşam yaptım. Erken oldugu için sonuç çıkana kadar da çatladım. Biraz geç çıktı ama POZİTİF ÇIKTI
Ama sabahki ateşimi görünce birazcık endişelendim, dün 36,6 bugün ise 36,5 çıktı. Tabi bütün gece 20 kere uyanmış olmamın da etkisi olabilir, bilemiyorum. İnşallah bir düşüşün habercisi değildir.
günaydın kızlar..
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com buda bnm tablom 21 .de çatladığımı düşünüyorum ama 20.sinden sonra ilişki yok ALLAH tan ümit kesilmez ...
günaydın kızlar..
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com buda bnm tablom 21 .de çatladığımı düşünüyorum ama 20.sinden sonra ilişki yok ALLAH tan ümit kesilmez ...
bananeee yaaaaaa çok özendim bende koycam tablomu işteeeeeeeee
yorum istiyorummmmmmmm
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bananeee yaaaaaa çok özendim bende koycam tablomu işteeeeeeeee
yorum istiyorummmmmmmm
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?