Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım fazla yormadan ağır kaldırmadan yap işini ne olur ne olmaz

canım fazla yormadan ağır kaldırmadan yap işini ne olur ne olmaz

bi suru topice yetisiyorsun
masallah canim ya
herkese yardim ediyorsun
cok saol iyki varsin

evet cok yormadan yapayim
ya ben gecen hamileligimde 26 kilo valiz kaldirip indirdim, ustune ustelik kolumda da 9 kilo canta
hep o normal hayatina devam et diyen doktorum yuzunden
simdi dikkat edicem

ayy canım yaa bırak kocanı onlar gerçekten başka bi dünyada yaşıyolar
şu konularda bizim hissettiklerimizin zerresni hissedemezlermiş bunu anladım ben
ne zavallılar, yazık acıyorum artık onlara
sen hareketlerine dikkat et mutlaka ztn biliyosun, boşverr toz götürsün eviii kimin umrunda :)

dur ben o zaman bugun de temizlemiyim evi
yarin obur gun mujdeyi alirsam kocama temizletirim

canım sen ne durumdasıni ateşin nasılllllll ne zmn test yapıcaksınnn haydiiiiii

canım sen ne durumdasıni ateşin nasılllllll ne zmn test yapıcaksınnn haydiiiiii

Günaydın herkese.
Ben dayanamadım dün akşam yaptım. Erken oldugu için sonuç çıkana kadar da çatladım. Biraz geç çıktı ama POZİTİF ÇIKTI
Ama sabahki ateşimi görünce birazcık endişelendim, dün 36,6 bugün ise 36,5 çıktı. Tabi bütün gece 20 kere uyanmış olmamın da etkisi olabilir, bilemiyorum. İnşallah bir düşüşün habercisi değildir.

Batın ne zamandı senin acaba? Ateşlerimiz aynı da merak ettim Bende dün ve bugün ölçtüm, dün 36.6 bugün 36.5 İnşallah test sonucun doğrudur canım

bu harika bi haber canım yaaaaaaaa, tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bi derecelik düşüşten bişey olmaz endişelenme batın tam olarak ne zmndı??
şimdi ne yapacaksın biliyorum bende yaşadım endişelerin var şmdi devam edecekmi diye,
ama içini ferah tut ne olur pozitif olalım ki öyle olsun sonu da dimi.
ben inanıyorum bu defa tutunacak meleğin sana, doktor iğne mi veriyor sana ne yapmayı düşünüyorsun?

Son düzenleme:
günaydın kızlar..
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com buda bnm tablom 21 .de çatladığımı düşünüyorum ama 20.sinden sonra ilişki yok ALLAH tan ümit kesilmez ...

basbaya 16.gün çatlamışsın canım yaa, 21 de olsa olsa ikinci yumurtadır çatlayan
öyle bile olsa 1 gün önceki ilişki çok işe yarar, ama bende 16 sında olmuş.
bnm geçen ayki tablom böyleydi, sabit giderken çizgiden sonra birden yükselmişti ateş
inşş sonu benzemesin inşş bebeğin gelsin sana canımmmmmmm

tebrik ederim canim
hayirli olsun
kotu sey getirme aklina atesin cok iyi
insallah saglikla gelir kucagina bebegin
hemen doktora gidecek misin? bir de ne kadar zaman sonra cikti testte
atesinden bellydi zaten umitliydik senden canim

Son düzenleme:
tebrikler umarım herşey yolunda gider..bde kan testiyle belgelesen tamamdır
every yorumun için tşkler cnm ...seninde tablo gayet gzel maşallah sonu melek olsun...
yokh öylemi dersin bacım çok cnm sıkkın dünde ilişki olacaktı ama bu kocalarrrrrr neden böyle yaaaa ama onun burnundan getirmezsem o görür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…