tebrikler umarım herşey yolunda gider..bde kan testiyle belgelesen tamamdır
every yorumun için tşkler cnm ...seninde tablo gayet gzel maşallah sonu melek olsun...
yokh öylemi dersin bacım çok cnm sıkkın dünde ilişki olacaktı ama bu kocalarrrrrr neden böyle yaaaaama onun burnundan getirmezsem o görür
bu kadar düzenli ve güzel yumurtlama bin kere maşallah ...yorum bu kadar çatlamışsın işte kabak gibi
sen catlamissin herhalde12.gun olmali
onceki ateslerin yok ama zaten erken catliyorsun sen
Batın ne zamandı senin acaba? Ateşlerimiz aynı da merak ettimBende dün ve bugün ölçtüm, dün 36.6 bugün 36.5 İnşallah test sonucun doğrudur canım
bu harika bi haber canım yaaaaaaaa, tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bi derecelik düşüşten bişey olmaz endişelenme batın tam olarak ne zmndı??
şimdi ne yapacaksın biliyorum bende yaşadım endişelerin var şmdi devam edecekmi diye,
ama içini ferah tut ne olur pozitif olalım ki öyle olsun sonu da dimi.
ben inanıyorum bu defa tutunacak meleğin sana, doktor iğne mi veriyor sana ne yapmayı düşünüyorsun?
tebrik ederim canim
hayirli olsun
kotu sey getirme aklina atesin cok iyi
insallah saglikla gelir kucagina bebegin
hemen doktora gidecek misin? bir de ne kadar zaman sonra cikti testte
atesinden bellydi zaten umitliydik senden canim
tebrikler umarım herşey yolunda gider..bde kan testiyle belgelesen tamamdır
every yorumun için tşkler cnm ...seninde tablo gayet gzel maşallah sonu melek olsun...
yokh öylemi dersin bacım çok cnm sıkkın dünde ilişki olacaktı ama bu kocalarrrrrr neden böyle yaaaaama onun burnundan getirmezsem o görür
canım ben öyle düşünüyorum akıntılarında doğruluyor, hem 3 yumurtan var
bunu bilmesek tamam, ama 3 yumurtanında 21. güne kdr çatlamadan duracağını sanmıyorum ben
16 gün ilkini çatlatmışsın sen hayırlı olsun bence direk bunu dikkate
haa ama 20sindeki ilişkiyle 21indekini de yakaladıysanızzzzzzzzzzz ohhh ne alaaaaaaaaa
kocana gelince allaha havale et valla bu ay kocalardan bezdik, bide naza çekiyolar yaa
biz yapsak suçlu oluruz. boşver cnm sabır çekkk inat etmee bu dönemlerde az yumuşak ol
yumurtlamaların bitsin hele canına okursun o zmn :))))
öylemi dersin canımmm, yaa bnm bu yumurtam ilginç büyürken çok ağrı yapıyo
çatlarken bişe anlamıyom, yoğun akıntım dün sabah geldi dün gün içinde çatladıysa
akşamki ilişkiyle tutmuşuzdur inş :))
ha bide artık beklemeye geçsemmi ben yarın annem bizde kalcak yapamayız şmdi bide
bu gece olsada üst üste olmuş olcak ne bilem kesin bnmkide naza çeker bu akşam olursa yaaa ayy bıktım valla
?[/COLOR]
BATım sanırım yarın. 2 tane de test yaptım ikisi de pozitif. İnşallah sen de hamilesindir.
Canım çok sağol. BATım sanırım yarın. 13. gün çatladığımı zannediyorum ovülasyon testine göre, ona göre BAT yarın oluyor. Ben zaten iğne kullanıyordum hamile kalmama ve bebeğin tutunmasına faydası olacağını söylemişti doktor. Biraz önce doktoru aradım not bıraktım, çünkü bir dahaki hamileliğinde iğneyi 2 doza çıkartıcaz demişti onu soracaktım ama hastası varmış soramadım. Ahhh o endişeler hiç bitmeyecek, hamile kalana kadar farklı bir endişe, kaldıktan sonra çooook daha farklı bir başka endişe, hatta endişeler yumağı
Teşekkürler canım. Doktordan haber bekliyorum ne zaman gel derse hemen koşa koşa gideceğim. Test sonucunu net olarak 20-25. dakikada falan gördüm herhalde, ondan önce var mı yok mu, kendi kendimi mi kandırıyorum diyebileceğim birşey görüyordum ama bir türlü emin olamıyordum. Testin üzerinde 30 dakikaya kadar çok silik bir çizgi bile olsa sonuç pozitiftir yazıyordu, ben de sabırla bekledim başında :)
Senin değer de fena değil hani, hadi peşimden gel :)
Umarım kan testi de pozitif verir, bir sorun olmaz da bu sefer rahat bir hamilelik geçiririm. Aslına bakarsanız çok korkuyorum ama hamilelikten olsa gerek aynı zamanda bir o kadar da ümitliyim.
Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah.
bugün de olsa iyi olur aslında cnm ama yumurtlamayı bence yakalamışsınız dünkü ilişki ileben beklemeye geçiyorum artık ...bundan sonrası ALLAH kerim ...
canımmm maşallah sana ve bebeğine inş tutunacak annesine bu defa sıkı sıkı
bak iğnenide oluyormuşsun bence bi sorun kalmıyor ortada doktorun hemen gereken aksiyonu alacaktır.
rabbim sana bağışlasın sağlıkla kavuşun inş.
Darısı başımıza..
canım sana sormak istediğim bişey vardı,
ben kimyasal düşüklerle ilgili bi sorun varmı varsada nedir bilmiyorum ama bebe aspirini diyorlar kanda pıhtılaşma varsa
ben acaba yumurtlamadan snra önlem olarak alsammı bunu bi zararı olurmu eğer pıhtılaşmam yoksa
kimsii bişey olmz diyor ama... bilemedim.
:113::113::113::113:akşam naz etmezse beyfendi inş olur bakalım, snra bende dinleneceğim valla
ztn belim bacağım heryerim ağrıyo tam halvetliğim yaa nelerle uraşıyorm
hadi hayırlısı canım hakkında inşşş güzel haberler alırız sonunda, allaha emanet
Ben Coraspin 100 kullanıyorum günde bir adet. Sanırım hiçbir zararı yok, kullanan çok fazla kişi var.
Ben Coraspin 100 kullanıyorum günde bir adet. Sanırım hiçbir zararı yok, kullanan çok fazla kişi var.
:113::113::113::113:
evet aslında belli yaştan sonra günde bi tane düzenli olarak kullanmak çok faydalaymış doktorda anneme demişti seneler önce kullan kan dolaşımın açısından iyi olur fln diye...
yani bana kullan demedi doktor tabi testleri yapalım dediği için heralde
sonuç alınca ona göre verecekti belki ama ben şmdi önlem olsun diye
ben bu ay kendim alıp kullansam kan pıhtılaşması olmasada sanırım bi zararı yokmuş
yumurtlamadan sonra günde bir tane alıncak sanırım.
ben bu ay kendim alıp kullansam kan pıhtılaşması olmasada sanırım bi zararı yokmuş
Günaydın herkese.
Ben dayanamadım dün akşam yaptım. Erken oldugu için sonuç çıkana kadar da çatladım. Biraz geç çıktı ama POZİTİF ÇIKTI
Ama sabahki ateşimi görünce birazcık endişelendim, dün 36,6 bugün ise 36,5 çıktı. Tabi bütün gece 20 kere uyanmış olmamın da etkisi olabilir, bilemiyorum. İnşallah bir düşüşün habercisi değildir.
canım sakın doktor vermeden kullanma kan ınceltıcı kanamaya neden olabılor bu tarz ılaclar cunku.
Yanlış hatırlamıyorsam testleri yapana kadar korun demişti senin doktor :) O yüzden kullan da dememiştir haliyle. Günde bir tane alınıyor evet, gün aşırı alanlar da var ama. Eğer ulaşabilirsen doktoruna bir sor istersen.
hayrı cnm ileri yaşlarda zararsız bence sen testlerini yaptırmadan veya doktorun tmm demeden başlama derim...
canım gözün aydın hayırlı olsun sende benim gibi uzun zamandır bekleyenlerdenmisin yoksa yenilerden mi
sorun varmıydı,yazarmısın canım tabi bide belirtilerin
bizede dua et
Canım sağol. Ben 4 yıldır uğraşan biriyim pek yeni sayılmam, hatta bayağı tecrübeliyim ben bu beşinci gebeliğim. İlk 3ünü 5-6 haftalarda sonuncuyu 9. haftanın sonunda herşey yolunda giderken bundan 3 ay önce kaybettim. Kan pıhtılaşması var bende, 4. tedavi olmama rağmen öldü, bu seferkinde ilaç dozlarımı arttırarak tekrar deneyeceğiz. Hergün 2 kere iğne olacağım şimdilik. Belirtiler şöyle; geçen hafta arada bir olan anlık kalp çarpıntısı(sonradan kesildi), birkaç defa mide yanması ve hafif göğüs büyümesi ile dokunduğum zaman gelen hafif bir hassasiyet. Bir de Cuma çok üşüdüm, Pazar günü yüzüm vücudum ateşim olmamasına rağmen yanıyordu, sonradan o da geçti. Şu anda sadece göğüs hassasiyetim devam ediyor, başka bir belirti yok.
Eylülde eşimin değerleri çok iyi gelmemişti, morfoloji ve hız açısından kötüydü ve Eylülde o değerlerin üzerine aşılama yaptırmıştık. İlk 3 gebeliğim de kendiliğinden olmuştu bu da kendiliğinden oldu. Zaten bu ay da olmasa aşılama için konuşmuştum doktorumla.
9 ay nerdesin bat bugun, merak ettim seni ???
kizlar beklemek cok zor bugunu nasil atlaticam bilmiyorum, hemen uyusam uyansam atesime baksamsimdi test almaya gidecektim zor tutum kendimi yarinki atesim iyi olursa gider alirim yeniden belki
canım test ıcın acele etme cumayı bekle
oyle mi diyorsun canim?
hani benim kasim ayinda dusuk var ya hamile oldugumu ogrenir ogrenmez doktora kosmayi planladim bu sefer
o yuzden test hemen diyorum ama dogru aslinda cikmaz belki vardir kotu olurum
zaten cuma da gelmezse pazartesi giderim doktora sanirim? tabi insallah vajinamda cok agri oluyor ya kramp giriyor resmen korktum
adet sancim yok daha zaten bu atesle bugun gelmez ama hayirlisi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?