Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
banuumm selammm. son 1 yada 2 gun. hala olmamis olmamiz ve atesimizin ortalamanin ustunde olmasi umut verici. coooooook merak ediyorum nolcak

bu da benim tablom: My Ovulation Chart

İnşallah hayatım güzel sonuçlanır bu ay bizim ve bekleyen herkes için.. 36.7 diydi dün bu sabah 36.6 ölçtüm ateşimi.. Yarın adet olmam lazım , bugün su gibi akıntım başladı, bakalım bekliyorum..

bugünkü tablom;
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

Son düzenleme:
canım güzel yükselmiş maşallahhh diyelim düşmesin artık
3 gün daha yüksek giderse ancak o zmn çeker çizgiyi emin olunca.
sen bugünleri değerlendir

sagol canım gün aşırı devam :))) inş kat kat artar değerimde bebiş gelir :)

ooo maşallah çok iyi haber yaaa canım endişelenme sürekli kalktıgın için düşmmüş olabılır bence ayy ben görseydım pozitifi sabaha kadar uyumazdım kocamıda uyutmazdım

ne güzel bir haber bu gözün aydın canım şimdiden
inş keseyi görürsün inş kalp atışlarını duyarsın inş ALLAH kucağınada almayı nasip eder canım
darısı hepimizin başına artık

senin düşündüğün gibi aynen bende düşünüyorum bazen eşim yorgunum diye istemiyorrr o zaman diyorum ki şu çoccuk olsun ben senin bu yaptıklarını burnundan getirmezsem diye söylenirim hep içimden ama yapcam görcek gününü

kızlar nasılsınız?

benim midem bulanıyor
kasıklarım belim çok agrıyor
uykum geliyor ve acayip sarı akıntım varr
kızlar dış gebelik belirtisi değil dimi bunlar Allah korusun hepimizi çok korkuyorum

İnşallah canım sıkı sıkı tutunsun annesine, bir daha kaybetmeyi kaldırabilir miyim bilmiyorum.
Aşılama hiç ağrılı bir işlem değil, korkmanı gerektirecek herhangi birşey yok. Önce yumurtaların büyümesi için bir süre iğne oluyorsun, ama iğne dediğim çok ince uçlu aşı iğneleri gibi, kendi kendine yapabildiğin iğneler. Sonra yumurta/yumurtalar yeterli olgunluğa geldiğinde aynı şekilde çatlatma iğnesi oluyorsun. Sonra da eşinden toplanan spermler ayıklanıyor, sağlam ve hareketlli olanlar incecik bir hortum yoluyla içeri enjekte ediliyor. Bu işlem tamamen acısız ve ağrısız bir işlem. İğnelerden korkabilirsin belki ama onlar da hissedilmiyor bile o kadar inceler ki.

canım dışgebelık belırtısı olarak algıla bunları mıde bulantısı cok normal 3 bucuk ay cektım ben bulantıyı bel ve kaısk agrısı usutugun ıcın olabılır uyku halıde cok normal bır hamılelık belırtısı. buarada dıs gebelık gayet kolay anlasılıyor doktorun keseyı gordugunde anlar kac haftalık hamılesın keseyı gordun mu

canım sen daha iyi bilirsin tabi cuma doktora giidicez doktora gittiğimizde 5 +0 haftalık olucak görünür mü ki

canım öle algılayım mı algılamayayım mı anlamadım (((

Son düzenleme:
doktor bey merhaba,
yaklaşık 6 aydır korunmuyoruz. geçtiğimiz 2 ayda da hamile kaldım ancak testlerde pozitif çıkmasının ardından 3 er gün gecikmeyle kanamam başladı. ilkinde kanda beta 20 iken 13 e düştü. son gebelikte de hemen test yapmamıştım gecikmenin 2. gününde değeri 4 iken yakaladık. ve ertesi gün adet oldum. doktorum istersem araştırabileceğimizi söyledi ancak normalde 3 gerçek düşükten sonra istenen birçok testi istedi benden adetin 3. günü tiroid rubella vb.genetik kromozom kan pıhtılaşması eşimden sperm testi vb. ben henüz erken olduğunu düşündüğüm için henüz yaptırmadım bunları. bu kdr erken dönemde yaptırmam sizce faydalı olur mu?
bu düşükler tesadüf olabilirmi üst üste 2 defa yoksa gerçekten bir sebebi mi var.ne önerirsiniz, coraspin kullanan kişiler var çevremde önlem olsun diye. bende bu hapı alıp kullansam yumurtlamamdan sonra faydası yada zararı olurmu?

şimdiden teşekkürler.
--------------------------------------------------------------------------------
28.03.2012 11:05:00 tarihinde sorulmuştur.

Op. Dr......
kadın Hastalıkları ve doğum

Cevap : iki ay üst üste gebe kaldığınızı söylüyorsunuz ama 2.günde yakaladığınız 4 değeri gebeliği göstermez.
bence ikinci gebeliğiniz şüpheli
genel olarak bir düşük yaptıktan sonra medenen ve ruhen hazır olmadan ikinci gebeliğe karar verilmemeli.
ilk gebeliklerde düşük oranı daha fazladır.
tetkikler için iki düşükten sonra araştırılması kabul edilmiştir.

kızlar merhaba, netten bir doktoraaa sordum bana ne cvp verdi bakın
iyice çorba oldu bu iş

canım sen daha iyi bilirsin tabi cuma doktora giidicez doktora gittiğimizde 5 +0 haftalık olucak görünür mü ki

niye usuluyosunkı üzülme bosuna bebegıde stresse sokma !!! yanı canım su sekılde dıyeyım ben adet tarıhım 7 gun gectıkten sonra gormustum keseyı. kac haftalıktım hatırlamıyorum ama gorursun herhalde mercımek kadar bırsey

ah tatlım nedir bu yumurtalardan çektiğimiz bizim
maşallah ateşin çok güzel bencede çatlamış gibi duruyo sanki inş öyledir
kat kat artmaya devam eder inş

amin canım amin inş.evde yumurta görmek istemiyorrr valla

canım cuma günü doktora gittiğimiz günde inşAllah bizimde 1 hafta geçmiş olucak inşAllah bizde görürüz saol canım yardımlarından dolayı haklısın Allaha emanetiz Rabbim hayırlsıyla versin hepimize amin

canım kötü şeyler düşünme sakın neden dış gebelık olsun allah korusu iyi şeyler düşün iyi olsun

canım tabiki düşünme dış gebeliği nerden aklına geldiki hem daha once gecırdın mı ki de bu korku var sende bence gayet de normal bır hamılelık surecın vardır hıc kotu seyler getırme aklına

canım ne dış gebeliği yahu alemsin
durduk yere yani neler düşünüyosun bunlar normaldede hamilelikte de olan şeyler
hiç böyle gereksiz streslere girpite bebeğini üzme lütfen

sakin aklindan bir saniye bile gecirme boyle seyleri
hersye yolunda olucak insallah
hep boyle dusun bebegin seninle
anlattigin seyelr cok normal hamilesin sen

canım tabiki düşünme dış gebeliği nerden aklına geldiki hem daha once gecırdın mı ki de bu korku var sende bence gayet de normal bır hamılelık surecın vardır hıc kotu seyler getırme aklına

canım sarı akıntım korkuttu beni bide kasık agrısı inşAllah normal gebeliktir ve kucağımıza almakta nasip olur aminn

canım kötü şeyler düşünme sakın neden dış gebelık olsun allah korusu iyi şeyler düşün iyi olsun

inşAllah canım 2 gün sonra görürüz keseyi darıısı sizlerin basına hayırlısıyla amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…