banuumm selammm. son 1 yada 2 gun. hala olmamis olmamiz ve atesimizin ortalamanin ustunde olmasi umut verici. coooooook merak ediyorum nolcak
bu da benim tablom: My Ovulation Chart
merhaba canim
gunaydin sana da
ortalamin ustune cikmasini bekliyor
sonra da belli seviyede devam etmesi lazim
sonra cizgiyi ceker
ama sen yine iyi degerlendir bu gunleri
canım güzel yükselmiş maşallahhh diyelim düşmesin artık
3 gün daha yüksek giderse ancak o zmn çeker çizgiyi emin olunca.
sen bugünleri değerlendir
Günaydın herkese.
Ben dayanamadım dün akşam yaptım. Erken oldugu için sonuç çıkana kadar da çatladım. Biraz geç çıktı ama POZİTİF ÇIKTI
Ama sabahki ateşimi görünce birazcık endişelendim, dün 36,6 bugün ise 36,5 çıktı. Tabi bütün gece 20 kere uyanmış olmamın da etkisi olabilir, bilemiyorum. İnşallah bir düşüşün habercisi değildir.
Günaydın herkese.
Ben dayanamadım dün akşam yaptım. Erken oldugu için sonuç çıkana kadar da çatladım. Biraz geç çıktı ama POZİTİF ÇIKTI
Ama sabahki ateşimi görünce birazcık endişelendim, dün 36,6 bugün ise 36,5 çıktı. Tabi bütün gece 20 kere uyanmış olmamın da etkisi olabilir, bilemiyorum. İnşallah bir düşüşün habercisi değildir.
günaydın kızlar benim ateşimin bugun çıktı ama hala çizgi çekmedi tablom ne inatcıymıss şu yumurtam benım yawww :)
masamı toparlayım hemen döncem
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
tebrikler umarım herşey yolunda gider..bde kan testiyle belgelesen tamamdır
every yorumun için tşkler cnm ...seninde tablo gayet gzel maşallah sonu melek olsun...
yokh öylemi dersin bacım çok cnm sıkkın dünde ilişki olacaktı ama bu kocalarrrrrr neden böyle yaaaaama onun burnundan getirmezsem o görür
inşallah bu sefer bebeğin sana sıkı sıkı tutunur canım
henüz ben hiç hamile kalamadım benimde eşimde morfoloji düşük harekette sınırdaydı en son
aşılama nasıl ağrılı bi işlemmi ben çok korkuyorum yaaaa
kızlar nasılsınız?
benim midem bulanıyor
kasıklarım belim çok agrıyor
uykum geliyor ve acayip sarı akıntım varr
kızlar dış gebelik belirtisi değil dimi bunlar Allah korusun hepimizi çok korkuyorum
canım dışgebelık belırtısı olarak algıla bunları mıde bulantısı cok normal 3 bucuk ay cektım ben bulantıyı bel ve kaısk agrısı usutugun ıcın olabılır uyku halıde cok normal bır hamılelık belırtısı. buarada dıs gebelık gayet kolay anlasılıyor doktorun keseyı gordugunde anlar kac haftalık hamılesın keseyı gordun mu
canım sen daha iyi bilirsin tabi cuma doktora giidicez doktora gittiğimizde 5 +0 haftalık olucak görünür mü ki
canım öle algılayım mı algılamayayım mı anlamadım(((
ah tatlım nedir bu yumurtalardan çektiğimiz bizim
maşallah ateşin çok güzel bencede çatlamış gibi duruyo sanki inş öyledir
kat kat artmaya devam eder inş
niye usuluyosunkı üzülme bosuna bebegıde stresse sokma !!! yanı canım su sekılde dıyeyım ben adet tarıhım 7 gun gectıkten sonra gormustum keseyı. kac haftalıktım hatırlamıyorum ama gorursun herhalde mercımek kadar bırsey
kızlar nasılsınız?
benim midem bulanıyor
kızlar dış gebelik belirtisi değil dimi bunlar Allah korusun hepimizi çok korkuyorum
canım sen daha iyi bilirsin tabi cuma doktora giidicez doktora gittiğimizde 5 +0 haftalık olucak görünür mü ki
canım öle algılayım mı algılamayayım mı anlamadım(((
kızlar nasılsınız?
benim midem bulanıyor
canım cuma günü doktora gittiğimiz günde inşAllah bizimde 1 hafta geçmiş olucak inşAllah bizde görürüzsaol canım yardımlarından dolayı haklısın Allaha emanetiz Rabbim hayırlsıyla versin hepimize amin
canım tabiki düşünme dış gebeliği nerden aklına geldiki hem daha once gecırdın mı ki de bu korku var sende bence gayet de normal bır hamılelık surecın vardır hıc kotu seyler getırme aklına
canım kötü şeyler düşünme sakın neden dış gebelık olsun allah korusu iyi şeyler düşün iyi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?