Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

AMİİİİİİNN canım ne güzel bir dua bu
ateşin kötü değilki canım neden umutsuzluğa kapıldın ki maşallahı var valla
sen benim tabloma bakta için rahatlasın biraz tatlımvahiminde vahimi

canım dahaa durr yeni çatlamışsın daha yükselir o ateş
hemen öyle umutsuzluğa kapılmak yokk

off ne bilim canım reglim de yaklaşıyo ya onun da verdiği bi gerginlik sıkıntı var galiba demoralize olmuş vaziyetteyim

yüzlerce hamilelik tablosu inceledim büyük bir yüzdesinde 0,10 luk derecede bile olsa hep yükselişler olmuş kademe kademe

benim dpo 4 36,6 da çakıldı kaldı

benimkine bak istersen dpo 4 te nerelerdeymiş, moral olur belki!
3adf2b Ovulation charts on FertilityFriend.com

AMİİİİİİNN canım ne güzel bir dua bu
ateşin kötü değilki canım neden umutsuzluğa kapıldın ki maşallahı var valla
sen benim tabloma bakta için rahatlasın biraz tatlımvahiminde vahimi

sanırım ben 36,80 ler 90 lar 37,00 lar filan görmek istiyorum ne alakaysa halbuki herkesin vucut durumu farklı

paranoyaya bağladım resmen düşünme akışına bırak diyolar da bırakılamıyo ki ben onu bırakıyorum o düşünce beni bırakmıyoo

seninki de baya inişli çıkışlı canım hergün aynı saatte olçülen ateş mi bu?
:26:

benimkine bak istersen dpo 4 te nerelerdeymiş, moral olur belki!
3adf2b Ovulation charts on FertilityFriend.com

valla içimde bişeyler yeşerdi hamişmisin sende ne güzel sağ salim kucağına alırsın inşallah tatlım allahım bize de nasip etsin okadar hazır hissediyorum ki kendimi anlatamam

canım bu sefer geliyo galibaaaaaa
hadi inşallah çalışmaya devam:))
ya bu afakanlar bu ara benden hiç gitmiyooooo
ne yapacaz böyle

sorma canım benide bu yumurta yüzünden afakanlar basıyo
gelemedi gitti
hamile kalsam doğuramıycam yumurtaya benzerse

herkesin bünyesi farklı bende istiyom ateşim 37 olsun ama tık yok işte gördüğün gibi sen içini ferah tut tatlım,senin ateşin normal,ben benim tablo gibi daha bi tane görmedim şu topikte ona yanıyorum

sorma canım benide bu yumurta yüzünden afakanlar basıyo
gelemedi gitti
hamile kalsam doğuramıycam yumurtaya benzerse

haklısın canım baya uzun olmuş insan stres oluyor
ama geç olsun güç olmasın demişler
bi gelir tam gelir inşşşşşşş

herkesin bünyesi farklı bende istiyom ateşim 37 olsun ama tık yok işte gördüğün gibi sen içini ferah tut tatlım,senin ateşin normal,ben benim tablo gibi daha bi tane görmedim şu topikte ona yanıyorum

ben gördüm valaaa hemde bu ay yasib diye bi arkadaşındı
45 gün falandı tablo
veee hamiş oldu bu ay :))

yalnız dikkat ettiğim diğer bi konu sabit giden ateşli tablolarda genelde bişey çıkıyo
bnmde öyleydi kimyasal oldu ama normal olan çok arkadaş var bi fark oluyo illaki..

benim geçen ay 24. gün yumurtam çatladı yumurtlayamıycam bu ay diye düşünerek 21. günde ilişkiyi bıraktım buna rağmen süpermencik yumurtayı beklemiş bulmuş

geç döllenme yaşadım ama sağlıklı tutunamadı kan değerin 30 du sonra düştü 6 gün gecikmeli olarak regl oldum benim gibi yapma sakın mutlaka çatlar ilişkilerini sakın ihmal etme canım

teselli için de saolun kızlar azıcık kendime geldim

Son düzenleme:
ben gördüm valaaa hemde bu ay yasib diye bi arkadaşındı
45 gün falandı tablo
veee hamiş oldu bu ay :))

bak sana kanıtı buldum tablosunu

My]Charting Home Page Not Found - FertilityFriend.com

3946c5 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ayyy inşallah inşallah gerçekten benim tabloya benziyormuş
ALLAHIM NOOOOLUUUUR SONUDA BENZESİN
evet tatlım ya sadece ben değilmişim içime su serptin
şimdi sıra geldi çalışmaya desene
ya ateş yükselincede şans devam ediyormu canım?

ateş belli bi seviyeye gelince artık yumurtlama bittiği için bi işe yaramıyormuş
ama bu her ay aynı günlerde yumurtlayanlar için geçerlidir canım.
sen şmdi geç yumurtluyorsun ne zmn geleceği belli olmaz bu yumurtanın
hem belki birden fazla yumurtlarsın bunu bilemeyiz.
o yüzden ateşin güzelce yükselip aynı şekilde seyredene kdr bence gün aşırı bırakma,
yükselince de bakarız o zmn rahatlarsın 3-4 günde bir de olsa işi kurtarırsın bence tedbiri elden bırakmayalım :))

canım benim üzüldüm inş ALLAHIM bu ay nasip eder sana
bu konuda çok haklısın
bende şöyle bir hata yaptım
ayın 10 undan beri gün aşırı devam eden ilişkilerimi olmıycak herhalde deyip23ünde bıraktım,şimdi gene düştü ve bugünde yükseldi sanırım çatladı umarım geç olmaz:18:

kızlar benim kırmızılar geldi bekliyordum zaten.üzgünüm ama elimden ne yazık ki bişey gelmiyor.pazartesi eşimin ameliyat sonrası 3.ay testi var..inşallah onun sonucu güzel çıkar.

kızlar benim kırmızılar geldi bekliyordum zaten.üzgünüm ama elimden ne yazık ki bişey gelmiyor.pazartesi eşimin ameliyat sonrası 3.ay testi var..inşallah onun sonucu güzel çıkar.

canım sağlık olsun üzülme,
hakkında hayırlısı olur inş bir sonraki ay güzel haberi alırsın,
eşinin sonuçlarıda inşş çok güzel çıkarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…