yok be canım senin tablon benimkinden güzel maşallah
şimdi topikte kavga çıkarmış benim tablom senin tablonu döver diye
sana da çok geçmiş olsun canım büyük bi hayal kırıklığı oldu tabi
doktorum çok fazla yorum yapmadı biçok kadın aslında bu durumu yaşıyor bebek tutunamadan reglle atıldığı için çoğu kadın farketmiyor dedi
yumurtlamadan 3 gün önce en son ilişki olduğundan geç döllenme olduğunu spermin kalitesinin düştüğünü
tam çoğalma bölünme olmadığını bu yüzden de tutunamadığından bahsetti tutunsaydı bile sağlıksız bir gebelik olur ve sonlandırılabilirdi dedi
bende hayırlısının bu olduğunu düşündüm kürtaj olmaktansa doğal yolla atılmasını tercih ederim
allah kabul etsin canım bende hep dua ediyorum inş. bizde hamile kalcaz :)
ALLAH hepimize tüm isteyenlere sağlıklısını hayırlısını versin canım,eli ayağı düz olsun,kimseye aratmasın inşallah,dün gece gene dua ettim hepimize ALLAH kabul etsin inşallah
sorma canım evt hayal kırıklığı ve endişe yarattı açıkçası
geçen ay da sanırım kimyasal oldu benim yine 3 gün gecikmem oldu
değerim 4tü yakaladık ertesi gün adet oldum, ateş tablom tüm belirtilerim hamile gibiydi zaten..
bi anda ateşim düştü anladım yine aynı şeyi yaşadığımı sanki...
doktorun dediği doğru herkes aynı şeyi söylüyor, inş altında başka şeyler yoktur
araştırmak istersem diye doktorum bana bıraktı, çok ayrıntılı testler
ben brz daha akışına bırakacağım
herkes yaşayabilirmiş yılda belkide bikaç kez bizim şanssızlığımız bunu fark etmemiz sanırım..
inş tekrarı olmaz sağlıkla kavuşuruz bundan sonra...
bakalım şu çizgiyi bi çeksee rahatlıycam sankı biraazz hayırlısı hakkatten hee benim tablom senın tabloyu döver heeee
amiin canım hakkımızda hayırlısı olsun
kesinlikle öyle bizim şanssızlığımız bunu farketmemiz
nasıl farkedilmez ki 28 günde bir regl olan biriyim 41. gün regl olmuşum bu farkedilmezmi
ama inanılmaz bir boşluk endişe üzüntü stres yarattı bu durum bende
reglim de parça parça oldu her düşen parçada benimde içimden bişeyler koptum yine de isyan etmedim hayırlısı dedim geçtim ama çok üzüldüm
elbet bizim de doğru zamanımız gelecek günün birinde
neyse kızlar canınızı sıktım duygu karşaması yaşıyorum bu gün kusura bakmayın
AMİN inşallah canım ALLAH büyüktür,umudu kesmek bize yakışmaz,ALLAH kullarına isteyin vereyim dermiş bizde isteyip sabredelim bizede verecek biliyorum
canım ben o çizgi nasıl çekiliyor onu bile bilmiyorum bileçizgi gelsinde tablolara senin tablo benimkini dövsün
sabah olsada ateşimi ölçsemmm
amiin canım hakkımızda hayırlısı olsun
kesinlikle öyle bizim şanssızlığımız bunu farketmemiz
nasıl farkedilmez ki 28 günde bir regl olan biriyim 41. gün regl olmuşum bu farkedilmezmi
reglim de parça parça oldu her düşen parçada benimde içimden bişeyler koptum yine de isyan etmedim hayırlısı dedim geçtim ama çok üzüldüm
inşallah bu sefer bebeğin sana sıkı sıkı tutunur canım
henüz ben hiç hamile kalamadım benimde eşimde morfoloji düşük harekette sınırdaydı en son
aşılama nasıl ağrılı bi işlemmi ben çok korkuyorum yaaaa
kızlar tekrar selam benim aklıma birşey daha takıldı : ))
benim ateşimin yükseldiği günün ertesi günü ateş düştü hemen. neredeyse 1-2 gün dışında hiç 36.5 üzerine çıkmadı. adetime 1 hfta kaldı.
bu yumurtlama olmuyor anlamına mı geliyor????
bir de benim göğüslerim adet öncesi çok aşırı hassaslaşmıyor ama bazen çok hassas oluyo nadiren ama. yürürken bile rahatsız ediyor (minicik olmalarına rağmen)
nadiren hassaslaşması da yumurtlamanın kalitesiz olduğunu mu gösterir acaba??
canım benim ya inan bizde yaşıyoruz o duygu karmaşasını bazen,ALLAH bi daha yaşatmasın canım inşallah bu sefer kucağınada alırsın bebeğini,iyi düşün iyi olsun,bu aralar ben bunu çok söylüyorum ama öyle işte,insanı anlayan birilerinin olduğunu bilmesi rahatlatıyor,kendini daha rahat ifade edebiliyorsun,bizde o yüzden burdayızkesinlikle öyle bizim şanssızlığımız bunu farketmemiz
sabah olsada ateşimi ölçsemmm
bende bi an önce yatıp ateşimi ölçmek istiyorum kızlar yaaa ama ne zaman istesem hep ateşim düşük çıkıyo:18:ben de ayni seyi istiyorum
o yuzden erken yaticam :)
ama dusuyor sanki benim
bakalim yarin belli olacak
senle aynı kaderi paylaşıyoruz..
bazen o kadar istiyorum ki bi hamile kalabilsem..
bi desem ki ben de hamile kalabiliyorum
9 ay nerdesin bat bugun, merak ettim seni ???
kizlar beklemek cok zor bugunu nasil atlaticam bilmiyorum, hemen uyusam uyansam atesime baksamsimdi test almaya gidecektim zor tutum kendimi yarinki atesim iyi olursa gider alirim yeniden belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?