Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok be canım senin tablon benimkinden güzel maşallah

şimdi topikte kavga çıkarmış benim tablom senin tablonu döver diye

bakalım şu çizgiyi bi çeksee rahatlıycam sankı biraazz hayırlısı hakkatten hee benim tablom senın tabloyu döver heeee

bebeğin için çok üzüldüm canım ama hamıle kalabılmekde güzelll ben daha yumurtladıgımı bıle göremedimm inş. saglıklı bi hamıelelık geçirrisin tekkrar

allah kabul etsin canım bende hep dua ediyorum inş. bizde hamile kalcaz :)

AMİN inşallah canım ALLAH büyüktür,umudu kesmek bize yakışmaz,ALLAH kullarına isteyin vereyim dermiş bizde isteyip sabredelim bizede verecek biliyorum

ALLAH hepimize tüm isteyenlere sağlıklısını hayırlısını versin canım,eli ayağı düz olsun,kimseye aratmasın inşallah,dün gece gene dua ettim hepimize ALLAH kabul etsin inşallah

amiin canım hakkımızda hayırlısı olsun

kesinlikle öyle bizim şanssızlığımız bunu farketmemiz

nasıl farkedilmez ki 28 günde bir regl olan biriyim 41. gün regl olmuşum bu farkedilmezmi

ama inanılmaz bir boşluk endişe üzüntü stres yarattı bu durum bende

reglim de parça parça oldu her düşen parçada benimde içimden bişeyler koptum yine de isyan etmedim hayırlısı dedim geçtim ama çok üzüldüm

elbet bizim de doğru zamanımız gelecek günün birinde

neyse kızlar canınızı sıktım duygu karşaması yaşıyorum bu gün kusura bakmayın

bakalım şu çizgiyi bi çeksee rahatlıycam sankı biraazz hayırlısı hakkatten hee benim tablom senın tabloyu döver heeee

canım ben o çizgi nasıl çekiliyor onu bile bilmiyorum bileçizgi gelsinde tablolara senin tablo benimkini dövsün

aynen canım ya farketmemek mümkün değil bnmde gecikmem olmaz hiç..
ee bide ateş ölçüyorum yani tablo ortada gelde farketme :))
3 gün kendimi hamile sanabildim sonrası tam bir hayal kırıklığı...
sağlıkla gelsin inş bundan sonra, rabbim bi daha yaşatmasın canım..

canim bilmiyordum hayirlisi olsun
umarim tez zaamnda saglikla gelir bebegin

kızlar tekrar selam benim aklıma birşey daha takıldı : ))
benim ateşimin yükseldiği günün ertesi günü ateş düştü hemen. neredeyse 1-2 gün dışında hiç 36.5 üzerine çıkmadı. adetime 1 hfta kaldı.
bu yumurtlama olmuyor anlamına mı geliyor????
bir de benim göğüslerim adet öncesi çok aşırı hassaslaşmıyor ama bazen çok hassas oluyo nadiren ama. yürürken bile rahatsız ediyor (minicik olmalarına rağmen)
nadiren hassaslaşması da yumurtlamanın kalitesiz olduğunu mu gösterir acaba??

senle aynı kaderi paylaşıyoruz..
bazen o kadar istiyorum ki bi hamile kalabilsem..
bi desem ki ben de hamile kalabiliyorum

tam tablonu görmeden bişey demek mümkün değil yumurtlama olmuş mu olmamış mı konusunda. göğüs hassasiyeti çok kesin bi belirti değil.

canım benim ya inan bizde yaşıyoruz o duygu karmaşasını bazen,ALLAH bi daha yaşatmasın canım inşallah bu sefer kucağınada alırsın bebeğini,iyi düşün iyi olsun,bu aralar ben bunu çok söylüyorum ama öyle işte,insanı anlayan birilerinin olduğunu bilmesi rahatlatıyor,kendini daha rahat ifade edebiliyorsun,bizde o yüzden burdayız

sabah olsada ateşimi ölçsemmm

ben de ayni seyi istiyorum
o yuzden erken yaticam :)
ama dusuyor sanki benim
bakalim yarin belli olacak
bende bi an önce yatıp ateşimi ölçmek istiyorum kızlar yaaa ama ne zaman istesem hep ateşim düşük çıkıyo:18:

kızlar ya ben çok korkuyorum
afedersiniz tuvalete gittim,peçeteye çok açık renk kan gibi bişey geldi çok çok az,bu ne şimdi ya,adetmi oluyorum yoksa yumurta çatlamadan:18::18::18::18:

senle aynı kaderi paylaşıyoruz..
bazen o kadar istiyorum ki bi hamile kalabilsem..
bi desem ki ben de hamile kalabiliyorum

karanfilim aşılama mı yaptırdın? bana özelden yazsana buraya girmiyorum yaaa. Ronya doğum yaptı mı bilgisi olan var mı?

9 ay nerdesin bat bugun, merak ettim seni ???

kizlar beklemek cok zor bugunu nasil atlaticam bilmiyorum, hemen uyusam uyansam atesime baksam simdi test almaya gidecektim zor tutum kendimi yarinki atesim iyi olursa gider alirim yeniden belki

canim cok guzel atesin. insallah yarin da yuksek olur. malesef benden iyi haberler yok

sabah 5te uyandim dayanamadim olctum 36.2 cikti cok moralim bozuldu. geri yattim ama 6'da tekrar uyandim yine olctum 36.4 cikti. sonra tekrar uyudum her zamanki sattimde 7:30da olctum 36.6 cikti. ama ben ilkini baz aldim ve sanirim dogru olan buydu ki bugun karnim agirmaya basladi ve peceteye pembe akinti geldi. devami gelmedi ama yarin gelir herhalde. agrim gecti ama rahimde bir sicaklik hissi var.

ben yeni bir sayfa acarim yakinda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…