Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

devam et canım akıntını da takip et bel ağrısı göğüs hassasiyeti bunlar da yumurtlamanın sinyallerini verir

doktorum yumurtlama günlerimi görmem adına bana ovulasyon testini önderdi sonuçta yumurta 24 saat canlı kalıyor kaçırmamak adına ve düzenini görmen adına tavsiye ederim kullan dedi

bu ay ilk kez kullandım ve 15. gün pozitifi gördüm düşünsene geçen ay 24. gün çatlarken bu ay 15. gün pozitifti testim yani kişiden kişiye yumurtalama değişiyor ayrıca

aynı kişinin her ay aynı gün yumurtası çatlayacak diye bir durum da yok kafa karışıklığınızı gidermeniz açısından ovulasyonu tavsiye ederim kızlar

gebelik testinde çift çizgiyi göremesek de ovulasyonda görmek teselli oluyo en azından

Son düzenleme:

demekki ateş iyice yükselene kadar şansım devam edebilir
süpermiş bu,
saolasın canım çok yardımcı oldun ALLAHTA senin gönlüne göre versin inşallah

demekki ateş iyice yükselene kadar şansım devam edebilir
süpermiş bu,
saolasın canım çok yardımcı oldun ALLAHTA senin gönlüne göre versin inşallah

ne demek canım hepimiz burda soruştura soruştura öğrendik
elbette bildiğimiz kadarıyla destek olacağız birbirimize, ne zmn istersen yardımcı oluruz
ben bu forumu bulmadan önce bildiğin kör cahilmişim yani, acı oldu ama anladım bunu

aminnnnnn rabbim hepimize gönlümüzün muradını versin inş hayırlısıyla

dün sadece akıntım vardı canım bende ondan şüphelendim başka bir belirti yoktu,bu ateş yöntemide olmazsa ovülasyon denicem zaten bi o kaldı denemediğim,bi kere gebelik testinde pozitif görmüştüm görmez olaydım test yanlışmışartık önümüzdeki günlere bakıcaz bakalım,ilk ateş ölçmeye başladığım günlerde inanılmaz heyecanlıydım artık o heyecanda gittihayırlısı ALLAHtan
senin bat ne zaman canım?

bak sana kanıtı buldum tablosunu

My]Charting Home Page Not Found - FertilityFriend.com

3946c5 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bu da benim geçen ayki tablom aynen bu arakdaşınkine benziyor 24. gün çatladım ve yumurtlama olmayacak diye 21. gün ilişkiyi bırakmıştım

buna rağmen döllenme yaşadım ama tutunamadı kısmet değilmiş bırakmayın kızlar elinizden geldiğince biz o şanslı guruptan değiliz malesef tek bir gecelik ilişkiyle hamile kalan

Son düzenleme:

yaa evet hiç belli olmuyor, sana katılıyorum canım,
en azından 2-3 günde bi olsa iyi olur.
sanada çok geçmiş olsun çok sinir bozucu bi süreç, doktorun ne yorum yaptı sana bu durumla ilgili?
geçen ay bende kimyasal gebelik yaşadım,
12. günümde yumurtlamıştım, bizde ilişki 11. gün olmuştu
sonra eşimle kavgalıydık bi daha 15. gün oldu ilişki tabi yumurtlama fln bitmişti çoktan
ama o arada tutmuş demekki bigün öncekiyle, sağlıksızmış tutunamadı o ayrı..
ama ümidi kesmemek lazım

kaba tabirle kaşarlandık valla denemediğimiz yöntem kalmadı

her yöntem bi umut aslında ilk ateş ölçmeye başladığımda bende bi heyecanla uyanırdım artık bende de o heyecan yok

dpo 10 da regl oluyorum genelde bu gün dpo 4 yani 6-7 günüm filan var canım kısmet artık

malesef değiliz canım o kadar şanslı yaa
bende bunu çok merak ediyorum hemen bir gecede nasıl hallediyorlar bu işi bizim bilmediğimiz farklı bir yolumu var acep

ovulasyon testini ateşle birlikte deneyebilirsin, garantilemiş olursun hem.
akıntına işte bugünlerde çok dikkat et en büyük detay o olacak senin için belkide.
renksiz su gibi sadece ıslaklık veren ele gelmeyen yada ele aldığında uzayan yumurta akı gibi bi akıntı olduğunda anlaki yakınsın.

Son düzenleme:

ALLAH hepimize tüm isteyenlere sağlıklısını hayırlısını versin canım,eli ayağı düz olsun,kimseye aratmasın inşallah,dün gece gene dua ettim hepimize ALLAH kabul etsin inşallah

herkesin bünyesi farklı bende istiyom ateşim 37 olsun ama tık yok işte gördüğün gibi sen içini ferah tut tatlım,senin ateşin normal,ben benim tablo gibi daha bi tane görmedim şu topikte ona yanıyorum

senin tablon gibi ben varım kızzz :))

sana da çok geçmiş olsun canım büyük bi hayal kırıklığı oldu tabi

doktorum çok fazla yorum yapmadı biçok kadın aslında bu durumu yaşıyor bebek tutunamadan reglle atıldığı için çoğu kadın farketmiyor dedi

yumurtlamadan 3 gün önce en son ilişki olduğundan geç döllenme olduğunu spermin kalitesinin düştüğünü

tam çoğalma bölünme olmadığını bu yüzden de tutunamadığından bahsetti tutunsaydı bile sağlıksız bir gebelik olur ve sonlandırılabilirdi dedi

bende hayırlısının bu olduğunu düşündüm kürtaj olmaktansa doğal yolla atılmasını tercih ederim

bu ay olmazsa bi dahaki ay onuda deneyeyim canım garanti olsun
benim hiç uzayan akıntım olmadı gibime geliyor canım ama su gibi oluyor dünde öyleydi,ama ben değerlendiremedim kociş yüzünden

sorma canım evt hayal kırıklığı ve endişe yarattı açıkçası
geçen ay da sanırım kimyasal oldu benim yine 3 gün gecikmem oldu
değerim 4tü yakaladık ertesi gün adet oldum, ateş tablom tüm belirtilerim hamile gibiydi zaten..
bi anda ateşim düştü anladım yine aynı şeyi yaşadığımı sanki...
doktorun dediği doğru herkes aynı şeyi söylüyor, inş altında başka şeyler yoktur
araştırmak istersem diye doktorum bana bıraktı, çok ayrıntılı testler
ben brz daha akışına bırakacağım
herkes yaşayabilirmiş yılda belkide bikaç kez bizim şanssızlığımız bunu fark etmemiz sanırım..
inş tekrarı olmaz sağlıkla kavuşuruz bundan sonra...

ALLAH hepimize tüm isteyenlere sağlıklısını hayırlısını versin canım,eli ayağı düz olsun,kimseye aratmasın inşallah,dün gece gene dua ettim hepimize ALLAH kabul etsin inşallah

allah kabul etsin canım bende hep dua ediyorum inş. bizde hamile kalcaz :)

canım benim ALLAH bi daha yaşatmaz inşallah böyle şeyler sağlıkla gelir bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…