Günaydın herkese.
Ben dayanamadım dün akşam yaptım. Erken oldugu için sonuç çıkana kadar da çatladım. Biraz geç çıktı ama POZİTİF ÇIKTI
Ama sabahki ateşimi görünce birazcık endişelendim, dün 36,6 bugün ise 36,5 çıktı. Tabi bütün gece 20 kere uyanmış olmamın da etkisi olabilir, bilemiyorum. İnşallah bir düşüşün habercisi değildir.
günaydın kızlar..
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com buda bnm tablom 21 .de çatladığımı düşünüyorum ama 20.sinden sonra ilişki yok ALLAH tan ümit kesilmez ...
İnşallah hayatım güzel sonuçlanır bu ay bizim ve bekleyen herkes için.. 36.7 diydi dün bu sabah 36.6 ölçtüm ateşimi.. Yarın adet olmam lazım , bugün su gibi akıntım başladı, bakalım bekliyorum..
bugünkü tablom;
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
kızlar benim kırmızılar geldibekliyordum zaten.üzgünüm ama elimden ne yazık ki bişey gelmiyor.pazartesi eşimin ameliyat sonrası 3.ay testi var..inşallah onun sonucu güzel çıkar.
bu da grafigimin son hali: My Ovulation Chart
selam kızlar....
benimde adete 4 gün kaldı.
birkaç gündür ateş ölçüyorum sabahları
36.2
36.4
36.5
36.7
sizce umut varmı?
su an cok iyi canim
onceki degerlerin yok mu
baya bir yukselmis
ofluuuu yine ayni anda hamile kalmayalim bu aysaglikla gelsin bebislerimiz insallah haber ver kendinden merak ederim
gece cok siskinlik hissettim felaket bir gaz sancisi vardi
adet olucam sabaha dedim cok rahatsizdm cunku, kalktim ilik sut ictim uykum kacinca
boluk borcuk uyku diyebilirim ama her uyandigimda atesim 36,4tu ve 3 saatlik bolunmemis olcum var bunda.
tabiki her gordugumde sevindim atesimi gorunce ama surekli bolunmeler yuzunden emin olamadim tam
bir de o kadar yandim ki tum gece kendi sicakligimdan rahatsiz oldum
adetten onceki gun terle uyanirim genelde oyle kalktim
ama benim bu atesle adet olmam imkansiz
kafam karisik cunku gogus agrim hafifledi, dindi gibi hatta
insallah hamileyimdir
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım seni takipteyim eskisi gibi giremiorum artık kuzum yaa test yapsanaaaaa bu ay çok stres yaptın sen inşallah gebelik vardır ve bu sefer sağ salim kucağına alırsın ben saldım iyice ateş filan ölçmüom
adet olucam sabaha dedim cok rahatsizdm cunku, kalktim ilik sut ictim uykum kacinca
boluk borcuk uyku diyebilirim ama her uyandigimda atesim 36,4tu ve 3 saatlik bolunmemis olcum var bunda.
tabiki her gordugumde sevindim atesimi gorunce ama surekli bolunmeler yuzunden emin olamadim tam
insallah hamileyimdir
selam kızlar....
benimde adete 4 gün kaldı.
birkaç gündür ateş ölçüyorum sabahları
36.2
36.4
36.5
36.7
sizce umut varmı?
kizlar gunaydin herkese
nerelerdesiniz bugun
az once arkadasla konusuyoruz cocugu cok ateslenmis hastaymis baya korktuk
sonra yine aradim atesini dusurdum dedi normal hersey dedi
ben de meraktan sordum kac diye
37,5 oldu simdi iyi diyor :)
ya benim derecede mi sorun var 37,5 ne yaaaa normal haliymis cocugun :)
canım 37 .5 yuksek ates bence normal deil. arkadasına soyle mutlaka sureklı kontrol etsın bu atesın tekrarlayacagına ısaret olabılır.
canim cok tebrik ederim. insallah tututanacak bu bebek sana. icime oyle doguyor benim. lutfen sen de icini ferak tut. Allah insallah salikla kucagina almayi nasib eder.
canim ben de soyledim ama bunun normal oldugunu soyluyor
cok ustelemedim
ama kontrol altinda zaten doktorun gelmesini bekliyorlardi en son
Canım sağol, ben beraber kutlarız diye düşünmüştüm ama kısmet olmadı sana, inşallah çok bekletmeden peşimden gelirsin.
Biraz önce kan testi verdim öğleden sonra çıkacak. Sonuca göre doktorla konuşacağım, belki 2 gün sonra yine ister bakalım bi değer çıksın da önce.
insallah hamileyimdir
inş. hamılesındır canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?