Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ateşin çok güzel görünüyor heycanlandım İnşallah devamö eder bu ateş ve hamilesindir. 19. gün ilişki oldu mu?

kızlar ben yumurtlayamadımya hala diyorumki adetimde geç gelecek yada gelmeyecek soğan kürü yapsammı acaba adet gelsin diyeee

kiyamam ya uzulme. benim de geldiler. artik onumuzdeki maclara bakacagiz. test sonucunuz da iyi gelirse cok iyi olur hakkaten. ama ameliyattan sonra cok ciddi artik oluyor. eminim sizin de oyle olacak

inşallah canım çok sağol.inşallah hepimiz burdan yazıcaz hamişliğimizi...

kizlar ilk bes dakikada golge olustu simdi bekliyorum
ama cok cok silik zor gorunuyor
foto ceksem sizin icin cikmaz ama bekliyim belki daha sonra belirginlesir.
idrarimi 1 saat tuttum sadece, disardan geldim sabirsizlik iste yarini bekleyemedim, ikili kutu testin birini simdi yaptim
31.gunumdeyim daha koyu cikmali miydi ama di mi, bu var yok arasi Allahim insallah gercektir ve degerim artar kizlar dua edin cok korkuyorum

bir de birseydiycem
burda sistem farkli doktorlar bizden kan testi istemiyorlar once
turkiyede degere bakiyorlar sonra kese icin cagiriyorlar ya
burda oyle degil.idrarda pozitifi gordum dedikten sonra hemen alttan muayene ve sonra da elle muayene.. acaba hemen yarin gitmeli miyim ne dersiniz, burdaki arkadasim 20 dk sonra pozitifin cikan testinden ertesi gun hemen gitmisti ve keseyi gormustu.
sorun daha once dusuk yaptim o yuzdne korkularim var sizce hemen yarina randevu alayim mi sabah testi tekrarlayip mi ayarliyim

ateşin çok güzel görünüyor heycanlandım İnşallah devamö eder bu ateş ve hamilesindir. 19. gün ilişki oldu mu?

oldu canim
oncelerinde de vardi ama hepsi iliskiden sonra kalktim hic onemsemedim
sadece 19.gun uzandim bacaklari kaldirmistim 1 saat falan duvara dayayip
insallah canim ama korkuyorum deger cok dusuk olmali cok cok cok silik boyle olanlar var ama insallah vardir birseyler bilmiyorum

bu harika bi haber biliyorsun silik çizgilerin sonu hep güzel oluyor.. çoook güzel yaaa

silikde olsa hamılesındır canım benım bence kan testi yaptrısan değerini görsek hadı hayırlısı canım

yok ya bu halde bile silik çıktıysa yarına kesin koyulaşır inşallah.
teyze mi oluyoruz ne

simdi o cizgi gorunmuyor
kafayi yiyorum sanirim daha koyulasicak diye bekledim ama arada su an 35 dk gecti gorunmuyor yaaa
neyse kizlar sizin de kafanizi sisrmeyim ben size yarin haber veririm durumlari
saolun desteginiz icin

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa testmi yaptınnnnnnnnnnn
canım bu süper bi haberrr silik çıkması normal 1 saatlik idrarla olurmu hiççç
yrn sabahtan hemen yapp idrarını tutup
oley teyze oluyooruzzzzzzzz

size soru sordum akıl verin bana yaaaa napcam been

canım ben hiç anlamıyorum o soğan küründen flaan ne işe yarar
bilen arkadaşlar bi yardımcı olsun, ama istersen doktora gidersin o yönlendirir seni olmazmı
kontrol ol bakalım yumurta varmı geçte olsa gelicekmi diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…