Günaydın..
36.6 ile kırmızılar geldi bugün..Üzüldüm ama yapacak bişey yok.. Bekleyen herkese bol şans..
hakkinda hayirlisi olsun canim
onumuzdeki ay sana bebisin gelir insallah
Çok sağol, inşallah nisan uğurlu gelir bana:)
Sende nedir durum? İnşallah hamişsindir:)
benim durum yarin kesinlesir herhalde
simdilik sadece belirtilerle bekliyorum canim
insallah canim
karisik duygular icindeyim
senin akintin oluyor mu bu ara canim
atesin dusmus ama yakin olmali yumurtlama
kiyamam ya uzulme. benim de geldiler. artik onumuzdeki maclara bakacagiz. test sonucunuz da iyi gelirse cok iyi olur hakkaten. ama ameliyattan sonra cok ciddi artik oluyor. eminim sizin de oyle olacak
ateşin çok güzel görünüyorheycanlandım İnşallah devamö eder bu ateş ve hamilesindir. 19. gün ilişki oldu mu?
kizlar ilk bes dakikada golge olustu simdi bekliyorum
ama cok cok silik zor gorunuyor
foto ceksem sizin icin cikmaz ama bekliyim belki daha sonra belirginlesir.
idrarimi 1 saat tuttum sadece, disardan geldim sabirsizlik iste yarini bekleyemedim, ikili kutu testin birini simdi yaptim
31.gunumdeyim daha koyu cikmali miydi ama di mi, bu var yok arasi Allahim insallah gercektir ve degerim artar kizlar dua edin cok korkuyorum
bir de birseydiycem
burda sistem farkli doktorlar bizden kan testi istemiyorlar once
turkiyede degere bakiyorlar sonra kese icin cagiriyorlar ya
burda oyle degil.idrarda pozitifi gordum dedikten sonra hemen alttan muayene ve sonra da elle muayene.. acaba hemen yarin gitmeli miyim ne dersiniz, burdaki arkadasim 20 dk sonra pozitifin cikan testinden ertesi gun hemen gitmisti ve keseyi gormustu.
sorun daha once dusuk yaptim o yuzdne korkularim var sizce hemen yarina randevu alayim mi sabah testi tekrarlayip mi ayarliyim
bu harika bi haberbiliyorsun silik çizgilerin sonu hep güzel oluyor.. çoook güzel yaaa
idrarimi 1 saat tuttum sadece, disardan geldim sabirsizlik iste yarini bekleyemedim, ikili kutu testin birini simdi yaptim
31.gunumdeyim daha koyu cikmali miydi ama di mi, bu var yok arasi Allahim insallah gercektir ve degerim artar kizlar dua edin cok korkuyorum
bir de birseydiycem
burda oyle degil.idrarda pozitifi gordum dedikten sonra hemen alttan muayene ve sonra da elle muayene.. acaba hemen yarin gitmeli miyim ne dersiniz, burdaki arkadasim 20 dk sonra pozitifin cikan testinden ertesi gun hemen gitmisti ve keseyi gormustu.
sorun daha once dusuk yaptim o yuzdne korkularim var sizce hemen yarina randevu alayim mi sabah testi tekrarlayip mi ayarliyim
oldu canim
oncelerinde de vardi ama hepsi iliskiden sonra kalktim hic onemsemedim
sadece 19.gun uzandim bacaklari kaldirmistim 1 saat falan duvara dayayip
insallah canim ama korkuyorum deger cok dusuk olmali cok cok cok silik boyle olanlar var ama insallah vardir birseyler bilmiyorum
koyulasmadi hic oldugu gibi cok cok hafif
yarin sabah yeniden yapayim canim
insallah belirginlesir
ama ogleden sonra ve ilk idrar degil onun etkisi olabilir belki
kızlar ben yumurtlayamadımya hala diyorumki adetimde geç gelecek yada gelmeyecek soğan kürü yapsammı acaba adet gelsin diyeee
yok ya bu halde bile silik çıktıysa yarına kesin koyulaşır inşallah.
teyze mi oluyoruz ne
everycim gözün aydın canım inşallah hamilesindir
bir de birseydiycem
size soru sordum akıl verin bana yaaaa napcam been
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?