canım ben hiç anlamıyorum o soğan küründen flaan ne işe yarar
bilen arkadaşlar bi yardımcı olsun, ama istersen doktora gidersin o yönlendirir seni olmazmı
kontrol ol bakalım yumurta varmı geçte olsa gelicekmi diye.
haklıısn ama doktora gitmek istemiyorum beeen yaaabenim kıloma takmıs kadın yine laf sokcak bana
kızlar nolursunuz bana bişeyler söyleyin inanılmaz canım sıkkın yaa
dün gece wcye gittiğimde peçeteye bir damla açık kahve akıntı geldi,dedim hastalandım herhalde ama sabaha kadar bişey yok,az önce baktım gene açık kahve bir damla gelmiş,şimdi ben adetmi oluyorum???anlamadım bişey yaaa....grafiğe göre yumurtam çatlamamıştı değilmi???e peki yumurta çatlamadan regl gelirmi yaa???beni aydınlatın nolursunuz???
ateşimde düştü bugün gene
3bcadd Ovulation charts on FertilityFriend.com
haklıısn ama doktora gitmek istemiyorum beeen yaaabenim kıloma takmıs kadın yine laf sokcak bana
birde bırsey sorucam kızlar ates tablosuna ben adetımın 1.gununden ıtıbaren basladım yanlıs mı yaptım acaba?
doğru canım ilk günden itibaren ölçersen daha sağlıklı olur
ne kilolu kadinlar hamile kaliyorlar olur mu oyle sey
eger doktorunun yaninda rahat hissetmiyorsan degistirsene onu canim
kızlar nolursunuz bana bişeyler söyleyin inanılmaz canım sıkkın yaa
dün gece wcye gittiğimde peçeteye bir damla açık kahve akıntı geldi,dedim hastalandım herhalde ama sabaha kadar bişey yok,az önce baktım gene açık kahve bir damla gelmiş,şimdi ben adetmi oluyorum???anlamadım bişey yaaa....grafiğe göre yumurtam çatlamamıştı değilmi???e peki yumurta çatlamadan regl gelirmi yaa???beni aydınlatın nolursunuz???
ateşimde düştü bugün gene
3bcadd Ovulation charts on FertilityFriend.com
canım regl olmak yumurtlamayla bağlantılı değilmiş,
yumurtlama olmadığı aylardada regl olurmuşuz. doktoruma sormuştum öyle demişti.
panik yapma dur biraz bekle, belki yumurtlama akıntısıdır o da kanlı yada lekeli olabiliyomuş bazen.
eğer sökülürse bikaç güne ki inşş gelmez, sonra bi doktora gözükürsün.
bencede yaa kiloyla ne ilgisi varrr bunun
sinirini bozuyorsa başka doktora git canım
yumurtlamanı sağlıycak bi ilaç versin o zmn öyle kilo ver deyip gönderilir mi insan hiç
ay ne uyuz bu doktorlar yaa...
merhaba canım bende bı ara kıloma takmıstım bayaa ama arkadasımın tekı 95 dıgerı 90 kıloyla hamıle kalınca bıraz daha rahatladım tatlım ben suanda 80 kıloyum kaynanamda kılodan olmuyo dıyıp duruyo zaten sınır oluyorum...
kizlar o kadar dile getirdim bu son gunler pek konustum size :)
ama silik cizgi sonradan yok oldu bu cok garip, tamam sabah yapmam gerekiyor diyelim.
ama goguslerimde agridan eser yok hic, tamamen gecti yumusuyor.
sabah atesim dusecek gibi hissediyorum bu kadar kafayi taktim ne zormus ya
canım tüm kalbimle tek söyleyeceğim inşallah hayırlısıyla hamilesindir ve bebeğini kucağını aldığın günleri de görürsün..
insallah canim cok saol, zor surec iyi sonuclanir umarim
bir sure dusunmemem gerek artik
ben de vip uyeligi kazanmisim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?