Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

haklıısn ama doktora gitmek istemiyorum beeen yaaa benim kıloma takmıs kadın yine laf sokcak bana

kızlar nolursunuz bana bişeyler söyleyin inanılmaz canım sıkkın yaa
dün gece wcye gittiğimde peçeteye bir damla açık kahve akıntı geldi,dedim hastalandım herhalde ama sabaha kadar bişey yok,az önce baktım gene açık kahve bir damla gelmiş,şimdi ben adetmi oluyorum???anlamadım bişey yaaa....grafiğe göre yumurtam çatlamamıştı değilmi???e peki yumurta çatlamadan regl gelirmi yaa???beni aydınlatın nolursunuz???
ateşimde düştü bugün gene

3bcadd Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım regl olmak yumurtlamayla bağlantılı değilmiş,
yumurtlama olmadığı aylardada regl olurmuşuz. doktoruma sormuştum öyle demişti.
panik yapma dur biraz bekle, belki yumurtlama akıntısıdır o da kanlı yada lekeli olabiliyomuş bazen.
eğer sökülürse bikaç güne ki inşş gelmez, sonra bi doktora gözükürsün.

haklıısn ama doktora gitmek istemiyorum beeen yaaa benim kıloma takmıs kadın yine laf sokcak bana

bencede yaa kiloyla ne ilgisi varrr bunun
sinirini bozuyorsa başka doktora git canım
yumurtlamanı sağlıycak bi ilaç versin o zmn öyle kilo ver deyip gönderilir mi insan hiç
ay ne uyuz bu doktorlar yaa...

merhaba canım bende bı ara kıloma takmıstım bayaa ama arkadasımın tekı 95 dıgerı 90 kıloyla hamıle kalınca bıraz daha rahatladım tatlım ben suanda 80 kıloyum kaynanamda kılodan olmuyo dıyıp duruyo zaten sınır oluyorum...

birde bırsey sorucam kızlar ates tablosuna ben adetımın 1.gununden ıtıbaren basladım yanlıs mı yaptım acaba?

ne kilolu kadinlar hamile kaliyorlar olur mu oyle sey
eger doktorunun yaninda rahat hissetmiyorsan degistirsene onu canim

kadın benım 60kılo takmıs kafayı değiştircem arıyorum şuan başka bi doktor canım bakalım kısmet onumuzdekı ay gitcem tekrar :) annemde öyle diyor 80 -100 kıloyla hamıle kalınıyorda 60klınmıyormu ben bişey yemyotum diyede kızıyor bana sankı cok kılolusun diyor :)

bende bu sorunun cevabını merak ediyorummm yumurta çatlamadan adet olamıycaksam eger soğan suyu içeyimde adetim gelsin diyorum ben

sorumun cvp yazılmısss yumurtlamadada adet olunuyormus bişey daha öğrendim ögrenecek çok şey var

arkadaslar benimde 6 ay oldu hala bebek yok dun artik doktora gittik.Doktor ovulasyon oluyo mu die sordu ovulasyon testi kullandin mi dedi bende kullanmadim ama hissediyorum oluyo dedim neyse ultrasonda bakti kist var dedi hatta polikistik overlisin dedi ama benim adetlerim hep duzenli geliyor :44: neyse ovusitol die bi ilac verdi bunu kullanan var mi aranizda ben yurtdisindayim turkiyede satilmiyo sanirim internetten arstirdim goremedim ama iceriginde folik asitle inositol varmis yumurtayi gelistiricek falan dedi.ovulasyon testi verdi

bencede yaa kiloyla ne ilgisi varrr bunun
sinirini bozuyorsa başka doktora git canım
yumurtlamanı sağlıycak bi ilaç versin o zmn öyle kilo ver deyip gönderilir mi insan hiç
ay ne uyuz bu doktorlar yaa...

evet uyuz oldum bende 1kez klomenle yumurtlayamadım ben dedi tekrar klomen verdı hemde günde1 tane aşılama yapcaktı bana bazı formları okuyorum aşılama olnalar iğneyle yumurta büyütüyor bu sfeer bana klomen günde 1tane al 7gün içtim gittim yok yumurtlama sen zayıfla gell yaa ben zaten 2senedir istiyrum olmuyor direk iğne versene dimi aptallık bende işte mays gibi başka bi doktora gitcem kendıme 1ay daha muddet veriyorum

evet yaa kıloyla alakası yok bence canım kalan nasıl kalıyor pko topiğinde 103kıloyla hamıle kalan biri vardı geçen oda pko bende pko o 103 kılo hamıle ben 60kılo daha hamile kalamadım kaynanaı takma boşverr benımkı senın doktor kafayı yemil diyoo kılolu insan sormesek kılolu derdik diyor boyumda 1,65

kizlar o kadar dile getirdim bu son gunler pek konustum size :)
ama silik cizgi sonradan yok oldu bu cok garip, tamam sabah yapmam gerekiyor diyelim.
ama goguslerimde agridan eser yok hic, tamamen gecti yumusuyor.
sabah atesim dusecek gibi hissediyorum bu kadar kafayi taktim ne zormus ya

canım tüm kalbimle tek söyleyeceğim inşallah hayırlısıyla hamilesindir ve bebeğini kucağını aldığın günleri de görürsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…