Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaa nolduda verdi kızlar bi fikriniz varmı
bana niye vermiyor hiç 5 aydır sinir oldum
o kdr müdavimiyim yani

ay valla bende baslıycam tekrar olcemeye atesımı sureklı yanı nasıl oluyo ortalamam merak edıyorum lk gunler 37 ıdı ama sımdı 35,6 ya kadar dusuyor atesım. ( hasta oldugumda hergun atesımı olctum doktorum 37,5 n ustune cıkarsa bebeıs ıcın rısklı demıstı dıye )

kızlar karar verdim eger yarında ateşim düşük çıkarsa soğan kürü başlıycam adet olmak için

ayyyyyyyy yok yaaa bıktım vallaa derece göresim yokkk
kurtuldun işte daha ne istiyosun bişeycik olmaz allaha emanetsiniz yavrum
daha iyisin ztn artık o kdr yükselmez bence.
kiii ilk hamile olduığunda 37ydi yaa hastayken 37,5 normal yani ateşli hatun seni :))

aaaa sok verici
cok sasirdim canim
o kadar dusuyor mu:S

yaa nolduda verdi kızlar bi fikriniz varmı
bana niye vermiyor hiç 5 aydır sinir oldum
o kdr müdavimiyim yani

ya aslinda ben bu ay 17 gun falan acmadim ff yi hic
ama yin de vermis
bana sIk sIk veriyor
ama ben arada oyunlar oynuyorum orda belki ondan :))
chart lara bkip yumurtlama gunu tahmin edip puan kazaniyorum :)

bahar cidden ne alaka olcme bosver
kurtuldun ne guzel cok ugrasmadan
inan ozlencek sey de degil:)
darisi bizim basimiza unutsak biz de senin gibi

ya aslinda ben bu ay 17 gun falan acmadim ff yi hic
ama yin de vermis
bana sIk sIk veriyor
ama ben arada oyunlar oynuyorum orda belki ondan :))
chart lara bkip yumurtlama gunu tahmin edip puan kazaniyorum :)

aaa oyunda mı var orda hiç hbrim yokkktu :))

düşüyor canım yuksek kalmıyor ates en azndan bende kalmadı :)

progesteron hormonu belli bi süreden snra gebelikte yerini başka bir hormona bırakıyor sanırım
ateşi de o yaptığı için o kesilince düşüyodur normal olarak..
araştırmacı gazeteci olarak hemen bilimsel açıklamasınıda yapmış olayım

canim sen bilirsin

sonucta sogan kurunun zarari yoktur herhalde
ama hangi donem yapilmali o da onemli herhalde
doktora da git ama istersen an azindan yumurta durumunu gorursun

yumurtladıgımı sanmıyorum canım ne kasık agrım oldu nede başka bişey yok yok gelmedi yımırtammmm

bencede yok bırde ben yıllardan berı kılolu degılım evlenıp kılo alanlardanıp yumurtaların yag baglamıs fln dıyorlar ya ben ona ınanımıyorum zaten ole bırsey olsa doktor solerdı...benımde boy 1.65 ama kılo 80 iştedoktorum sadece yuruyus yap dedı

şu yumurtalıkların yağ bağlamıs lafı yokmu beni çileden çıkartıyorr banada öyle diyorlar hiç alakası yok bende akşamalrı yürüyüş yapıyorum 45dk falan bide mekık çekiyorum çovuk düşünmesem bir sürü hareket yaparımda işte çoccuk düşündüğüm için ya hamilesysem deyip bazı hareketleri yapmıyorum

benım kaynanm dıyo onu bana sadece sınır kadın benı delırtmek ıcın dıyoo sen yıne ıyısın canım yaa kesınlıkle takma kafana 60 kılo hıcbırsey degıl....bende ıstıyorum spor ama dedıgın gıbı yapamıyorum zamanında dıkkat etmedım sımdı boyle ugras dur ınsanlarla halbukı evlendıgımde 55 kıloydum pfffffff

bende bu sorunun cevabını merak ediyorummm yumurta çatlamadan adet olamıycaksam eger soğan suyu içeyimde adetim gelsin diyorum ben

evet şimdi bende bi sitede gördüm yumurta çatlamasa bile regl olunabiliyormuş,ya bu ateş ölçmede yanlışlık yaptım yada yumurta olmadı anlamadım ben kızlar,aslında soğan suyu içtim ben altı gün dün bıraktım belkide ondan lekelenme yaşadım,ama hala adet gelmedi enteresan olan bu,çünkü soğan suyu çok kanama yapıyor leke gibi gelmiyor,normal olan aslında 28 günde bir adeti hesaplayınca adetin bugün gelmesi ama eğer ben ateş ölçmeseydim ve bugün regl gelseydi hiç önemsemezdim bunu,ateş ölçünce yumurtanın olmadığını yada geç çatlayacağını hesaplayınca birde panik yaptım...çok uzun yazdım kusura bakmayın kızlar yaa
ya regl gelicek bu bir işaret,ayrıca sol kasığımda sızlıyor yada sadece bi lekelenme yarında ateşimi ölçücem ve beklicem olmazsa reglimin iyice gelmesini,yadaaa bana doktor yolu göründü

Son düzenleme:
ben bir iki gündür ölçüyorum 35,2 35,4 35,3 gibi değerler çıkıyo bu ne oluyo yorumlar mısınız?

merhaba kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür kuzucuğumun kalp atışlarınıda gördümm darısı başınıza olsun inşallahh hep dua ediyorumm sizlere
moonsun gözün aydın canımm sağlıcakla kucağına all every canımmm umarım hamilesindir yarın hayırlı haberlerini alırız inşallahh kendinize iyi bakınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…