insallah canim cok saol, zor surec iyi sonuclanir umarim
bir sure dusunmemem gerek artik
ben de vip uyeligi kazanmisim :)
yaa nolduda verdi kızlar bi fikriniz varmı
bana niye vermiyor hiç 5 aydır sinir oldum
o kdr müdavimiyim yani
ay valla bende baslıycam tekrar olcemeye atesımı sureklı yanı nasıl oluyo ortalamam merak edıyorum lk gunler 37 ıdı ama sımdı 35,6 ya kadar dusuyor atesım. ( hasta oldugumda hergun atesımı olctum doktorum 37,5 n ustune cıkarsa bebeıs ıcın rısklı demıstı dıye )
ay valla bende baslıycam tekrar olcemeye atesımı sureklı yanı nasıl oluyo ortalamam merak edıyorum lk gunler 37 ıdı ama sımdı 35,6 ya kadar dusuyor atesım. ( hasta oldugumda hergun atesımı olctum doktorum 37,5 n ustune cıkarsa bebeıs ıcın rısklı demıstı dıye )
yaa nolduda verdi kızlar bi fikriniz varmı
bana niye vermiyor hiç 5 aydır sinir oldum
o kdr müdavimiyim yani
aaaa sok verici
cok sasirdim canim
o kadar dusuyor mu:S
kızlar karar verdim eger yarında ateşim düşük çıkarsa soğan kürü başlıycam adet olmak için
ya aslinda ben bu ay 17 gun falan acmadim ff yi hic
ama yin de vermis
bana sIk sIk veriyor
ama ben arada oyunlar oynuyorum orda belki ondan :))
chart lara bkip yumurtlama gunu tahmin edip puan kazaniyorum :)
düşüyor canım yuksek kalmıyor ates en azndan bende kalmadı :)
canim sen bilirsin
sonucta sogan kurunun zarari yoktur herhalde
ama hangi donem yapilmali o da onemli herhalde
doktora da git ama istersenan azindan yumurta durumunu gorursun
evet yaa kıloyla alakası yok bence canım kalan nasıl kalıyor pko topiğinde 103kıloyla hamıle kalan biri vardı geçen oda pko bende pko o 103 kılo hamıle ben 60kılo daha hamile kalamadım kaynanaı takma boşverr benımkı senın doktor kafayı yemil diyoo kılolu insan sormesek kılolu derdik diyor boyumda 1,65
bencede yok bırde ben yıllardan berı kılolu degılım evlenıp kılo alanlardanıp yumurtaların yag baglamıs fln dıyorlar ya ben ona ınanımıyorum zaten ole bırsey olsa doktor solerdı...benımde boy 1.65 ama kılo 80 iştedoktorum sadece yuruyus yap dedı
şu yumurtalıkların yağ bağlamıs lafı yokmu beni çileden çıkartıyorr banada öyle diyorlar hiç alakası yok bende akşamalrı yürüyüş yapıyorum 45dk falan bide mekık çekiyorum çovuk düşünmesem bir sürü hareket yaparımda işte çoccuk düşündüğüm için ya hamilesysem deyip bazı hareketleri yapmıyorum
bende bu sorunun cevabını merak ediyorummm yumurta çatlamadan adet olamıycaksam eger soğan suyu içeyimde adetim gelsin diyorum ben
canım regl olmak yumurtlamayla bağlantılı değilmiş,
yumurtlama olmadığı aylardada regl olurmuşuz. doktoruma sormuştum öyle demişti.
panik yapma dur biraz bekle, belki yumurtlama akıntısıdır o da kanlı yada lekeli olabiliyomuş bazen.
eğer sökülürse bikaç güne ki inşş gelmez, sonra bi doktora gözükürsün.
yumurtladıgımı sanmıyorum canım ne kasık agrım oldu nede başka bişey yok yok gelmedi yımırtammmm
ben bir iki gündür ölçüyorum 35,2 35,4 35,3 gibi değerler çıkıyo bu ne oluyo yorumlar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?