merhaba kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür kuzucuğumun kalp atışlarınıda gördümm darısı başınıza olsun inşallahh hep dua ediyorumm sizlere
moonsun gözün aydın canımm sağlıcakla kucağına all every canımmm umarım hamilesindir yarın hayırlı haberlerini alırız inşallahh kendinize iyi bakınnn
merhaba kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür kuzucuğumun kalp atışlarınıda gördümm darısı başınıza olsun inşallahh hep dua ediyorumm sizlere
moonsun gözün aydın canımm sağlıcakla kucağına all every canımmm umarım hamilesindir yarın hayırlı haberlerini alırız inşallahh kendinize iyi bakınnn
canım sadece bu değerlerle birşey söylemek çok zor,tablo olarak ekleyebilseydin yorum yapılabilirdi o zaman..
doğru sölüyosun ben daha yeni başladım o yüzden biraz daha ölçeyim,
bu ölçümü koltuk altından mı dil altından mı yapıyosunuz? çünkü ikisini de denedim farklı değerler çıkıyo dil altından daha yüksek çıkıyo????
ben erkenden uyuyaym yine de
sabah atesimi olceyim
insallah istedigim rakamlari gorursem de bir test yapayim
vajinam cok agriyor korkuyorum
guzel haberlerle gelmeyi cok istiyorum aminnn
hepinize iyi aksamalr kizlar
uykum kacarsa bir ara yine ugrarim kalkip :)
dil altindan olmasi gerekiyor
kizlar ilk bes dakikada golge olustu simdi bekliyorum
ama cok cok silik zor gorunuyor
foto ceksem sizin icin cikmaz ama bekliyim belki daha sonra belirginlesir.
idrarimi 1 saat tuttum sadece, disardan geldim sabirsizlik iste yarini bekleyemedim, ikili kutu testin birini simdi yaptim
31.gunumdeyim daha koyu cikmali miydi ama di mi, bu var yok arasi Allahim insallah gercektir ve degerim artar kizlar dua edin cok korkuyorum
bir de birseydiycem
burda sistem farkli doktorlar bizden kan testi istemiyorlar once
turkiyede degere bakiyorlar sonra kese icin cagiriyorlar ya
burda oyle degil.idrarda pozitifi gordum dedikten sonra hemen alttan muayene ve sonra da elle muayene.. acaba hemen yarin gitmeli miyim ne dersiniz, burdaki arkadasim 20 dk sonra pozitifin cikan testinden ertesi gun hemen gitmisti ve keseyi gormustu.
sorun daha once dusuk yaptim o yuzdne korkularim var sizce hemen yarina randevu alayim mi sabah testi tekrarlayip mi ayarliyim
canım buraya koşa koşa geldim ki ateşine bakmak için. En az senin kadar üzgünüm.
benim de hep dpo13 de düşer
DPO ne demek karanfilce? Bende 4 gündür ölçüyordum regl olup olmayacağımı anlayım diye bu sabah benimde düştü çok üzgünümPekte anlamıyorum ama sanırım bu düşüşler regl olucağımı gösteriyo ne dersin?
Bat : 3 Nisan
Ateşim;
36.6,
36.5,
36.6,
ve bu sabah 36.1
dpo yumurtlamadan sonra geçen gün sayısı demek
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
dun gece gogus sizlamasindan kivrandim yine,sabah kalktim yine cok agriyor, normal mi sizce bu? (tabi tabloma baktiktan sonra)
ve de 5 gundur sulu akintim o kadar yogun ki, cok net biliyorum bunu bosa olmaz
dunku silik cizgi 10dkdan sonra kayboldu ama kkda bununla ilgili topicler var
bugun ilk idrarda hicbir sey yok
ama atesi gorunce sok oldum hic beklemiyordum bunu cunku..
hepsi bos ben ne desem de, sadece cenemi yorarim sizin de basinizi sisiririm, hersey ortada iste...
kızlar bu niye çizgi çekmediii ya nerede çatladım ben ?
bir de yine aynı senaryomu acaba diye korkmadım değil
geçen ay gibi yumurtlamadan snra 36,5 te takılıyor sanırım
hayırlısı artık son ilişki 13. günde..bu ay erken bitirdik mesaiyi...
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
benım kaynanm dıyo onu bana sadece sınır kadın benı delırtmek ıcın dıyoo sen yıne ıyısın canım yaa kesınlıkle takma kafana 60 kılo hıcbırsey degıl....bende ıstıyorum spor ama dedıgın gıbı yapamıyorum zamanında dıkkat etmedım sımdı boyle ugras dur ınsanlarla halbukı evlendıgımde 55 kıloydum pfffffff
canım soğan suyu yapıcaksan bi zararı yok merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?