karar verdin söktürücüyle adet olcam ve sonraa adetimin 7günü sopğana başlayıp 15 gün içicem canım bugun başladım söktürücüye :) çünkü daha fazlka dayanamıycam
canım atesın eksık yazılmıs ya ondan cekmemiştir cızgıyı..
günaydın kızlar.....
bugünkü ateşim 36.8 oldu.....
36.2
36.4
36.5
36.7
36.8
dün akşam ben bi test yaptım silik bi çizgi çıktı ama emin olamadım.
2-3 gün beklicem
canım buraya koşa koşa geldim ki ateşine bakmak için. En az senin kadar üzgünüm.
benim de hep dpo13 de düşer
canım meraktan hemen topice koştum...
çok üzgünüm şuanda, umarım biy anlışlık vardır
uykusuzluktan stresten düşmüştür o ateş..
hakkında hayırlısı olsun canım yoksada üzülme olurmu
kızlar bu niye çizgi çekmediii ya nerede çatladım ben ?
bir de yine aynı senaryomu acaba diye korkmadım değil
geçen ay gibi yumurtlamadan snra 36,5 te takılıyor sanırım
hayırlısı artık son ilişki 13. günde..bu ay erken bitirdik mesaiyi...
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlar.....
36.2
36.4
36.5
36.7
36.8
2-3 gün beklicem
benim de ilk defa dpo13te dustu
ve ilk defa 32 gun surdu
ates benimle oynadi bu ay ama hep onceden duserdi biliyorsun.
keske geldiginde guzel haberi okuyabilseydin, bugun bu topici kotu haberle actim malesef.
saol canim dusundugun icin
iyi haber verek cok istedim ama malesef, degisiklikler de bizler icinmis, artik son gune kadar atesimden anlayamayacagim ne yapalim.
zaten su an itibariyle siddetli adet sancim gliyor gidiyor
sanirim bugun yarin gelir.
sen icini ferah tut 12 ya da 13.gun catlamissindir
ceker yakinda cizgiyi bir iki gun daha yuksek ates girersen
hayirlisi olsun hakkindasen sevindir bizi insallah
canim cok super ates
insallah sen bebis haberini vericen bize
günaydın kızlar.....
36.2
36.4
36.5
36.7
36.8
2-3 gün beklicem
canım idrar testlerine yine de güvenemiyorumevet yaa ama geçen ay çekmişti eksik olmasına ramen
öncesine tahmini bişeyler gireyim bari de çeksin bu ne böyle çizgisiz boş :)
sence 12 mi 13 günmü, bana 13 gün gibi geliyo ama :44:
canım ateşin çok güzellll maşallah, e silik çizgi de çıkmış
batına 2 gün yokmu senin silik olması normal
ayy hadi inş cnm bebiş geliyo galiba
benim de ilk defa dpo13te dustu
ve ilk defa 32 gun surdu
ates benimle oynadi bu ay ama hep onceden duserdi biliyorsun.
keske geldiginde guzel haberi okuyabilseydin, bugun bu topici kotu haberle actim malesef.
saol canim dusundugun icin
iyi haber verek cok istedim ama malesef, degisiklikler de bizler icinmis, artik son gune kadar atesimden anlayamayacagim ne yapalim.
zaten su an itibariyle siddetli adet sancim gliyor gidiyor
sanirim bugun yarin gelir.
sen icini ferah tut 12 ya da 13.gun catlamissindir
ceker yakinda cizgiyi bir iki gun daha yuksek ates girersen
hayirlisi olsun hakkindasen sevindir bizi insallah
canim cok super ates
insallah sen bebis haberini vericen bize
canım ovu.testi pozitif negatif pzitif mi gösterdi sende anlayamadım oluyomu böyle
sağol canım da daha belli değil :)canım ovu.testi pozitif negatif pzitif mi gösterdi sende anlayamadım oluyomu böyle
canım hadi gözün aydın hayırlı olsun inşallah
sen nekadardır istiyodun
oflu canım ya heycan yaptım valla yazdıklarını okuyunca inşallah güzel haber gelıcek senden bu ay
doktor vermeden mi başladın sen o hapa ? cok riskli ya hamileyseydin ?
ecrin ateş ölçme güzel bi yöntem olsada garanti bi yöntem değil büyük hata yapmışsın ilacıda adet döngüsünün 37. gününden önce içmeseydin tabiki doktor kontrolünde..doktora gitmeden başladım canım hamıle olcagımı hiç sanmıyorum yumurtlamam bile olmadı ki bu ayyy
kızlar merhaba
sormak istediğim bişey var
yumurtlama olduktan sonra ateş kademeli olarak artıyor ve belli bir derecede sabitleniyor mu?yoksa artıştan sonra tekrar düşüyor mu? yani dpo 1 ile dpo 14 arasında ısı değişmi nasıl olmalı?
doktora gitmeden başladım canım hamıle olcagımı hiç sanmıyorum yumurtlamam bile olmadı ki bu ayyy
ecrin ateş ölçme güzel bi yöntem olsada garanti bi yöntem değil büyük hata yapmışsın ilacıda adet döngüsünün 37. gününden önce içmeseydin tabiki doktor kontrolünde..
hamilelerin ateş tabloları onlar sana oldukça iyi fikirler verecektir ama kısaca yumurtalamadn sonra artış olmalı ve 3-4 gün yumurtlama seviyesinden aşağıya düşmemeli ..adete yakında yüne aynı yüksek seviyede kalmalıdır..anlatabildim inşş..
ya nerden bılıyosun yumurtlamadıgını doktormu soyledı sana !! ates sadece yol gosterıcı yumurtlamadın dıyemeyız kı!!!! addetın kac gun gecmişti de ilaça başladın ??? ya okadar kamu spotu hazırlamıslar donuyo kanallarda doktora danısmada ıcmeyın ılac dıye sen hamıle olmayı isteyen biri olarak nasıl ıcersın boyle bir hapı canım . gecıkme cok olmussa doktora gıdersın nedenı arastırılır vede doktor verırı gereken ılacı boyle yapma bıdaha
çok haklısın canım çok utandım şimdibenim adetlerim hep geç oluyor canım pkolu olduum için bazen 2ay olmadıgım oluyor şimdiş adetimin daha 26günündeyim acele ettim galıba içmek için çok kzıdım şimdi kendimee uyarıuın için çok dsagol canım evet haklısın çok gecikkirse 45,gün falan olursa o zaman giderim doktora yardım için sagol canımmm valla utandım şimdi
çok haklısın canım çok utandım şimdibenim adetlerim hep geç oluyor canım pkolu olduum için bazen 2ay olmadıgım oluyor şimdiş adetimin daha 26günündeyim acele ettim galıba içmek için çok kzıdım şimdi kendimee uyarıuın için çok dsagol canım evet haklısın çok gecikkirse 45,gün falan olursa o zaman giderim doktora yardım için sagol canımmm valla utandım şimdi
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?