SLM KIZLAR SİZE BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM BU BENIM ATEŞ TABLOM
3b15d2 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ADETİMİN 11 GÜNÜNE ÇİZGİYİ ÇEKTİ AMA BEN İLİŞKİYE 1 GÜN ÖNCE VE BİRGÜN SONRA YANİ GÜN AŞIRI OLDU AMA 11 GÜN OLMADI OGÜN OLMASI ŞARTMIYDI
CVP VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM HAMİŞLER BEBİŞLERİNİZİSAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALIN HAMİŞ OLMAK İSTEYENLER TEZ ZAMANDA GÖBİŞLER BEBİŞ DOLSUN
doktora gitmeden başladım canım hamıle olcagımı hiç sanmıyorum yumurtlamam bile olmadı ki bu ayyy
İnşallah canım benim çok sağoll
senin ateşin mi düştü:26:
inşallah yanılır da bebeğin göbüşündedir.
dualarım seninle kuşummm
canım ya üzülme hiç herşey kısmet işi bu ay olmazsa gelecek ay olur inşallah.
teşekkür ederim gayet açıklayıcı oldu. ben de ateşim hiiiçç düşmesin die dua edeyim o zaman:)) bugün dpo5 ve ateşim 36,8
canım öyle bi şart yok boşuna endişelenme
önünde ve arkasında olması daha iyi bence, iki yandan sıkıştırmışsın yumurtayı
hadi bakalım hayırlısı inş bebişin gelir
slm kızlar ben bişey sorucam ya herkesin ateşi 36 ların üzerinde bende sabahları ölçüyorum saat 7 gibi 35.8 çıkıyo saat onda uyandığımda ölçüyorum 36 nın üzerinde çıkıyo anlamadım bişey hangisi doğru bide sizde ağızdan mı ölçüyorsunuz :44:
son iki aydır gerçekleşen yumurtlama sonrası göğüs ağrım
bugün itibariyle yoğunlaşarak başlamıştır :18:
vatana millete hayırlı olsunnnnnnnnn..............
slm kızlar ben bişey sorucam ya herkesin ateşi 36 ların üzerinde bende sabahları ölçüyorum saat 7 gibi 35.8 çıkıyo saat onda uyandığımda ölçüyorum 36 nın üzerinde çıkıyo anlamadım bişey hangisi doğru bide sizde ağızdan mı ölçüyorsunuz :44:
birsey olmaz canimSLM KIZLAR SİZE BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM BU BENIM ATEŞ TABLOM
3b15d2 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ADETİMİN 11 GÜNÜNE ÇİZGİYİ ÇEKTİ AMA BEN İLİŞKİYE 1 GÜN ÖNCE VE BİRGÜN SONRA YANİ GÜN AŞIRI OLDU AMA 11 GÜN OLMADI OGÜN OLMASI ŞARTMIYDI
CVP VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM HAMİŞLER BEBİŞLERİNİZİSAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALIN HAMİŞ OLMAK İSTEYENLER TEZ ZAMANDA GÖBİŞLER BEBİŞ DOLSUN
ecrin ateş ölçme güzel bi yöntem olsada garanti bi yöntem değil büyük hata yapmışsın ilacıda adet döngüsünün 37. gününden önce içmeseydin tabiki doktor kontrolünde..
haklısın pişman oldum valla içtiğime bekleyecem 45,günüde adetim gelmezse doktora gitcem hata yaptım
birde tablolardan çıkardığımız bi istaitkte var dpo 4 ve dpo 10 da sert düşüşler olabiliyor kimisinde şuan ateşin çok iyi ..dpo14 yüksekse yumurtlama seviyene inmedikçe sorun yok dmektr..
canım su pko olayını fazla bilmiyorum ama pko lu olup hamıle olan da cok duydum burda. utanacak bırsey yapmadın ama birazcık dikkatli olmalısın hamilelik istiyosan bende biraz sert cıkıs yapmısım simd okudumda yazdıklarımı özür dilerim
bende de pko var bu yüzden geç yumurtluyorum mesela bu ay 29. günde yumurtladım ama 33 te olduğunu bile bilirim. acele etme bence de bekle biraz olmazsa doktora gidip onun yönlendirmesine göre bir yol izlersin..
günaydın canım hayırlı cumalar,
canım söktürücüyü içme ne olur ne olmaz
kızların dediği gibi sadece ateşe güvenmekle olmaz
o da yanıltıyor bizi bazen ...
her gün aynı saatte ve 6.30 ile 8 arasında ölçüyoruz biz...sabah ölçmemle saat onda ölçmem arasında 4 derece fln oynadığı oluyor ateş ölçme bi kaç ölçümle bilgi vrmez malesef..dil altından ölçüyoruz makattan fln ölçenlerde oluyor ama en mantıklısı ve çoğunluk dilk altı ölçüyor..
son iki aydır gerçekleşen yumurtlama sonrası göğüs ağrım
bugün itibariyle yoğunlaşarak başlamıştır :18:
vatana millete hayırlı olsunnnnnnnnn..............
çok haklıısn canım evet aldım ama pişman oldum bir anlık dalgınlık işte sizden öğrneceğim çok şey var dün mesela yumurtlama olmadanda adet görülebilirmişm bunu anladım been hakkımızda hayırlısı olsun ne diyeyim kısmet artık :)benim eltim aylarca adet olmazdi
yumurtlamasi yoktu
bana surekli ben evlenir evlenmez hemen hamile kalmak istiyorum sen neden korunuyorsun derdi
gel gor ki evlendi evlendigi ay hamiel kaldi
bu kadin ne yumurtluyordu ne adet goruyordu
ama Allah biliyor ki o ay yumurtlamis ve de denk gelmis hemen de hamile..
eger o hamile kaldiysa gercekten sunu anladim ben Allah'tan umit kesilmez, bu kismet isi, o yuzden sakin oyle dusunme karamsar olma
ates tamam iyi bir yontem ama bazi arkadaslarimizda ates yukselmedi ama doktora gittiginde yumurtlamasi oldugunu gorduk, bize kalsa daha catmamisti mesela
tamam sogan kuru senin icin iyi bir fikir saraoglu da hep diyor sanirim 3 ay falan arka arkaya kullanabilirsin ama adet sokturucuyu doktora gitmeden alma sakin
hem bak turkiyede yasiyorsunuz doktor sansiniz var ne guzel sitediginiz zaman dil problemi yok herseyi srabiliyorsunuz, en guzel doktora gitmek
ben burda hep soru isaretleri icindeyim oyle aklima esince gidemiyorum
evet canim benden umidi kesebilirsin simdi ates yaniltmaz beni kolay kolay
sadece benle oyun oynadi bunyem iste
hamileydim hala da hamileyim diyorum ya o baska :))
sen kasimdan sonra yine kalmadin hamile di mi? bir ara forumda okudum ama emin degilim, insallah sen bu ay hamilesin canimben de nisan ayinda takip ederim seni
insallah canim, nisan ayinda umutlarim artik.
adetimi bekliyorum simdi hrhalde yarin sabah gelir
benim de ilk defa dpo13te dustu
ve ilk defa 32 gun surdu
ates benimle oynadi bu ay ama hep onceden duserdi biliyorsun.
keske geldiginde guzel haberi okuyabilseydin, bugun bu topici kotu haberle actim malesef.
saol canim dusundugun icin
iyi haber verek cok istedim ama malesef, degisiklikler de bizler icinmis, artik son gune kadar atesimden anlayamayacagim ne yapalim.
zaten su an itibariyle siddetli adet sancim gliyor gidiyor
sanirim bugun yarin gelir.
sen icini ferah tut 12 ya da 13.gun catlamissindir
ceker yakinda cizgiyi bir iki gun daha yuksek ates girersen
hayirlisi olsun hakkindasen sevindir bizi insallah
canim cok super ates
insallah sen bebis haberini vericen bize
işin uzmanı olmuşsunuz gerçekten çok teşekkür ederim ilgine:))
incili kadın yazıyor nickin altında. sen de mi pko lusun ?
benim de normalde yumurtlama biter aninda baslar baya siddetli
bu ay ne cektim ben yaaa
nasil korkunc agridi bagiriyordum resmen bir yere degince :)
benim gogusler cok buyuk tepkiler veriyorlar adet donemine, yumurtlamaya, hamilelige:)
yarin adet olunca sunger gibi sonecekler mesela
hayirli olsunnn canimmm
insallah hemen hamile kalicaksin bu ay saglikla
merhaba canim
sen sabah 7dekini baz almalisin
ve dil altindan olcmelisin
sen de benim gibi dusuk ateslisinvar boyle dusuk atesli birkac kisi takilma sen buna
herkesin bunyesi farkli
birsey olmaz canim
hem oncesi hem sonrasi iliskin var
insallah biri tutar merak etme
spermler o kadar yasayabiliyor
yumurta da birgune kadar yasayabiliyor
zaten oyle olmasa doktorlar gun asiriyi onermezlerdi di mi
hergun sart derlerdi ama gun asiri diyorlar
icini ferah tut sen
tşk.ederim cnm cevabın için yumurtlama 14.gün oldu çünkü uzayan akıntıyı gördüm adet tarihimede bi hafta var ateşimi sabah ölçtüğümde 35.9 çıkıyo o yüzden hamile değilim diyorum umudumu kaybetmeye başladım zaten hamile olduğuma dairde bi belirtim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?