Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım öyle bi şart yok boşuna endişelenme
önünde ve arkasında olması daha iyi bence, iki yandan sıkıştırmışsın yumurtayı
hadi bakalım hayırlısı inş bebişin gelir

Son düzenleme:
son iki aydır gerçekleşen yumurtlama sonrası göğüs ağrım
bugün itibariyle yoğunlaşarak başlamıştır :18:
vatana millete hayırlı olsunnnnnnnnn..............

doktora gitmeden başladım canım hamıle olcagımı hiç sanmıyorum yumurtlamam bile olmadı ki bu ayyy

benim eltim aylarca adet olmazdi
yumurtlamasi yoktu
bana surekli ben evlenir evlenmez hemen hamile kalmak istiyorum sen neden korunuyorsun derdi
gel gor ki evlendi evlendigi ay hamiel kaldi
bu kadin ne yumurtluyordu ne adet goruyordu
ama Allah biliyor ki o ay yumurtlamis ve de denk gelmis hemen de hamile..
eger o hamile kaldiysa gercekten sunu anladim ben Allah'tan umit kesilmez, bu kismet isi, o yuzden sakin oyle dusunme karamsar olma
ates tamam iyi bir yontem ama bazi arkadaslarimizda ates yukselmedi ama doktora gittiginde yumurtlamasi oldugunu gorduk, bize kalsa daha catmamisti mesela
tamam sogan kuru senin icin iyi bir fikir saraoglu da hep diyor sanirim 3 ay falan arka arkaya kullanabilirsin ama adet sokturucuyu doktora gitmeden alma sakin
hem bak turkiyede yasiyorsunuz doktor sansiniz var ne guzel sitediginiz zaman dil problemi yok herseyi srabiliyorsunuz, en guzel doktora gitmek
ben burda hep soru isaretleri icindeyim oyle aklima esince gidemiyorum

İnşallah canım benim çok sağoll
senin ateşin mi düştü:26:
inşallah yanılır da bebeğin göbüşündedir.
dualarım seninle kuşummm

evet canim benden umidi kesebilirsin simdi ates yaniltmaz beni kolay kolay
sadece benle oyun oynadi bunyem iste
hamileydim hala da hamileyim diyorum ya o baska :))
sen kasimdan sonra yine kalmadin hamile di mi? bir ara forumda okudum ama emin degilim, insallah sen bu ay hamilesin canim ben de nisan ayinda takip ederim seni

canım ya üzülme hiç herşey kısmet işi bu ay olmazsa gelecek ay olur inşallah.

insallah canim, nisan ayinda umutlarim artik.
adetimi bekliyorum simdi hrhalde yarin sabah gelir

slm kızlar ben bişey sorucam ya herkesin ateşi 36 ların üzerinde bende sabahları ölçüyorum saat 7 gibi 35.8 çıkıyo saat onda uyandığımda ölçüyorum 36 nın üzerinde çıkıyo anlamadım bişey hangisi doğru bide sizde ağızdan mı ölçüyorsunuz :44:

teşekkür ederim gayet açıklayıcı oldu. ben de ateşim hiiiçç düşmesin die dua edeyim o zaman:)) bugün dpo5 ve ateşim 36,8

birde tablolardan çıkardığımız bi istaitkte var dpo 4 ve dpo 10 da sert düşüşler olabiliyor kimisinde şuan ateşin çok iyi ..dpo14 yüksekse yumurtlama seviyene inmedikçe sorun yok dmektr..

canım öyle bi şart yok boşuna endişelenme
önünde ve arkasında olması daha iyi bence, iki yandan sıkıştırmışsın yumurtayı
hadi bakalım hayırlısı inş bebişin gelir

sağol canım benım allah senden razı olsun tez zamanda kucağın bebekle nurlansın

her gün aynı saatte ve 6.30 ile 8 arasında ölçüyoruz biz...sabah ölçmemle saat onda ölçmem arasında 4 derece fln oynadığı oluyor ateş ölçme bi kaç ölçümle bilgi vrmez malesef..dil altından ölçüyoruz makattan fln ölçenlerde oluyor ama en mantıklısı ve çoğunluk dilk altı ölçüyor..

benim de normalde yumurtlama biter aninda baslar baya siddetli
bu ay ne cektim ben yaaa
nasil korkunc agridi bagiriyordum resmen bir yere degince :)
benim gogusler cok buyuk tepkiler veriyorlar adet donemine, yumurtlamaya, hamilelige:)
yarin adet olunca sunger gibi sonecekler mesela

hayirli olsunnn canimmm
insallah hemen hamile kalicaksin bu ay saglikla

merhaba canim
sen sabah 7dekini baz almalisin
ve dil altindan olcmelisin
sen de benim gibi dusuk ateslisin var boyle dusuk atesli birkac kisi takilma sen buna
herkesin bunyesi farkli

birsey olmaz canim
hem oncesi hem sonrasi iliskin var
insallah biri tutar merak etme
spermler o kadar yasayabiliyor
yumurta da birgune kadar yasayabiliyor
zaten oyle olmasa doktorlar gun asiriyi onermezlerdi di mi
hergun sart derlerdi ama gun asiri diyorlar
icini ferah tut sen

birde tablolardan çıkardığımız bi istaitkte var dpo 4 ve dpo 10 da sert düşüşler olabiliyor kimisinde şuan ateşin çok iyi ..dpo14 yüksekse yumurtlama seviyene inmedikçe sorun yok dmektr..

işin uzmanı olmuşsunuz gerçekten çok teşekkür ederim ilgine:))
incili kadın yazıyor nickin altında. sen de mi pko lusun ?

pko olup çok hamıel kalan var canım ama benım birazcık ileri derece galıba klomenle bile yumurtalıklarım cevap vermiyorr.özüe dilemenbe gerek yok canım haklısın söylediklerinde benim kafama dank etti şimdi kamuspotu dedinde reklamlar geldi aklıma bir kerecik bşey olmaz alı bey hapı yuttu falandı galıba ben teşekkür ederim canımmm yardımın için

bende de pko var bu yüzden geç yumurtluyorum mesela bu ay 29. günde yumurtladım ama 33 te olduğunu bile bilirim. acele etme bence de bekle biraz olmazsa doktora gidip onun yönlendirmesine göre bir yol izlersin..

sagol canım bekliycem bende allah yardımcımız olsunn

günaydın canım hayırlı cumalar,
canım söktürücüyü içme ne olur ne olmaz
kızların dediği gibi sadece ateşe güvenmekle olmaz
o da yanıltıyor bizi bazen ...

sanada hayırlı cumalar canım haklısınız bidaha böyle bi manyaklık yapmıycam acele ettim daha bugun 26,günüm

tşk.ederim cnm cevabın için yumurtlama 14.gün oldu çünkü uzayan akıntıyı gördüm adet tarihimede bi hafta var ateşimi sabah ölçtüğümde 35.9 çıkıyo o yüzden hamile değilim diyorum umudumu kaybetmeye başladım zaten hamile olduğuma dairde bi belirtim yok

hadı hayırlısı olsun canım inş. hamıle haberlerini alırız :)))

çok haklıısn canım evet aldım ama pişman oldum bir anlık dalgınlık işte sizden öğrneceğim çok şey var dün mesela yumurtlama olmadanda adet görülebilirmişm bunu anladım been hakkımızda hayırlısı olsun ne diyeyim kısmet artık :)

Canım ya hem belirtiler hem de dünkü pozitiften sonra şimdiki durumun biraz şaşırtıcı, ben de çok heveslenmiştim senin adına. Kan tahlili yaptırma şansın var mı? Hani bu da kimyasal olmasın.

KIZLAR ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN İÇİME BİR SU SERPTİNİZ ANLATAMAM NE KADAR ÜZÜLDÜM MORALİM BOZULDU ANLATAMAM
BEN 8 AYLIK EVLİYİM HİÇ KORUNMADIM AMA BIR TÜRLÜ TUTTURAMADIK ATEŞ ÖLÇÜMÜNE GEÇEN AY BAŞLADIM AMA ADETİMDE ÖLÇMEMİŞTİM BU AY İLK KEZ ÖLÇTÜM VE ÇİZGİYİ ÇEKTİ BURADAKİ ARKADAŞLARIN GÖBİŞLERİ TEZ ZAMANDA BEBİŞ DOLSUN İNŞ. RABBİN TEZ ZAMANDA GÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN

hayırlısı olsun hakkımızda cnm..bu ay olmadı gelecek ayı umutla bekleriz bizde bigün olucak nasılsa ALLAHın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…