Canım ya hem belirtiler hem de dünkü pozitiften sonra şimdiki durumun biraz şaşırtıcı, ben de çok heveslenmiştim senin adına. Kan tahlili yaptırma şansın var mı? Hani bu da kimyasal olmasın.
KIZLAR ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN İÇİME BİR SU SERPTİNİZ ANLATAMAM NE KADAR ÜZÜLDÜM MORALİM BOZULDU ANLATAMAM
BEN 8 AYLIK EVLİYİM HİÇ KORUNMADIM AMA BIR TÜRLÜ TUTTURAMADIK ATEŞ ÖLÇÜMÜNE GEÇEN AY BAŞLADIM AMA ADETİMDE ÖLÇMEMİŞTİM BU AY İLK KEZ ÖLÇTÜM VE ÇİZGİYİ ÇEKTİ BURADAKİ ARKADAŞLARINGÖBİŞLERİ TEZ ZAMANDA BEBİŞ DOLSUN İNŞ. RABBİN TEZ ZAMANDA GÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN
bosver cok dusume bunlari
evliliginin tadini cikar ve gezmeye tozmaya bak
bebisi akisina birak canim ya daha yeni evlisin
ben 2 sene dusumedim bebek ama diyorum bazen keske en azindan 1 sene dolunca korunmayi biraksaymisim diye
bebek dusunmedne hamile kalmak ne cok isterdim
sen de ustune cok dusmesen akisina biraksan supriz gibi gelir bebisin belki
hayran kaliyorum hicbir sey takip etmeden adet gectigini bile farketmeden
mide bulantisiyla bas donmesiyle takvme bakan
ve gununun gectigini anlayan sonra test yapip hamile oldugunu ogrenen kadinlara
oyle olmak cok isterdim :))
bosver cok dusume bunlari
evliliginin tadini cikar ve gezmeye tozmaya bak
Bebisi akisina birak canim ya daha yeni evlisin
ben 2 sene dusumedim bebek ama diyorum bazen keske en azindan 1 sene dolunca korunmayi biraksaymisim diye
bebek dusunmedne hamile kalmak ne cok isterdim
sen de ustune cok dusmesen akisina biraksan supriz gibi gelir bebisin belki
hayran kaliyorum hicbir sey takip etmeden adet gectigini bile farketmeden
mide bulantisiyla bas donmesiyle takvme bakan
ve gununun gectigini anlayan sonra test yapip hamile oldugunu ogrenen kadinlara
oyle olmak cok isterdim :))
hadı hayırlısı olsun canım inş. hamıle haberlerini alırız :)))
hayırlısı olsun hakkımızda cnm..bu ay olmadı gelecek ayı umutla bekleriz bizde bigün olucak nasılsa ALLAHın izniyle..
tarif ettiğin gibi biri olmak için bebek istememek ve buna rağmen korunmamak gerekir.. ne demişler az bilgi çok mutluluk:))
bebek isteyip de adet zamanını bilmemek diye bir şeye ben inanmıyorum
sağol canım tamamda ben her ay düşümeyeceğim oluruna bıracağım diyorum ama malesef elimde olmadan takıyorum işte çalıştığım halde kafama takıyorum :26::26: Of of tabıkı sağlık olsun dr. 1 senen dolmadan gelme diyorTez zamanda senınde bebeğin olsun inş. Canım
burcu_gen
senin kan testi sonucun çıkmadımı canım
Çıktı canım ya yazdım zannediyordum yazmamışım oysa ki :) Unutkanlık başladı galiba
997 çıktı (27.gün değerim).
inşş canım hepimiz içn bigün inş..
canımmmmmmmmm ne durumdasın batın satınnnnnn noldu ateşinnnnnn
anlat azcııkk
karar verdin söktürücüyle adet olcam ve sonraa adetimin 7günü sopğana başlayıp 15 gün içicem canım bugun başladım söktürücüye :) çünkü daha fazlka dayanamıycam
Çıktı canım ya yazdım zannediyordum yazmamışım oysa ki :) Unutkanlık başladı galiba
997 çıktı (27.gün değerim).
aaa canım ne güzel maşşallah ikiz olmasın kızzz
aaa canım ne güzel maşşallah ikiz olmasın kızzz
bana da oyle geldi deger baya yuksek
Valla bilmiyorum ki, bana da çok yüksek geldi. Ailede birsürü ikiz var kim bilir belki bizim de olur. Perşembe muayeneye gideceğim o zaman görürüz herhalde. Eskiden çok isterdim ikiz olmasını, sonra zorlukları yüzünden vazgeçmiştim, ama 4 defa düşük yapınca bir kerede 2 tane çocuğumun olması fikri artık pek kötü gelmiyor açıkçası.
Valla bilmiyorum ki, bana da çok yüksek geldi. Ailede birsürü ikiz var kim bilir belki bizim de olur. Perşembe muayeneye gideceğim o zaman görürüz herhalde. Eskiden çok isterdim ikiz olmasını, sonra zorlukları yüzünden vazgeçmiştim, ama 4 defa düşük yapınca bir kerede 2 tane çocuğumun olması fikri artık pek kötü gelmiyor açıkçası.
selam kızçeler
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com deryoş ya ben akıntıları kaldırdım kaldırıncada dpo 9 dan 4 düştüm..dünde evde testler vardı bi tane yaptım negatifti . ama bilmiyorum adetime göre anlıycam dpo 12 de gelir adetim ..3 güne gelirse 16.sında 8 güne gelirse 21 bekelyip görcezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?