galiba eklemeyi başardım :)) yani umarım
3c41e7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar yorumlayabilirmisiniz çok umutlu olmasamda yapayım dedim bende :))
şahane adaşlar dolu burası ...tablon süper pko sendrommu görünüm pkolumusun ? gerçi sendrom olsa bu kadar güzel yumurtlanmaz sanırım?
kız hamiş tablosu olmuş bu test yapsana bi sen..
tablona bakinca hamilesin diyorum ben
hamile tablosu tam
galiba eklemeyi başardım :)) yani umarım
3c41e7 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar yorumlayabilirmisiniz çok umutlu olmasamda yapayım dedim bende :))
inşallah cnmmmm...dün bugünü bekledim bugün yarını derken geçiyo zmn valla deryacım bi kaç sene sonra buralara bkıp bunları görüp glecek ve kucağımızdaki evlatlarımıza sarılacağız inşallah ...
bak işte o ayrımı ben bilmiyorum:))
doktorum çok açıklama yapmadı bu konuda
ben de yumurtlama oluyor ama geç oluyor..tablodan da anlaşılacağı gibi 29. günde yumurtladım bu bazen 30-35 e çıkıyor. progesterona bakılmıştı geçtiğimiz aylarda gayet iyi çıkmıştı. bu da yumurtlamanın olduğunu gösterirmiş.
bunun dışında kilo, tüylenme, sivilcelenme gibi sorunlarım yok. sadece adet düzensizliği var. bu durumda hangi sınıf pko oluyor acaba?
umudun yok muuuuu
e biz ölelim o zaman
ahh ahh inşşş bitanem yaaa...
vallaaa sabır taşına döndüm artık ha bigün daha diye diye
rabbim inş bu sabrın bu emeklerin karşılığını versin bize hayırlısıyla...
duygusala bağlıyorummmmmmmmm bakkkkkkkkkkkkkkkkk
yaaa bananee ben aralık annesi olmak istiyorum
bebeğim de babasıyla annesi gibi yılbaşı bebeği olsun yaaaaaaaaaa
littfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
umudun yok muuuuu
e biz ölelim o zaman
arkadaşlarr allah inş en yakın zamanda bı evlat verır isteyen herkeze bende 1 senedır bekledım ve sonunda hamıle kaldım çok mutluyum tarıfsız bı mutluluk bu
umudun yok muuuuu
e biz ölelim o zaman
arkadaşlarr allah inş en yakın zamanda bı evlat verır isteyen herkeze bende 1 senedır bekledım ve sonunda hamıle kaldım çok mutluyum tarıfsız bı mutluluk bu
ben deeeeeeeeeeeeeeeee cok istiyorummmm
ocakta dogsun istiyorum bebisimi hem de cooooook
tatlım ateşten dolayı demiyorum umudum yok diye bu 9.ayımız oldu bebiş istediğimiz ilk ay kimyasal gebelik yaşadım sonrasında her ay bir hayal kırıklığı yaşamaktan dolayı umutsuza bağladım.. birde pek belirtim yok ve kendimi gelecek ay ilaç kullanıcam diye şartlamıştım eğer bu ay olursa çok şaşırırım.. keşke hamile olsam.. inşallah canım sen hamilesindir dualarım hepimizle
kan tahlillerinde normal çıkıyorsa ,kilo v.s lerde yoksa yumurtlamada oluyorsa görünüm pkosu ..oluyor halecim...
rabbim kimseyi bekletmesin valla çok zormuş bu ay öteki ay o,bu şu bekle bekle ömür tükeniyor ömrümün en güzel dönemlerini bebek stresi ile geçirdim ve geçirmekteyim bazen acıyorm kendme bazende bunada şükür diyorum..
ama çok içten inaıyroum olacak diye..derya sen 2013 ilk aylarında doğum yapmış olacaksın ahanda buraya yazıyorum
rabbim kimseyi bekletmesin valla çok zormuş bu ay öteki ay o,bu şu bekle bekle ömür tükeniyor ömrümün en güzel dönemlerini bebek stresi ile geçirdim ve geçirmekteyim bazen acıyorm kendme bazende bunada şükür diyorum..
ama çok içten inaıyroum olacak diye..derya sen 2013 ilk aylarında doğum yapmış olacaksın ahanda buraya yazıyorum
bende bende
anladım canım endişeni anlıyorum bende yaşadım kimyasal
ama korkuları atmanın zamanı geldi artıkkkkkkkkk
belirtileri boşver ateşin süper garanti hamile tablosu bu
inşş tutunmuştur anneciğine, yrınki ateşine göre bi test yap istersen.
hakkında hayırlısı .
yazın 4 senem bitecek evliliğimde...belki daha beklemeye takaatim olsa yaptırmazdım ama artık sabır sanırım tükendi ..hep aşk bebeği olsun diye bekledim ..ama olmayacak varsın olsunda dedim labaratuar bebeği olsun dedim yola koyuldum ..gideceğim merkez çok güvenilir ve ekonomik bi merkez kalitesine göre fiyatı uygun ..doktorumda aşılamalardan sonra artık başka aşılama yaptrma dedi ve bu merkezi önerdi..zor bi sürç bni bekliyor ama yapacak bişeyim yok ..hakkımızda hayırlısı..şu zamana kadar genetik testlerinden pıhtılaşma testlerine kadar her tahlili yaptırdım ama her zaman bahsedilen 3. gün teslerini yaptırmadım. doktorum istemedi çünkü..ama bu ay da olumsuz olursa ilk önce onları hatırlatıcam doktora..unutmuş olamaz herhalde ama en azından niye istemedi onu anlamış olurum..
sen tüp bebeğe geçmeyi planlıyorsun herhalde..bence imkanın varsa yaptır çünkü her ay beklemek gerçekten çok zor..ne kadar zamandır bekliyorsun bilmiyorum ama bu araştırmayı yaptığına göre yeteri kadar zaman geçmiştir diye tahmin ediyorum. umarım gerek kalmaz ama olmazsa da bu tedaviler bizim için ne gerekiyorsa onu yapmalıyız.
aynen canım bende evliliğimizin ilk aylarını hep bu stresle geçirdim ama çok şükür bebişimiz gelsinde ben herşeye razıyım :)
ayyy çok umutlandım inşallah öyledir, biran önce uyusam sabah olsa ateşimi ölçsem ve düşmemiş olsa Allahım :))
canım sen ne kadar süredir istiyorsun bebek
yazın 4 senem bitecek evliliğimde...belki daha beklemeye takaatim olsa yaptırmazdım ama artık sabır sanırım tükendi ..hep aşk bebeği olsun diye bekledim ..ama olmayacak varsın olsunda dedim labaratuar bebeği olsun dedim yola koyuldum ..gideceğim merkez çok güvenilir ve ekonomik bi merkez kalitesine göre fiyatı uygun ..doktorumda aşılamalardan sonra artık başka aşılama yaptrma dedi ve bu merkezi önerdi..zor bi sürç bni bekliyor ama yapacak bişeyim yok ..hakkımızda hayırlısı..
herkezin dayanma gücüne bağlı belki bu ama ben 1 sene hiç umursamadım 1 seneden sonra başladım doktora fln gitmeye 2 sene olduğunda tedirginlik fln derken bu vakti buldu ..1 sene dolmadan bu stresi kendinize yaşatmayın ...bazen kimilerini görüyorum evlenmiş 6 ay sonra hamile kalmış ayyyy çok bekledim çokkkk ne kadar 6 ay e yuhh diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?