Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kız bana uyar hatta ben eve ultrason cihazı alıcam bbg evi gibi sürekli izlemek için

inşş öyle olacak canım sen içini ferah tut,güzel haberini bekliyoruz
bizde ekim itibariyleee deniyoruz canım 6 ayımız doldu..

inş canım :)) aslında işin tuhaf tarafı şu ateş tablosunu şuraya ekleyene kadar bu ay rahattım kendimi önümüzdeki aya diiye şartlamıştım içten içe, siz böyle güzel şeyler söyleyince çok heyecan yaptım, ellerim buz kesti heyecandan :)) çocukken okulda tahtaya kalktığımda ellerim böyle olurdu ::))) 6.ay şanslı bir ay gibi geliyor bana

ben karadenizde yaşıyorum cnm özellikle ileri yaştaki kadınlar çok laf duymuşumdur niye olmuyo kısırmısın? yok patates salatası
moda olmuş korunmak uydun modaya hah şimdide olmaz
saçma sapan şeyler yani...etrafımda benden 2 sene sonra evlenenlerin bile şuanda kucakları dolu tek çocuk sahbi olmyana o kadar yiğenden kuzenden bi benim bu süreci kimseye yaşatmasın rabbim...
gçenlerde nihat hocayı dinledim çocuk sahibi olamamak bi müsibetmi diye sordular..hayır bu bir sınav dedi..bazen bende diyordum bişeyin cezasımı bu diye ..hastalıklı düşüncelerimde vardı yanii...herşeyin güzek olacağını hissedyorum ama etrafımdaki bi çok insanada ah etmedim değil bu sebeplerden dolayı...

kizlar
adet bitince gelen kahverengi akinti normal mi
daha once burda kist belirtisi olabilir yazilmisti sanirim?

cok uzun zamandir oldugunu hatirlamiyorum simdi var
icerdeki kalan kan geliyordur diye avutuyorum kendimi umairm oyledir

kizlar

canım çok bilgim yok ama kötü birşey olacağını zannetmiyorum ama istersen doktora git için rahatlasın

Kızlar çok şükür keseyi gördük bugün, haftaya kalp atımı için tekrar gideceğim.

kizlar

Benim ilk gün leke gelir, sonra çoğunlukla bir gün durur, üçüncü gün kanamam başlar son 2 gün yine kahverengi lekeyle biterdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…