ammiiiiiiinnnnnnnnnnn allahım duy sesimizi...
bende umutsuz olmadım hiçbi zaman sadece artık buna endeksli yaşamaktan çok yoruldum
hepimiz adına da umutluyum bunu hep söylüyorum
bu kadar çok isteyen bizleri biliyorumki rabbimde geri çevirmeyecek ama bgn ama yarın...
halee kızzzzzzzzzz yaz yaz bende imza atacağım altınaaaaaaa
hamişiz bu ay allahın izniyle aralık sonu fırtlatırız ocak gibi olarmı
ayy aynı ayda hamiş olsak ne güzel olur dimi yaaaaaaaaaa, birlikte 9 ay anasını satarız jinekolojinin
inşş öyle olacak canım sen içini ferah tut,güzel haberini bekliyoruz
bizde ekim itibariyleee deniyoruz canım 6 ayımız doldu..
kız bana uyar hatta ben eve ultrason cihazı alıcam bbg evi gibi sürekli izlemek için
yazın 4 senem bitecek evliliğimde...belki daha beklemeye takaatim olsa yaptırmazdım ama artık sabır sanırım tükendi ..hep aşk bebeği olsun diye bekledim ..ama olmayacak varsın olsunda dedim labaratuar bebeği olsun dedim yola koyuldum ..gideceğim merkez çok güvenilir ve ekonomik bi merkez kalitesine göre fiyatı uygun ..doktorumda aşılamalardan sonra artık başka aşılama yaptrma dedi ve bu merkezi önerdi..zor bi sürç bni bekliyor ama yapacak bişeyim yok ..hakkımızda hayırlısı..
hayırlısı olsun..belki senin bebeğine bu tedaviler vesile olacaktır.. bi arkadaşım bahçeci fulyada yaptırdı tedavisini şu anda ikizi var. ama yürekten diliyorum ki bütün bunlara gerek kalmadan güzel haberi alırsın..
ben karadenizde yaşıyorum cnm özellikle ileri yaştaki kadınlar çok laf duymuşumdur niye olmuyo kısırmısın? yok patates salatasıben sanırım ilk ayki kimyasal gebeliğimden sonra çok çok daha istemeye başladım, yani bir gün sadece anneyim ben artık dedim ertesi gün gitti bebişimin gitmeye başladığını öğrendim o aydan sonra hemen bir tane daha olsun istedim ve o yüzden çok stres yaptım yani dediğin gibi dayanma gücü, çevre hepsi etken bunda.. birde etrafımda şans gibi bu sene çok hamiş var ister istemez bende keşke hamile olsam diyorum, oldu bitti hep anne olmak istedim Allahım herkese ve bana da bu duyguyu yaşatsın
yazın 4 senem bitecek evliliğimde...belki daha beklemeye takaatim olsa yaptırmazdım ama artık sabır sanırım tükendi ..hep aşk bebeği olsun diye bekledim ..ama olmayacak varsın olsunda dedim labaratuar bebeği olsun dedim yola koyuldum ..gideceğim merkez çok güvenilir ve ekonomik bi merkez kalitesine göre fiyatı uygun ..doktorumda aşılamalardan sonra artık başka aşılama yaptrma dedi ve bu merkezi önerdi..zor bi sürç bni bekliyor ama yapacak bişeyim yok ..hakkımızda hayırlısı..
hayırlısı olsun..belki senin bebeğine bu tedaviler vesile olacaktır.. bi arkadaşım bahçeci fulyada yaptırdı tedavisini şu anda ikizi var. ama yürekten diliyorum ki bütün bunlara gerek kalmadan güzel haberi alırsın..
evet cnm fulyada bahçeci grubun orda rapor geçerli değil..eğer rapor çıkarrtmak sorun olursa ki inşallah olmaz bende oraya gidicem...
ben karadenizde yaşıyorum cnm özellikle ileri yaştaki kadınlar çok laf duymuşumdur niye olmuyo kısırmısın? yok patates salatası
moda olmuş korunmak uydun modaya hah şimdide olmaz
saçma sapan şeyler yani...etrafımda benden 2 sene sonra evlenenlerin bile şuanda kucakları dolu tek çocuk sahbi olmyana o kadar yiğenden kuzenden bi benim bu süreci kimseye yaşatmasın rabbim...
gçenlerde nihat hocayı dinledim çocuk sahibi olamamak bi müsibetmi diye sordular..hayır bu bir sınav dedi..bazen bende diyordum bişeyin cezasımı bu diye ..hastalıklı düşüncelerimde vardı yanii...herşeyin güzek olacağını hissedyorum ama etrafımdaki bi çok insanada ah etmedim değil bu sebeplerden dolayı...
evet cnm fulyada bahçeci grubun orda rapor geçerli değil..eğer rapor çıkarrtmak sorun olursa ki inşallah olmaz bende oraya gidicem...
canım inşallah en kısa zamanda olur bebişin, tabiki Allahım vermiyorsa vardır bir hikmeti en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin mevlam hepimize.. peki canm belli bir sorununuz var mı yoksa sebepsiz mi sanırım tüp bebek düşünüyorsunuz..
ben karadenizde yaşıyorum cnm özellikle ileri yaştaki kadınlar çok laf duymuşumdur niye olmuyo kısırmısın? yok patates salatası
moda olmuş korunmak uydun modaya hah şimdide olmaz
saçma sapan şeyler yani...etrafımda benden 2 sene sonra evlenenlerin bile şuanda kucakları dolu tek çocuk sahbi olmyana o kadar yiğenden kuzenden bi benim bu süreci kimseye yaşatmasın rabbim...
gçenlerde nihat hocayı dinledim çocuk sahibi olamamak bi müsibetmi diye sordular..hayır bu bir sınav dedi..bazen bende diyordum bişeyin cezasımı bu diye ..hastalıklı düşüncelerimde vardı yanii...herşeyin güzek olacağını hissedyorum ama etrafımdaki bi çok insanada ah etmedim değil bu sebeplerden dolayı...
canım inşallah en kısa zamanda olur bebişin, tabiki Allahım vermiyorsa vardır bir hikmeti en hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin mevlam hepimize.. peki canm belli bir sorununuz var mı yoksa sebepsiz mi sanırım tüp bebek düşünüyorsunuz..
pkoluyum ama kimi zaman kist görünmeyince gittiğim doktorlar tahlillere bakıp sebepsiz infertilete teşhisi koyuyorlar ..
bariz bi sorun yok hsg çekildi sperm analizlerimiz normal,kan tahlilleri tmm yumurtlama oluyor ama sonu fos işte nasip herşey...
sabır ve duayla bekliyorum..
hiçbir tabloyu açmıyr hata veriyor
pkoluyum ama kimi zaman kist görünmeyince gittiğim doktorlar tahlillere bakıp sebepsiz infertilete teşhisi koyuyorlar ..
bariz bi sorun yok hsg çekildi sperm analizlerimiz normal,kan tahlilleri tmm yumurtlama oluyor ama sonu fos işte nasip herşey...
sabır ve duayla bekliyorum..
anladım canım bak ne güzel sorun yokmuş çok şükür inşallah bebişin zamanını bekliyordur zamanı gelince gelecek hayırlısıyla.. duadan başka sığınacak bişeyimiz yok zaten Allahım bizimde gönlümüze göre verir inşallah :)
kizlar
adet bitince gelen kahverengi akinti normal mi
daha once burda kist belirtisi olabilir yazilmisti sanirim?
cok uzun zamandir oldugunu hatirlamiyorum simdi var
icerdeki kalan kan geliyordur diye avutuyorum kendimiumairm oyledir
canım çok bilgim yok ama kötü birşey olacağını zannetmiyorum ama istersen doktora git için rahatlasın
Gecen Perşembe konuştugumuzda bazı ek tahliller istemişti bir de bhcg ve progesterona tekrar bakalım demişti, bugün onları yaptırdım bhcg değerim 4725 olmuş, progesteron vs. herşey çok iyiymiş. Perşembe 11 e randevu verdiler, heyecanla bekliyorum...
genelde herkes adettenh once kahverengi lekelenme oluyor diyor
benim adetten sonra geliyor
merak ettim tecrubelerinizi sorayim dedim
benim de son günlerde rengi koyulaşıyor kahverengi gibi oluyor. bi sorun olduğunu düşünmüyorum
kizlar
adet bitince gelen kahverengi akinti normal mi
daha once burda kist belirtisi olabilir yazilmisti sanirim?
cok uzun zamandir oldugunu hatirlamiyorum simdi var
icerdeki kalan kan geliyordur diye avutuyorum kendimiumairm oyledir
Kızlar çok şükür keseyi gördük bugün, haftaya kalp atımı için tekrar gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?