Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canim hayirlisi neyse o olsun hakkinda
hapsunun dedigi gibi bu ay tedavini olursun cok agri cekmistin
tabiki yine de kirmizilar gelene kadar hersey bitmis gibi dusunmeyelim
ama gelirse de uzulcek birsey yok insallah yakin zamanda hamile kalacaksin.

3a6e5b Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar tabloma yorum istiyorum bi bakarmısınız lütfen... bat dündü ama olmadım...rüyamda filan hep adet oldugumu gördüm ve çok ağladım ama uyandımki daha gelmemiş çok şükür :)

sabah işe gelirken test aldım ama yapıp yapmamak konusunda kararsızım açıkçası kızlar siz ne dersiniz ?

ben pek yorum yapamadim canim ya
sonucta cizginin uzerinde
ama dedigin gibi inisli cikisli
umarim bir dahaki hafta iyiyce yukselir
onemli olan son gunler zaten

aynen canım biliyorumda ne biliyim
soğan suyunada devam ediyorum buarada 2.ayım bu

ateşin çok güzel ben olsam dayanamaz yapardım testi kesin

aynen canım biliyorumda ne biliyim
soğan suyunada devam ediyorum buarada 2.ayım bu

ateşin çok güzel ben olsam dayanamaz yapardım testi kesin

evet ateşim güzel ama ne biliyim vücudum beni kandırıyormuş gibi geliyo bana nedense

canım inşAllah hamilesindir bence öylesin daha once gecikme yasadın mı ve ateşin bu kadar yukselmişmiydi

canım inşAllah hamilesindir bence öylesin daha once gecikme yasadın mı ve ateşin bu kadar yukselmişmiydi

daha önce gecikme yaşamadım canım...ateşimde bu zamanlarda hiç yükselmemişti ya son gün düşer yada 3-4 gün önceden düşmeye başlardı ama böyle hiç olmamıştı ilk defa oluyo

daha önce gecikme yaşamadım canım...ateşimde bu zamanlarda hiç yükselmemişti ya son gün düşer yada 3-4 gün önceden düşmeye başlardı ama böyle hiç olmamıştı ilk defa oluyo

canım bence ilk önce idrar testi yap yarın ilk idrarınla pozitif gorursen silik çizgi hemen kan ver ben öyle yaptım umarım gönlunce olur

canım bence ilk önce idrar testi yap yarın ilk idrarınla pozitif gorursen silik çizgi hemen kan ver ben öyle yaptım umarım gönlunce olur

sağol canım inşallah Amin

test böyle yanımda dururken dayanabilirmiyim bilmiyorum canım ya sabah ilk idrarla olması lazım dimi

sağol canım inşallah Amin

test böyle yanımda dururken dayanabilirmiyim bilmiyorum canım ya sabah ilk idrarla olması lazım dimi

canım tablon çok güzel
bebiş haberi vereceksin inş testi sabah idrarıyla yaparsan daha iyi olur,
zor ama bugünde sabret bakalım.

Gunaydin kizlar
Benim ates tablomu yorumlayabilirmisiniz? Dpo 14den sonra mi adet olunuyo her seferinde? Gecen ay ovulasyon testi yapmistim 12. ve 13. gunlerde cift cizgi gormustum ama adet dongum 27 gun surdu. dpo kac gun surmus oluyo o zaman bi fikriniz var mi ?
http://www.fertilityfriend.com/home/3bd699

Son düzenleme:

dpo 12 ilaaa 16 gün arasında olabilyo canım kişiden kişiye değişiyor
genelde 14 tür.
sen geçen ay 14. gün yumurtlamışsın sannırm 27 gün sürdüyse dpo 13 gün sürmüş geçen ay.

kılar ben test yaptım tek çizgi

zaten ben biliyordum vücudum beni yanıltıyor heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…