353782 Ovulation charts on FertilityFriend.com
benim tabloma bi bakabilrmisinnn diğerleride tabi zahmet olmazsa benim ateşim hiç bu kadar yükselmemişti umöudum varmı ne dersin:)
günaydın herkesee
aaaa şimdi olmuş mu saol cnm
381479 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar yorum bekliyorum ovu.sonrası böle düşük hiç olmamıştı yumurtlamamış olabilirmiyim
canlarımmmm günaydınnnnn
çok istiyordum müjdeyi vermeyi...
hatta gecede rüyamda test yapmışım
anında pozitif göstermiş değerimde 450 miş :)
ancakkkk uyanınca yaptığım testte aynı şeyi göremedim malesef
bariz tek çizgi çıktı kızlar...
hani dpo 13 sonuçta, gölge bile olsa razıydım ama o da yok malesef
gerçekten 13. gün yumurtladıysam artık çıkması lazımdı yani, umudum kalmadı
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ben pek yorum yapamadim canim ya
sonucta cizginin uzerinde
ama dedigin gibi inisli cikisli
umarim bir dahaki hafta iyiyce yukselir
onemli olan son gunler zaten
3a6e5b Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar tabloma yorum istiyorum bi bakarmısınız lütfen... bat dündü ama olmadım...rüyamda filan hep adet oldugumu gördüm ve çok ağladım ama uyandımki daha gelmemiş çok şükür :)
sabah işe gelirken test aldım ama yapıp yapmamak konusunda kararsızım açıkçası kızlar siz ne dersiniz ?
aynen canım biliyorumda ne biliyim
soğan suyunada devam ediyorum buarada 2.ayım bu
ateşin çok güzel ben olsam dayanamaz yapardım testi kesin
kızlar tabloma yorum istiyorum bi bakarmısınız lütfen... bat dündü ama olmadım...rüyamda filan hep adet oldugumu gördüm ve çok ağladım ama uyandımki daha gelmemiş çok şükür :)
sabah işe gelirken test aldım ama yapıp yapmamak konusunda kararsızım açıkçası kızlar siz ne dersiniz ?
canım inşAllah hamilesindir bence öylesindaha once gecikme yasadın mı ve ateşin bu kadar yukselmişmiydi
daha önce gecikme yaşamadım canım...ateşimde bu zamanlarda hiç yükselmemişti ya son gün düşer yada 3-4 gün önceden düşmeye başlardı ama böyle hiç olmamıştı ilk defa oluyo
canım bence ilk önce idrar testi yap yarın ilk idrarınla pozitif gorursen silik çizgi hemen kan ver ben öyle yaptım umarım gönlunce olur
sağol canım inşallah Amin
test böyle yanımda dururken dayanabilirmiyim bilmiyorum canım yasabah ilk idrarla olması lazım dimi
canım tablon çok güzel
bebiş haberi vereceksin inş testi sabah idrarıyla yaparsan daha iyi olur,
zor ama bugünde sabret bakalım.
sağol canım
ama dayanamıyorumki ya:18:
o zmn 3-4 saat pek sıvı bişey içme çişini de tut öyle yap :)
sabah ilk idrarımdan sonra bi tane poğça yedim saat 10da oda fark edermi canım ?
yokk sıvı bişey tüketmediysen farketmez canım,
biraz biriktir yeter .
Gunaydin kizlar
Benim ates tablomu yorumlayabilirmisiniz? Dpo 14den sonra mi adet olunuyo her seferinde? Gecen ay ovulasyon testi yapmistim 12. ve 13. gunlerde cift cizgi gormustum ama adet dongum 27 gun surdu. dpo kac gun surmus oluyo o zaman bi fikriniz var mi ?
3bd699 Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?