Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kılar ben test yaptım tek çizgi

zaten ben biliyordum vücudum beni yanıltıyor heralde

canım bat gunu yapmıssın tek cizgi cıkması normal oyle bırden uzulme bır kac gun gecsin gelmezse tekrarla testi

ne yaptın canım ??

belki çok saçma gelecek ama gidip kan verdim

aklımda sorularla bi gece daha geçirmek istemedim...doğru düzgün uyku bile uyuyamıyorum inanki.. deli bi anıma geldi öğle tatilimde gittim kan verdim geldim

saat 4de çıkıcak sonuç ama ben izin almak istemediğim için teldende öğrenebilirmişim...

çokmu acele ettim acaba

eger hamılelık varsa kanda mutlaka cıkar o nedenle aptallık ettın dıyemeyız ama deger dusuk cıkar okadar

eger hamılelık varsa kanda mutlaka cıkar o nedenle aptallık ettın dıyemeyız ama deger dusuk cıkar okadar
evet işte kesinleşsin diye gittim yaptırdım testi.. kadın kan aldıktan sonra son adet tarihimi sordu kızlar o nedenki acaba?

evet işte kesinleşsin diye gittim yaptırdım testi.. kadın kan aldıktan sonra son adet tarihimi sordu kızlar o nedenki acaba?

canım geçmeden pek yapılmasını önermiyorlar ondan sormustur iyi yapmışsın bende bat gün öğrenmiştim varsa çıkar hayırlısı Allahtan inşAllah bebişin sneinledirrrr

canım geçmeden pek yapılmasını önermiyorlar ondan sormustur iyi yapmışsın bende bat gün öğrenmiştim varsa çıkar hayırlısı Allahtan inşAllah bebişin sneinledirrrr

inşAllah canım ya Amin İnşAllah :)

canım seninde bat'ın gelmemişti değilmi.. ya varya bi yandan inanmak istiyorum çünkü adetim hiç gecikmez tam tarihinde sabahın köründe gösteriri bana kendini

hemde diyorum acaba beynim kendi kendinemi erteledi adetimi diyorum... kafam çok ama çok karışık

kaç gun gecikme oldugunu bilinsin diye herhalde değeri etkiliyor cunku

demek o yüzden sordu bende diyorum acaba kanımdan hemen bişeymi anladı

Kızlar 2 haftadır ateşimi ölçüyorum, tablomu yorumlayabilirseniz sevinirim. Normalde sabah 6da olcuorm.
28/03-reglin 3. Gunü:35.8
29/03-lekeli 4. Gün : 35.3
30/03- 5. Gün : 35.3
31/03- 6. Gün : 35.3
01/04- 7. Gün : 35.3 (calisma)
02/04- 8. Gün : 35.3
03/04- 9. Gün : 35.2 (ff bgne ovulasyon çizgisi çekti)9:00 da olctm
04/04- 10. Gün : 35.5
05/04- 11. Gün : 35.5
06/04- 12. Gün : ??? Calisma
07/04- 13. Gün : 35.3
08/04- 14. Gün : 34.9 calisma( ilk yanlis ölçtüm 34.1 çıktı hemen ikinci ölçüm 34.9)
09/04- 15. Gün : 35.2

Gördüğünüz gibi ateşim düşük seyrediyor ve reglimi görece yüksek ateşle görüyorum. Ağızdan ölçüyorum ve aletin bozuk olmadgina eminim. Ben hangi gün yumurtladim?cvplarsanz sevinirim

14 gün gibi görünüyor ama biraz daha beklemen lazım..akıntını takip ettinmi hiç?

yokh test yapmışsın kuzu hayırlısı olsun en azından belin için tedavi sürecini bşlatırsın...hayırlısı hakkımızda bende bugün adet olmaya başladım 36,5 la çüş yani dedim kendime yarınki ateşimle başlatacam yeni tablomu ...

YENİ BİR HAFTA HEPİNİZE UĞUR GETİRSİN KIZLAR
GÖBİŞLERİNİZ BEBİŞ DOLSUN İNŞALLAH
GÜZEL BİR HAFTA GEÇİRMENİZ VE GÜZEL HABERLER ALMANIZ DİLEĞİYLE
ALLAH HERKESE TEZ ZAMANDA SAĞLIKLI SIHHATLİ HAYIRLI EVLATLAR VERSİN
KİMSENİN KUCAĞINI BOŞ BIRAKMASIN RABBİM
HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN

14 gün gibi görünüyor ama biraz daha beklemen lazım..akıntını takip ettinmi hiç?

Olimbera cevabın icin teşekkürler 14. Gün dündü ve bgun biraz akıntım var ama yumurtaaki kıvamında deil. Gectgmz haftayı is dolayisiligiyla sehir disinda gecirmistm o yüzden fazla calisma da yapamadık, bu ay tutsun çok istiyorum

olsun öncesinden veya o gün varsa olabilir bir sperm yeterli sonuçta bunun için...hayırlısını diliyorum hakkımızda...

boşver canım en iyisini yapmışsın uyuyamıycak kadar takıyosan hiç olmazsa kafan rahatlar
inşallah güzel sonuç çıkar hayırlısı

boşver canım en iyisini yapmışsın uyuyamıycak kadar takıyosan hiç olmazsa kafan rahatlar
inşallah güzel sonuç çıkar hayırlısı

Sağol Canım Amin inşAllah çok teşekkür ederim iyi dileklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…