Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

şöyle söyleyeyim ttalım, diyelimki 36.0-36,2 lerde giden bir ateşin var, yumurtaldıgın gün 36,6-36,7 lere cıktı, normal sartlarda, adet olacagın gune kadar,yanı yaklasık 14 gun boyunca atesın hep boyle 36,6larda cıkması gerek. regl olacagın gunde dusmesı gerek. zaten onca gun yuksek cıkıpta bır sabah pat dıye0.5 cıvarı bı dusus gorunce şıp dıye anlıyorsun o gun mısafırın oldugunu:) ama yooook yumurtlamadan sonrakı 15. gun 16. gun 17. gun de de hala dusmuosa SUPRİİİİZZ :)

Babulka al benden de o kadar.. Ben de kendi atesimi dusuk saniyodum sen de atessizmisdin:)

Bu aciklama iyi oldu ama kendime uyarlayamiyorum, 35.3ten 35.8e cikti ahabda tamam dedim, bubdan sonra ortalamanin ustune cikmasini bekliyrm ama cikacagina dustu.. Yani simdiden belli mi benim gebe kslmadigim.. Cok yoruyorm sizi degil mi kusura bakmayin

anlarsın anlarsın, ates degerının dıger ınsanlarla karsılastırma, sen tamamen kendı tablonda gunluk degerlerını karsılastır. Bu ilk ay oldugu ıcın kestıremedıgın kacırdıgın bısıler vardır kesın. Sende bnm gıbı yap, bu ayı deneme ayı olarak ılan et, kendını bı tanı sonrasında beraber gun be gun tablonu okur yorumlarız sen hıc merak etme. Bu arada bence tablon fena da gıtmıo, bakma sen adet oldugun gunku yuksek atesıne.su anda olması gerektıgı gıbı, yumurtlama gununden oncekı gunler dusuk sonrakıler yuksek.

herkese merhaba. yardımcı olursanız sevinirim. benim bi kızım var 2.5 yasında. 2. yi istemeye basladık yavastan.tabii gonlumuzden gecen erkek hos kız olsa da farketmez erkek icin yumurta catlamasına yakın yapmak gerekmis. ates olceyim diyorum bu ay. reglim yeni bitti. ates aniden yukseldiginde mi yumurta catlıyo nasıl oluyo?

Evet en azından iki fazlı sekilde devam ediyor ateşim. Bakalım inşallah o günler gelir. Bi iki gündür acayip belim agrio, şimdiden kendimi umutlandirmak istemiyorum ama belki de diye aklımdan geçiyor...

CUCUCAN BEN senın tablonu bulamadım ya, bakayım da öyle yorumlayayım dedım ama, bulamadım. bide şunu söylemek istiyorum, atesını her gun aynı saatte ve daha yataktan kalkmadan ölçtüğüne emınsın dıılmı. cunku bnm atesım, eger kalktıktan sonra yada gec saatte olcuyorsam olmaması gerektıgı gıbı yuksek ve sapıtık cıkıo. bıraz hassas bır ıs ıste.35.3 ve 35.8 cıkan her ıkı gunde de aynı saatte ve kalkmadan mı ölctun?

Evet en azından iki fazlı sekilde devam ediyor ateşim. Bakalım inşallah o günler gelir. Bi iki gündür acayip belim agrio, şimdiden kendimi umutlandirmak istemiyorum ama belki de diye aklımdan geçiyor...

ah ah bende aynı senın gıbı daha yolun basındayken cok dınelerdım kendımı bır hamıleleık belırtısı bulayım kendımde dıye. ama cok yıprandıgımı farkettım bole yaptıkca. sen kacgunde bır adet oluosun ki? şimdilik guzel gıdıo atesın ama döngunu bılmedıgım ıcın umutlan yada umutlanma dıyemıorum

hemen ölçmeye basla atesını, sabah erken saatte ve yataktan kalkmadan. atesın yumurtladıgın gune kadar 0.2 derece farkla yada aynı derecelerde devam eder. yumurtladıgın gunde anıden yukselır ve adet gunune kdr yuksek kalır. sende atesının yukseldıgı gun, ertesı gun falan çalışma yapkı yumurtan catladıgında kocanın emeklerı bosa gıtmesın:))

bende bgnde tıkk yok baya akıntım var
su gıbı yada creamy geldı sanıyorum bakıyorm akıntı
cok sıkıcı ya goguslermde acıyo hala
bu gıdısle cıdden 32 gunu tamamlıcak bgnde 36,5tı ates
yarın 31. Gunum olcak ztn..
Adetın yolunu gozlıcegım aklıma gelırmıydı

Arkadasm 4040. Sayfada, tam bi tablo gibi degil aslinda.. Bi yorumlarsan cok sevincem.. Tam dakika tutmasa da hergun 7-7.30 arasi olctum..

totem yaptık ya okdr bebek avatarı koyduk
adet gelmesn dıyeeee
ucundan azcık tuuttu demek adet yok
ama bebekte yokkkkkk bu nasıl ısss

7-7.30 arası demek bende en az 0.2 derece fark demek. tekrar soluorum ki aynı saatte ölçmek cok çok öenmlii. emin ol, daha duzenlı olacak ölçme işini düzene koydugunda. bu arada bnm yorumumca sen yumurtlamıssın sanki. 15. gün. degerlendırebıldıysen ne ala. ama istersen bu ay şöle bı gecsıni adetının ılk gununden ıtıbaren ölçmeye basla yenı ay da. yada belli mi olur belki de hııc bırseye gerek kalmaz :)

canım benım cvp verdiğin için sağol yanlız anlamadım benım 11 güne çekti ya çizgiyi yanı ben 11 değilde 16 yumurtam çatlamış ya of ya of yarın dr. gidip hormon testi yaptırman acaba ben dijital ölçüdemı sorun var anlamadım ya
chibo dil altı dijital aldım bide artık ümidim kalmadı oluruna bırakcam bu sabahta ölçtüm 36.5 çıktı bari düşseydi

canım ben ovülasyon testide kullandım ama artık kullanmayacağım vazgeçtim 2 aydır kullanıyorum hani tık yok

canım benım elimde değil tutamıyorum işte benım adetim hiç şaşmıyo zaten illa günüde geliyo ya of of anlamıyorum bir türlü ne gıcık şey ya bu ateş ölçme allah hepimizin yardımcısı olsun canım

ooooooo hem de faceden mi duyurdun
dur caktirma kimselere baski yapmasin kimse sana

guldurdun kiz beniiiiii
aynen de oyle
biz hunilere geri doncez bu gidisle ben de yumurtlamami bekliyorum iyi mi yine gecikiyor

vallaaa öyle olcak huniye ani dönüş yapacağız
işin kötü tarafı o avatarımı bulamıyorummmmm
nerede benim hunimmmmm şmdiden takayımda
kırmızıları öyle karşılayayım
sen kaçıncı günündesinnn ayy inş fazla gecikmez insan sinir oluyor beklerken

Oncelikle agzindan bal damliyor.. Bu ay bilincsiz oldugumuz icin , kendimi tanimadigim icin 9. Gun itibariyla 14. Gune kdr hergun temas oldu. Ama ikimiz de calistigimiz icin cooook yorulduk, tuttuysa ne ala tutmadiysa bi dahaki ay daha bilinclice yapariz:)) cok sagolasin, sabahlari ayni saatte yapcam bubdan sonra, senden de coook guzel hbrler alirz tez zamanda Allah razi olsun

allah senden de razı olsun arkadaşım. bu forum bu konu hepimize ugur getirsin inşallah. allahın izniyle teker teker hepimiz sıralıcaz buraya hamilelik tablolarımızı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…