Hadi ya:))) ben De boyle yapayim bari :) ama hakkaten komik:) benim atesim normallerinden dusuk seyrediyo sanrm bakiyorm genele hep 36 larda, benim de 35 lerde, hic atesli degilim demekki.. Neyse bekleyip gorcez bakalim.. Yumurtlamadan sonra isinin ortslamanin ustunde olmadi gerekiyo demi hep, yani gebe olsak da olmasak da, degil mi
Dediğim gibi canım ilk ayım. Herkesin atesi farklı seyrettiği icin kendimi tanımaya çalışıyorum ve benim kendimde gördüğüm şey su: ateşin diğer insanlara göre düşük seyrediyor; ve Regl zamanı atesim nispeten yüksek çıkıyor. O yüzden sanırım ben gebeliğimi ateşten anlatamayacağımistersen bak benim ateşim d su sekilde
3c17fc Ovulation charts on FertilityFriend.com
şöyle söyleyeyim ttalım, diyelimki 36.0-36,2 lerde giden bir ateşin var, yumurtaldıgın gün 36,6-36,7 lere cıktı, normal sartlarda, adet olacagın gune kadar,yanı yaklasık 14 gun boyunca atesın hep boyle 36,6larda cıkması gerek. regl olacagın gunde dusmesı gerek. zaten onca gun yuksek cıkıpta bır sabah pat dıye0.5 cıvarı bı dusus gorunce şıp dıye anlıyorsun o gun mısafırın oldugunu:) ama yooook yumurtlamadan sonrakı 15. gun 16. gun 17. gun de de hala dusmuosa SUPRİİİİZZ :)
dediğim gibi canım ilk ayım. Herkesin atesi farklı seyrettiği icin kendimi tanımaya çalışıyorum ve benim kendimde gördüğüm şey su: Ateşin diğer insanlara göre düşük seyrediyor; ve regl zamanı atesim nispeten yüksek çıkıyor. O yüzden sanırım ben gebeliğimi ateşten anlatamayacağımistersen bak benim ateşim d su sekilde
3c17fc ovulation charts on fertilityfriend.com
Babulka al benden de o kadar.. Ben de kendi atesimi dusuk saniyodum sen de atessizmisdin:)
anlarsın anlarsın, ates degerının dıger ınsanlarla karsılastırma, sen tamamen kendı tablonda gunluk degerlerını karsılastır. Bu ilk ay oldugu ıcın kestıremedıgın kacırdıgın bısıler vardır kesın. Sende bnm gıbı yap, bu ayı deneme ayı olarak ılan et, kendını bı tanı sonrasında beraber gun be gun tablonu okur yorumlarız sen hıc merak etme. Bu arada bence tablon fena da gıtmıo, bakma sen adet oldugun gunku yuksek atesıne.su anda olması gerektıgı gıbı, yumurtlama gununden oncekı gunler dusuk sonrakıler yuksek.
Bu aciklama iyi oldu ama kendime uyarlayamiyorum, 35.3ten 35.8e cikti ahabda tamam dedim, bubdan sonra ortalamanin ustune cikmasini bekliyrm ama cikacagina dustu.. Yani simdiden belli mi benim gebe kslmadigim.. Cok yoruyorm sizi degil mi kusura bakmayin
Evet en azından iki fazlı sekilde devam ediyor ateşim. Bakalım inşallah o günler gelir. Bi iki gündür acayip belim agrio, şimdiden kendimi umutlandirmak istemiyorum ama belki de diye aklımdan geçiyor...
herkese merhaba. yardımcı olursanız sevinirim. benim bi kızım var 2.5 yasında. 2. yi istemeye basladık yavastan.tabii gonlumuzden gecen erkekhos kız olsa da farketmez erkek icin yumurta catlamasına yakın yapmak gerekmis. ates olceyim diyorum bu ay. reglim yeni bitti. ates aniden yukseldiginde mi yumurta catlıyo nasıl oluyo?
CUCUCAN BEN senın tablonu bulamadım ya, bakayım da öyle yorumlayayım dedım ama, bulamadım. bide şunu söylemek istiyorum, atesını her gun aynı saatte ve daha yataktan kalkmadan ölçtüğüne emınsın dıılmı. cunku bnm atesım, eger kalktıktan sonra yada gec saatte olcuyorsam olmaması gerektıgı gıbı yuksek ve sapıtık cıkıo. bıraz hassas bır ıs ıste.35.3 ve 35.8 cıkan her ıkı gunde de aynı saatte ve kalkmadan mı ölctun?
merhaba arkadaslar, yeni uyeyim,yardımınıza ıhtıyacım var, kendimce okuduklarımdan falan bişeyler yapmaya calıştım ama ısın ıcınden cıkamıyorum.
7 aylık evliyim ve ilk 2 ay korunduk sonra korunmadık, oyle gun falan da cok bilmediğimden takıp de etmedik, oyle oluruna bıraktık ama artık ciddi ciddi bebek sahibi olmaya karar verdik. forumlardan falan ates olcme, ovulasyon testi , mukus ..vs ogrendiklerimi uygulamaya basladım bu ay. durumumu bi acıklasam yorum yapabilir misinz??
adetimin :
ilk 9 gunu atesim35.9 ve 36.1 arasında değişti ama daha 35.9 civarıydı.
12.gun 35.8
13. gun 35.6 -- wcye gittiğimde yapıskan,yumurta akı akıntıyı gordum ama surekli bi akıntı degıldı anlık elime geldi baktım uzuyodu ve aksam 18de ovu test 2. cizgi oldukca koyuydu, ama cızgının sol tarafı daha koyu gibiydi,ama c ile aynı koyuluktaydı diyebilirim.
14.gun 35.3
15.gun 35.8
16.gun 35.6
burda kafamı karıstıran her okudugum kaynakta yumurtlamadan sonra ısı dık bi yukselis gosteriri ve ortalamanın ustune cıkar dıyordu, eger cıkmazsa yumutlama olmamıs demekmiş, tahmini yumurtlamadan 2 gun gecit hala ısım ortalamanın altında, ne diyorsunuz__???
canım senin tablon bende kayıtlıydı hep bakıyodum ateşinde sabit gidiyodu kesin hamile dedim ama nasip
hiç test yapmadınmı iyi dayanmışsın valla yapmadan bu ateşle
16.günde çatlamışsın demek
üzülme canım hayırlısıyla görürüz bizde bigün güzel bi tablo sanırım
saol canım
kullan bakalım bizide haberdar et
canım acaba sen ovulasyon testi mi denesen? ateş madem böyle yanıltıyor,test ile daha dogru sonuca ulasırsın. birde su var hemen denedım ilişkiye dogru zamanda gırdım yınede olmadı dıye uzulme, bızım atesımız veya yumutladıgımız gun calısma oldu dıyelım ama unutma kı bu sadece bızım yumurtalarımla ılgılı degıl belkı, o gun esının cesıtlı sebeplerden dolayı spermlerı uygun degıldır, öyle olmustur böyle olmustur falan. bu iş malesef sabır işi. biraz allaha havale. stres yapma sen emi? bizler cok ıstıyoruz gereken herseyı yapıyoruz ama bu aradada psikolojimizide düşünmemis gerek. aynı kaderi paylaşan tüm arkadaslarımız için bütün dualarımız...
Günaydınnn! Evet şimdi grafiğin daha anlamlı oldu. İnşallah gerek kalmaz tabiki de eğer kalırsa çok faydalı bir şey.
evet kesinlikle öyle derdim. tüho şekilde girince yumurtlama çizgisini kaldırdı. neyseki doktora gittim ordan biliyorum yumurtladığımı. bir kaç gün daha yüksek girmem gerekecek tekrar çizmesi için.
bende de bazen göstermiyor. girip çıkınca düzeliyor. ama senin grafiğinde yumurtlama görünmüyor. bazılarının yumurtlamadan sonra ateş yükselmesi olmazmış belki senin buay öyle oldu. düşüş önemli değil. önemli olan bir noktada yükselmesi ve yüksek devam etmesi.
canım sinir olacak bir şey yok. bir sorun yok tablonda. bence ateşin de gayet güzel yükselmiş. demek ki hormonların iyi çalışıyor. benim de 2 ay önce adetten sonra düşmüştü ateşim. demek ki illa öncesinde düşecek diye bir kural yok. olacak sabret. lütfen moralini yüksek tutmaya çalış. ateş ölçme yönteminin asıl amacı yumurtlamayı tespit etmek gebeliği değil. yüksek ateş bizi umutlandırıyor ama bu böyle.
malesef öyle haklısın :) tablomun son durumu şöyle bu durumda:
My Ovulation Chart
13. gün yumurtlama oldu. bakalım ne zaman çekecek cizgiyi.
totem yaptık ya okdr bebek avatarı koyduk
adet gelmesn dıyeeee
ucundan azcık tuuttu demek adet yok
ama bebekte yokkkkkk bu nasıl ısss
gelsinler tabi yaa, aaa bu kadar bekletmek olmaz ki. zaten dün dayanamadım facebooktanda sabrımın sınırda oldugunu ılan ettım, dogmamıs bebıslerıme seslendım, hele bı dogun bugunlerın acısı ıcın sızın ıcınıza ıcınıza furcam sımdıden solıorum haberınız olsun dedim:))
guldurdun kiz beniiiiii
aynen de oyle
biz hunilere geri doncez bu gidisleben de yumurtlamami bekliyorum iyi mi yine gecikiyor
7-7.30 arası demek bende en az 0.2 derece fark demek. tekrar soluorum ki aynı saatte ölçmek cok çok öenmlii. emin ol, daha duzenlı olacak ölçme işini düzene koydugunda. bu arada bnm yorumumca sen yumurtlamıssın sanki. 15. gün. degerlendırebıldıysen ne ala. ama istersen bu ay şöle bı gecsıni adetının ılk gununden ıtıbaren ölçmeye basla yenı ay da. yada belli mi olur belki de hııc bırseye gerek kalmaz :)
Oncelikle agzindan bal damliyor.. Bu ay bilincsiz oldugumuz icin , kendimi tanimadigim icin 9. Gun itibariyla 14. Gune kdr hergun temas oldu. Ama ikimiz de calistigimiz icin cooook yorulduk, tuttuysa ne ala tutmadiysa bi dahaki ay daha bilinclice yapariz:)) cok sagolasin, sabahlari ayni saatte yapcam bubdan sonra, senden de coook guzel hbrler alirz tez zamanda Allah razi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?