Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir de bisi sorcam, isinin dustugu gun mu yoksa ani yukselis yaptigi gun mu yumurtlama olmus oluyo?? Benim 14. Gun 35.3tu en son iliski o gun ve oncesi oldu, 15. Gun yani isinin yukseldigi gun olmadi.. Ama ovu testi de 13. Gun pozitifti.. Kafam karisti ayyyyy

Çoğunlukla 28 ama en erken 26 günde bir. En geç ise 29/30 gün yani en geç 2 hafta snra Regl olcam. Kendimi strese sokmamaya bakiorm daha çok erken hicbi belirtim olmayacağni B'nde biliyorum

14watery gordum bugun
bakalim ne zaman olur

Çoğunlukla 28 ama en erken 26 günde bir. En geç ise 29/30 gün yani en geç 2 hafta snra Regl olcam. Kendimi strese sokmamaya bakiorm daha çok erken hicbi belirtim olmayacağni B'nde biliyorum

Su an tam olarak kacinci gundesinn bilmiyrm ama cok yakin bi arkadasim daha dollenmeden sonraki 1. Haftasinda goguslerinde sislikten ve istahinin acayip acildigindan bahsediyodu, bir de kokulardan rahatsz olmaya badlamisti, hatta psikolojiktir bu kdr erken olmaz diyoduk:)) meger harbi hamileymis

allah hepimizi bebişlerine kavuştursun bende tablomu paylşmak istiyorum fakat hamilemiyim bilmiyorum

ben ölçmeye adetm bittikten 4 gün sonra başladım
10.gün 36.1
11.gün 36.0
12.gün 36.0
13.gün 36.4
14.gün 36.8
15.gün 36.3
16.gün 36.2
17.gün 36.5
18.gün 36.4
19.gün 36.3
20.gün 36.5
21.gün 36.5
22.gün 36.3
23.gün 36.8
24.gün 36.3
25.gün 36.2
26.gün 36.5
27.gün 36.6
28.gün 36.9 bugün regl olmam gerekirdi ama agrımda yok sadece belimin ortası agr ıyr 3 gündür falan sizce hamilemiyim (((
28 gün geç saatte çok açık pembe akıntıyla karışık geldi dur 29. gün akşam üzeri koyu kırmızı kanamm oldu 30. gün de öyle akşam üzeri bitti 31. gün hiçbişey yok sadece kahverengi lekelenme 2 defa oldu ve bitti yorumlarınızı bekliyrm lütfen hala test yapmadım ve çok korkuyrm yapmaya

evet akrısık bıraz. eger normal bır ates duzenın varsa yumurtalayacagın gun yanı ısının yukselecegı gunden bır gun once atesın normal seyrınden yaklasık 0.2 derece gıbı bır dusus gösterır. hemen ertesı gunde anı yukselıs yapar. bu durumda o 0.2 derecelık dususu gordugun gun bıleceksın kı yarın yumurtlaman/çatlaman olacak. aynı dönemdede yumurta akı gıbı bır akıntın olur,iki parmak arasında uzayyan. spermeler bu dönemlerde 3 gün rahimde yaşayabilir. o yuzden ısının dustugun gun,öncesindeki gün ve anı yukselısın oldugu gün gibi 3 gecelik şansın var. nette yazılanlar diyor ki, ısının 0.2 lik dusus yaptıgı gece ılıskı olmalı ki ertesi güne kdr spermler yasayacagı ıcın yumurta catladıgında spermelerle bulussun
karısıkmı oldu bıraz anlayabıldınmı?

canım umudunu kırmak ıstemem ama sen regl olmussun hamıle degılsın gıbı sankı. ilişkinin oldugu gunlerıde yazmamışsın. mevsım gecıslerınde yada strese baglı olarak adet böyle cok kısa surebılıyor. ama tabi allah bilir, belkide üstüne görme olayını yaşamıssındır. yumurtladıgın gunlerde sıkı calıstıysanız belkı de gec döllenmeyle gebıs kalmıssındır. çok rahatsızsan, aklın karıstıysa bence kasma hıc bekleme al bır test bak bakalım hamılemısın. sonrada bıze yaz ama emı merak ederız:)))

tşkrlr canım ama benim regl günün hiç geçmezdi bu defa 4 gün geçti ve her defasında 28 . gün mutlaka olurdum ilaç falanda kulllanmadım yani anlayamadım yapacam fakat güvenemiyrm üzülmektende korkuyrm

ateşin süper test yapman gerkli kanama çoğu gebelikte oluyor...yarınki ateşinide gör bu seviyelerde ise test yap umarım gebesindir sevgiler..

22si gb adetimin gelmesi lazım. Bakalım :)

tşkrlr canım ama benim regl günün hiç geçmezdi bu defa 4 gün geçti ve her defasında 28 . gün mutlaka olurdum ilaç falanda kulllanmadım yani anlayamadım yapacam fakat güvenemiyrm üzülmektende korkuyrm

canım sen 4 gün gectı diyorsun ama bence tamda olmayı bekledıgın gunde adet olmussun ki, az gelmiş tamam ama gelmiş yani. yinede senin yorumun tabi , seni üzmek değil amacım sakın yanlış anlama.

yok canım tşkrlr yorumların için şüpelerde var karnımın şişi hala inmedi batmalar var ve şuanda iştahım çok açıldı çogu şeyin kokusundan tiksiniyrm işte bende bilmiyrm bide geçen ay meryem süresini okudum o yüzdende şüpem çok

Yok yok gayet iyi anladm sagol İsinin yukseldigi gun iliski olmadi , yorulmustuk.. Gerci bilsem yine de olurdu:) isinin 35.3 e dusmesinden bigun once ovuladyn testi pozitifti akinti da geldi. Ama akintiyi bi kez gordum, boyle devamli bisi degildi, oyle mi oluyo?? Kafin dogum uzmani olcaz az kaldi, senin guya beklenen adetine kac gun var?

Yok yok gayet iyi anladm sagol İsinin yukseldigi gun iliski olmadi , yorulmustuk.. Gerci bilsem yine de olurdu:) isinin 35.3 e dusmesinden bigun once ovuladyn testi pozitifti akinti da geldi. Ama akintiyi bi kez gordum, boyle devamli bisi degildi, oyle mi oluyo?? Kafin dogum uzmani olcaz az kaldi, senin guya beklenen adetine kac gun var?

ben zannımca 31 nisanda olcak gibiyim, bgn 14. günüm. ateşime göre henüz yumurtlamadım, zaten döngüm 31 günlük oldugu için yumurtlamam da 17-18 yada 19 nisan olacakmış gibi.

ya varya dediğinde cok haklısın, uzman olduk cıktık. şimdi düşünüyorum da gecen ay gıttıgım dru boğazlayasım geliyor. adama dedım ki biz 9 aydır denıyoruz bebıs olmuo bı problemmı var dıye baktırmaya geldım, oda dıyorkı daha 1 yıl bıle olmamıs nıe acele edıosun dur bakalım fln. yahu bı sorsana sen nasıl yaıosun sen ılıskını, acaba dogru zamanda yapıomusun, belkı cahılız belkı arastırma sorusturma sansımız yok, alcan hastayı karsına dıcen bak yumutlama gunune denk getırmen lazım, sadece 24 saatlık bır sansın var, yumurtlama gununu tayın etmek ıcın sunu bunu yapman lazım , işte en basıtı ilişkiden sonra kalkma, altına yastık koy su bu neyse işte öle tiyolar versene !!!! yok, sende bısı yok acele etme de gönder oh ne ala, güya özel dr ha,aldı parasını oturdu...

bak şimdi gıcık oldum haaa

CANIM ateşin güzel bence hemen test yap ve aklından çıksın kendini kötüye hazırlıyarak yap testini inşallah güzel sonuç çıkar
bizede haber ver ama merak ederiz

ayrıca meryem suresini 41 defa türkçesinden mi okudun canım

kız sen hamiş olmayasın ? bak birden öle hissettim. teste göre uygun günde çalışmıssın çünkü..hıı ne dersin ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…