ah ah bende aynı senın gıbı daha yolun basındayken cok dınelerdım kendımı bır hamıleleık belırtısı bulayım kendımde dıye. ama cok yıprandıgımı farkettım bole yaptıkca. sen kacgunde bır adet oluosun ki? şimdilik guzel gıdıo atesın ama döngunu bılmedıgım ıcın umutlan yada umutlanma dıyemıorum
vallaaa öyle olcak huniye ani dönüş yapacağız
işin kötü tarafı o avatarımı bulamıyorummmmm
nerede benim hunimmmmm şmdiden takayımda
kırmızıları öyle karşılayayım
sen kaçıncı günündesinnn ayy inş fazla gecikmez insan sinir oluyor beklerken
Çoğunlukla 28 ama en erken 26 günde bir. En geç ise 29/30 gün yani en geç 2 hafta snra Regl olcam. Kendimi strese sokmamaya bakiorm daha çok erken hicbi belirtim olmayacağni B'nde biliyorum
14watery gordum bugun
bakalim ne zaman olur
Bir de bisi sorcam, isinin dustugu gun mu yoksa ani yukselis yaptigi gun mu yumurtlama olmus oluyo?? Benim 14. Gun 35.3tu en son iliski o gun ve oncesi oldu, 15. Gun yani isinin yukseldigi gun olmadi.. Ama ovu testi de 13. Gun pozitifti.. Kafam karisti ayyyyy
allah hepimizi bebişlerine kavuştursun bende tablomu paylşmak istiyorum fakat hamilemiyim bilmiyorum
ben ölçmeye adetm bittikten 4 gün sonra başladım
10.gün 36.1
11.gün 36.0
12.gün 36.0
13.gün 36.4
14.gün 36.8
15.gün 36.3
16.gün 36.2
17.gün 36.5
18.gün 36.4
19.gün 36.3
20.gün 36.5
21.gün 36.5
22.gün 36.3
23.gün 36.8
24.gün 36.3
25.gün 36.2
26.gün 36.5
27.gün 36.6
28.gün 36.9 bugün regl olmam gerekirdi ama agrımda yok sadece belimin ortası agr ıyr 3 gündür falan sizce hamilemiyim(((
28 gün geç saatte çok açık pembe akıntıyla karışık geldi dur 29. gün akşam üzeri koyu kırmızı kanamm oldu 30. gün de öyle akşam üzeri bitti 31. gün hiçbişey yok sadece kahverengi lekelenme 2 defa oldu ve bitti yorumlarınızı bekliyrm lütfen hala test yapmadım ve çok korkuyrm yapmaya
14watery gordum bugun
bakalim ne zaman olur
allah hepimizi bebişlerine kavuştursun bende tablomu paylşmak istiyorum fakat hamilemiyim bilmiyorum
10.gün 36.1
11.gün 36.0
12.gün 36.0
13.gün 36.4
14.gün 36.8
15.gün 36.3
16.gün 36.2
17.gün 36.5
18.gün 36.4
19.gün 36.3
20.gün 36.5
21.gün 36.5
22.gün 36.3
23.gün 36.8
24.gün 36.3
25.gün 36.2
26.gün 36.5
27.gün 36.6
28.gün 36.9 bugün regl olmam gerekirdi ama agrımda yok sadece belimin ortası agr ıyr 3 gündür falan sizce hamilemiyim(((
28 gün geç saatte çok açık pembe akıntıyla karışık geldi dur 29. gün akşam üzeri koyu kırmızı kanamm oldu 30. gün de öyle akşam üzeri bitti 31. gün hiçbişey yok sadece kahverengi lekelenme 2 defa oldu ve bitti yorumlarınızı bekliyrm lütfen hala test yapmadım ve çok korkuyrm yapmaya
Su an tam olarak kacinci gundesinn bilmiyrm ama cok yakin bi arkadasim daha dollenmeden sonraki 1. Haftasinda goguslerinde sislikten ve istahinin acayip acildigindan bahsediyodu, bir de kokulardan rahatsz olmaya badlamisti, hatta psikolojiktir bu kdr erken olmaz diyoduk:)) meger harbi hamileymis
tşkrlr canım ama benim regl günün hiç geçmezdi bu defa 4 gün geçti ve her defasında 28 . gün mutlaka olurdum ilaç falanda kulllanmadım yani anlayamadım yapacam fakat güvenemiyrm üzülmektende korkuyrm
22si gb adetimin gelmesi lazım. Bakalım :)
evet akrısık bıraz. eger normal bır ates duzenın varsa yumurtalayacagın gun yanı ısının yukselecegı gunden bır gun once atesın normal seyrınden yaklasık 0.2 derece gıbı bır dusus gösterır. hemen ertesı gunde anı yukselıs yapar. bu durumda o 0.2 derecelık dususu gordugun gun bıleceksın kı yarın yumurtlaman/çatlaman olacak. aynı dönemdede yumurta akı gıbı bır akıntın olur,iki parmak arasında uzayyan. spermeler bu dönemlerde 3 gün rahimde yaşayabilir. o yuzden ısının dustugun gun,öncesindeki gün ve anı yukselısın oldugu gün gibi 3 gecelik şansın var. nette yazılanlar diyor ki, ısının 0.2 lik dusus yaptıgı gece ılıskı olmalı ki ertesi güne kdr spermler yasayacagı ıcın yumurta catladıgında spermelerle bulussun
karısıkmı oldu bıraz anlayabıldınmı?
evet akrısık bıraz. eger normal bır ates duzenın varsa yumurtalayacagın gun yanı ısının yukselecegı gunden bır gun once atesın normal seyrınden yaklasık 0.2 derece gıbı bır dusus gösterır. hemen ertesı gunde anı yukselıs yapar. bu durumda o 0.2 derecelık dususu gordugun gun bıleceksın kı yarın yumurtlaman/çatlaman olacak. aynı dönemdede yumurta akı gıbı bır akıntın olur,iki parmak arasında uzayyan. spermeler bu dönemlerde 3 gün rahimde yaşayabilir. o yuzden ısının dustugun gun,öncesindeki gün ve anı yukselısın oldugu gün gibi 3 gecelik şansın var. nette yazılanlar diyor ki, ısının 0.2 lik dusus yaptıgı gece ılıskı olmalı ki ertesi güne kdr spermler yasayacagı ıcın yumurta catladıgında spermelerle bulussun
karısıkmı oldu bıraz anlayabıldınmı?
Yok yok gayet iyi anladm sagolİsinin yukseldigi gun iliski olmadi , yorulmustuk.. Gerci bilsem yine de olurdu:) isinin 35.3 e dusmesinden bigun once ovuladyn testi pozitifti akinti da geldi. Ama akintiyi bi kez gordum, boyle devamli bisi degildi, oyle mi oluyo?? Kafin dogum uzmani olcaz az kaldi, senin guya beklenen adetine kac gun var?
10.gün 36.1
11.gün 36.0
12.gün 36.0
13.gün 36.4
14.gün 36.8
15.gün 36.3
16.gün 36.2
17.gün 36.5
18.gün 36.4
19.gün 36.3
20.gün 36.5
21.gün 36.5
22.gün 36.3
23.gün 36.8
24.gün 36.3
25.gün 36.2
26.gün 36.5
27.gün 36.6
Yok yok gayet iyi anladm sagolİsinin yukseldigi gun iliski olmadi , yorulmustuk.. Gerci bilsem yine de olurdu:) isinin 35.3 e dusmesinden bigun once ovuladyn testi pozitifti akinti da geldi. Ama akintiyi bi kez gordum, boyle devamli bisi degildi, oyle mi oluyo?? Kafin dogum uzmani olcaz az kaldi, senin guya beklenen adetine kac gun var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?