Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

cok sevindim canim
birlikte hamilesiniz ne guzel birsey
hayirli olsun onun da hamileligi saglikli bir hamilelik dilerim.

canım aşağıya 2 değişik ablomu eklemeye çalışıcam.. fark çok net belli oluyor. soldakinde yumurta yok pko olduğum için her ay yumurta olma garantisi yok yanii

ne güzelll yaaaa Allah ikinizede sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin.. darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallahhh

ne güzelll yaaaa Allah ikinizede sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin.. darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallahhh

kızlar slm size bişi sorcam ben bu ay test aldım adetimin 10. günü başladım bugün 12. günü 3 gündür hafif silik çizgi var ama 10. günü daha koyu ama çok diil ateşim bu sabah 36.3 tü normalde 35 lerde olur akıntımda yok normalde u zamanlar olur ama incir kürü yaptım omu etkiledi acaba akıntımda 10. günü çok az geldi şeffaf olan normalde çok olur ve 36 saat içinde gösterecekse testler hala göremedim ben bana akıl verin bu arada gün aşrı ilişki oluyor

canım aşağıya 2 değişik ablomu eklemeye çalışıcam.. fark çok net belli oluyor. soldakinde yumurta yok pko olduğum için her ay yumurta olma garantisi yok yanii

Eki Görüntüle 391846

haklisin canim anlasiliyor tabloya bakinca hangisinde yumurtlama var hangsinde yok
hayirlisi olsun hakkinda
sen daha iyi bilirsin atesinin gidisatindan
ben umutsuz olma diye bir yorum yapmistim sana

Son düzenleme:
cok sevindim canim
birlikte hamilesiniz ne guzel birsey
hayirli olsun onun da hamileligi saglikli bir hamilelik dilerim.
tesekkur canim benim
biliyormusun bu foruma yazmasamda her gun ara-sira giriyorum neden senin karanfilin guzel haberlerinizi herkesden once ben goreyim diye
inaniyorum kisa surede topigi acarken sizin super hbrlerinizi alcam 4gozle bekliyorum:82:

sagol tatlim Allah sana da bu mutlulugu yasatsin sadece sabirla umutla bekle olcak insallah

canımmm tebrik ederim ne güzel bi haberrrr birlikte büyüteceksiniz yavrularınızı
allahhh inş kucağına almayı nasip etsin hepiniz için tüm bekleyenlere
darısı başımıza inş

haklisin canim anlasiliyor tabloya bakinca hangisinde yumurtlama var hangsinde yok
hayirlisi olsun hakkinda
sen daha iyi bilirsin atesinin gidisatindan
ben umutsuz olma diye bir yorum yapmistim sana

evet canım.. ateş ölçmeye başlayınca gün gün ilerlediğin için takibi zor oluyor. ateş düştü çıktı diyosun, bidaha düşüyor tamam bu sefer oldu diyosun yükselmiyor felan felan.. yani pko hastası olunca ateş ölçme verimli olmuyor.. o yüzden bu ay birde ovulasyon testini deneyim.. baktım olmuyo mecburen klomene başlıcamm :18:

ne güzel allah ikisini de analı babalı büyütsün sizlere hayırlı evlatlar etsin inşallah

Son düzenleme:

inşallah canım sağol duygulandırdın beni sabırla beklemek işte bütün mesele bu

güzel duygular karşılıklıdır canım.. Allah razı olsun güzel dileklerin için..

kizlar bu arada hemde soyleyim ki ablam 4 yillik hamile
evlilyinin 5.ayindan dr.a gitdi bi suru ilac igne yazmisdi dr 1 yil kadar pes-pese sadece yumurtlama yok dediler saglayici ilaclar verdiler 2.yilindan sonra belli oldu ki pkosu varmis 2011 ocakda ameliyat oldu ona kadar esinde bi problem gorunmemisdi
gecen yil kasimda esi bir de spermiyogram verince varikosel oldugu anlasildi hem 2.derece ve esi de ameliyat oldu
ameliyatdan 3 ay gecdi simdi ablam hamile
inanin ablamlar gecen dr.a gittiklerinde simdi nereden ameliyat olcaz bakalim diyorlardi
Allah biliyor ne zaman ne olcagini insallah aratmadan hepinize mutluluklar yasatir bir an once

offf cok gerildim
iki gun sonra bir aktivite var is yerinin hazirladigi
sevmedigim ve konusmadigim birkac insan da orda olucak
nasil bir tavir sergileyecegim bilemiyorum
gerildim iyice :44: eglence stres atmak icin ben simdiden gerildim.

boşver canım gitme. beni de bi arkadaş oturmaya davet etti ben gitmiycem çok anlaşamadığım biri de gelcek çünkü..küs değiliz ama konuşup sohbet etmiyoruz. geçen sene beni kullanma hareketlerinin sonuncusunda izin vermedim kırıldı hanfendi. bazı insanlar başkasını kullanmayı ne çok seviyor. oh varya bazı insanlarla arkadaşlık insana yük oluyor. yapmamak daha hayırlı. merhaba merhaba o kadar. onun bana kırılmış olması da ayrıca iyi oldu

Selam kızlar, bu topiği bişeyler öğrenebilmek için sürekli takip ediyorum. Ben genelde ateşimi adet tarihime bikaç gün kala ölçüyordum kırmızıların gelip gelmeyeceğini anlamak için. Genelde 36.1 - 36.3 arasına düştüğü zaman ateşim kırmızılar geliyorlardı. Benim merak ettiğim şey şu; Ovulasyon dönemlerinde ateş yüksekmi çıkar düşükmü?
Adetimin 13. gününden itibaren ölçmeye başladım ben. Hep düşük çıkıyor. 36.2'de yukarı çıkmıyor ateşim. Bugün adetimin 17. günü ve ateşim 36.1 :26:

canımmm tebrik ederim ne güzel bi haberrrr birlikte büyüteceksiniz yavrularınızı
allahhh inş kucağına almayı nasip etsin hepiniz için tüm bekleyenlere
darısı başımıza inş
evet guzel bi duygu hakikaten
cok tesekkur ederim tatlim sanki senden yaza kadar guzel haber alcaz hep boyle dusunuyorum insallah dusundugumden de erken olur canim

ne güzel allah ikisini de analı babalı büyütsün sizlere hayırlı evlatlar etsin inşallah
sagol karanfilim
inşallah canım sağol duygulandırdın beni sabırla beklemek işte bütün mesele bu

güzel duygular karşılıklıdır canım.. Allah razı olsun güzel dileklerin için..
opuyorum hadi senlenin iyi seyler dusunun elbet olcak belkide simdiden bebisiniz sizinle olmaya hazirlaniyo stresli anneyi istemez her halde

daha çatlamamış yumurtan aniden çıktığı günün bir gün öncesi çatlamış olacak.

keske onun ates tablosunu görebılseydık. tebrık edıyorum onu . allahım ısteyen herkese nasıp etsın ıns

daha çatlamamış yumurtan aniden çıktığı günün bir gün öncesi çatlamış olacak.

Yaniii benim tahmin ettiğim günlerde yaptığımız halvetlerden bi sonuç çıkmaz öylemi? En son dün olmuştu :26: O zaman çalışmalara devam :106:
Teşekkür ederim bu arada karanfilce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…