kizlar nasilsiniz
iyisinizdir umarim
benim ucmaga kanadim yok bugun ablamin hamile haberini aldim hic kendimde bu kadar sevinmemisdim
ablam 4 yillik evliydi onu ilk hamile olmasini o kadar istiyodum ki kendi haberimi alinca uzulmusdum bile
Allah onun da yuzunu guldurdu sukur rabbime
su 2 ayda ates olcmeye basladi tabi ki ben hamile kaldikdan sonra ona da bu yontem sicak geldigi icin
kizlar Allah hepinize bu duyquyu yasatsin Amin
benim anladigim kadariyla vucudunda yumurtlamayi saglayan hormon yukselince teste pozitif cikiyor
ve iki cizgiyi ayni koyulukta gorunce bence catlayacak demek olur yakin zamanda
ama ates bana daha net gibi geliyor. beni hic sasirtmdi acikcasi
bana tabloyu eklesene yeniden neden yumurtlamadigini dusundun sen
bakabilir miyim ben de tablona bir merak ettim
kizlar nasilsiniz
iyisinizdir umarim
benim ucmaga kanadim yok bugun ablamin hamile haberini aldim hic kendimde bu kadar sevinmemisdim
ablam 4 yillik evliydi onu ilk hamile olmasini o kadar istiyodum ki kendi haberimi alinca uzulmusdum bile
su 2 ayda ates olcmeye basladi tabi ki ben hamile kaldikdan sonra ona da bu yontem sicak geldigi icin
kizlar nasilsiniz
iyisinizdir umarim
canım aşağıya 2 değişik ablomu eklemeye çalışıcam.. fark çok net belli oluyor. soldakinde yumurta yokpko olduğum için her ay yumurta olma garantisi yok yanii
Eki Görüntüle 391846
tesekkur canim benimcok sevindim canim
birlikte hamilesiniz ne guzel birsey
hayirli olsun onun da hamileligi saglikli bir hamilelik dilerim.
ne güzelll yaaaaAllah ikinizede sağlıkla kucaklarınıza almayı nasip etsin.. darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallahhh
tesekkur canim benim
biliyormusun bu foruma yazmasamda her gun ara-sira giriyorum neden senin karanfilin guzel haberlerinizi herkesden once ben goreyim diye
inaniyorum kisa surede topigi acarken sizin super hbrlerinizi alcam 4gozle bekliyorum:82:
sagol tatlim Allah sana da bu mutlulugu yasatsin sadece sabirla umutla bekle olcak insallah
haklisin canim anlasiliyor tabloya bakinca hangisinde yumurtlama var hangsinde yok
hayirlisi olsun hakkinda
sen daha iyi bilirsin atesinin gidisatindan
ben umutsuz olma diye bir yorum yapmistim sana
ne güzel allah ikisini de analı babalı büyütsün sizlere hayırlı evlatlar etsin inşallahkutsev .!.:kizlar nasilsiniz
iyisinizdir umarim
tesekkur canim benim
biliyormusun bu foruma yazmasamda her gun ara-sira giriyorum neden senin karanfilin guzel haberlerinizi herkesden once ben goreyim diye
inaniyorum kisa surede topigi acarken sizin super hbrlerinizi alcam 4gozle bekliyorum:82:
sagol tatlim Allah sana da bu mutlulugu yasatsin sadece sabirla umutla bekle olcak insallah
offf cok gerildim
iki gun sonra bir aktivite var is yerinin hazirladigi
sevmedigim ve konusmadigim birkac insan da orda olucak
nasil bir tavir sergileyecegim bilemiyorum
gerildim iyice :44: eglence stres atmak icin ben simdiden gerildim.
evet guzel bi duygu hakikaten
canımmm tebrik ederim ne güzel bi haberrrr birlikte büyüteceksiniz yavrularınızı
allahhh inş kucağına almayı nasip etsin hepiniz için tüm bekleyenlere
darısı başımıza inş
sagol karanfilimne güzel allah ikisini de analı babalı büyütsün sizlere hayırlı evlatlar etsin inşallah
inşallah canım sağol duygulandırdın benisabırla beklemek işte bütün mesele bu
opuyorum hadi senlenin iyi seyler dusunun elbet olcak belkide simdiden bebisiniz sizinle olmaya hazirlaniyo stresli anneyi istemez her haldegüzel duygular karşılıklıdır canım.. Allah razı olsun güzel dileklerin için..
Selam kızlar, bu topiği bişeyler öğrenebilmek için sürekli takip ediyorum. Ben genelde ateşimi adet tarihime bikaç gün kala ölçüyordum kırmızıların gelip gelmeyeceğini anlamak için. Genelde 36.1 - 36.3 arasına düştüğü zaman ateşim kırmızılar geliyorlardı. Benim merak ettiğim şey şu; Ovulasyon dönemlerinde ateş yüksekmi çıkar düşükmü?
Adetimin 13. gününden itibaren ölçmeye başladım ben. Hep düşük çıkıyor. 36.2'de yukarı çıkmıyor ateşim. Bugün adetimin 17. günü ve ateşim 36.1 :26:
kizlar nasilsiniz
iyisinizdir umarim
daha çatlamamış yumurtan aniden çıktığı günün bir gün öncesi çatlamış olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?