Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kahvaltiya gidiyorum Bugun bir de soyle dolaplari karisikliklari duzenleyecegim.

Bu da benim tablom:
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Bende de bu aya karsi sifir umut, gercekten hissediyorum birsey yok.

canım daha dur bismillah.. sen hamile kalmış birisin bak taf da hamile kalmış düşük yaşamıştı. çok geçmeden hamile kaldı. şimdi bebişi kollarında. bana biile ümitsizlik yokken sen hemen kapılma ümitsizliğe. ben de yaptım daha yeni kahvaltımı sana da afiyet olsun. bugün boş boş oturuyorum öğretmenler odasında nöbetçiyim çünkü.. birazdan millet yığılır sakinken gireyim dedim..

insallah darisi basimiza canim
sana da iyi nobetler karanfilcecim, dinlenmis olursun biraz daha

Günaydin arkada$lar....

Bulbuka... hayirlisi artik... insallah 2 hafta sonra gene yaparsin ve bu sefer pozitif olur..

Ben hala acayip duygular icindeyim.. hamile oldugumu pek inanmiyorum, cevremdekiler cok heyecanli, hediyeler falan almislar
Karisik duygular icindeyim

My Ovulation Chart |

günaydın canlaaar. hepinize çok çok güzel bir gün dilerim... benm ff sonunda aklını başına topladı da 14. güne çekti çizgiyi. ve buda bana umut veriyo çünkü calısmalar dogru zamanda olmus oluyor bu durumda :) ne dersiniz :18: :18:

evet canim ama cidden bu yonteme hakim olunca yaniltmiyor kolay kolay
catladigi gune ve son gunku duruma gore adet gelecek mi gelmeyecek mi
ama roma roma dan haber gelmedi onun ates hala yuksekte kalmisti

o bildiğimiz adet olmadı mı? kan filan mı verecekti?

selam kızlar günaydınlar :)

evet ben adet oldum karanfilcecim ama ateşim hiç düşmedi

artık ölçmüyorumda bıraktım zatn ölçmeyi..

arkadaşım günaydın takibi neyle yapıyorsun bende yapmak istiyorum ve nasıl yapıyorsun

senin bu tablonun su anki gidisinden umutluyum diyorum canim
cunku ayni hamile tablolarinda oldugu gibi yerlesme dususu dedigim dpo 3te cizginin de altina inmis
ertesi gun firlamis
ates de yukseklerde
tabi cok umit vermek istemiyorum sonucta onemli olan sey bir dahki hafta son gunler
dusus olmazsa bebegin seninledir

Tam nerde bu kız diyodum sen msj yazmissin. Hadi inşallah kucağına aldığın günleri de görürüz. Test yapmadm ben ayrıca canım yanlış okumussun

normaldir canim su an icinde bir can buyuyor
cok guzel birsey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…