Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ates yine gecen ayki gibi diplerde gidiyor
o yuzden pek umutlu degilim
tabi belli olmaz gelecek hafta firlayabilir de
bakalim gorucez

Senin su gunlereki düşük ateşlerin saylanmaz :) haftaya inşallah yükselir ve öle devam eder
Ahh ateşim söyle kalsa nolur, ama su an ilk ayım olduğu için de tereddüte düşüyorum.

çok haklısın canım tesekkur ederım

every olmadım canım önce seni bi mutlu ediyim sonra da güzzell tablomu sizle paylaşıyım..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com

ayneı benım gecen ayki tablom gibi. tepeden direk indiydi regl günü.
amaa ates tablolarının bu yüzü bizi yıldırmıyooor, yeni aya yeni umularla baslıyoruz cicim.. yuce rabbimin sabır sınaması belkıde bu gunlerımız.
karanfılcecım ya yanlıs anlamazsan bısı dıcem sana, esınin sayımında hareket sıkıntısı mı vardı?

Ben kahvaltiya gidiyorum Bugun bir de soyle dolaplari karisikliklari duzenleyecegim.

Bu da benim tablom:
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Bende de bu aya karsi sifir umut, gercekten hissediyorum birsey yok.

sen daha dur bakalım, bu tabloya bakıp umutsuzluga kapılmakta neyın nesı. ıkımız ıcınde bugunler degıl haftaya kı tablolar onemlı. şimdiden böyle olursak ay sonunu nasıl getırces tatlım.. az daha sabııır, bakıcaz haftaya hepbirlikte görücees..

Son düzenleme:

iyi nöbetler cicim, bende üretime gitmek zorunda kalıorum habire, ilk boşlukta kacıom gelıyom 2 satır okuyp gerı gıdıorum

Son düzenleme:
arkadaşım günaydın takibi neyle yapıyorsun bende yapmak istiyorum ve nasıl yapıyorsun

tatlım meraba, her sabah yataktan kalkmadan erken saatte ve aynı saatte dijital termometreyle dıl altından ölcuorum. her gun atesımı kaydedıorum ve yukselısıne dususune gore yorum yapıyorum ilişki günlerine karar veriorum vs vs.

kııııızzz demeeee, yerleşme düşüşü dediğin ne ki ben bilmiyorummm ayy anlatsana anlatsanaa

Son düzenleme:
aaaa
kendim okumusum kendim yazmısım. kimsecikler yokmus megerse.. peki....

Son düzenleme:
kııııızzz demeeee, yerleşme düşüşü dediğin ne ki ben bilmiyorummm ayy anlatsana anlatsanaa

dollenmeden 3 ile 7 gun sonra ateste bir anda dibe vurma olur
ona yerlesme dususu deniliyor
yani bebek yerlesirken ateste bir dusus oluyor sonra yeniden firliyor.
ama her tabloda olmuyor bu, bazen de tablolarda oluyor ama adet gelebiliyorlar.
cok umutlandirmak istemem seni ama oyle gibi gorundu bir anda bana onumuzdeki haftayi bekleyelim hersey belli olacak benim icin de senin icin de

yorumun ne kadar guzel cicim yaa,
İÇİNDE BİR CAN BÜYÜYOR...
ay bende yaaa, sulandım bak şimdiiiii....
yüce rabbim duy biziii

arkadaslarim bu ara yaziyorlar durumlarina facede
icimde bir can buyuyor, icim kipir kipir, bebisimin biri kucagimda biri yanimda... gibi seyler
ben de cok sulaniyorummmmm

yok canım niye yanlış anlıyım. ileri hız ve morfolojide ciddi sorun var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…