ates yine gecen ayki gibi diplerde gidiyor
o yuzden pek umutlu degilim
tabi belli olmaz gelecek hafta firlayabilir de
bakalim gorucez
arkadaşlar yumurta çatlamasını ateşten başka neyle tset ediyorsunuz
canim biz tablona gore konusuyoruz sadece
sonucta ates yontemi etkili ve dogru yontem
doktorlarin bazilari da onayliyor
kadinlarin senede iki kere gecikme yasamasi normal
bak ben de gecen ay 33 gunde oldum ve hayatim boyunca 31 gunu gecmemistir, ama olabiliyor gec yumurtlamistim ve bekliyordum
bir de bebek istediginden beri insanin duzeni altust oluyorvucut daha once vermedigi tepkileri veriyor. rahat olmak lazim ama bunu basarmak zor biliyorum.
hakkinda hayirlisi olsun canim adetin gelsin bitsin hemen calismalara baslarsin yeni ay yeni umut
son 4 gunun kalmis olmali bakalim bekledigimiz gibi olacak mi
kızlar ben bugun kan testı yaptırdım tabıkı negatıf...
cok haklıymıssınız sanırım bıraz daha beklemem gerek
ewery özellıkle sen canım ısrarla daha var demıstın ama ben ıcten ıce ınanmak ıstememıstım..konduramamıstım bole gecıkmeyı
Canım hiç sıkma canını. Sonuçta regl olmak bile bı nimet. Eninde sonunda hamile kalırcaz hepimiz inşallah. Ama senin tablondan çok umutluydum
canım aslına bakarsan bende umutluydum ...şimdi de bak bakalım umutlumusun ben bugun reglımı beklıyorum
3be223 Ovulation charts on FertilityFriend.com
every olmadım canım önce seni bi mutlu ediyim sonra da güzzell tablomu sizle paylaşıyım..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
Ben kahvaltiya gidiyorumBugun bir de soyle dolaplari karisikliklari duzenleyecegim.
Bu da benim tablom:
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Bende de bu aya karsi sifir umut, gercekten hissediyorum birsey yok.
canım daha dur bismillah.. sen hamile kalmış birisin bak taf da hamile kalmış düşük yaşamıştı. çok geçmeden hamile kaldı. şimdi bebişi kollarında. bana biile ümitsizlik yokken sen hemen kapılma ümitsizliğe. ben de yaptım daha yeni kahvaltımı sana da afiyet olsun. bugün boş boş oturuyorum öğretmenler odasında nöbetçiyim çünkü.. birazdan millet yığılır sakinken gireyim dedim..
ewery özellıkle sen canım ısrarla daha var demıstın ama ben ıcten ıce ınanmak ıstememıstım..konduramamıstım bole gecıkmeyı
Canım hiç sıkma canını. Sonuçta regl olmak bile bı nimet. Eninde sonunda hamile kalırcaz hepimiz inşallah. Ama senin tablondan çok umutluydum
çok dogru soylemıssın bulbulka, adet oluyor olmak bıle buyuk nımet, şükürler olsun. kuzenım var benım, koca yılda 2 kere adet oluyor, hiiç yumurtası yokmus . yanıp tutuşuyorlar bebek için ama hiiç şansları yok...
çok dogru soylemıssın bulbulka, adet oluyor olmak bıle buyuk nımet, şükürler olsun. kuzenım var benım, koca yılda 2 kere adet oluyor, hiiç yumurtası yokmus . yanıp tutuşuyorlar bebek için ama hiiç şansları yok...
canım aslına bakarsan bende umutluydum ...şimdi de bak bakalım umutlumusun ben bugun reglımı beklıyorum
3be223 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Bugünkü ateş tablom
3c17fc Ovulation charts on FertilityFriend.com
arkadaşım günaydın takibi neyle yapıyorsun bende yapmak istiyorum ve nasıl yapıyorsun
senin bu tablonun su anki gidisinden umutluyum diyorum canim
cunku ayni hamile tablolarinda oldugu gibi yerlesme dususu dedigim dpo 3te cizginin de altina inmis
ertesi gun firlamis
ates de yukseklerde
tabi cok umit vermek istemiyorum sonucta onemli olan sey bir dahki hafta son gunler
dusus olmazsa bebegin seninledir
normaldir canim su an icinde bir can buyuyor
cok guzel birsey
kııııızzz demeeee, yerleşme düşüşü dediğin ne ki ben bilmiyorummm ayy anlatsana anlatsanaa
yorumun ne kadar guzel cicim yaa,
İÇİNDE BİR CAN BÜYÜYOR...
ay bende yaaa, sulandım bak şimdiiiii....
yüce rabbim duy biziii
ayneı benım gecen ayki tablom gibi. tepeden direk indiydi regl günü.
amaa ates tablolarının bu yüzü bizi yıldırmıyooor, yeni aya yeni umularla baslıyoruz cicim.. yuce rabbimin sabır sınaması belkıde bu gunlerımız.
karanfılcecım ya yanlıs anlamazsan bısı dıcem sana, esınin sayımında hareket sıkıntısı mı vardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?