canım aslına bakarsan bende umutluydum ...şimdi de bak bakalım umutlumusun ben bugun reglımı beklıyorum
3be223 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Ateş yöntemi hiç yanilmio dimikeske bazen yanılsa
dollenmeden 3 ile 7 gun sonra ateste bir anda dibe vurma olur
ona yerlesme dususu deniliyor
yani bebek yerlesirken ateste bir dusus oluyor sonra yeniden firliyor.
Ama her tabloda olmuyor bu, bazen de tablolarda oluyor ama adet gelebiliyorlar.
Cok umutlandirmak istemem seni ama oyle gibi gorundu bir anda banaOnumuzdeki haftayi bekleyelim hersey belli olacak benim icin de senin icin de
KARANFİLCEEE
sen epey tecrubelisin bnm tablomu sende bi yorumlasan? every dediki yerleşme düşüşü olabiliyor bazı tablolarda. sence bende öle bişi var mı?
My Ovulation Chart |
bu arada eşini neden sordum biliyor musun. gecen gün ben kecı boynuzu kurunden bahsetmıstım. bız esımde denedık. kuru yapmadan once sayı 40 mılyonken kurden sonra 96 mılyon oldu. hareketlı sperm sayısı olması gerekenden bıraz düşük. ama dr umuz soyle dedı. mesela hızlı hareketlı sperm sayısı %10. eger sperm sayısı 40mılyonsa hareketlı sayısı 4mılyondur, ama 96 mılyon ise 9,6 milyondur bu da halıyle şansı %90 arttıran bır etkıdr. o yuzden acaba sızde sayıyı arttıran böyle kürler mı denesenız?
ben üretim müdürüyüm. üretimde bazen çocuklara kızıyorum bişeyi dogru duzgun yapmadıkalrında yada yanlıs yaptıklarında, çekilin diyip ben giriyorum işe yada acıl sipariş varken sallandıkalrını gorunce tez canım rahat etmıyor dalıyorum varıllerı tasımaya, kolılerı yuklenmeye. o anda dıorum kı sacmlaıosun senay hamıleysen cocuklara kızgınlıgın pahalıya patlar ( allah korusun) sonra tutusturuorum cocukların elıne,bazende sağolsunlar abla sen bırak dıyıp anlayısla alıolar elımde ne varsa, o zamanda da dıyorum acaba gebe oldugumumu dusunuyorsabahtan beri temizlik ve duzenle ugrasiyorum
5er kiloluk su siselerini de esim unutmus iceri tasimayi mutfaga kaldirdim birkac kere
yoruldum ya
ve her is yaptigimda ya bebegim varsa ya birsey olursa dusuncesi beynimi yiyor:)
ufff unutmak mumkun degil ki
canım yerleşme düşüşü olabilir de olmayabilir de bak benim tablomda da öyle bişey olmuş başlarda ama ben bugün adet oluyorum. son günlere kadar net bişey demek imkansız canım hatta bazıları var ki son gün bile yüksek gidiyor ve yüksekken regl oluyor. bu ateş ölçme yönteminin en başarılı olduğu konu ovulasyon tespiti.
canım cevap yazmıştım sana hatırlıyorsan. biz keçi boynuzu kürü yaptık ve sayımız arttı.zaten sayımızda da problem yoktu. ama sürekli yapmak zararlı olabilir her zaman yapamam sonuçta. şimdi test yap diyorum bi bakalım sonuç ne olmuş. yapmıyo beyfendi.
36c970 Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar banada bi yorum yaparmısınız benim yumurta akı kıvamındaki akıntım dün geldi yani bu benim daha yumurtalama olmamış mı demek yoksa bir dahamı yumurtluyorum demek bi yorum yaparmısınız ama bu zamana kadar öyle fazla yumurta akım yoktu dün baya geldi
Ateş yöntemi hiç yanilmio dimikeske bazen yanılsa
ne iyi olurduu
sayıda problem olmaması ıyı de ıste sayı ne kadar cok artarsa hareketlılkte kı yuzdeye gore hareketlı sayıda artar dedı bıze dr. senınle bu yzuden paylasmak ıstedım bunu. bu arada senın o zamanlarkı cevabını unutmusum kusura bakma. her zaman yapmayla ılgılı bısı dıyemıcem. 3 aylık bır kurdu bızımkı sızde o kadar denedıysenız allaha havale artık
evet canım 3 ay kullandık ve bitti biteli de bi 3 ay olmuştur. düşündüğün için çok sağol canım
sürekli kullanmaya da korkuyorum sonuçta karaciğere zararlı. bilmiyorum boş durmamak lazım. şu uzun zamandır kullandığımız E vitamini ve balık yağı. doktorun tavsiyesiyle tabi. ama şu anki planım tıp fakültesinde uygun bir ürologa göstermek eşimi. test verecek büyük ihtimal.iş yerinden izin alması da çok zor.
daha yenı olmus sankı senın yumosun 2-3 gun once. dhaa dun olması normal gıbı, yada dunden oncekı akıntın azdır gozunden kacmıstır. benım hele hıc akıntım olmadı yumurtaldıgım donemde. 10. gunde mı ne olduydu baska hiç görmedim. neye hikmetsee
sagol canım yorum yaptıgın için peki calışmalara devam etsekmi
hangi şehirdesin? izmirdeysen harikaa bir dr önerim olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?