Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar şuna bakın diğer topikte paylaşmış bi arkadaş çok komik...

(Bekar kıza)
- Evlenmeyi düşünmüyon mu? Daha ne duruyon? Bi Konuştuğun yok mu? / Niye birini bulmuyon? Bul da evlen artık kızım, yaşın geçiyor.
(Piyasadan habersiz teyze)
*
...
(Birkaç yıllık evli kadına)
- Çocuğunuz olmuyor mu, istemiyor musunuz?
+ İstemiyoruz.
- Aa, istememek olur mu, yavrum? İlkini hemen doğur, sonra istemezsin. İlkini hemen istemezsen bir daha çocuğun olmaz, Allah korusun. Eltimin kızı da istemedi istemedi, sonra istedi de olmadı.

(Tek örnekle infertilite uzmanı olmuş teyze)
*

(Birkaç yıllık evli kadına)
- Çocuğunuz olmuyor mu, istemiyor musunuz?
+ İstiyoruz da henüz olmadı. Bakalım.
- Aa, kusur kimde?
+ (Hafif morararak) Bilmem.
+ Aaa bilmemekle olur mu yavrum. Olacak olsa olurdu şimdiye kadar. Vakitlice bir doktora görünün. Dur bakayım, eltimin kızı da bir doktora gidiyordu. Sana adını bulayım.
(Ürolog kimliğiyle konuşan teyze)
*

(tüp bebek yaptırdığını öğrendiği kadına)
_ Kaç sene sonra tüp bebek yaptırdınız?
+ 3.
- Niye hemen yaptırdınız? Biraz daha deneseydiniz, yavrum.
(Stratejik zamanlama uzmanı teyze)
*

(hamile kadına)
- Çok doktora gitme, kızım. Çok gösterme bebeği. Kör olur diyorlar.
(Felaket tellallığına soyunan teyze)
*

(Bilumum durumlar üzerine)
- doktor ne anlayacak, yavrum? Sen dediğimi yap. Gör bak hemen düzelir.
(Alternatif tıpa soyunmuş teyze)
*

(Bebeğinin cinsiyetinin kız olduğunu öğrenen kadına)
- Yok, yok, bu kız karnı değil. Kız olsa yayvan olurdu. Seninki sivri. Bu kesin oğlan.
(Ultrason cihazı yutmuş teyze)
*

(Doktorun sezaryen önerdiği kadına)
- Sen hiç anasının karnında kalmış çocuk gördün mü? Doğar elbet, bekle hele. Kestirme sakın karnını. O kadar para verme sezaryene.
(Finansman danışmanı teyze)
*

(Çocuğu emmeyi reddeden kanına)
- Hava sıcak ya memmende süt bozulmuştur. Ondan istemiyordur çocuk. Memmene buz koy, gör bak nasıl emecek.
(Diyecek laf bulamadığım teyze)
*

(İlk çocuğunu doğuran kadına)
- Arayı açma, hemen yap bir daha. Eltimin kızı arayı açtı da hiç iyi olmadı.
(Stratejik planlama uzmanı teyze)
*

(İki çocuktan başka doğurmak istemeyen kadına)
- Şimdiki gençler tembel. Bizim zamanımızda hazır bez olacaktı, o hoooo, vallahi on tane doğururdum.
(Çocuk büyütmeyi sadece alt değiştirmek sanan teyze)
*

(Dondurulmuş embriyo ile hamile kaldığını öğrendiği kadına)
- Aaa, keşke dondurtmasaydınız. Bu çocuk soğuk olur şimdi. Eltimin kızı da öyle doğurdu da, valla aha böyle Nemrut gibi bir şey oldu.
(Allah eltisinin kızına sabır versin dediğimiz teyze)
*

(Çocuğun iştahsızlığından şikâyet eden kadına)
- Aç bırak, bak nasıl emiyor / yiyor.
(Beslenme uzmanı teyze)

KARANFİLCEEE
sen epey tecrubelisin bnm tablomu sende bi yorumlasan? every dediki yerleşme düşüşü olabiliyor bazı tablolarda. sence bende öle bişi var mı?
My Ovulation Chart |

bu arada eşini neden sordum biliyor musun. gecen gün ben kecı boynuzu kurunden bahsetmıstım. bız esımde denedık. kuru yapmadan once sayı 40 mılyonken kurden sonra 96 mılyon oldu. hareketlı sperm sayısı olması gerekenden bıraz düşük. ama dr umuz soyle dedı. mesela hızlı hareketlı sperm sayısı %10. eger sperm sayısı 40mılyonsa hareketlı sayısı 4mılyondur, ama 96 mılyon ise 9,6 milyondur bu da halıyle şansı %90 arttıran bır etkıdr. o yuzden acaba sızde sayıyı arttıran böyle kürler mı denesenız?

Son düzenleme:

ağzın bal yesin bebeişiiiiim

sabahtan beri temizlik ve duzenle ugrasiyorum
5er kiloluk su siselerini de esim unutmus iceri tasimayi mutfaga kaldirdim birkac kere
yoruldum ya
ve her is yaptigimda ya bebegim varsa ya birsey olursa dusuncesi beynimi yiyor:)
ufff unutmak mumkun degil ki

canım yerleşme düşüşü olabilir de olmayabilir de bak benim tablomda da öyle bişey olmuş başlarda ama ben bugün adet oluyorum. son günlere kadar net bişey demek imkansız canım hatta bazıları var ki son gün bile yüksek gidiyor ve yüksekken regl oluyor. bu ateş ölçme yönteminin en başarılı olduğu konu ovulasyon tespiti.

canım cevap yazmıştım sana hatırlıyorsan. biz keçi boynuzu kürü yaptık ve sayımız arttı.zaten sayımızda da problem yoktu. ama sürekli yapmak zararlı olabilir her zaman yapamam sonuçta. şimdi test yap diyorum bi bakalım sonuç ne olmuş. yapmıyo beyfendi.

ben üretim müdürüyüm. üretimde bazen çocuklara kızıyorum bişeyi dogru duzgun yapmadıkalrında yada yanlıs yaptıklarında, çekilin diyip ben giriyorum işe yada acıl sipariş varken sallandıkalrını gorunce tez canım rahat etmıyor dalıyorum varıllerı tasımaya, kolılerı yuklenmeye. o anda dıorum kı sacmlaıosun senay hamıleysen cocuklara kızgınlıgın pahalıya patlar ( allah korusun) sonra tutusturuorum cocukların elıne,bazende sağolsunlar abla sen bırak dıyıp anlayısla alıolar elımde ne varsa, o zamanda da dıyorum acaba gebe oldugumumu dusunuyor

sende yorma kendını evın duzenı azcık bozuk oluversın canım. (dıyene bak,daha dun ısten donunce 7den sonra koltuklar cekıldı yolluklar kalktı supurgeler bezlerrr dolastı her yerde ) kaynanam derkı gelecege yatırım yapın, kımse sıze aferın demez bu yaptıkalrınız ıcın, ilerde bu beller ayaklar hesap soracak sızden hakkaten öle ama iştee biz kadınlaar

sayıda problem olmaması ıyı de ıste sayı ne kadar cok artarsa hareketlılkte kı yuzdeye gore hareketlı sayıda artar dedı bıze dr. senınle bu yzuden paylasmak ıstedım bunu. bu arada senın o zamanlarkı cevabını unutmusum kusura bakma. her zaman yapmayla ılgılı bısı dıyemıcem. 3 aylık bır kurdu bızımkı sızde o kadar denedıysenız allaha havale artık

36c970 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kızlar banada bi yorum yaparmısınız benim yumurta akı kıvamındaki akıntım dün geldi yani bu benim daha yumurtalama olmamış mı demek yoksa bir dahamı yumurtluyorum demek bi yorum yaparmısınız ama bu zamana kadar öyle fazla yumurta akım yoktu dün baya geldi

Son düzenleme:

daha yenı olmus sankı senın yumosun 2-3 gun once. dhaa dun olması normal gıbı, yada dunden oncekı akıntın azdır gozunden kacmıstır. benım hele hıc akıntım olmadı yumurtaldıgım donemde. 10. gunde mı ne olduydu baska hiç görmedim. neye hikmetsee

evet canım 3 ay kullandık ve bitti biteli de bi 3 ay olmuştur. düşündüğün için çok sağol canım
sürekli kullanmaya da korkuyorum sonuçta karaciğere zararlı. bilmiyorum boş durmamak lazım. şu uzun zamandır kullandığımız E vitamini ve balık yağı. doktorun tavsiyesiyle tabi. ama şu anki planım tıp fakültesinde uygun bir ürologa göstermek eşimi. test verecek büyük ihtimal.iş yerinden izin alması da çok zor.

şu 3 gündür ne çok wc ye gidiyorum yav.. hiç adetim değildir gece uyanayım da wc ye gideyim. 3 gecedir inanılmaz sıkısık uyanıp wc ye zor yetısıyorum. kızıyorumda kendıme uykumu boluosun dıye
üşüttüm zannımca((

hangi şehirdesin? izmirdeysen harikaa bir dr önerim olacak.

sagol canım yorum yaptıgın için evet gercekten cok azdı hatta cok üzülmüştüm yumurtlama akıntım olmadı diye peki calışmalara devam etsekmi

Son düzenleme:
sagol canım yorum yaptıgın için peki calışmalara devam etsekmi

hangi günlerde çalıstınız bılmıorum ama madem akıntın devam edıyo,içerde bişiler oluyo o zaman çalışmaktan zarar gelmez ya tutarsa diip bugun de bi çalışın isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…