Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam kızlar
benım ateşim düştü bugün demek ki gerçekten yumurtlama olmamış
bıraktım ateş ölçmeyı de
umarım ilaçların faydasını görürüm

hangi şehirdesin? izmirdeysen harikaa bir dr önerim olacak.

konyadayım canım. zaten eşim hastanede çalışıyor hem de üroloji de ama eşimin çalıştığı doktorlar infertilitede değil böbrekde ve idrar yollarında iyiler. bi tanesi tıpta bi doktor adı verdi. ona gitmedik hiç şimdiye kadar. çünkü kadın doğumcumuz da sayı iyi olduğundan kurtarabileceğini düşündü ama kurtarmadı malesef. şimdi gidelim diyorum. varikosel var mı diye bakılmıştı ama çıkmadı tekrar bakılsın filan. tabi sadece ben diyorum eşim ne der bilmiyorum.

hmmm ürologg
kadın doğum doktoru sandım da ben

yok yok malesef. bende hem işime geleni hem gönlüme göre olanını bulamadım kadın dogumcu olarak izmir de..
hani yani deseler ki şenay hamılesın hadı dr a gıt, gıdecek dr bulamıcam... baksana sen şu işe gebe kaldım da dr um eksık kaldı

öyle ince bi olay ki bu kadın olmanın zorlugunu bır daha yasıyor ınsan. adama dra gıt dıye tutturursan hemen yanlıs anlama ıhtımalı var. birde içten içe vazgecemedıklerı gururları. ben ne sıkıntı cektım yaa, tam 4-5 ay benı yalvarttı. git derim gitmez. tatlı dille sölerim, örneklerle sölerim yook.en sonunda psikolojik olarak oda etkilendi, ilişkiye giremez olmustuk bılıomusun. en sonunda bı kavga cıkardım ki sorma, sen dra gıdene kdr ben yokum hberın olsun dedım ertesı gun el ele dra gıttık vee bıcak gıbı sorunlarımız cozuldu. sımdı kafalar rahat önumuze bakıoruz.

inşallah kalırsın canım. sen ne kadardır istiyorsun sizde problem var mı?

sonuç iyi çıkarsa problem yok canım ama problem çıkınca kötü işte. biz ilk bebek istediğimiz aylar hiç sallamıyorduk. bebek düşünmediğimiz aylarda bi test yaptırmıştık biz.sanaırım 3 aylık filan evliydik. eşimde iltihap meydana geldi. ve tedavi sonunda spermiyogram yaptırdı. sonuç harikaydı. %70 toplam hız, 115 milyon sayı, %13 ileri hız, %6 morfoloji. doktor çok iyi demişti biz de eşimde problem olacağı ihtimalini hiç düşünmüyorduk. ta ki bebek isteyeli 6-7 ay oldu hala olmadı eşim test verdi. kötü çıktı ileri hız 0 morfoloji 3, sayı 73 milyon. neyse kür filana başladım başka bi yerde test yaptırdık az önceki sonuçlar çıktı. daha da yaptırmadı artık.

3c7799 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ateşim düştü ama test yine negatif yani testler 24-36 saat sonrasını gösteriyorsa 15. günüm bugün hep 14. günü akıntım olurdu oldu ama öle yumurta akı gibi değil daha lastik gibi

erkeklerin spermleri cok degisken oyleyse bunu anladim canim
zaten kucuk bir gripten bile oyle etkileniyorlarmis ki bir anda degisiyormus degerler..
hayirlisi olsun hakkinizda umarim degisecek iyiye gidecek degerler ve hersey yoluna girecek

mrb arkadaslar
bende ateş ölç yönt. kulanmak istiyorum biriniz bana tablo yapmama yardım edermi bilmiyorum cunku

hamur gibi diyorlarya öle değil hafif şeffaf daha çok beyaz uzayan bi akıntı oldu 14. günü ama benim şeffaf bol olurdu o olmadı zaten 12 13 14 hergün oldu ilişki ben yinede ateş ölçmeye devam edicem bu akşamda ilişki olur bidaha gün aşrı ama testler hep negatif ona takıldım sağol tatlım

inşallah kalırsın canım. sen ne kadardır istiyorsun sizde problem var mı?

amin canım inş. biz 2 yıllık evliyiz gecen yıl hzırandan berı ıstıyoruz. yanı yaklasık 10 aydır falan calısıyoruz. ama dogrusunu solemek gerekırse ben basta ates yontemını ve nımetlerını bılmıyordum. sadece 12-17 gunler arası tehlıkelı gunlerdır dıye bılıorduk ona gore calısıyorduk ama olmamıstı. ben dra gıttım sadece alttan baktı cok ufak cıkolata kıstı var bebege engel dııl dedı, daha 1 yıl olmamıs deneyelı o yuzden senın baska seylerıne bakmıcam gıt dene bı kac ay daha dedı gonderdı. esımde de sperm testı yapıldı dopler yapıldı ama cok sukur hersey yolunda cıktı. ciddi varisleri var ayaklarında ama cok sukur varikosel olusmamıs hıc. son 2 aydır da ıste daha dogru sekılde calısmalar yapıoruz bu ates yontemıyle. bakalım artık nasıp. ama tabı ben de 10-11 aydır bu bebiş istegı ve dusuncesı oldugu ıcın ve henuz sonuc alamadıgım ıcın stres diz boyu..

Adetin 14. Günü- 36,1
15. Günü- 36,2
16. Günü- 36,1
17. Günü- 36,1
18. Günü- 36,3
19. Günü- 36,5
Bugün 20. Gün - 36,4

Ben düşük ateşle regl oluyorum. Genelde 36 derece ile 36,3'e düştüğünde gelir kırmızılarım. Adetin ilk 13 günü ölçmedim ama büyük ihtimalle düşüktür. 14. günden itibaren ölçtüm ve değerlerim yukarıdaki gibi. Buna göre bilen arkadaşlar bir yorumda bulunabilirmisiniz rica etsem :26:

canım bnmde bugun 20. gun . sanırım every nınde öyle. bende sneın gıbı degerlerde regl oluyorum ama yumurtlama donemınde 36.9lara kadar cıktıgı oluyor. onclıkle dongunu ogrenmek lazım. cunku ılk 13 gunu yazmamıssın ya, eger 28 gunde bır oluyorsan coktan yumurtlamıs olman lazım. ama atesınde 14. gunlerde dusuk. 19. gun yukselme var sankı ogun olmus gıbı yumos. dongun 32 gun falan mı ? tabı arada sekmelerde olabılır, dongun degısebılır, her zamankınden daha gec yumurtlamıs olabılırsın, ve işte ates yontemı sayesınde cok rahat bır sekılde bu ayrıntıyı yakalayabılıyoruz
bak bnm tablomu ornek olarak göndereyım sana
My Ovulation Chart |

Son düzenleme:

Öncelikle cevap verdiğin için teşekkür ederim :) Döngüm değişiyo. Bazen 31 bazen 30 bazen 29 bazende 28 :) Geçen ay 28 günde oldum.
İlk 4 martta oldum son adetim yani sat'ımda 31 mart. Eğer yumurtam adetin 19. günü çatladıysa bu aydan pek umut edemem Çünkü biz adetin 16. gününe kadar olan günlerimizi çok iyi değerlendirdik :106: 16'sından sonra ilişki olmadı

Son düzenleme:
mrb arkadaslar
bende ateş ölç yönt. kulanmak istiyorum biriniz bana tablo yapmama yardım edermi bilmiyorum cunku

www.fertilityfriend.com
bu sıteye girewceksın. ırdan kendıne bır hesap ac. kullanıcı adı sıfre falan. kendı sayfan geldıgınde bır takvım olacak. o takvımde bır gune tıkladıgında acılan sayfada ates degerın ılıskı durumun vs gıbı bılgılerı doldurup save yapacaksın o da hemen ustte tabloda kendılıgınden sen bılgılerı gırdıkce cızmeye baslıcak. tablonu paylaasmak ıcınde tablonun altında share yazar gelen sayfada sımple lınk yazar oradakı lınkı kopyalayıp yapıstıracaksın olacaaak:)
sevgiler

Son düzenleme:

yanı ben atesının yukselısıne gore yorum yaptım. ılk 13 gunde yazmadıgın ıcın olan degerlerle ancak yorumlayabılıoruz. belkı 35leredesındır ılk 13 gunde sonra 36lara cıkmıstır. ama yok 19. gundekı ates bırden artmıs sayılır. yanı neysee.. hmn umıtsız olma, bgn de calısın. bu ay olmazsa sen devam et regl olana kdr olcmeye kı kendını tanı ıyıce. onumuzdekı ay da da ılk gundne ıtıbaren olç bızım gıbı kesın tabloyla burda beraber yorumnlarız olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…