yanı ben atesının yukselısıne gore yorum yaptım. ılk 13 gunde yazmadıgın ıcın olan degerlerle ancak yorumlayabılıoruz. belkı 35leredesındır ılk 13 gunde sonra 36lara cıkmıstır. ama yok 19. gundekı ates bırden artmıs sayılır. yanı neysee.. hmn umıtsız olma, bgn de calısın. bu ay olmazsa sen devam et regl olana kdr olcmeye kı kendını tanı ıyıce. onumuzdekı ay da da ılk gundne ıtıbaren olç bızım gıbı kesın tabloyla burda beraber yorumnlarız olur mu?
kızlar bısı sorcam. gecen ay dra gıttım cıkolata kıstın var bebege engel dedı ya, pekı sızce onlar agrı yaparmı. sağ kasıgımda bellı bır nokta ara ara sancıyo bugünlerde.
kızlar bısı sorcam. gecen ay dra gıttım cıkolata kıstın var bebege engel dedı ya, pekı sızce onlar agrı yaparmı. sağ kasıgımda bellı bır nokta ara ara sancıyo bugünlerde.
kızlar bişi sorcam benim son beş günüm şöyle
26.gun 36.6
27. 36.7
28. 36.8
29. 36.6
30. 36.7
yarın regl gunum sizce hamile olma ihtimalim varmıı??:18::18:
saol cnm cevbn için azda olsa moral oldu arada adet sancısı gırıyor hafif hafif sitreslı bir bekleyıs içindeyim....yeni yeni yükselıyo diyebilirim genelde 36.6 nın ustune çıkmıyor:18:
benim de pembe damlalar başladı. ağrı da başladı. inşallah çok ağrı olmaz. değilse yine iğne yaptırcam iğne büyük rahatlık oldu çünkü
hayirli olsun canim yeni dongun
umarim cok agrin olmaz
merhaba arkadaslar nasılsınız, umarım her sey yolundanır.. biz de gecen gun dr.a gittik, esimden spermiogram istedi. sonucları ile ilgili bi bakar mısınz????
Esimin spermiogramini aldik, inernetten bakindigimda hep hizli ileri hareketli, yavas ileri hareketli , yerinde hareketli ve hareketsiz kategorilerini gordum. Ancak esimin tahlil kagidinda 1. Saat hizli hareketli 1. Saat yavas hareketli ve 1 saat hareketsiz sonuclari var, 4. Saate kdr yapmislar.. Ancak asil sorum ileri yada yerinde diye bi ibare yok?? Dra gittik sormayi unuttum.. Neden boylefir sizce????
amin inşallah..
ayy belki çok saçma olcak ama bugün içimde bi mutluluk var niyeki..
genelde adet olduğumda böyle olmazdı..
iyice sapıttım kafayı yedim herhalde
bi de kocişimi çok özledim
canım 1 saat ileri hızı 2. saat yavaş ileri hız 3. saat yerinde hareketi 4 de hareketsizi temsil ediyor. sonuçlarınız kaç çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?