Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Evet, anlıyorum canım haklısın. Ateş ölçme yöntemini pek bilmediğimden baştan beri öçlmemiştim. Şimdi daha iyi anlıyorum bu yöntemi ve güveniyorum. Şimdi ff'den bir üyelikte ben alıyorum. İnşallah daha düzenli kaydederim ve yorumlarız :)

kızlar bısı sorcam. gecen ay dra gıttım cıkolata kıstın var bebege engel dedı ya, pekı sızce onlar agrı yaparmı. sağ kasıgımda bellı bır nokta ara ara sancıyo bugünlerde.

kızlar bısı sorcam. gecen ay dra gıttım cıkolata kıstın var bebege engel dedı ya, pekı sızce onlar agrı yaparmı. sağ kasıgımda bellı bır nokta ara ara sancıyo bugünlerde.

Bilgim yok benim ama ovulasyon dönemlerinde kasık ağrıları olur diye biliyorum belki ondandır tabi eğer ovu. dönemindeysen?

cnm yapar tabi gerçekten bebek olmama sebebi ama kist varken kalanlarda var işte o kistler yapışıklıklık ve tüplerde tıkanma yapabilio soğan kürü denesene iyi geliyor çikolata kistlerine

oleyyy giyemedigim pantalonlrimdan birini giydim bugun
sanirim zayiflama surecim basladi

size dedim mi bilmem ama ben kac aydir hamile pantalonumu giyiyorum. hamile kaldigim gun aldim ve oyle alitim ki uzerimden cikarmadim arada bir taytlarimi giydim ama onun haricinde yuzde 90 hamile pantalonu.o da oyle birsey ki genisliyorsun genisliyorsun farkina varmiyorsun, kilo aldiginin farkinde olmuyorsun cunku her daim genis gecen gun yazliklara doneyim dedim bacagim bile girmiyor icine direk kendimi toparladim ve tatliya son
sanirim ise yariyor..daha onumde baya yol var

kist agri yapar mi bilmiyorum canim
ama ben doktora gittigimde ara ara kasik agrilarim oluyor demistim
o da ovulasyonda hissedersin belki daha sonra hissedersin o batmalar normal seyler demisti
ben de bende kist oldugunu dusunuyorum dedim, cok batma oluyordu cunku ama yoktu baktiginda kasim ayinda
usutunce de kasiklar agrir

kızlar bişi sorcam benim son beş günüm şöyle
26.gun 36.6
27. 36.7
28. 36.8
29. 36.6
30. 36.7

yarın regl gunum sizce hamile olma ihtimalim varmıı??:18::18:

kızlar bişi sorcam benim son beş günüm şöyle
26.gun 36.6
27. 36.7
28. 36.8
29. 36.6
30. 36.7

yarın regl gunum sizce hamile olma ihtimalim varmıı??:18::18:

atesin normalde hep yuksek midir bilmiyorum ama su an cok iyi
genelde son gun dusebiliyor
ama eger yarin sabah da dusmez boyle yuksekte kalirsa hamilesindir

saol cnm cevbn için azda olsa moral oldu arada adet sancısı gırıyor hafif hafif sitreslı bir bekleyıs içindeyim....yeni yeni yükselıyo diyebilirim genelde 36.6 nın ustune çıkmıyor:18:

saol cnm cevbn için azda olsa moral oldu arada adet sancısı gırıyor hafif hafif sitreslı bir bekleyıs içindeyim....yeni yeni yükselıyo diyebilirim genelde 36.6 nın ustune çıkmıyor:18:

adet sancisina takilma
ben adet sancimdan kivranmistim adet gunu hatta majezik hap aramistim evde bulamamistim da icmemistim
ara ara gelip gidiyordu 3 gun boyunca falan
bir de o ara cok fazla akinti oluyor, kan geldi diye surekli kontrol ediyordum ama sulu akinti oluyordu, resmen adet donemi gibi sulu akinti yasamistim..
yani adte belirtisi hamilelik hep ayni

benim de pembe damlalar başladı. ağrı da başladı. inşallah çok ağrı olmaz. değilse yine iğne yaptırcam iğne büyük rahatlık oldu çünkü

merhaba arkadaslar nasılsınız, umarım her sey yolundanır.. biz de gecen gun dr.a gittik, esimden spermiogram istedi. sonucları ile ilgili bi bakar mısınz????

Esimin spermiogramini aldik, inernetten bakindigimda hep hizli ileri hareketli, yavas ileri hareketli , yerinde hareketli ve hareketsiz kategorilerini gordum. Ancak esimin tahlil kagidinda 1. Saat hizli hareketli 1. Saat yavas hareketli ve 1 saat hareketsiz sonuclari var, 4. Saate kdr yapmislar.. Ancak asil sorum ileri yada yerinde diye bi ibare yok?? Dra gittik sormayi unuttum.. Neden boylefir sizce????

canım 1 saat ileri hızı 2. saat yavaş ileri hız 3. saat yerinde hareketi 4 de hareketsizi temsil ediyor. sonuçlarınız kaç çıktı

canım 1 saat ileri hızı 2. saat yavaş ileri hız 3. saat yerinde hareketi 4 de hareketsizi temsil ediyor. sonuçlarınız kaç çıktı

aynen yazayım bi yorumlayıverin, dr acelesi vardı fena degıl dedi, asıl haftaya pzt gıtcez ama merak ediyom tabii

1 ml sperm sayısı 16 400 000
total sperm sayısı 83 640 000
lokosit 8-10 lokosit hucresi goruldu
1. saat hızlı hareketli %40
1.saat yavas hareketli %5
1. saat hareketsiz %55

2. saat hızlı hareketli %35
2.saat yavas hareketli %5
2. saat hareketsiz %60

3. saat hızlı har. % %30
3.saat yavas har. %5
3. saat hareketsiz %65

4. saat hızlı har %25
4. saat yavas har %5
4. sat hareketsizm %70

morfoloji- normal yapılı %91
kafa deforme %3
kuyruk deforme %3
olgunlaşmamıs%3
sıvılaşma 20dk ph 7.5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…