Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah iyliğini versin
yok canım adetim başladı zaten..
insan adet döneminde ona daha çok ihtiyaç hissediyor

dogru diyorsun ben isin farkli boyutuna gittim
kesinlikle oyle ya adet donemi surekli ilgi istiyor insan
hele ben birgun oncesi muhakkak sebebsiz aglama krizine girerim
birgin once gece mutlaka aglar da aglarim sonra gulerim sonra yine aglarim..
korkunc bir durum

aynen yazayım bi yorumlayıverin, dr acelesi vardı fena degıl dedi, asıl haftaya pzt gıtcez ama merak ediyom tabii.
BURDA NİYE HERKESTE YAZAN İLERİ HAREKETLİ, YERİNDE HAREKETLİ GİBİ İBARELER YOK Kİ.. VAR DA BENMİ YORUMLAMAYI BİLMİYON KU

1 ml sperm sayısı 16 400 000
total sperm sayısı 83 640 000
lokosit 8-10 lokosit hucresi goruldu
1. saat hızlı hareketli %40
1.saat yavas hareketli %5
1. saat hareketsiz %55

2. saat hızlı hareketli %35
2.saat yavas hareketli %5
2. saat hareketsiz %60

3. saat hızlı har. % %30
3.saat yavas har. %5
3. saat hareketsiz %65

4. saat hızlı har %25
4. saat yavas har %5
4. sat hareketsizm %70

morfoloji- normal yapılı %91
kafa deforme %3
kuyruk deforme %3
olgunlaşmamıs%3
sıvılaşma 20dk ph 7.5

esım ıcın yaptıgım arastırmalara dayanarak soyluyorum kı sonuclar oldukca ıyı gözünüz aydın. morfolojı cok önemlı oda%91 cıkmıs daha ne olsun

Son düzenleme:

canım o dedıklerın herkeste yazıo dıe bısı yok. sonuclar tamamen testın yapıldıgı yerın uyguladıgı analız metoduyla alakalı. mesela kruger yontemıyle yapılıyorsa test daha baska , x yöntemıyle yapılıyosa daha baska özellikler veriler yazılıyor. yorum yapmak için önemli olan tüm veriler sizin raporunuzda yazıyor sen meraklanma.

ben inanılmaz depresıf oluorum. vee süper bi sinir hali oluyo. sürekli bagırıp cagıran cadı bı kadın oluyorum. iş yerinde cocukları bozmıım dıe o gunlerde elımden geldıınce odama pusuyorum valla :)

vee çıkış saati geliiiir. öpüyorum kızlar hepinizi. allaha emanet...çalışma yapacaklara süper, bol spermli ve verimli yumoslar, bekleyişte olanlara bol sabırlar ve herkes ıcınde hakların hayırlar dılıyorummm

ben de kötü olurum ama ilk olduğum anda o ağrıyla birlikte duygusal oluyorum biraz. ağrı geçince herşey bitiyor.
canım ileri hız ve morfoloji harika. biraz sayı az ama olsun. keçi boynuzu kürü yapabilirsin

yok ya ben öyle bağırıp çağırmam zaten öğrencilere karşı kendim de şaşıyorum çok sabırlıyım.
tabi i de öğrencilere sormak lazım

sperm değerleriniz ortalama olarak iyi görünüyor...

Son düzenleme:
Selam kızlarrrrrrrr

nasılsınızzzz kim var kim yokkkk bi bakayım dedimmmmm

http://www.kadinlarkulubu.com/erkek...miogram-yaptiranlar-yaptiracaklar-buraya.html
sanırımburadan daha net bılgı alabılırsın cnm

ben geldim birkac kere kimse yoktu
iyilik canim sen nasilsin?
ben de cok yorulmusum bugun dinlenmeye gidicem bir
kendinize iyi bakin yarin gorusruz
iyi sohberlet sizlere arkadaslar

yaaa bende ancak girebildim kimsecikler yok yahuuu
iyiyim bnde idare ediyorum işte cnm, işle ilgili canımı sıktılar brz...
temizlikmi yaptın bgn yoksaaa dinlen canım iyi ıstirahatlerrrr
bende tıkınıyorum bi yandan yattığım yerde böyle ye ye nolcak bilmem duba gibi olmam inş :))

every olmadım canım önce seni bi mutlu ediyim sonra da güzzell tablomu sizle paylaşıyım..
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com

karanfilcecigim hayirli olsun yeni dongun. birden biri dustu diyoruz ama aslinda senin atesin luetal fazin ikinci yarisi dusmeye baslamisti. bu da tam kitap tarifidir. progesteron ikinci yarida azalir. eger hamile olsaydin embriyo yumurtayi daha fazla progesteron uretmesi icin uyarirdi ve atesin dusmezdi. boyle tablo gorunce sonunda gebelik olmadigi anlasilabilir. %100 dogru degil ama %90 dogru. Insallah onumuzdeki ay hic dusmez atesin hep yuksek kalir

Banuuuu selam! naber, nasilsin?

Tablona baktim guzel gidiyor. Bak bu da benim merdiven gibi yukselen tablom :)

My Ovulation Chart

Tabi ikimiz icin de yorum yapmak icin daha erken

Son düzenleme:

selam. ben de irmik helvasi yaptim onu yiyorum :) bebek yapicaz diye spor da yapmiyorum. valla tartilmaya korkuyorum

ay orda kimse yok, burası daha canlı.. burdaki arkadaslar iyi oldugunu soyledi, esimin testindeki degerlerden hangisi ileri hızlıyı gösteriyo_? bir de yerinde hareketli varmıs ama yerinde hareketlinin de hızlısı olmaz herhalde, farklı bi sistemde yapılmıs bi test.. netten bulamadım benimkinin benzerini..

tam dinlenmeye gidicem aklima geldi
kocacim bugun nerdn bulduysa ispanak bulmus getirmis, onlari temizleyip kaldirmam gerekiyordu unutmusum. onlarla grastim bir de
butun gun temizlik ev hanimligi
kocam geldi biraz muhabbet edelim yorgunluk kahvesi icelim benle ilgilensin derken
o da iste cok yorulmus yatti uyudu gicik bir gundu yani
pazara da misafirlerim var ilk defa turk misafilerim aksam icin gelecekler, biraz stres var. mac izlemeye gelecekler ama ben ne hazirliycam derdindeyim yemek mi yoksa pasta borek salata cesitleri mi.. ufff dusunmek yoruyor ya, turkiyede olsam sIk sIk misafirlerim gelse ne yapacaktim ben pek stresli biriyim

ya bu arada gecen dr.a gittim, enfeksiyon varmıs bende, bi antibiyotık bi fitil verdi, dedim ya hamileysem, dedi ben ona gore ılac verdim.. poff yine de insan tedirgin oluyo.. fitilde mesela ilk 3 ay kullanılmamlı yazıyo ama dr verdi.. bir de dedi ki, spor yapmak yumurtlama bozukluğu yapabılırmıs, bir de esteki yada bizdeki enfeksiyon spermleri yermiş :) bir de ates yontemine gire gebelik planlanması rısklı olur, bazılarında ısı yumurtlamadan 4-5 gun sonra olabilirmiş......vs ...siz bunları biliyosunuzdur da ben yine belki faydam dokunur dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…