Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam. ben de irmik helvasi yaptim onu yiyorum :) bebek yapicaz diye spor da yapmiyorum. valla tartilmaya korkuyorum

aman sen de salma
ne olduysa benim bebek istedigim aydan itibaren oldu zaten
geldi kilolar geldi
incir findik fistik derken
sonra da saldim pasta pasta tatli
bir baktim asmisim gecen sene yazin giydigim pantalon su an 2 beden kucuk ama kararliyim vericem vermem lazim bebek olur diye spor hayal oldu haklisin, hizli yururken bile tereddutler icindeyken spor yapmam mumkun degil

tesekkur ederim paylasim icin canim..
spor cok agir tempolarda yapilirsa zararli, bir de vucuttaki yag oraninin cok cok azalmasi kisirlik sebebi diye okumustum ben de nette. bir ara deli gibi spor yapiyordum haftanin yedi gunu o yuzdne cok arastirmistim bunu gerci o zaman bebek dusunmuyorduk ama ilerisi icin yine okuyordum ben surekli..
enfeksiyon da evet, spermlerin yasama omrunu azaltiyor ya da ilerlemesini ama oyle kadinlar var ki enfeksiyondan bakilmiyor ama takir takir doguruyor ben de onu anlamiyorum, doktoruma enfeksiyon olabilir demistim o da sorun degil ondan birsey olmaz demisti bana..fitil ise yarar hemen gider umarim canim.
ates yontemi de kendini tanimanla ilgili. bende mesela hemen catlama sonrasi yukseliyor ates

:))) ben kendimce bi diyet yaptım ayda 3.5 kılo verdim.. dıywt de denmez ya hos.. 2 ogun yemeklerden 15dk once 3 kasık yulaf ezmesine 1 cay kasıgı tarcın ve 1 tane ceviz karıstırıp yedim, sıcak suda yumusatıp tabii.. tokluk hissi verdiği için ozellikle aksam yemeklerini azaltmıs oldum.. ceviz yerine bazen fındık, bazen badem, bazen kuru sıyah uzum koydum. bir de sabah yulaftan 5 dk sonra 1 bardak ılık suya 1 corba kasıgı elma sirkesi.. vee hep ara ogun yaptım, ozellikle unonun kepekli grissinileriyle, cok lezzetli.. haftada 2 gun tatlımı da yedim.. ve tabi haftada 2 gun spor.. ama agır spor degıl, 40 dk yuruyus ve bacak hareketleri.. malum basen :S:S

9ay inşallah ateşin bu döngün boyunca böle yüksek gider de düşüş yasamazsin

gunaydin herkese

kizlar ff cizgimi degistirdi, ve iliski olmayan gune oncesindeki gun de sallamaydi, ne yapalim herhalde olursa artik mucize olucak.

karanfilce dogru yerde mi sence :

382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

kac gundur yumurtlama akintilarim devam ediyordu benim de aklimi kurcaliyordu ama ben 15.gunden cok emindim ya,18.gunse eger gecmis olsun bana...
bir de o durumda adet duzenim tamamen bozuldi derim gecen ay 33 gunde bu ay 32 gunde

kızlar günaydın. nasılsınız İnşallah iyisinizdir. benim düşükten sonra yasağım kalktığı için bu ay korunmadık. birşey merak ettimde. ben adetime bir kaç gün kala ateşimi ölçerdim. ve hergün bir sayı düşüp 36.6dan 36.2ye iner ve adet olurdum. kaç aydır hep böyle oluyordu. ama bu ay 36.3e kadar düştü. 1-2 gündür 36.6dan 36.5-36.4 ve 36.3 oldu ve hesabıma göre dün ya da bugün 36.2 olup adet olmam gerekiyordu. ama bugün ölçtüm 36.4 olmuş.çok düzenli olduğu için bu aksama neden olmuş olabilir sizce. (bu arada 1 haftadır ara vermiştik) yani gebelik olsaydı yükselme devam ederdi. birden bire düşüp yükselmezdi dimi.

Son düzenleme:
BEnce bı test yap bakalım ne çıkacak

ama kendi hesabıma göre 3 günüm var. ateş değerine baktığım ve önceki aylardan deneyimim olduğu için merak ettim. hatta ben erken adet olucam zannettim. birde baktım bugün 36.4 oldu şaşırdım. bir kaç gündür 36.3te takıldı kaldı. hiç olmadı bugün 36.2 olması ve adet olmam lazımdı. vücudum gebelik varsa yenimi farketti acaba. tabi bu benim düşüncem.

canim gecmis olsun.
atesin iyi seni hatirliyorum senin de dusuk atesin vardi benim gibi
yalniz dusukten sonra bazen duzen bozuluyor ve ates seviyeni de etkileyebiliyor, hani son gune kadar yuksek kalip adet sabahi dustugu de olabiliyor.umarim senin atesin su an oldugu gibi hep yuksek kalir ve hamilesindir

seffaf akinti 15 civari oldu
15den sonra genelde sticky akinti lastik gibi ama ince yogun degil oyle devam etti durdu
genelde o catlama sonrasi gelir bende ama
biraz degiskendi ya ben de net yorumlayamiyorum akinti durumunu..
saol canim umarim dedigin gbidir 15.gun

seni sormali taze anne
profil resmini yine degistirmissin guzelmis bu
ne zaman gidiyorsun doktora

Bende iyiyim, vallaha hala inanamiyorum.. dün kan verdim, birazdan aricam sonuc icin, insallah bugun cikar sonuc...
buda pozitif olursa tam inanacam
Ebe'ye 3 mayis gidecem ilk kez..
Kendimi Annelere yardim evi'ne yazdirdim..
Her hafta 4 sise idrar veriyorsun, 1 hafta idrar bebegi olmayanlar icin hap yapiyorlarmis onunla.. icindeki bisey onlar icin faydaliymis..

Sen nasilsin? durumlar nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…