selam. ben de irmik helvasi yaptim onu yiyorum :) bebek yapicaz diye spor da yapmiyorum. valla tartilmaya korkuyorum
ya bu arada gecen dr.a gittim, enfeksiyon varmıs bende, bi antibiyotık bi fitil verdi, dedim ya hamileysem, dedi ben ona gore ılac verdim.. poff yine de insan tedirgin oluyo.. fitilde mesela ilk 3 ay kullanılmamlı yazıyo ama dr verdi.. bir de dedi ki, spor yapmak yumurtlama bozukluğu yapabılırmıs, bir de esteki yada bizdeki enfeksiyon spermleri yermiş :) bir de ates yontemine gire gebelik planlanması rısklı olur, bazılarında ısı yumurtlamadan 4-5 gun sonra olabilirmiş......vs ...siz bunları biliyosunuzdur da ben yine belki faydam dokunur dedim..
ben bu sefer gittimsizden kopamiyorum hoscakalin
9 ay atesin cok iyi gidiyorrrrr
aman sen de salma
ne olduysa benim bebek istedigim aydan itibaren oldu zaten
geldi kilolar geldi
incir findik fistik derken
sonra da saldim pasta pasta tatli
bir baktim asmisim gecen sene yazin giydigim pantalon su an 2 beden kucukama kararliyim vericem vermem lazim bebek olur diye spor hayal oldu haklisin, hizli yururken bile tereddutler icindeyken spor yapmam mumkun degil
BEnce bı test yap bakalım ne çıkacakkızlar günaydın. nasılsınız İnşallah iyisinizdir. benim düşükten sonra yasağım kalktığı için bu ay korunmadık. birşey merak ettimde. ben adetime bir kaç gün kala ateşimi ölçerdim. ve hergün bir sayı düşüp 36.6dan 36.2ye iner ve adet olurdum. kaç aydır hep böyle oluyordu. ama bu ay 36.3e kadar düştü. 1-2 gündür 36.6dan 36.5-36.4 ve 36.3 oldu ve hesabıma göre dün ya da bugün 36.2 olup adet olmam gerekiyordu. ama bugün ölçtüm 36.4 olmuş.çok düzenli olduğu için bu aksama neden olmuş olabilir sizce. (bu arada 1 haftadır ara vermiştik)
kızlar günaydın. nasılsınız İnşallah iyisinizdir. benim düşükten sonra yasağım kalktığı için bu ay korunmadık. birşey merak ettimde. ben adetime bir kaç gün kala ateşimi ölçerdim. ve hergün bir sayı düşüp 36.6dan 36.2ye iner ve adet olurdum. kaç aydır hep böyle oluyordu. ama bu ay 36.3e kadar düştü. 1-2 gündür 36.6dan 36.5-36.4 ve 36.3 oldu ve hesabıma göre dün ya da bugün 36.2 olup adet olmam gerekiyordu. ama bugün ölçtüm 36.4 olmuş.çok düzenli olduğu için bu aksama neden olmuş olabilir sizce. (bu arada 1 haftadır ara vermiştik) yani gebelik olsaydı yükselme devam ederdi. birden bire düşüp yükselmezdi dimi.
Kızlar sanırım kırmızı kart yicem ateşim düşmeye başladı
3c17fc Ovulation charts on FertilityFriend.com
Günaydin kizlar.... nasilsinizzz?
Nasilsin canim ?
Benim tabloya bakar misin? Cizgi 15.gun mu olmali yoksa ffnin cizdigi gibi mi?:44:
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
daha 3 gun var bence uzulmek icin erken
degisir belki yarin obur gun
canım ya bana 15 ı gibi geliyor nedense hanı o gün olmus yukselıs ama 17 sındekı akıntın ne kadardı hatırlıyomusun bide soyle bırsey var vulasy. sonra olan şaffa akıntı bıraz daha lastık gibi oluyo bu detayı hatırlıyomusun ?
seni sormali taze anne
profil resmini yine degistirmissin guzelmis bu
ne zaman gidiyorsun doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?