ay orda kimse yok, burası daha canlı.. burdaki arkadaslar iyi oldugunu soyledi, esimin testindeki degerlerden hangisi ileri hızlıyı gösteriyo_? bir de yerinde hareketli varmıs ama yerinde hareketlinin de hızlısı olmaz herhalde, farklı bi sistemde yapılmıs bi test.. netten bulamadım benimkinin benzerini..
seffaf akinti 15 civari oldu
15den sonra genelde sticky akinti lastik gibi ama ince yogun degil oyle devam etti durdu
genelde o catlama sonrasi gelir bende ama
biraz degiskendi ya ben de net yorumlayamiyorum akinti durumunu..
saol canim umarim dedigin gbidir 15.gun
ben de ayni beklemelerdeyim canim
bakalim ne zaman gelecek ya da gelmiycek bu adet
canım o zaman 17 sinde akıntını degış s yap bakalım çizginin yeri değişecekmi
cok hakliymissin tatlim yaaaa
degistirdiiiiiiii
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
o gun yumurta aki gordum ama neyse dusunmiyim onlari bence de 15.gun olmaliertesi gun gogus agrim oldu gecti sonra benim genelde catlamadan sonra gogus agrim olur
tesekkur ederim
önemli değil canım :) ama biz yınede aklımızın bir köşesnde 18. gunu de tutalım ne olur ne olmaz ama bence 15. gun oldu catlaman :)
evet canim eger 28 nisanda adet gelmezse ve atesim yuksek olursa hemen hamileyim diye cosmamam lazim
bu durumda 3 gun daha beklerim yine gelmezse, tabi 18se umudum yok iliski yok cunku
aa oyle deme canım 3 gune kadar yasayabılıyor spermler yumurtanda 24 saat
Banuuuu selam! naber, nasilsin?
Tablona baktim guzel gidiyor. Bak bu da benim merdiven gibi yukselen tablom :)
My Ovulation Chart
Tabi ikimiz icin de yorum yapmak icin daha erken
selam. ben de irmik helvasi yaptim onu yiyorum :) bebek yapicaz diye spor da yapmiyorum. valla tartilmaya korkuyorum
merhaba kızlar..
Tablomun son halini göndereyim dedim, giremiyorum uzun zamandır buraya :)
Bakalım şimdilik normal gözüküyor ama son 1-2 gün önemli benim için.. Tabii tablom geçen ay kafası karıştığından bana adet tarihi 28 dese de yanlış 25 i benim adet tarihim.. geçen ay luteal fazı 17 diye saydı diye karıştı azıcık:))
Son 5 gün yani..:18:
Bekleyen herkese de bol şans ve hamişli günler dilerim
Every, nasılsın hayatım..tablona baktım şimdi, haftaya tavan yapar inşallah senin de ateşin:) çok yakın aralıklarla öğreneceğiz sonucu:) Güzel sonuç olur inşallah..
Every, nasılsın hayatım..tablona baktım şimdi, haftaya tavan yapar inşallah senin de ateşin:) çok yakın aralıklarla öğreneceğiz sonucu:) Güzel sonuç olur inşallah..
evet canim eger 28 nisanda adet gelmezse ve atesim yuksek olursa hemen hamileyim diye cosmamam lazim
bu durumda 3 gun daha beklerim yine gelmezse, tabi 18se umudum yok iliski yok cunku
evet az kalmis yaaa senin de
benim de hemen arkasindan son 8
bakalim ne olacak
cok istiyorum ya nisan ayinda hamiel kalmak 2013 yilinin ilk ayi bebisimize kavusmakinsallah nisan ayi hepimize ugurlu gelir
karanfilcecigim hayirli olsun yeni dongun. birden biri dustu diyoruz ama aslinda senin atesin luetal fazin ikinci yarisi dusmeye baslamisti. bu da tam kitap tarifidir. progesteron ikinci yarida azalir. eger hamile olsaydin embriyo yumurtayi daha fazla progesteron uretmesi icin uyarirdi ve atesin dusmezdi. boyle tablo gorunce sonunda gebelik olmadigi anlasilabilir. %100 dogru degil ama %90 dogru. Insallah onumuzdeki ay hic dusmez atesin hep yuksek kalir
My Ovulation Chart |
aaa o zaman benimde hamile olmadıgım burdan belli. aynen senın dedıgın gıbı dponun yarısında düşüş varr....
üzüldüüüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?