Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım nerde yaşıyosun testini nerde yaptırdın bu çok önemli
kruger yöntemine göre bakılmamış sanırım WHO ya göre senin test
eğer istanbuldaysan tümlab var nişantaşı ve bakırköy de orda yaptır bahçelievler medicalpark ve beylikdüzü medicana da ii seçim senin

değerlerin benimkine yakın yani eşiminkine bizimde 1,5 senedir olmuyo diyebilirim
hakkımızda hayırlısı

sen ne kadardır istiyodun

Son düzenleme:

canım o zaman 17 sinde akıntını degış s yap bakalım çizginin yeri değişecekmi

önemli değil canım :) ama biz yınede aklımızın bir köşesnde 18. gunu de tutalım ne olur ne olmaz ama bence 15. gun oldu catlaman :)

evet canim eger 28 nisanda adet gelmezse ve atesim yuksek olursa hemen hamileyim diye cosmamam lazim
bu durumda 3 gun daha beklerim yine gelmezse, tabi 18se umudum yok iliski yok cunku

merhaba kızlar..

Tablomun son halini göndereyim dedim, giremiyorum uzun zamandır buraya :)

Bakalım şimdilik normal gözüküyor ama son 1-2 gün önemli benim için.. Tabii tablom geçen ay kafası karıştığından bana adet tarihi 28 dese de yanlış 25 i benim adet tarihim.. geçen ay luteal fazı 17 diye saydı diye karıştı azıcık:))

Son 5 gün yani..:18:

Bekleyen herkese de bol şans ve hamişli günler dilerim

Every, nasılsın hayatım.. tablona baktım şimdi, haftaya tavan yapar inşallah senin de ateşin:) çok yakın aralıklarla öğreneceğiz sonucu:) Güzel sonuç olur inşallah..

Banuuuu selam! naber, nasilsin?

Tablona baktim guzel gidiyor. Bak bu da benim merdiven gibi yukselen tablom :)

My Ovulation Chart

Tabi ikimiz icin de yorum yapmak icin daha erken

Merhabaaaaaaaaa hayatım:)) Dün tablomu girmek için girdim buraya ama sonra gelen giden olunca çıkmak zorunda kaldım:)))

Bende seninkini kaydettim bakıyorum hergün:) Bence şimdilik ikimizinki de normal seyrediyor..

Ama dediğin gibi asıl son 2-3 gün önemli.. Ateşim bugün yine 36.8 oldu ama valla hiç umutlanmıyorum ben geçen ay 36.6 ile adet oldum çünkü. çok da yüksek bir ateş değil geçen aya göre..

İnşallah güzele haberler alırız tabi tatlımmm..

selam. ben de irmik helvasi yaptim onu yiyorum :) bebek yapicaz diye spor da yapmiyorum. valla tartilmaya korkuyorum

Ahahahahaha valla ben buraya gelince baktım, 3 kilo almışım, çok fena çoooook.. dönünce eve bişeyler yapmam lazım.. gelen giden bir bebek yok ama maşallah kilolar hızla gelmeye başlamış:))

Son düzenleme:

Tablomu eklemeyi unutmuşum:))))) ekliyorummm..

Every, nasılsın hayatım.. tablona baktım şimdi, haftaya tavan yapar inşallah senin de ateşin:) çok yakın aralıklarla öğreneceğiz sonucu:) Güzel sonuç olur inşallah..

evet az kalmis yaaa senin de
benim de hemen arkasindan son 8
bakalim ne olacak
cok istiyorum ya nisan ayinda hamiel kalmak 2013 yilinin ilk ayi bebisimize kavusmak insallah nisan ayi hepimize ugurlu gelir

evet az kalmis yaaa senin de
benim de hemen arkasindan son 8
bakalim ne olacak
cok istiyorum ya nisan ayinda hamiel kalmak 2013 yilinin ilk ayi bebisimize kavusmak insallah nisan ayi hepimize ugurlu gelir

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiin, inşalaaah tatlım.. Güzel olurdu gerçekten, yeni yıl hediyesi niyetine..

My Ovulation Chart |
aaa o zaman benimde hamile olmadıgım burdan belli. aynen senın dedıgın gıbı dponun yarısında düşüş varr....

üzüldüüüm

canım evet benim gibi yüksek ateşlere çıkan biri için hamile olmadığımdan ziyade yumurtamın çok kaliteli olmadığı da söylenebilirdi. hele şu an adet olduğumdan kesin söylenebilir. ama burda öyle tablolar gördük ki hep önemli olanın son günler olduğunu gördüm. hele pembiq diye bi arkadaş vardı tablosunda dpo 10 larda ortalamanın bile altına düştü sonra giderek artmaya başladı. işin açığı ben o vakit yumurtasının yeni çatladığını düşünüyordum ki arkadaş hamile olduğunu öğrendi.
yani her zaman dediğim gibi bu yöntem hamile olup olmadığını değil ovulasyonu tespit için kullanılmalı aslında. biz büyüklerimizden öyle öğrendik.
değilse sadece yükselmelere bakarak görseydik every bilir bilenler bilir beni 12. saykıla geçmişim bu ay, diğer 11 ayda her ay hamile olmam gerekirdi benim

ben nerdeyse 1 yıldır bu topikteyim arkadaşlar evet tecrübeyle kazanılan bilgi daha iyidir ama yeni arkadaşlara tavsiyem. kendilerini erkenden ne umutlandırsınlar ne de boşu boşuna üzsünler. ben o yüzden diyorum hep yeni gelenlere son günler önemli diye. ff de örnek hamile tabloları var incelesinler. ve bu yöntemin hamilelik tespitinden daha çok ovulasyon tespiti için kullanıldığını unutmasınlar

dogru demissin karanfilcecim
benim su an ates olcme sebebim de zaten bu
adetlerim duzensizlesmeye basladi ve yumurtlamayi tespit etmek boylece beklenen adet gununu dogru tespit etmek
evet bu inisler cikislar insani cok yipratiyor kendimden biliyorum her sabah elim titreyerek olcerdim atesimi
ama bunye insani cok yaniltiyor, ates de cok degisiyor
ben son gun bakarim eger yuksekse hala o zaman heveslenirim yoksa bos.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…