- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
dogru demissin karanfilcecim
benim su an ates olcme sebebim de zaten bu
adetlerim duzensizlesmeye basladi ve yumurtlamayi tespit etmek boylece beklenen adet gununu dogru tespit etmek
ve ben de son gun atesim yuksek kalirsa eger hamileyim diycem bu ay
My Ovulation Chart |
aaa o zaman benimde hamile olmadıgım burdan belli. aynen senın dedıgın gıbı dponun yarısında düşüş varr....
üzüldüüüm
dogru demissin karanfilcecim
benim su an ates olcme sebebim de zaten bu
adetlerim duzensizlesmeye basladi ve yumurtlamayi tespit etmek boylece beklenen adet gununu dogru tespit etmek
evet bu inisler cikislar insani cok yipratiyor kendimden biliyorum her sabah elim titreyerek olcerdim atesimi
ama bunye insani cok yaniltiyor, ates de cok degisiyor
ben son gun bakarim eger yuksekse hala o zaman heveslenirim yoksa bos.
canım bence sen 15. gün çatladın
ahhh tecrübe işte insana neler öğretiyo dimi canım..
keşke tecrübelere kalmadan patt diye hamile kalıvereydik..
Selam Kızlar nasılsınızzzz
umarım herkes iyidirrr
bgn 7. günüm yımırta ağrım başladı sabah sol taraf baya bi sancıdı
ateşi ölçmeye ufaktan başlasam iyi olcak
inş geç yumurtlamam bu ay yaaaçok sıkıcı oluyo gerçekten
şöyle 12.gün en geç 13 çok iyi oluyo :)
evet canim erken yumrtlayinca bekleme sureci de kisa geliyor dongu kisa
cok iyi oluyorben de 13.gun olsun cok istedim neyseki 15.gun oldu yine iyi
387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar dün çook hastaydım ateşim bir türlü düşmedi mecburen antibiyotik içtim.ama bugün içmiycem bebiş varsa zararı olur mu sizce ağrı kesici de aldım(
ayy evet yaaa
gözün aydın cnm yaaa uzamamış seninki neyseki bu ay
darısı başıma inşşş, tablon nerde koysana bakayım merak ettim
ya biliyomusun ben hala geçen ay 18. gün çatladığıma inanmıyorum ztn :))
bence 14. gün falan çatmalıştım luteal faz 16 sürdü bence ilaçlardan olabilir diye düşünüyorum onuda
çnkü boll yumurta akım 13. gün gelmişti 18. güne kalacağını düşünmüyorum o nedenle.
bakalım inş bu ay son ayımız olsun every ya ...
hoş bnm bu ay korunup korunmayacağımda belli deiil daha yrn dra gidicem,
yeniden bi ilaç ve tedavi verirse beklemem gerekebilr
bakalım ne olacak hayırlısı artık.
387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar dün çook hastaydım ateşim bir türlü düşmedi mecburen antibiyotik içtim.ama bugün içmiycem bebiş varsa zararı olur mu sizce ağrı kesici de aldım(
evet canim senin icin nasil iyi olacaksa oyle olsun
dedigin gibi belki korunman gerekebilir
tablom soyle
dipte dipte devam ediyor ate her zamanki gibi :)
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
sen ne yapacaksin pazar gunku misafirlere?
ben de heyecanliyim ilk defa aksam yemegine gelecekler burda turkler :18: dusunmekten yoruluyorum ne yapsam diye.
canım yaa ben geçen seferki menüde beğenilenleri listeye koycam. poaça ve un kurabiyesi belki yanına da hazır bişey alırım. bu gelenlerin çoğu ev hanımı. ev hanımları masrafısız oluyor. bizim öğretmen arkadaşlar çok külfetligündüz gezmesinde 8-9 çeşit akşamları da en az 5-6 çeşit yapıyorlar. onlar gelince de sen az yapsan ayıp oluyor. ama bu arkadaşlarda rahatım biraz daha
şimdi de bulaşıkları yıkayıp apartman gününe gitcem orda da bi kaç fikir edinirim belki de,
ama bu arada gece oturmalarında pasta böreği de çok anlamsız bulduğumu da söylemeden geçemiycem
benım de gecen mısafırlerım vardı. oktay ustanın tahınlı cevızlı kurabıyesı var onu da deneyebılırsın, bayagı begenılmıstı. sonra portakal agacı dıye bı sıte var orda yoncanın pogacaları dıye cok lezzetlı sık yaptıgım bı tarıf var. nacızane onerılerım. benım de bu aksam mısafırlerım var. tatlı olarak cheesecake yaptım ama sanırım pek basarılı olamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?