Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım bence sen 15. gün çatladın

My Ovulation Chart |
aaa o zaman benimde hamile olmadıgım burdan belli. aynen senın dedıgın gıbı dponun yarısında düşüş varr....

üzüldüüüm

bence de ana sayfada chart pregnancy celcius secip bir hamile tablolarina bak istersen
oyle fikir edinirsin
kesinlikle yorum icin cok erken
hep diyorum en son gn cok onemli o zamna hala yuksek olmali
ondan once iner cikar degisir cok onemli degil
sakin uzulme

ahhh tecrübe işte insana neler öğretiyo dimi canım..
keşke tecrübelere kalmadan patt diye hamile kalıvereydik..

Son düzenleme:
sen ne yapacaksin pazar gunku misafirlere?
ben de heyecanliyim ilk defa aksam yemegine gelecekler burda turkler :18: dusunmekten yoruluyorum ne yapsam diye.

Selam Kızlar nasılsınızzzz
umarım herkes iyidirrr
bgn 7. günüm yımırta ağrım başladı sabah sol taraf baya bi sancıdı
ateşi ölçmeye ufaktan başlasam iyi olcak
inş geç yumurtlamam bu ay yaaaçok sıkıcı oluyo gerçekten
şöyle 12.gün en geç 13 çok iyi oluyo :)

evet canim erken yumrtlayinca bekleme sureci de kisa geliyor dongu kisa
cok iyi oluyor ben de 13.gun olsun cok istedim neyseki 15.gun oldu yine iyi

evet canim erken yumrtlayinca bekleme sureci de kisa geliyor dongu kisa
cok iyi oluyor ben de 13.gun olsun cok istedim neyseki 15.gun oldu yine iyi

ayy evet yaaa
gözün aydın cnm yaaa uzamamış seninki neyseki bu ay
darısı başıma inşşş, tablon nerde koysana bakayım merak ettim
ya biliyomusun ben hala geçen ay 18. gün çatladığıma inanmıyorum ztn :))
bence 14. gün falan çatmalıştım luteal faz 16 sürdü bence ilaçlardan olabilir diye düşünüyorum onuda
çnkü boll yumurta akım 13. gün gelmişti 18. güne kalacağını düşünmüyorum o nedenle.
bakalım inş bu ay son ayımız olsun every ya ...
hoş bnm bu ay korunup korunmayacağımda belli deiil daha yrn dra gidicem,
yeniden bi ilaç ve tedavi verirse beklemem gerekebilr
bakalım ne olacak hayırlısı artık.

387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar dün çook hastaydım ateşim bir türlü düşmedi mecburen antibiyotik içtim.ama bugün içmiycem bebiş varsa zararı olur mu sizce ağrı kesici de aldım(

canım eger x kategorisinde bir ilaç almadıysan sorun deil gercı suan hamılelık olusmusmu onuda bılmıyoruz ama yani suankı durumda aldıgın hıcbırsey hamılelıgını etkilemez buyuk ıhtımal

evet canim senin icin nasil iyi olacaksa oyle olsun
dedigin gibi belki korunman gerekebilir
tablom soyle
dipte dipte devam ediyor ate her zamanki gibi :)
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com

387808 Ovulation charts on FertilityFriend.com kızlar dün çook hastaydım ateşim bir türlü düşmedi mecburen antibiyotik içtim.ama bugün içmiycem bebiş varsa zararı olur mu sizce ağrı kesici de aldım(

canım öncelikle çok geçmiş olsun inş en kısa zmnda iyileşirsin.
ilaçlara gelince geçen ay benzer bi durum yaşadğığm için bunu çok araştırdım
adet dönemine kdr olan süreç emin dönem olarak geçermiş yani ya hep ya hiç kuralı varmış
bebek varsa gelişimine herhangi bir etkisi olmazmış, gebelik ya devam eder yada sonlanırmış.
tabiki mecbur kalmadıkça alınmamalı ama gerekiyorsa yapacak bişey yok.
allaha emanet sonuçta varsada bilmiyosun.
yinede içtiğin ilaçların prospktüsünde grupları yazar onlara bak, en fazla C'ye kdr içilebilir ilaçlar ztn.
Xgrubu ilaçlar değilse önemli olan senin sağlığın, iç ki iyi ol cnm.
bu arada tabllon çok iyi sabit giden ateşli tablolar ın sonu boş olmuyo ona göre

sen ne yapacaksin pazar gunku misafirlere?
ben de heyecanliyim ilk defa aksam yemegine gelecekler burda turkler :18: dusunmekten yoruluyorum ne yapsam diye.

canım yaa ben geçen seferki menüde beğenilenleri listeye koycam. poaça ve un kurabiyesi belki yanına da hazır bişey alırım. bu gelenlerin çoğu ev hanımı. ev hanımları masrafısız oluyor. bizim öğretmen arkadaşlar çok külfetli gündüz gezmesinde 8-9 çeşit akşamları da en az 5-6 çeşit yapıyorlar. onlar gelince de sen az yapsan ayıp oluyor. ama bu arkadaşlarda rahatım biraz daha
şimdi de bulaşıkları yıkayıp apartman gününe gitcem orda da bi kaç fikir edinirim belki de,
ama bu arada gece oturmalarında pasta böreği de çok anlamsız bulduğumu da söylemeden geçemiycem

benım de gecen mısafırlerım vardı. oktay ustanın tahınlı cevızlı kurabıyesı var onu da deneyebılırsın, bayagı begenılmıstı. sonra portakal agacı dıye bı sıte var orda yoncanın pogacaları dıye cok lezzetlı sık yaptıgım bı tarıf var. nacızane onerılerım. benım de bu aksam mısafırlerım var. tatlı olarak cheesecake yaptım ama sanırım pek basarılı olamadım

kızlar size bişey sorcam, ovulasyondan sonra yavas yavas kasık agrılarım vardı ara ara gectı ara ara yanı agır bır agrı degıl ama sımdı de var. Acaba enfeksıyon mu var bende?

kızlar size bişey sorcam, ovulasyondan sonra yavas yavas kasık agrılarım vardı ara ara gectı ara ara yanı agır bır agrı degıl ama sımdı de var. Acaba enfeksıyon mu var bende?

vavvv cheesecake bayilirim ama hic denemedim beceremem diye.
tahin burda yok
pogaca yapicam kesin
tavsiyeleriniz tesekkurler kizlar

kızlar ovulasyondan berı kasıklarım ara ara, ince ince agrıyor. Acaba enfeksiyonum mu var? öyle buyuk bır agrı degıl ama ne dersınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…