kızlar size bişey sorcam, ovulasyondan sonra yavas yavas kasık agrılarım vardı ara ara gectı ara ara yanı agır bır agrı degıl ama sımdı de var. Acaba enfeksıyon mu var bende?
vavvv cheesecakebayilirim ama hic denemedim beceremem diye.
tahin burda yok
pogaca yapicam kesin
tavsiyeleriniz tesekkurler kizlar
canım benim yaptığım poaçalar aynen pastanenki gibi hatta daha da yumuşak oluyor. önceden öyle yapamıyordum içinde yumurta yoğurt filan yok. 1 yıl filan oldu öğreneli artık bundan şaşmıyorum şimdi gidiyorum gelince yazarım tarifi.
ben yumusacik yapamiyorum yalan degilben de yumurta ve yogurt koymuyorum ama mayasina ilik sut ve az bir margarinle yapinca yumusak oluyor tabi cok cok degil.. tarifini bekliyor olacagim.
3c7799 Ovulation charts on FertilityFriend.com
son durum ama test hala negatif yorumlayın bakem kısçeler:)
ben yumusacik yapamiyorum yalan degilben de yumurta ve yogurt koymuyorum ama mayasina ilik sut ve az bir margarinle yapinca yumusak oluyor tabi cok cok degil.. tarifini bekliyor olacagim.
Çoookkkk Canımmm Sıkıldıııııııııııııııııı
İnşallah bu son olur ve sonu bebiş olur veee bebeksiz son ayın olur inşallahnolduuuuuuu deryoş ...kötü bişi deme lütfn deme deme bebek özlemimi kabardı yine
kızlar 5 yumoşun iki tanesi sağlıklı idi bugün tamamdır çatlatma iğneni ol dedi doktorum göbekten çatlatma iğnemi oldum bana dua edin ...
başka klomen fln kullanmıycam tabi eylüle kadar umarım gerek kalmaz ve artık klomen ve ovitrelle ile olan bütün ilişiğimi bugün itibariyle bitirmiş olurum inşalllahhhh ..
kız üşenme yappp çok güzel oluyor 2 günde filan bayatlamıyo.ayyy kızlar
bgn sbhtan berıı bı pogca muhabbetı nereye gıtsem
baharda tarıf soruyodu fln
smdıde sızzz
nasıl cnm cektı anlatamam usenmesem kalkıp yapcam hee
ama usenırım :)
kesinlikle bunu deniycemyontemin benimkinden farkliymis cok tesekkur ederim canim sivi yag yerine tereyag olur mu acaba? burda buldugum hos bir tereyag var dogal, genelde onla yapiyorum. sacma soruysa kusra bakma hamur isiyle aram pek yoktur
nolduuuuuuu deryoş ...kötü bişi deme lütfn deme deme bebek özlemimi kabardı yine
kızlar 5 yumoşun iki tanesi sağlıklı idi bugün tamamdır çatlatma iğneni ol dedi doktorum göbekten çatlatma iğnemi oldum bana dua edin ...
başka klomen fln kullanmıycam tabi eylüle kadar umarım gerek kalmaz ve artık klomen ve ovitrelle ile olan bütün ilişiğimi bugün itibariyle bitirmiş olurum inşalllahhhh ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?