- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
karanfılce cnm tarıf gercekten cok farklı bende deneyecegım bıgun mutlaka
ıns becerebılırım.bnm bı kolay tarıfım var hep onu yapardm.
Iyı oldu bu degısık tarıf.
Yaa sol yımırtam pek sanciyiiiiiiii yasasn soldan gelcek sanırım bu sefer yıne
bnde bı entersanım mılletın catlarken agrır
bnmkı buyurken agrıyo hehehe :)
İnşallah bu son olur ve sonu bebiş olur veee bebeksiz son ayın olur inşallah
kız üşenme yappp çok güzel oluyor 2 günde filan bayatlamıyo.
yok canım kullanma zaten margarin değil sonuçta sıvı yağ tereyağla bozulabilir tarif. en azından misafirlere bunu yap sonra da kendinize tereyağlı yaparsın denemek için.
İnşallah bu son olur ve sonu bebiş olur veee bebeksiz son ayın olur inşallah
kız üşenme yappp çok güzel oluyor 2 günde filan bayatlamıyo.
yok canım kullanma zaten margarin değil sonuçta sıvı yağ ter
eyağla bozulabilir tarif. en azından misafirlere bunu yap sonra da kendinize tereyağlı yaparsın denemek için.
ayyyy resmen aserdım sıscek bıyerımm
totomu kaldırıp yapsammı acaba hehehe
yag konusunda da bu tarıfı bılmıyorumda
bnm bı tarıfımde 1 su bardagı yag dıyoru
altında tercıhe gore yarı sıvı yag yarı margarın koyabılırsnz dıyodu bende oyle yaptm hep
guzel oluyo ama bu tarıfte nası oluuur bıde tereyagı nası olurrr bılemedım
margarın bu agızda dagılma olayını saglıyo galıba anlayın ıste cahıllık boyle bıse
ya ben diyetteyim
yemiycem kararliyim yiye yiye boyle oldum
kendim pek yapmam elim de yatkin degildir de hamarat bir arkadas sagolsun
umarim guzel guzel olurlar bu guzel tarifle ve misafirlerim severler
topla enerjiyi çok ihticayın olacak aman deyim bele dikkat...kuuzucumm nerlerdesn yaaa ask olsun
yok yoook kotu bısııı oylesıne sıkıldım bebe ıstegıde denebılır
adet yenı bıttı enerjı depoluyorummm hahahaa
canımmm demek 2 guzel yımırtaaa hee gelsn ıkızler bakalım
dualarım senınle cnm ınsss hayırlı sonuclar beklıyoruz
ne zmn bellı olcak bu smdı kacncı gunundesn bakım
canım kendine bişeyleri yasaklama. herşeyden ye ama dengeli ye.. mesela bak ben sabah kahvaltısını az da olsa kesin yaparım. hem de erken yapmak da önemli kilo almak isteyen de vermek isteyen de sabah kahvaltısını güzel yapmalıymış.. az ama herşeyden de yemelisin. marketten aldığın abur cubur yerine evde kendinin yaptığı pastaları tercih et.
bak şimdi komşuda yedik geldik ya akşam eşinle yemiycek misin muhabbeti oldu yemem dedim şaşırdılar. oysa orda herşeyden yemedim mi yedim ama şimdi tokum ne gerek var ki bir de burda yemeye. üstelik saat 9-10 gibi acıkırım ama gider meyve yerim çekirdek yerim meyve beni doyurur. haa bunları diyet olsun diye yapmam içimden öyle gelir zaten çocukluğumdan beri mıymıy şeylerle karnımı doyururum annem de pek kızardı. şimdi de eşim kızar. bazen iş yerinde hastalar bişeyler getirir onu yerler eve gelince hadi yemek hazırla der. ben de binbir iştahla hazırlarım sonra otururuz bakarım o yemiyor biz yedik der. niye başta demedin derim değilse sen yemek yemezdin onunla bununla karnını doyururdun der gıcık şey
topla enerjiyi çok ihticayın olacak aman deyim bele dikkat...
2 yımırta var diğerlerini bepenmedi ama biri kayıp diğer taraftada 2 var bu bana beş demişti hımmm:26:neyse
bugün 12. gün cnm 4 te çatlatma iğnemi oldum ...halada derecemi bulamadım nereye attıysam uff süpriz olacak bu ay bakalım ateş mateş olmadan
kiz karanfilceeee
bir de hep cok usengec oldugunu soyluyorsun, yok bildigin hamaratsin sennot alicam simdi karanfilce pogacasi diye buzdolabina yapistiricam pazar gunu icin
ayyyy resmen aserdım sıscek bıyerımm
totomu kaldırıp yapsammı acaba hehehe
yag konusunda da bu tarıfı bılmıyorumda
bnm bı tarıfımde 1 su bardagı yag dıyoru
altında tercıhe gore yarı sıvı yag yarı margarın koyabılırsnz dıyodu bende oyle yaptm hep
guzel oluyo ama bu tarıfte nası oluuur bıde tereyagı nası olurrr bılemedım
margarın bu agızda dagılma olayını saglıyo galıba anlayın ıste cahıllık boyle bıse
canım benim de büyürken ağrır. hatta 6-12. günler arası bile ağrır. oysa ki taa 16 da çatlarım.
yapın bi deneyin bakalım benim defterimde anış hocanın poaçası diye kayıtlı siz de karanfilcenin poaçası dersiniz artık
ama dediğim gibi yumuşak yapın ben kaşıkla alıyorum elimi unlayıp öyle yapışmadan şekle sokuyorum. hem şekil alabilecek şekilde unu olsun hem de baya yumuşak olsun işte :))
bu arada çalışıyordun sanırım canım ne işle meşgulsün
topla enerjiyi çok ihticayın olacak aman deyim bele dikkat...
2 yımırta var diğerlerini bepenmedi ama biri kayıp diğer taraftada 2 var bu bana beş demişti hımmm:26:neyse
bugün 12. gün cnm 4 te çatlatma iğnemi oldum ...halada derecemi bulamadım nereye attıysam uff süpriz olacak bu ay bakalım ateş mateş olmadan
canlarımmm kocıs geldı ben kacıyorum
opıyorm hepınızıııı
yook ben zaten saglikli beslenmeyle kafayi bozmus biriyim
herseyi yaparim kendime yok baklagiller yok su sebze yok bugun bu sebze
olcer tartar hazirlarim oyle diyet listelerine takilamam imkansiz benim icin
kahvalti tabagim da saglikli guzel birseydir tek basima yaparim ama ozenle hazirlarim
benim tek sorunum pasta, tatli bir de arkadasla olan hamur isleriydi, onlari kismaya calisiyorum istemecburum ama, gidisat cok kotu :44: tabi senin de dedigin gibi kendime baski yapmadan bunu yapmam lazim.
ayy canım yaa sağlıklı beslenme demişken ben hep kayınvalide hanıma kızardım. ben evlendiğimde eşimde bir miktar göbek vardı. şimdi kilosu aynı ama göbek yok. bir de övünürdüm eee kim besliyo diye..
bizim kaynananın fix menüleri pirinç pilavı, patattes kızartması ve yaptığı diğer her yemeğin içinde et. ben ise hem et hem balık hem tavuk hem de sebze yemekleri yapar ve sağlıklı şeyler yaparım. gelgelelim evlendiğimizden bu yana eşimin sprem değerlerinde de müthiş düşme oldu. bu da bi güzel oturdu mu bana. sen kaynanaya laf et ben sağlıklı besliyorum de al sana kapak gibi bi cevap.
çok pis canımı sıkıyo bu durum
My Ovulation Chart |
aaa o zaman benimde hamile olmadıgım burdan belli. aynen senın dedıgın gıbı dponun yarısında düşüş varr....
üzüldüüüm
canım evet benim gibi yüksek ateşlere çıkan biri için hamile olmadığımdan ziyade yumurtamın çok kaliteli olmadığı da söylenebilirdi. hele şu an adet olduğumdan kesin söylenebilir. ama burda öyle tablolar gördük ki hep önemli olanın son günler olduğunu gördüm. hele pembiq diye bi arkadaş vardı tablosunda dpo 10 larda ortalamanın bile altına düştü sonra giderek artmaya başladı. işin açığı ben o vakit yumurtasının yeni çatladığını düşünüyordum ki arkadaş hamile olduğunu öğrendi.
yani her zaman dediğim gibi bu yöntem hamile olup olmadığını değil ovulasyonu tespit için kullanılmalı aslında. biz büyüklerimizden öyle öğrendik.
değilse sadece yükselmelere bakarak görseydik every bilir bilenler bilir beni 12. saykıla geçmişim bu ay, diğer 11 ayda her ay hamile olmam gerekirdi benim
Günaydin kizlar.... nasilsinizzz?
Merhabaaaaaaaaa hayatım:)) Dün tablomu girmek için girdim buraya ama sonra gelen giden olunca çıkmak zorunda kaldım:)))
Bende seninkini kaydettim bakıyorum hergün:) Bence şimdilik ikimizinki de normal seyrediyor..
Ama dediğin gibi asıl son 2-3 gün önemli.. Ateşim bugün yine 36.8 oldu ama valla hiç umutlanmıyorum ben geçen ay 36.6 ile adet oldum çünkü. çok da yüksek bir ateş değil geçen aya göre..
İnşallah güzele haberler alırız tabi tatlımmm..
Ahahahahaha valla ben buraya gelince baktım, 3 kilo almışım, çok fena çoooook.. dönünce eve bişeyler yapmam lazım.. gelen giden bir bebek yok ama maşallah kilolar hızla gelmeye başlamış:))
vücut her zaman farklı tepkiler verebiliyor dediğin gibi canım..kaliteli yumurta konusunda hani konusuyoruz ya
benim bu ay gogusler hic agrimadi herhalde kaliteli yumurta degildi diye
benim her ay deli gibi agriyor hemen yumrtlama sonrasi ama hamile oluyor muyum, hayirrrr
sadece hamile kaldigim ay butun dpolarda hicbir agri olmadi, ucu bile agrimadi ve bat gunu baslamisti..
bu arada benim su an gogsumde hiiiiicccc agri yok, gogus ucumu kontrol ediyorum duruyorum hiiiccc agrimiyor, ama kotuye yormiycam dinlemiycem ileri zamanda sadeec sasirtiyr.
(sadece bahsetmistim 16, gun cok az agridi gecti)
Tatlim senin yemeklerinle ilgisi yok esinin durumunun ilahibelki ole dengeli yapmasan daha da dusecekti. ben bbc'de bir program izlemistim. yillarca cocugu olmamis ciftlerde erkekler her sabah taze sikilmis meyve suyu icitiler. bir de kontrol grubu vardi. onlar ozel bir sey yapmadilar. 4-5 ay sonra meyve suyu icen grubun eslerinde daha buyuk oradan gebelik oldu.
Selam CANIMMMM! Senin de yuksek gidiyor maasallahGecen ay bu kadar yukselmemisti. Benim gecen ayla neredeyse ayni. hatta bu sabah o meshur ikilemi yine yasadim. Sabah 6 da uyandim 36.2 idi sonra yumurtlamadan beri olctugum gibi 07:30'da saat calinca tekrar olctum 36.6 idi. Sonra 4-5 kere daha olctum hep 36.6 cikti o nedenle onu yazdim. Belki de 36.2yi yazmaliydim. Ne dersin?
My Ovulation Chart
Kilolar hemen gelirSen yine iyi 3 kilo almissin. Evlendigimde 52 kiloydum. Su an 57! Evlenince salip kilo alanlari hic anlamazdim. Ama olay salmak degilmis. Meger ne dertleri varmis simdi anladim 3 kiloyu burdayken gezerken bile verirsin sen bence hic dert etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?