o olacakmis canim yeme icme etkili mi bilemiycem
oyle olsa bu rus erkeklerin hic cocugu olmazdi
bildikleri tek sey hazir gidalar konserve, dedigin gibi kizarmis urunler, bira, sigara.. sinirsiz ama ruslarin erken yasta gec yasta dunya kadar cocuklari var.
ben de bazen kendimi baska bir kadinla kiyasliyorum. kadin ayni sekilde kizartmadan baska sye bilmiyor ama cocuklari varben kocama kola hazir meyve suyubile hicbir sey icirmiyorum ama bebis yok.. bu da derin konu
Bugun esimle rusyanin buyume hizinin dusuk oldugunu konusuyorduk. Pek cocuk yapmiyorlarmis. Oyle mi hakkaten?
Bir de ruslar cok icer. Ona ragmen bebekleri oluyorsa pes yani! Bizimki ne sigara icer ne alkol.
Merhaba canımmm..Şimdilik bakalım yüksek gidiyor da ayın 25 i ne olacak göreceğim:) bu arada soğan suyuna devam ediyorum 5 günü bitirdim adete kadar yapacağım artık bebiş yoksa da en azından hazırlık yapmaya devam etmiş olurum:)
36.2 de çok düşükmüş, 36.6 daha mantıklı:)) bende onu yapardım sanırımbende her sabah 7:30 da alarmla kalkıp ölçüp uyumaya devam ediyorum:)
Bende hareketsizlik kilo yapıyor hemen, yoksa yeme içme rutinimde değişen birşey yok.. ama ne zaman evde oturursam hep kilo aldım.. ehh bu kışı da hep evde geçirdim, ohhh kilolar koşar adım geldi tabii bana:))) Vericem vericem, sabah kalkıp kahvaltımı yapıp sokaklara atıyorum kendimi gidene kadar 55 olayım bari:))
Senin bat şimdi benimle aynı mı bu ay? 25'i mi? Off bu son bir kaç gün çok uzun oluyorBir belirti falan var mı? ateşin yükselmeye başlamış bu arada.. Bende hiçbir şey yok geçen aylardan farklı değilim yani..
hayatimda hic bu kadar bebek dusunen insan gormedim diyebilirim
erken yasta evleniyorlar ve hemen bebek
hic beklemiyorlar 30lu yas onlara gore gec
2,3 cocuk surekli hamileler ve dogrmayi seviyorlar.
belki sorun su olabilir ilk cocuk oluyor sonra bosaniyorlar, ve tek cocuklariyla yasayanlar olabiliyor
bosnama oranlari yuksek cunku, rus-rus erkek acisindan diyorum, rus-turk erkek olarak baya baya yasiyorlar
benim gozlemim bu sekilde.
Dayanamayacagimi biliyordum. KIZLAR BANA KIZACAKSINIZ AMA TEST TEST YAPTIM. Tabiki negatif. Hayali bir cizgi bile yoktu. O kadar tek cizgiydi yani.
10. gun cok erken biliyorum ama yinede biraz umudumu kirdi. Elimde son bir test var. Pozitif olsa iyi eder!
Evet 23'u demistik ama 25'i olacak. Ayni gidiyoruz. Bende de hic bir belirti yok. Yine cok iyiyim maasallahBen de gecen ayla ayniyim. Hakkaten son gunler insanin meraki iyice tirmaniyor. Biz de haftaya 1 mayis tatil oldugu icin pazartesiyi de icine katarak Antalya'da tatil ayarladik. Eger hamile degilsem ne havuza ne denize girebilcem! Insallah hamileyimdir
gercekten mi cok ilginc :) rus kadinlari cok anac o zaman. hollanda da cok gec yaparlar cocugu. ve erkekler bakar :) kadinlar pek sallamaz.
sana kizamayiz ki hepimizin bu sureclerden geciyoruz
ben de cok test yaptim bir aralar
ama inan bana o tek cizgi adet kanini gormekten daha cok aci veriyor bana
bir de tabiki senin de dedigin gibi 10.gun cikmama ihtimali yuksekpozitif test orneklerine baktim bugun ff de, dpo16da cok cok silik cizgi gorenler bile var dusn
Valla hiç kızmadım hayatım, dünden beridir kendimle mücadele halindeyim bende.. çantamda 2 tane test var.. ay yapsam mı beklesem mi modundayım sürekli:) ama bir yandan dediğin gibi 10. gün çok erken biliyorum.. bakalım şimdilik kendimi frenledim ama sabaha naparım şaibeli:)) Ve evet tatlım, 10. gün erken, pozitif de olsa negatif çıkma ihtimali çok yüksek.. İnşallah hamilesindir ve doya doya tatilini yaşarsın hatta bir çeşit bebek kutlaması olur belki sizeAy harika olurdu gerçekten..
every orda dpo 8 de 7 de yapanlar bile var pozitif gören acaba yalan tablo mu ki onlar:44:
yok yapma
varsa da cikmaz
kendine eziyet edersin
varsa bebisi de uzersin
yook erken gebelik testi olabilir
clearblue testler gosteriyor ya
bir de ya soylemesi garip biliyorum ama ben dpo7de gormustum cok cok silik cizgi anneme gostermistim o da supheli diye yorumlamisti
ama teste gore degisir
bir de cok ornek var masumiyet mesela gecikmeden once pozitifi gormedi
yine ayni sekidle ferda vardi o da gormemisti ancak gecikmenin ikinci gunu gormustu
degisiyor durum ya bence dpo13te yapilmali en erken
bir de gercekten o testteki sonucu beklemek universite sinavina girdigimden daha fazla heyecan veriyor bana
bir de tek cizgi oldu mu sasi oluyorum ikinci cizgi icin
inanin ates dussun hala bazen umut oluyor bekliyorum adet basliyor o bile o kadar acitmiyor canimi
ama test gercekten hic gerek yok kizlar erkenden yaa ben oyle dusunuyorum
benim için dpo 14 ama ben hiç pozitif görmedim ki o nasıl bişeyyy
Valla hiç kızmadım hayatım, dünden beridir kendimle mücadele halindeyim bende.. çantamda 2 tane test var.. ay yapsam mı beklesem mi modundayım sürekli:) ama bir yandan dediğin gibi 10. gün çok erken biliyorum.. bakalım şimdilik kendimi frenledim ama sabaha naparım şaibeli:)) Ve evet tatlım, 10. gün erken, pozitif de olsa negatif çıkma ihtimali çok yüksek.. İnşallah hamilesindir ve doya doya tatilini yaşarsın hatta bir çeşit bebek kutlaması olur belki sizeAy harika olurdu gerçekten..
Tesekkurler kizlar ya iyi dilekleriniz icin. Insallah bu ay hepimizin yuzu guler
bencede everynin dedigi gibi testini bosa harcama. insan sonra pisman oluyor :)
arkadaslar benim isim yine mi KK'desin demeye basladi. Ben biraz onunla ilgileneyim
Gorusmek uzer!
haklısın every, en mantıklısı ve sağlıklısı paşa paşa beklemek:) Adet gecikmesi ilk hamilelik belirtisi bana göre, ondan sonra test yapmak daha sağlıklı.. Ama tabii , bu çok zor bir süreç, insan dayanamayıp yapıyor da bazen, bu da çok olağan.. O son hafta hepimiz aynı gelgitler içinde oluyoruz..:)
İnşallah hepimize ve isteyen herkese uğurlu bir ay olur:)
Görüşmek üzereeeeeeeeee...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?