Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canim onunla alakasi yok lutfen kendini boyle dusuncelerle uzme. Bu dunyada her sey bir duzene gore isliyor. Zamani gelmeden olmuyor iste sen ne yaparsan yap. Esinde varikosel mi vardi?

every orda dpo 8 de 7 de yapanlar bile var pozitif gören acaba yalan tablo mu ki onlar:44:

beni de zaten ff yaniltti. 10dpo'da testlerin %32si pozitif cikiyor yaziyordu. Demek ki olabiliyor. Every'nin dedigi gibi hassas testler de olabilir. Annemde regl tarihi gectikten 1 hafta sonra pozitif olmus mesela. Belki onun doneminde testlerin hassasiyeti daha da azdi

aynen oyle
bir suru laf soyledim ama bata 3 kala 2 kala ben de test yaparsam sasirmayin
sadece tecrubelerimi paylasiyorum ama eminim ben de zaman yaklastikca ayni moda giricem

Doğrusunu bilmekle onu uygulayabilmek farklı şeyler every:))) hele konu bebiş olunca her an hepimiz yoldan çıkabiliriz, hiç dert etme içinden nasıl geliyorsa öyle yap:)

Yarına yüksek ateşlerle inşallah görüşmek üzere..

Arkadaslar gunaydin

Dun ilk atesim cok dusuk ciktigi icin onu yazmayip ikinci uyandigimdakini yazmistim ama bugun de dusuk cikinca yazmanin daha dogru olduguna karar verdim ve tablom su hali aldi:

My Ovulation Chart

Dunku negatif testten sonra bir de bu atesi gorunce belki bu aydan umudumu kesmem gerek ama belki siz de yasiyorsunuzdur icimde bir seyler surekli olumlu aciklamalar bulmaya calisiyor. Acaba yerlesmede bir ates dususu oluyor ya ondan dolayi dusmus olabilir mi yoksa 14 gunluk lueatel fazi olan biri icin 10. gunde yerlesme cok mu gec?

Ben hayatimda hic bu kadar erken regl olmam. 25'in de olmam gerekiyor. Bu kadar erken dusmesi normal mi?

Her turlu yoruma acigim arkadaslar

Bu arada herkese iyi tatiller diliyorum. 3 gunluk tatilimiz baslamis bulunuyor

CAnim aynı benim kayınvalidemi tarif etmişsin. Patates (başlanmış kızarmış frinlanmis vs:)) pilav ya da makarna, et haslama kızartma fln. Evlerinde taze fasulyeden başka hiçbir sebzenin pistigini görmedim. Bende dikkat ederim yemeklere. Esim evlenmeden önce çok hasta olurdu. Şimdi o kadar guclendiki bağışıklık sistemi, hiç hastalanmiyo

Canım su an telden giriyorum o yüzden tablonu net goremedm ama bana yerleşme düşüşüne göre gec bir günde düşmüş gibi geldi. Yerleşme düşüşü genelde dpo 6ile 9. Günler arasında olurmuş. Senin kaçıncı gün?
Benim dpo da seninle ve banuyla hemen hemen aynı. 12. Gundeyim test yapmamak için kendimle savaşıyorum. Almamıştım yapmamak için ama esim gitmiş almış bıkac tane nasıl beklicem bilmiyorum:18:

11. gundeyim ben. Herhalde progesteron hormunun azaldi. Ondan dustu. Erken regl olabilirim. Bence yapma canim. En azindan 2 gun bekle. FF'de istatistiklere baktim da su an pozitif cikma olasiligi cok dusuk. Maddi manevi zarar yani gerek yok. Testi unut gitsin :)

Son düzenleme:

Haklisin canım. Zaten arkadasa gidiyorum kafayı dağıtmaya. Bat 27deyim su an ff salı gunü regl kocan Dio ama bence en geç ptesi olmalıyım. Ateşim de yükseldi yıne heycan yaptım ondan. Ateşimi tabloya ekleyim de bakın bir çok stres oldum

günaydın cannnlaaaaar

aslında canımın sıkkınlıgı tavan yapmıs hali ile bütün her yerim kırık. iş yerinde sıkıntılarım çok büyük çoook. allahım tez zamanda benı burdan kurtarsın ıns.. neyse..

My Ovulation Chart

bgn kü tabloma bakın arkadaşlar. yoırumlara fazlasıyla acık bır tablodur kendıleri:))) şahsen ben anlayamadım bır sey. böle benı kandırcak yuksele yuksele, en son gun paaat dıye dusuvercekmıs gıbı gelıyo bana.
bu arada dun cok yakın bır arkadasımın hamıleleık haberını aldım. 7 aydır denıyorlardı. bu ay artık sıkıldım olmasın dedım, ilişkiden sonra ayak kaldırma tuvalete gıtmeme gıdı seylerede hıc dıkkat etmedım ve bu aya hamıle kaldım dedı. bilginizeee

Canım ateşin pik yapıp yükselişe gecmis. Her ay böyle mı? Şimdi kutsal fazın ikinci yarısına giriyorsun. Yükselmeye devam ederse inşallah testte ikinci çizgiyi görürsün

gunaydin kizlar

tabloma yorum yapabilir misiniz? 3b6818 Ovulation charts on FertilityFriend.com

yukarida durumu acikladim :)

yerleşme düşüşü gibi değil sanki canım ya, öyle olması için biraz gec sanki. adet olacaksan da bu düşüş için erken.. yarın ki atesını de muhakak ölç ve yaz da ona göre yorumlayalım. belkı fiziki bir durumdan ötürü bir düşüştür bu. o yuzden yarını da görelım derım ben.. ayrıca senı kutlarım, içindeki o olumlu sese hep kulak ver, ver ki o hiç susmasın sana tüm olumlulukları getirsin

Tamam canım ordan takip ederim. İlk bu ay ateş olctugum için bilemiyorum. Su iki gün geçmez artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…