vücut her zaman farklı tepkiler verebiliyor dediğin gibi canım..
ama şu bi gerçek ki, luteal fazın sonunda ateşin ortalamanın altına düşüp öyle de devam eden bi hamile görmedim hiç o da olursa tamam diycem
ne biliyim canım evliliğimizin ilk yıllarında psikolojik olarak da daha kötüydük eşim hep kaprislerimi çekmek zorunda kalıyordu kayınvalidemin yaptıkları hem beni hem onu çok üzüyordu şimdi herşey oturdu ama gelgelelim değerler düştü.
işin kötü tarafı eşim bi iltihap problemi yaşamıştı ilk aylar o olmasaydı spermiyogram yaptırmaz ve düştüğünü bilemez ve ben bu kadar vicdan azabı çekmezdim çünkü eşim ilk zamanlar istedi bebek ama ben istemedim
every orda dpo 8 de 7 de yapanlar bile var pozitif gören acaba yalan tablo mu ki onlar:44:
aynen oyle
bir suru laf soyledim ama bata 3 kala 2 kala ben de test yaparsam sasirmayin
sadece tecrubelerimi paylasiyorum ama eminim ben de zaman yaklastikca ayni moda giricem
benim için dpo 14 ama ben hiç pozitif görmedim ki o nasıl bişeyyy
CAnim aynı benim kayınvalidemi tarif etmişsin. Patates (başlanmış kızarmış frinlanmis vs:)) pilav ya da makarna, et haslama kızartma fln. Evlerinde taze fasulyeden başka hiçbir sebzenin pistigini görmedim. Bende dikkat ederim yemeklere. Esim evlenmeden önce çok hasta olurdu. Şimdi o kadar guclendiki bağışıklık sistemi, hiç hastalanmiyoayy canım yaa sağlıklı beslenme demişken ben hep kayınvalide hanıma kızardım. ben evlendiğimde eşimde bir miktar göbek vardı. şimdi kilosu aynı ama göbek yok. bir de övünürdüm eee kim besliyo diye..
bizim kaynananın fix menüleri pirinç pilavı, patattes kızartması ve yaptığı diğer her yemeğin içinde et. ben ise hem et hem balık hem tavuk hem de sebze yemekleri yapar ve sağlıklı şeyler yaparım. gelgelelim evlendiğimizden bu yana eşimin sprem değerlerinde de müthiş düşme oldu. bu da bi güzel oturdu mu bana. sen kaynanaya laf et ben sağlıklı besliyorum de al sana kapak gibi bi cevap.
çok pis canımı sıkıyo bu durum
Canım su an telden giriyorum o yüzden tablonu net goremedm ama bana yerleşme düşüşüne göre gec bir günde düşmüş gibi geldi. Yerleşme düşüşü genelde dpo 6ile 9. Günler arasında olurmuş. Senin kaçıncı gün?
Benim dpo da seninle ve banuyla hemen hemen aynı. 12. Gundeyim test yapmamak için kendimle savaşıyorum. Almamıştım yapmamak için ama esim gitmiş almış bıkac tane nasıl beklicem bilmiyorum:18:
11. gundeyim ben. Herhalde progesteron hormunun azaldi. Ondan dustu. Erken regl olabilirim. Bence yapma canim. En azindan 2 gun bekle. FF'de istatistiklere baktim da su an pozitif cikma olasiligi cok dusuk. Maddi manevi zarar yani gerek yok. Testi unut gitsin :)
Kızlar tabloma yorum yapın. Yükseldi ateşim. Göğüslerimde acıyor kasıklar da sizlio ama regl gibi değil ne dersiniz?
Charting Home Page Not Found - FertilityFriend.com
Kızlar tabloma yorum yapın. Yükseldi ateşim. Göğüslerimde acıyor kasıklar da sizlio ama regl gibi değil ne dersiniz?
Charting Home Page Not Found - FertilityFriend.com
günaydın cannnlaaaaar
aslında canımın sıkkınlıgı tavan yapmıs hali ile bütün her yerim kırık. iş yerinde sıkıntılarım çok büyük çoook. allahım tez zamanda benı burdan kurtarsın ıns.. neyse..
My Ovulation Chart
bgn kü tabloma bakın arkadaşlar. yoırumlara fazlasıyla acık bır tablodur kendıleri:))) şahsen ben anlayamadım bır sey. böle benı kandırcak yuksele yuksele, en son gun paaat dıye dusuvercekmıs gıbı gelıyo bana.
bu arada dun cok yakın bır arkadasımın hamıleleık haberını aldım. 7 aydır denıyorlardı. bu ay artık sıkıldım olmasın dedım, ilişkiden sonra ayak kaldırma tuvalete gıtmeme gıdı seylerede hıc dıkkat etmedım ve bu aya hamıle kaldım dedı.bilginizeee
gunaydin kizlar
tabloma yorum yapabilir misiniz? 3b6818 Ovulation charts on FertilityFriend.com
yukarida durumu acikladim :)
canim seninle ilgili cok olumlu hisler var icimde. atesin cok iyi yukselmis. diger aylar da boylemiydi? umarim bu ay senin ayindir
bu arada sana ff'den arkadaslik istegi yolladim. ordan grafikleri takip etmek daha kolay. her seferinde link bulmaya gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?