Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tekra yukselmeye baslmis cok guzel. senin icin de daha erken yorum yapmak icin. insallah boyle gider

is yerindeki sikintilarina da uzuldum. benim de bir onceki is yerim cok kotuydu. ise giderken 'isinizi nasil seversiniz' gibi kitaplar falan okuyordum ama fayda etmiyordu. cok sukur kurtuldum. daha iyi bir is bulur ordan cikarsin umarim. sevmedigin bir yere her gun gitmek cok zor bilirim

Canım ateşin pik yapıp yükselişe gecmis. Her ay böyle mı? Şimdi kutsal fazın ikinci yarısına giriyorsun. Yükselmeye devam ederse inşallah testte ikinci çizgiyi görürsün

pik atıp yukselıse gecısı yoktu gecen ay. ama dogrusu ben 36.9 dan sonra çok inişli çıkışlı bir tablonun çok da ıyı sonuc vercenı sanmıyorum cunku, dun bır yorum okumustum cok da mantıklı geldı bana. eger yerleşme olsaydı, yanı dollenme olsaydı, atesı yukselten hormon daha cok ataga gecer ates o yuzden hıc dusmeden artısa gecerdı yada en zından sabıtlenırdı. ama görduugun uzere bnm öyle bir durumum yok.

amaaan bende sıkıldım artık bu bekleyısten ugraslardan haa. zaten fena sıkkınım bıde bu tablo sıkıyo canımı, delı gıbı calısmısız dıkkat etmısız ama yok..koy verecem artık

ya 9 ay, nasılım bılımomusun. anlatılacak gıbı degıl gergınlıgım. dün patron olacak sahsıyetle gırdık bırbırımıze. hıc yoktan yere. sen benı terfı ettırıosun bu koltuga sen oturtuyorsun ama naısl bır hazımsızlıkla bana amele muamelesı yaparsın. işçilerin haklarını savunmaya cıktım mudurlerı larak bır rıcalarını dıle getırdım ama bnm yemedıgım laf kalmadı. nasıl iş ya, nasıl bır ego bu yaa.. sogudum sogudummm. hiç kalasım yok. işin kötüsü bnm 3 yıllık noterden sozlesmem var. o benı durduruyo. daha 1 senesı doldu 2 sene daha var, ama su varkı sözlesme maddesınde , ''sözleşme, 1 ay önceden haber verılmek suretıyle tek taraflı fes edılebılır'' yazıyor. ama adamlar belaaa, yanı sonradan bnm basıma iş açarlarmı acaba? bilen varmı yaa, ne yapmalıyım?

noter sozlemsi ne bilmiyorumm benim normal is sozlesmem vardi. bitmeden ciktim. ne zamandir calistigina gore belli bir haber verme suren var. sende 1 ay herhalde. istifa edebilirsin. tabi tazminat vs hic bir hakkini alamazsin. yeni bir is bulmadan isten cikmak da stres yaratabilir. baska is bakmaya baslasan yavastan?

eski tablon mu himmmmm :)))bosver canim ya kafana gore takil

benim tablo boyle dpo7.8 gibi firlar sonra duser o yuzden bugun gordum ama hic heveslenmedim , bakalim bekleyelim gorucez :)

yok cnm bu ayki tablom ..bakalım sonlarına doğru belki bulurum derecemi aramakla meşgulum yenisini almakta istemiyorum böyle daha rahat valla
anladım cnm umarım bu kez şaşırtır seni tblon
ceee eeeeee der bebişin sana inşallah...

aynen öyle yapıcam. aslında iş bulupda dırek burdan cıkıp yenı ıse baslamak istemıyorum neden dersen, 3 yıldır aralıksız calısıyorum hıc ama hıc tatıl yapmadım ve burası benı o kadar yıprattıki kendımı toplama surecıne ıhtıyacım var. dökülüyorum resmen. mesul mudur ldugum ıcın, ımza yetkısı verılmesı için noterden sozlesme yapmak gerekıyordu. o yuzden bnm sozlesme noterden. bakalım artık sabır tası coktan kırıldı ama inş hakkımda hayırlısını verecek yuce rabbım

Merhabaaa....
Test yapsam mı acaba ne zaman yapsam şeklinde gelgitlerimi bugün düşen ateşim sonlandırdı:) Vücudum bana 0.3 lük düşüşle boşuna ümitlenme yavrimo mayısa sıkı çalış demiş bulunmakta:)

Neyse kısmet bu aya değilmiş.. İnşallah mayısa tuttururum, artık sıkıldım ben çünkü:))

Bu da tablom;

http://www.fertilityfriend.com/home/3be3f0/

Every, güzel yükselmiş tablon hayatım.. hadi bakalım , inşallah sen nisandan hamile çıkarsın tatlım...

Son düzenleme:

9ay biz senle hep aynı gidiyoruz, aynı şeyleri sabah inan bende birebir düşündüm.. Acaba yerleşme düşüşü mü dedim, bazen 10 günü bulabiliyormuş rahme yerleşmesi çünkü.. Ama sonra hamile olmadığıma karar verip kendimi ona şartladım..Ama tabii hala ay acaba mı diye düşünüyor insan için için..

Artık bilemiyorum valla hangisi doğru değil, inşallah dediğin gibidir.. ama değilse de napalım yani canımız sağolsun mayısa devam ederiz.. Biz bu gidişle galiba aynı ay hamile kalacağız seninle zaten

Canim moralimi çok düzelttin Valla umarım dediğin gibidir. Sarı akıntım var göğüslerde sis, kasıklarım umarım değişen agrimiyodur. Aslında sabah beste uyandığımda öldmüştüm ama çok erken olduğu için altıda olctugumu baz aldım.
İs konusunda madem 1 ay onceden haber vermek şartıyla çıkabiliyorsun bisey yapamazlar. Ama bı avukata da sor bence, bı notere bile sorabilirsin. İnsanin Sevmediği yerde calışması çok zor bende son isimi b yüzden bırakmıştım. Anlıyorum seni. Allah kolaylık versin

Canım bidahaki döngüye inşallah yüzün güler. Güzel yorumun için de teşekkürler

merhaba her gün topiğinize girip
ateş ölçme yöntemini yapmay çalışıyorum
ff sitesine üye oldum ama sanırım grafiki
yanlış yaptım.
size bir şey sorucam cevaplarsanız sevinirim bu gün adetimin 13. günü
biraz önce beyaz değil,seffaf yumurta akı kıvamında akıntım oldu.
yumurtlma akıntısı hangi rengtte olur.eğer bu yumurtlama akıntısı ise
eşimle bu akıntı gelemeden önce mi yoksa sonra mı beraber olalıydım.
cavaplarsanız çok çok sevinirim tek tüple hamile kalmaya çalışıyorum.

yumurta aki aynen bildigimiz yumurta aki gibi oluyor. seffaf yada beyazimsi. kopmadan uzuyor. ff'de cervical mucus kisminda egg white isaretleyeilirsin bunu gorunce. yumurtlamanin yaklastigi anlamina geliyor. bugunlerde gun asiri yada her gun deneme yapabilirsiniz. yumurtlamadan sonra yumurta aki git gide daha az uzamaya ve bir sure sonra hic uzamamaya (krem gibi- creamy) olacak. o saatten sonra artik spermler ilerleyemez ve yasayamaz. yumurtada artik dollenmis dollenmediyse de olmus olur. yani su an en verimli zamanlar iyi degerlendirmek gerek

bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…