yok cnm bu ayki tablom ..bakalım sonlarına doğru belki bulurum derecemi aramakla meşgulum yenisini almakta istemiyorum böyle daha rahat valla
anladım cnm umarım bu kez şaşırtır seni tblon
ceee eeeeee der bebişin sana inşallah...
güzel mi güzel bir tablo cicim hadı bakalım inş bu merdiven olayı tırmanır böleee:)
Bu arada every misafrlerin geldi mı?
bubulka, banu ve 9 ay tesekkur ederim yorumlariniz icin
simdi sevinmiyorum cunku daha 7 gun var benim ates daha cok cikar iner degisir
dpo13e kadar sabirla bekliycem bakalim
sizlerin de hakkinizda hayirlisi olsun, umarim tablonuzun sonunda bebis haberini almamiz mumkun olur, sayili gunler kalms
İnşallah.. tabii her zaman ihtimal var, ff deki hamile tablolarına bakınca ciddi düşüş yaşamasına rağmen pozitif sonucun olduğu tablolarda var ama insan kendini fazla umutlandırmak istemiyor.. Var elbet doğru bir zaman hepimiz için bekliyoruz kuzu kuzu:)) 4 gün kaldı zaten sonra öğreneceğim ne olup bittiğini içerdeEşim ordan arayıp bana bak yaklaştı senin zaman lütfen üzülme stres yapma demeye başladı bile.. unutacakmışım hamile kalmayı.. doğru güzel söylüyorda nasıl yapacağımı bilmiyorum:))
Ve senin yeni yılda bebişinin gelmesini istediğini biliyorum, o yüzden tüm kalbimle hamile olmanı diliyorum every..
Bekleyen herkese de bebiş müjdeli uğurlu bir ay olmasını diliyorum..
tabiki canim ya ates cok degisken
belki yarin firliycak senin
belki son gun firliycak ve ondan sonra hep yuksek gidicek
heyecanli gunler insaalh guzel haberin gelecek 4 gun sonra
cok tesekkur ederim evet gelirse bebis cok sevinicem bekliyorummm onuuu
kocanin tavri cok guzelbenimki agzina bebek lafini almaz oldu, bugun ben dedim 6 ay zaman verdim 4.ayimizdayiz olmazsa takmak yok dedim
Belki fazla konuşup seni üzmekten çekiniyordur veya daha fazla kafana takmanı önlemeye çalışıyordur.. Erkeklerin mantığını anlamak çoğu zaman imkansız bizim için:))
İnşallah en kısa ve hayırlı zamanda alırız hepimiz güzel haberleri:)
Biz de ocak başından beridir deniyoruz.. Aynen senin gibi kendime zaman tanıdım biraz deneyeceğim sonra olmazsa doktor kontrolünde deneyeceğiz.. İnşallah gerek kalmaz:)
Bu arada, acaba ben hazır türkiyedeyken ovulasyon testi de alsam mı acaba diyorum. Bazısı çok pahalı sanırım.. En uygun fiyatlı ama düzgün marka nedir acaba? Bilgin var mı bu konuda? gerçi türkiyede değilsin şu ana ama belki gelip gittiğinde almışsındır dedim:)
İnternetten baktım, Donna diye bir tükürük mikroskobu da varmış. Acaba idrar testi yerine öyle birşey mi alsam acaba?
yok ben hic almadim ama kizlardan duymustum
gitti gidiyorda paket varmis gebelik testi ve ovulasyon testi paketi
icinde dunya kada varmis ve ucuzmus
ona bak istersen
hem turkiyedeyken sifaris edersin internetten alirsin getirirsin yurt disina
bir ara yazilar okurken okumustum da idrardan bakilmasi etkiliymis ovulasyon icin de idrar icin de
tukurk testleri var ama etkisi onlar gibi degil diye okumustum
bilmem dogru mu
Hımmm evet bak olabilir öylede.. Dur bir 9aya da sorayım gelince, o kullanıyor testlerden mutlaka araştırmıştır öncesinde..
Off yaaa, ne zormuş hamile kalmak ya da biz mi zor hale getiriyoruz bilemiyorum ki.. acaba gerçekten bu testleri falan unutup daha mı rahat olmak lazım.. Sanki böyle gitgide deneysel birşeye dönüşüyor ilişki
kızlar yaa benim ateşim 36.4lerde seyrediyor. ne düşüyor ne çıkıyor. çoktaaaan 36.2 olup adet olmam gerekiyordu. birde sabah 6 da ölçtüm. hep öyle ölçerdim. ama sabah tekrar uyudum ve 9.00da kalktım. bir daha ölçeyim dedim bu sefer 36.8 çıktı. tabii her zaman aynı saatte ölçtüğüm için bu sonuca pek inanmadım. siz ne dersiniz.
evet canim ne zaman bebek fikri aklimizdan cikacak onemsemiycez o zaman hamileyiz ben ona inaniyorum
zaten insanlarim yuzde90i bunu diyor
unutun onemsemeyin hamilesiniz
ama yapmak zor tabi
evet iliski bir sure sonra bebek odakli olunca kotu oluyor ben bir ara bunu yasar gibi oldum neyse zor siyirdim kendimi de kocami da bundan
bu ay ilsikiler kafaya gore oldu ve dusunmemeye calistim uygunsuz pozisyon falan
takmadim sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?