Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bubulka, banu ve 9 ay tesekkur ederim yorumlariniz icin
simdi sevinmiyorum cunku daha 7 gun var benim ates daha cok cikar iner degisir
dpo13e kadar sabirla bekliycem bakalim

sizlerin de hakkinizda hayirlisi olsun, umarim tablonuzun sonunda bebis haberini almamiz mumkun olur, sayili gunler kalms

keskeeeeeeee senin icin de ayni dileklerim var canim, gelecek insallah bebisin bu ay

Bu arada every misafrlerin geldi mı?

yok canim pazar gunu gelecekler
ben genelde gunlerce onceden stres yaparim da :))
bir de aliskin degilim burda cok rahata alistim pek gelmez gelenlerde gunduz kiz arkadaslarim olurdu onlar da ev sahibi gibi zaten
gelirler yeri gelir onlar hazirlarlar kahvelerini pogacalarini oyle yani
simdi onemli guzel bir sofra olacak herhalde bakalim :) kocam da evde yardim ederse bana tamamdir

İnşallah.. tabii her zaman ihtimal var, ff deki hamile tablolarına bakınca ciddi düşüş yaşamasına rağmen pozitif sonucun olduğu tablolarda var ama insan kendini fazla umutlandırmak istemiyor.. Var elbet doğru bir zaman hepimiz için bekliyoruz kuzu kuzu:)) 4 gün kaldı zaten sonra öğreneceğim ne olup bittiğini içerde Eşim ordan arayıp bana bak yaklaştı senin zaman lütfen üzülme stres yapma demeye başladı bile.. unutacakmışım hamile kalmayı.. doğru güzel söylüyorda nasıl yapacağımı bilmiyorum:))

Ve senin yeni yılda bebişinin gelmesini istediğini biliyorum, o yüzden tüm kalbimle hamile olmanı diliyorum every..

Bekleyen herkese de bebiş müjdeli uğurlu bir ay olmasını diliyorum..

Son düzenleme:

tabiki canim ya ates cok degisken
belki yarin firliycak senin
belki son gun firliycak ve ondan sonra hep yuksek gidicek
heyecanli gunler insaalh guzel haberin gelecek 4 gun sonra
cok tesekkur ederim evet gelirse bebis cok sevinicem bekliyorummm onuuu
kocanin tavri cok guzel benimki agzina bebek lafini almaz oldu, bugun ben dedim 6 ay zaman verdim 4.ayimizdayiz olmazsa takmak yok dedim

Belki fazla konuşup seni üzmekten çekiniyordur veya daha fazla kafana takmanı önlemeye çalışıyordur.. Erkeklerin mantığını anlamak çoğu zaman imkansız bizim için:))

İnşallah en kısa ve hayırlı zamanda alırız hepimiz güzel haberleri:)

Biz de ocak başından beridir deniyoruz.. Aynen senin gibi kendime zaman tanıdım biraz deneyeceğim sonra olmazsa doktor kontrolünde deneyeceğiz.. İnşallah gerek kalmaz:)

Bu arada, acaba ben hazır türkiyedeyken ovulasyon testi de alsam mı acaba diyorum. Bazısı çok pahalı sanırım.. En uygun fiyatlı ama düzgün marka nedir acaba? Bilgin var mı bu konuda? gerçi türkiyede değilsin şu ana ama belki gelip gittiğinde almışsındır dedim:)

İnternetten baktım, Donna diye bir tükürük mikroskobu da varmış. Acaba idrar testi yerine öyle birşey mi alsam acaba?

yok ben hic almadim ama kizlardan duymustum
gitti gidiyorda paket varmis gebelik testi ve ovulasyon testi paketi
icinde dunya kada varmis ve ucuzmus
ona bak istersen
hem turkiyedeyken sifaris edersin internetten alirsin getirirsin yurt disina

İnternetten baktım, Donna diye bir tükürük mikroskobu da varmış. Acaba idrar testi yerine öyle birşey mi alsam acaba?

bir ara yazilar okurken okumustum da idrardan bakilmasi etkiliymis ovulasyon icin de idrar icin de
tukurk testleri var ama etkisi onlar gibi degil diye okumustum
bilmem dogru mu

yok ben hic almadim ama kizlardan duymustum
gitti gidiyorda paket varmis gebelik testi ve ovulasyon testi paketi
icinde dunya kada varmis ve ucuzmus
ona bak istersen
hem turkiyedeyken sifaris edersin internetten alirsin getirirsin yurt disina

Teşekkür ederim Evet ben bir inceleme yapayım olmadı dediğin gibi siparişi veririm tatilden sonra:)

kızlar yaa benim ateşim 36.4lerde seyrediyor. ne düşüyor ne çıkıyor. çoktaaaan 36.2 olup adet olmam gerekiyordu. birde sabah 6 da ölçtüm. hep öyle ölçerdim. ama sabah tekrar uyudum ve 9.00da kalktım. bir daha ölçeyim dedim bu sefer 36.8 çıktı. tabii her zaman aynı saatte ölçtüğüm için bu sonuca pek inanmadım. siz ne dersiniz.

bu arada everythingwillbegreat arkadaşım o gördüğüm tablo yumurtlama testinmi adete yakın olan ateş ölçümümü. eğer ikincisiyse ateş değerin çok güzel gidiyor. İnşallah bebişin göbişindedir.

bir ara yazilar okurken okumustum da idrardan bakilmasi etkiliymis ovulasyon icin de idrar icin de
tukurk testleri var ama etkisi onlar gibi degil diye okumustum
bilmem dogru mu

Hımmm evet bak olabilir öylede.. Dur bir 9aya da sorayım gelince, o kullanıyor testlerden mutlaka araştırmıştır öncesinde..

Off yaaa, ne zormuş hamile kalmak ya da biz mi zor hale getiriyoruz bilemiyorum ki.. acaba gerçekten bu testleri falan unutup daha mı rahat olmak lazım.. Sanki böyle gitgide deneysel birşeye dönüşüyor ilişki

gocmen kuslar senin icin bu mesaj

canim hamile olabilirsin
senin ates seviyen dusuk ve o ates senin icin cok iyi
umarim oylesindir bakalim yarin nasil cikiyor atesin
bize yaz mutlaka insallah saglikla gelir bebegin

benim ates iner cikar belli olmaz canim
dpo7deyim ama daha cok degisir yarin dibe inerse sasmam yani
o yuzden son gun onemli benim icin canim ama yine de yorumun icin saol

Son düzenleme:

evet canim ne zaman bebek fikri aklimizdan cikacak onemsemiycez o zaman hamileyiz ben ona inaniyorum
zaten insanlarim yuzde90i bunu diyor
unutun onemsemeyin hamilesiniz
ama yapmak zor tabi

evet iliski bir sure sonra bebek odakli olunca kotu oluyor ben bir ara bunu yasar gibi oldum neyse zor siyirdim kendimi de kocami da bundan
bu ay ilsikiler kafaya gore oldu ve dusunmemeye calistim uygunsuz pozisyon falan
takmadim sonucta

Uyanıp tekrar uyandığımda 1-2 saat sonra, ölçüm yapınca benimde hep daha yüksek çıkıyor. Ama buradaki arkadaşlar sabah ilk yapılan ölçümün doğru olduğunu, diğerlerini dikkate almamı söylemişti:)

Herkesin vücut sıcaklığı farklı, yani kimine göre 37 yüksek ateşken kimi için 36.4 veya 3.5 yüksek olabiliyor..İnşallah senin de ateşin düşmez ve hamilesindir..

kızlar nasılsınız...
benim misafirler gelmek üzere... bugün temizlik yaptım gündüz hiç giremedim. var mı önemli bi gelişme...

Evet çok haklısın.. Ben en iyisi test falan almayayım:) Onları kullandıkça daha da takıyor insan, en azından bende öyle olur biliyorum.. Zaten olmazsa yaz ortası gibi doktora gideceğim, o zamana kadar rahat olmayı deneyeceğim bu sefer..dönünce dil kursum da başlayacak.. ben derslerime odaklanayım en iyisi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…