yok canim pazar gunu gelecekler
ben genelde gunlerce onceden stres yaparim da :))
bir de aliskin degilim burda cok rahata alistim pek gelmez gelenlerde gunduz kiz arkadaslarim olurdu onlar da ev sahibi gibi zaten
gelirler yeri gelir onlar hazirlarlar kahvelerini pogacalarini oyle yani
simdi onemli guzel bir sofra olacak herhalde bakalim :) kocam da evde yardim ederse bana tamamdir
yok canim pazar gunu gelecekler
ben genelde gunlerce onceden stres yaparim da :))
bir de aliskin degilim burda cok rahata alistim pek gelmez gelenlerde gunduz kiz arkadaslarim olurdu onlar da ev sahibi gibi zaten
gelirler yeri gelir onlar hazirlarlar kahvelerini pogacalarini oyle yani
simdi onemli guzel bir sofra olacak herhalde bakalim :) kocam da evde yardim ederse bana tamamdir
evet canim ne zaman bebek fikri aklimizdan cikacak onemsemiycez o zaman hamileyiz ben ona inaniyorum
zaten insanlarim yuzde90i bunu diyor
unutun onemsemeyin hamilesiniz
ama yapmak zor tabi
evet iliski bir sure sonra bebek odakli olunca kotu oluyor ben bir ara bunu yasar gibi oldum neyse zor siyirdim kendimi de kocami da bundan
bu ay ilsikiler kafaya gore oldu ve dusunmemeye calistim uygunsuz pozisyon falan
takmadim sonucta
Canım iliskiyi monotonlastirmak istemiyosaniz eşinize verimli günlerinizi söylemeyin. Spontane sansin. Onu da o moda sokmayın. Sonra cilve yapın, eşinize masaj, banyo dolu bı kuvet. Ben esime bugün yumurtluyorum demiyorum, Kufe'yi dolduruyorum pozisyonu da takmıyorum. Biraz da bizim keyfimiz olsun dımı
Banucum en güzeli idrarlar yapılan testler fakat tukurukle olanın bitme gibi bir durumu olmadıgı için (sanırım bir yıl süreli)daha uyguna geliyor
Canım iliskiyi monotonlastirmak istemiyosaniz eşinize verimli günlerinizi söylemeyin. Spontane sansin. Onu da o moda sokmayın. Sonra cilve yapın, eşinize masaj, banyo dolu bı kuvet. Ben esime bugün yumurtluyorum demiyorum, Kufe'yi dolduruyorum pozisyonu da takmıyorum. Biraz da bizim keyfimiz olsun dımı
Banucum en güzeli idrarlar yapılan testler fakat tukurukle olanın bitme gibi bir durumu olmadıgı için (sanırım bir yıl süreli)daha uyguna geliyor
kızlar nasılsınız...
benim misafirler gelmek üzere... bugün temizlik yaptım gündüz hiç giremedim. var mı önemli bi gelişme...
3c7799 Ovulation charts on FertilityFriend.com
son ateş tablom şimdi neye göre yorumlayacağız hala testim negatif düşüş olması artık yumurtlama olmayacağı anlamına mı geliyor kızlar çok soruyorum ama
hayır canım düşüş olması bu günlerde yumurtlayacağın anlamına gelebilir
kaç günde bir adet oluyorsun eğer döndün 31 32 ve daha fazlaysa bugünlerde yumurtlaman normal.
sadece testlere güvenerek ilişki planlaması yapma.aradaki günlerde de günaşırı devam et[/QUOT
canım ben 28 günde bir adet oluyorum işte malesefhiç böle olmamıştı ben akıntıma takıldım daha çok bide testlerdede önceden yapınca diğer aylarda illa görürdüm sanırım ben adet bitimi yumurtladım sanırım adetin 21. gününe kadar yumurtlama olabiliyormuş 4 içinde test pozitif çıkmazsa demek adet bitimi oldu
tabiki oyle de yine de ne olur ne olmaz en verimli gunde sen yine de altta pozisyon secmeye calisesini de kandir bir sekilde guzel sozlerle, cunku en uygun bu biliyorsun bebek icin..
canım ben 28 günde bir adet oluyorum işte malesefhiç böle olmamıştı ben akıntıma takıldım daha çok bide testlerdede önceden yapınca diğer aylarda illa görürdüm sanırım ben adet bitimi yumurtladım sanırım adetin 21. gününe kadar yumurtlama olabiliyormuş 4 içinde test pozitif çıkmazsa demek adet bitimi oldu
Kizlar kizlar iyi pazarlar...
öyleyse 14.günlerde çatlamış olman lazım canım.peki testi doğru yaptığına eminmisin.
yani test olayını söylemesen tabloya göre çatlamışsın diyebilirdik.
çünkü 36,8lere çıkmış ateşin.yumurtlamadan önce ateş pek o seviyelere çıkmaz.
düşüşe gelince ona takılma çünkü yumurtlamadan sonra yükselip tekrar iniş çıkışlar olabiliyor.
yada döngünde değişme olabilir.senede bi kaç kez böle değişmesi normal.
cnm 2 ayrı testle yaptım ama çıkmıyor ben bu ay bide incir kürü yaptım ondan mı bilmem bugünde böle ateşim
3c7799 Ovulation charts on FertilityFriend.com
iyi pazarlar...
babulka daha endişelenmen için erken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?