Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım ben misafiri çok sewerim çok da gelirler. Onceleri acayip stres yapıyodum. Aman yemekler hoşlarına gider mı aman bilmem ne. Aman sallamıyorum şimdi. Zaten sohbet etmeye geliyolar sonuçta. :) ondan stres yapmıyorum artık güzel de geçiyor

Canım ben misafiri çok sewerim çok da gelirler. Onceleri acayip stres yapıyodum. Aman yemekler hoşlarına gider mı aman bilmem ne. Aman sallamıyorum şimdi. Zaten sohbet etmeye geliyolar sonuçta. :) ondan stres yapmıyorum artık güzel de geçiyor

Canım iliskiyi monotonlastirmak istemiyosaniz eşinize verimli günlerinizi söylemeyin. Spontane sansin. Onu da o moda sokmayın. Sonra cilve yapın, eşinize masaj, banyo dolu bı kuvet. Ben esime bugün yumurtluyorum demiyorum, Kufe'yi dolduruyorum pozisyonu da takmıyorum. Biraz da bizim keyfimiz olsun dımı
Banucum en güzeli idrarlar yapılan testler fakat tukurukle olanın bitme gibi bir durumu olmadıgı için (sanırım bir yıl süreli)daha uyguna geliyor

Sağol canım..

Evet eşleri o moda sokmamak en iyisi, biz zaten yeteri kadar stres yapıyoruz en azından bir tarafın rahat olmasını sağlamak lazım:)

tabiki oyle de yine de ne olur ne olmaz en verimli gunde sen yine de altta pozisyon secmeye calis esini de kandir bir sekilde guzel sozlerle, cunku en uygun bu biliyorsun bebek icin..

kızlar nasılsınız...
benim misafirler gelmek üzere... bugün temizlik yaptım gündüz hiç giremedim. var mı önemli bi gelişme...

yok karanfilcecim yakinda bati olan yok zaten en az 3,4 gun..
sana cok cok kolay gelsin ben de misafirlere tatli yaptim yarin icin dolaba koydum.sabah senin pogacayi yaparim ya da ogleden sonra fotosunu koyarim bakalim begenicen mi ustam
iyi aksamlar size iyi oturmalar canim.

hayır canım düşüş olması bu günlerde yumurtlayacağın anlamına gelebilir
kaç günde bir adet oluyorsun eğer döndün 31 32 ve daha fazlaysa bugünlerde yumurtlaman normal.
sadece testlere güvenerek ilişki planlaması yapma.aradaki günlerde de günaşırı devam et

öyleyse 14.günlerde çatlamış olman lazım canım.peki testi doğru yaptığına eminmisin.
yani test olayını söylemesen tabloya göre çatlamışsın diyebilirdik.
çünkü 36,8lere çıkmış ateşin.yumurtlamadan önce ateş pek o seviyelere çıkmaz.
düşüşe gelince ona takılma çünkü yumurtlamadan sonra yükselip tekrar iniş çıkışlar olabiliyor.
yada döngünde değişme olabilir.senede bi kaç kez böle değişmesi normal.

Son düzenleme:

cnm 2 ayrı testle yaptım ama çıkmıyor ben bu ay bide incir kürü yaptım ondan mı bilmem bugünde böle ateşim

3c7799 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…